ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΚΟΜΑ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    29

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΚΟΜΑ?

    Γεια σας παιδια περασαν σχεδον 7 μηνες απο το χαμο του συντροφου μου και δεν εχω δει τη παραμικρη βελτιωση.Αντιθετως κλεινομαι ολο και περισσοτερο και τις ελαχιστες φορες που βρεθηκα με παρεες καπου εξω με πιανουν κρισεις πανικου και θελω να φυγω αμεσως.Παροτι παιρνω και αγωγη εχω μιλησει με ψυχιατρους με πνευματικους δεν μπορω να βρω την ψυχικη μου ηρεμια εστω για λιγο.Δεν μπορω να τραφω κανονικα δεν μπορω να δω νοημα στη ζωη ολα ματαια τα βλεπω και υποφερω πολυ.Αναγκαζομαι να πουλησω το σπιτι μου να πεταξω τα ονειρα μου που εκανα για την οικογενεια μου και να βρεθω παλι στο μηδεν πως το διαχειριζεται αυτο καποιος?Βλεπω οτι παω σε μια κατηφορα που δεν μπορω να σταματησω και σωματικα και ψυχολογικα.Αισθανομαι ενοχες για τα παιδια μου θελουν να με δουν καλυτερα γιατι μου λενε οτι μαζι με τον πατερα εχασαν και τη μανα και καταλαβαινω πως εχουν δικιο αλλα δεν μπορω να παρω τα πανω μου εστω λιγο.Ολοι μου λενε ειναι στο χερι σου εγω ομως δεν μπορω να το χειριστω.Δεν μπορω να δω το μελλον χωρις το συντροφο μου.Νοιωθω πολυ μονη σε δυο χρονια εχασα οτι αγαπουσα περισσοτερο και οτι με αγαπουσε και με νοιαζοταν μανα και συντροφο.Θα βγω ποτε απ αυτη τη φρικτη κατασταση?Ειναι η απορια μου.Δεχομαι οτι θελετε να μου πειτε.Η απωλεια ειναι απωλεια αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι αν συνεχισω ετσι παω προς το θανατο.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    αθηνα
    Posts
    534
    Λυπαμαι για την απωλεια σου αλλα πρεπει να φανεις δυνατη για τα οπαιδια σου καλα σου λενε οτι φοβουνται οτι θα χασουν και την μανα τους

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    σε 1 λιμνουλα!
    Posts
    14,042
    εφοσον δε μπορεις να το διαχειριστεις δε μπορεις να πας μπροστα δε μπορεις να πας πισω το μονο καλο που υπαρχει περιπτωση να σου συμβει ειναι με το να δεχεσαι οτι συμβαινει μηπως κ ο θεος σε ακουσει κ κανει κατι γι αυτο.

  4. #4
    Ασπασια σε θυμαμαι και εσενα και την ιστορια σου.Πρεπει να κανεις κατι για τα παιδια σου.Φοβουνται οτι θα χασουν και την μητερα τους και ειναι λογικο.Η απωλεια ειναι μεγαλη και ο πονος το ιδιο αλλα πρεπει να σταθεις στα ποδια σου.Εχεις μηλισει σε ειδικο?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Αθήνα
    Posts
    209
    Κάθε φορά που διαβάζω ποστ σου ραγιζει η καρδιά μου. Λένε πως ο Θεός δεν μας στέλνει τίποτα που δεν μπορούμε να αντεξουμε. .. Όσο κατηφόρα και να βλέπεις ακόμα ζεις αναπνέεις και αντέχεις μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Υπομονή. ... θα κάνει κύκλο. Θα τα καταφέρεις να βγεις από όλο αυτό και μετά θα είσαι τόσο δυνατή. ...!!!! Να μιλάς στον γιατρό σου και να ελπίζεις !!! Πιστεύω σε σένα !

Similar Threads

  1. για ποσο ακομα ....
    By gwgouli in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 2
    Last Post: 29-03-2015, 23:04
  2. Αφάνεια..για πόσο ακόμα?
    By tasakiou in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 2
    Last Post: 15-02-2013, 18:26
  3. ποσο ακομα?
    By kyknos25 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 12
    Last Post: 28-06-2011, 23:10
  4. Replies: 5
    Last Post: 29-03-2011, 12:51
  5. Πόσο θα αντέξω ακόμη?
    By aval in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 2
    Last Post: 25-07-2006, 17:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •