Results 1 to 3 of 3
Thread: κατάθλιψη-φάρμακα
-
21-01-2016, 21:27 #1
κατάθλιψη-φάρμακα
καλησπέρα. την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στην ψυχολόγο μου, μου ανακοίνωσε ότι όντως έχω κατάθλιψη κ θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. ένιωσα απαίσια. μου είπε για αντικαταθλιπτικά τα οποία θα τα παίρνω για πολύ μικρο χρονικό διάστημα σε συνδιασμό με την ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να μειώσω λιγο το άγχος μου, τους φόβους μου κ την τόσο μεγάλη θλίψη μου που με εμποδίζουν να ζήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω νόημα σε τίποτα κ εκείνη μου είπε ότι περνάνε τα χρόνια κ εγώ δεν ζω. δεν έχει άδικο, απλά νιώθω πως δεν με ενδιαφέρει κ πολύ αν κ θέλω να κάνω πολλά πράγματα δεν έχω την όρεξη.αντίθετα όμως κοιμάμαι πάρα μα πάρα πολύ.εχω ακούσει ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί κ να κάνουν χειρότερη την κατάσταση ή ότι έχουν πολύ άσχημες παρενέργειες; εσείς τι λέτε;θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σας...
- 21-01-2016, 21:49 #2
Επαιρνα efexor για καταθλιψη kai με βοήθησαν ,τώρα για παρενεργείες έτσι όπως ήμουν δεν μ ένοιαζαν ,αλλά δεν παρατήρησα κάτι,
Κάνε αγωγή ,βρες κουράγιο ασχολήσου μ κάτι ,ξλερω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά θα σ περάσει άμα κάνεις κάποια απλά πράγματα τα χάπια θα σ πάνε μέχρι ένα σημείο μετά πρέπει εσύ να βοηθήσεις τον ευατό σ....
22-01-2016, 12:49 #3
Οι παρενέργειες είναι ένα θέμα εσύ με τον γιατρό σου θα κρίνετε αν μπορείς να συνεχίσεις παρά τις παρενέργειες ή όχι. Τότε μπορεί να σου αλλάξει την αγωγή ή να στη κόψει ή ότι κρίνει αυτός σωστό. Πάντα με την καθοδήγηση του. Ας πούμε εμένα μου γράψανε αντικαταθληπτικά (ζολοτρίν) και δεν τη πάλεψα και με τον γιατρό τα κόψαμε, πριν καλά καλά τα αρχίσω. Καλό είναι να το σκεφτείς καλά και να κάνεις ότι θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει. Είτε με χάπια είτε χωρίς αυτό που μετράει είναι να είσαι καλά. Αν χωρίς δεν είσαι τότε δώσε τους μια ευκαιρία. Επίσης υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είδαν παρενέργειες. Ποτέ δεν ξέρεις μιας και καθένας είναι διαφορετικός. Να είσαι καλά...ότι και να κάνεις.