Results 76 to 90 of 93
-
13-03-2008, 00:13 #76
Χαιρομαι που για τα 22 σου ετη εχεις αυτο το επιπεδο και δεν συνεχισες να με λες καραγκιοζα οπως εκανες πριν.Συμφωνω οτι το πρωτο μου ποστ ηταν καπως αποτομο αλλα καμια φορα να ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι βοηθιουνται πιο πολυ ετσι αν εσενα δεν σε βοηθησα ουτε λιγο λυπαμαι για μενα που δεν μπορεσα να στο μεταδωσω.Θελω εσυ και αλλος που εχει αυτα τα πραγματα να το δειτε με οργη το θεμα μηπως και ξεμπλοκαρετε απο αυτην την φαση που το τονιζω ειναι προσωρινη.Κρισεις πανικου παθαινουν συνηθως πανεξυπνοι ανθρωποι και ευαισθητοι και κυριως αυτοι που υπεραναλυουν την ζωη η διαφορες καταστασεις.εγω εχω φτασει 27 και ακομα παλευω με τους δαιμονες μου με την διαφορα ομως πια οτι βγαινυν οποτε τους καλεσω εγω.Μπορω να πω χιλιαδες πραγματα αλλα θα μπορουσα απο κοντα να βοηθησω καποιον με την εμπειρια μου μονο..Εγω ακολουθησα την κλασικη ιατρικη και σε 6 μηνες ημουν περδικι βεβαια δεν πρεπει να αφηνεσαι.Για το μονο πραγμα που μετανιωσα ειναι οτι απο τα 20 μεχρι τα 26 δεν ζητουσα βοηθεια και στρουθοκαμηλιζα η εκανα οτι δεν τρεχει τιποτα..Τρεχει αλλα κοβεται γιατι εμεις το δημιουργουμε εμεις το ταιζουμε και το κανουμε δυνατο καθε μερα και εφοσον ειπες να προτεινω λυσεις αν ειμαι εξυπνη μπορω να προτεινω πολλες και εχω προτεινει πολλες με τα παιδια που μιλαω στο μσν μια που θα πω και πολυ ωραια ειναι οτι θα γινετε καλα απο την στιγμη που δεν θα νοιαζεστε καθολου για τους εξω και θα σκοτωσετε τον εγωισμο σας και να πειτε οκ ας λιποθυμησω ας παθω ταχυπαλμια και τι εγινε?θα περασει παντα περναει.ΓΙ αυτο φιλε και ολοι οι αλλοι προσπαθηστε να κανετε αυτο εγω θα ειμαι παντα εδω να στηριξω οποιον με ζητησει και να ειστε ολοι σιγουροι οτι θα θεραπευτειτε εντελως απο αυτο.Ο καλυτερος γιατρος ειναι ο ευατος σας ,ακουστε το σωμα σας και θα εκπλαγειτε..χαιρετω προς το παρον
- 13-03-2008, 02:09 #77
αινιγματικη, \'\'καραγκιοζη\'\' σε ειπα απο τα νευρα μου στο 1ο μου μονο ποστ κι οχι στα αλλα, κι αυτο γιατι εγραψες με ενα υφος που μου φανηκε πολυ ασχημο και μου θυμισε τον πατερα μου που με εβριζε λεγοντας μου οτι κοροιδευω την οικογενεια ενω δεν εχω τιποτα (αφου οι ιατρικες εξετασεις δεν δειξαν τιποτα). Γι αυτο το λογο κοντεψα να ερθω στα χερια με τον πατερα μου γιατι δεν ανεχομαι να εχω ενα σοβαρο προβλημα και να μου λεει ο αλλος οτι προσποιουμαι, ποσο μαλλον οταν δεν εχω δειξει ποτε μου τετοια σημαδια στην οικογενεια. Επειδη δεν εχω δει στο φορουμ μεχρι στιγμης καποιον ή καποια που να εχει κρισεις και να γραφει σ αυτο το υφος υπεθεσα (συνειρμικα) οτι δεν ξερεις τι ειναι οι κρισεις, αλλωστε αρκετοι που δεν ξερουν τι ειναι οι κρισεις εχουν γραψει διαφορα ασχετα στο φορουμ, οποτε αν ησουν κι εσυ μια απ αυτους δε θα μου κανε εντυπωση.
ουσιαστικα ισχυει για εσενα αυτο που ειπε η dalia απο οτι καταλαβα, θελεις να ταρακουνησεις για να βγαλεις καποιον απ τον φαυλο κυκλο του φοβου των κρισεων.
Κοιτα η γνωμη μου ειναι οτι αμα οι κρισεις ειναι σχετικα φρεσκιες τοτε το να γραφει καποιος σε τοσο επιθετικο υφος σαν το δικο σου δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι απλα το ατομο δεν ξερει τι του γινεται! Εχει να αντιμετωπισει μια καινουρια ζωη με το φοβο των κρισεων και ειναι απιστευτα μπερδεμενος και οργισμενος για τους λογους οτι για τις κρισεις ακουει χιλιες δυο διαφορετικες ερμηνειες αφου αλλος λεει οτι ειναι παθολογικο, αλλος οτι ειναι ολα στο μυαλο μας, αλλος οτι δεν ξερουμε τι ειναι, αλλος λεει οτι ξερουμε εν μερει τι ειναι, αλλος οτι πρεπει να παρουμε χαπια, αλλος να επισκευτουμε τον ψυχιατρο, αλλος να μην κανουμε τιποτα και να το ξεπερασουμε μονοι, αλλος να κανουμε βελονισμο, αλλος να κανουμε προσευχες και δεν ξερω κι εγω τι αλλο ακουγεται για τις κρισεις. Οποτε το να μην ξερει ο ιδιος τιποτα, να εχει να αντιμετωπισει ανθρωπους απο το φιλικο και οικογενειακο περιβαλλον που δεν τον καταλαβαινουν και μπορει να τον σνομπαρουν κιολας. Να τον ρωτανε και να μην εχει απαντησεις ουτε γι αυτους ουτε και για τον εαυτο του, αυτα ειναι αρκετα για να του φαινεται \'\'καπως\'\' το να του λεει ο αλλος \'\'δεν εχεις τιποτα\'\' τη στιγμη που νιωθει οτι μπορει να πεθανει την επομενη στιγμη ενω ταυτοχρονα το ιδιο του λενε (οτι δεν εχει τιποτα) ατομα που δεν εχουν ιδεα τι παει να πει κριση κι ετσι να νιωθει ακομα χειροτερα γιατι δεν ξερει τελικα αν βλεπει τη ζωη του να καταστρεφεται απο κατι παθολογικο ή απο κατι που απλα ειναι στο μυαλο του! Νομιζω οτι με καταλαβαινεις πως το λεω.
Τωρα αν ο αλλος εχει αρκετο καιρο τις κρισεις και εχει πληροφορηθει αρκετα γι αυτες τοτε πρεπει πραγματικα να ταρακουνηθει με καποιο τροπο και να σταματησει να φοβαται τις κρισεις και συμφωνω μαζι σου γιατι καπου στο ιντερνετ διαβασα οτι μια κριση τροφοδοτειται πολυ πριν εκδηλωθει σαν αποτελεσμα του αγχους που συσσωρευεται εξαιτιας του φοβου μας καθε χρονικη στιγμη που περναει. Οποτε νομιζω οτι η λυση στο προβλημα ειναι αυτο που γραψες στο 2ο ποστ και μερικως το εχω καταφερει και νομιζω γι αυτο ειμαι αρκετα καλυτερα:
Originally posted by ENIGMA
Θα γινετε πραγματικα καλα οταν πειτε μεσα σας χεστηκα και αν με πιασει η χεστηκα και αν λιποθυμησω και δεν θα σκεφτεστε τι λενε η τι σκεφτονται οι αλλοι για εσας θα εκπλαγειτε οταν δειτε η μαθετε ποσοι διπλα σας εχουν το ιδιο προβλημα.
13-03-2008, 02:54 #78
Aγορι μου χαιρομαι που καταλαβες τις προθεσες μου και χαιρομαι ακομα περισσοτερο που εκανες πιο εντονη την προταση που εκανε εμενα καλα (αυτα περι χεσιματος εννοω,μπορει να μην ειναι οτι πιο τρυφερο διαβασατε αλλα αυτες οι κολοκρισεις με επιθεση μονο φευγουν).Εφοσον μελετησα ολα σου τα ποστ και ειδα οτι εισαι νεος σχετικα σε αυτην τη φαση θελω να σου πω να μην φοβασαι και να δεχτεις οτι αυτα τα ξεσπασματα του οργανισμου ειναι φυσιολογικα οσο περιεργο και να ακουγεται και να ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν παθει εστω και μια φορα πανικο στην ζωη τους οκ ξερω εχει διακυμανσεις αλλα η ενταση του ειναι αυτη που της δινεις οταν πεις εσυ στοπ σιγα σιγα υποχωρει μεχρι που εξαφανιζεται...θελει αγωνα αλλα συνηθως ολοι βρισκουν τον δρομο τους και την θεραπεια τους και επειδη τυχαινει να εισαι και 22 να ξερεις οτι εισαι στην ηλικια που αυτο ειναι στα φορτε του συνηθως τετοιες ηλικιες χτυπαει απο 20-35 και αυτο γιατι συνηθως απο οτι εχω καταλαβει και με συνεχαρηκε και ο ψυχιατρος μου που εκανα αυτην την παρατηρηση οι πιο πολυ απο εμας δεν εχουμε βρει την ταυτοτητα μας ακομα και αυτο μας κανει να ειμαστε πιο επιρρεπης στο αγχος και μετεπειτα στον πανικο,κακα τα ψεμματα βλεπετε σε τι κοσμο ζουμε ολα απαιτησεις και αγχος και αυτο μας επηρρεαζει αμεσα.Πρεπει να τα βρουμε με εμας να κοιμομαστε ησυχοι και να ανακαλυψουμε το εγω μας και τις πραγματικες του αναγκες προσπαθηστε να αγχωνεστε για πραγματα που ειναι αξια να αναλωνεστε βαλτε ηρεμια στην ζωη σας και μαθετε να αναπνεετε σωστα και κατι αλλο παιδια μου ..να γελατε να προσπαθειτε να γελατε ακομα και με αυτην την κατασταση που περνατε διακωμωδηστε την μοιραστειτε τους φοβους σας μς αληθινους φιλους
Καταλαβαινω οτι πολλοι μπορει να μην σας καταλαβουν για παραδειγμα εαν πειτε σε 100 ατομα οτι εχετε πονοκεφαλο και οι 100 θα καταλαβουν τι εννοειτε τωρα εαν σε αυτους τους 100 πειτε οτι εχετε μουδιασματα στο κεφαλι και τα ακρα οτι νιωθετε οτι δεν μπορειτε να αναπνευσετε οτι πνιγεστε οταν καταπινετε οτι η καρδια σας παει σαν τρελη και φοβαστε μην σπασει οτι γινεστε μουσκεμα απο το αγχος κια νιωθετε μετα παγωμενοι οι 80 θα πουν οτι ειστε για το Αιγηνητειο οι αλλοι 10 θα σας στειλουν σε παθολογους και μονο οι αλλοι 10 θα καταλαβουν τι πραγματικα συμβαινει.Αυτο σας το ειπα για να προσεχετε σε ποιους μιλατε γιατι μπορει να σας προκαλεσουν μεγαλυτερο αγχος ,,εγω μια φορα ημουν παλια στο σινεμα και με επιασε ταχυπαλμια και ιδρωνα και γυρναει ενα παιδι πουθ πρωτη φορα το εβλεπα και ακουσε που το ειπα σε μια φιλη μου και κατευθειαν πεταχτηκε να με παει λεει σε νοσοκομειο αυτο οχι δεν μπυ κανε καλο αλλα με τρομαξε ακομα παραπανω με αποτελεσμα να γινω χειροτερα και να βγω εξω τρεχωντας..οποτε να ξερετε οτι χιλιαδες τα παθαινουν και ντρεπονται να το πουν γιατι και οι ιδιοι ψαχνονται με αυτο που του συμβαινει..
Εγω εγινα καλα οταν μπηκα εδω με βοηθησαν πολλα παιδια και ειδικα ενας και νιωθω χρεος μου να βοηθησω οσους μπορω.Απο τους 1000 και εναν να κανω να καταλαβει οτι δεν εχει να φοβαται τιποτα και να θεραπευτει θα ειμαι ευτυχισμενη..Μακαρι να μπορουσα να τους κανω ολους καλα δεν ειμαι θεος ομως αλλα οσο αναπνευω θα κανω τα παντα για να φευγουν ανθρωποι απο αυτο το λουκι γιατι ειναι η πιο αδικη φυλακη που χωνουμε τον ευατο μας...Παιδια με οσους μιλαω και εκτος να ξερετε εχω ενα προβλημα με το μσν για αυτο με βλεπετε εκτος θα φροντισω να το διορθωσω..Σας χαιρετω προς το παρον
13-03-2008, 19:19 #79
αυμφωνω σε ολα οσα γραφεις! οι κρισεις εχουν σαν αποτελεσμα να μας γυριζουν πισω και να μας κανουν να αισθανομαστε σαν απροστατευτα παιδακια που φοβουνται. Θελει πεισμα και επιθεση για να ξεπεραστουν! να ξανακερδισουμε τη χαμενη εμπιστοσυνη στον εαυτο μας και στο σωμα μας! Αυτο που πιστευω ειναι οτι αν καποιος ξεπερασει τις κρισεις τοτε σιγουρα θα εχει ξεπερασει και πολλα αλλα πραματα που τον πηγαιναν πισω σαν ανθρωπο. πολυ σημαντικο και η αυτο που ειπες να σταματησουμε να σκεφτομαστε αναλυτικα. πραγματικα αμα σκεφτεσαι υπεραναλυτικα τα παντα το μονο που κανεις ειναι να αγχωνεσαι περισσοτερο με τις πιθανοτητες που σκεφτεσαι οτι μπορει να εχεις αυτο ή εκεινο αρα να εχεις πισωγυρισματα. πιστευω οτι κι ο αθλητισμος βοηθαει πολυ γιατι διωχνει το στρες και ειναι μεγαλο κακο που δεν αθλουνται οι περισσοτεροι ανθρωποι.
αυτο που εχω επισης παρατηρησει ειναι οτι με τις κρισεις αλλαζεις τη θεωρηση για το σωμα σου. το βλεπεις σαν ξενο, σαν μια μηχανη που ειναι χαλασμενη και εχεις παγιδευτει χωρις να μπορεις να ξεφυγεις. μονο οταν φτασεις στο σημειο να πεις οτι το σωμα σου, η σκεψη σου και το μυαλο σου ειναι συμμαχοι σου και οτι καλυτερο μπορουσες να εχεις θα αρχισει και το σωμα σου να αντιδραει θετικα, ναα φευγουν οι ενοχλησεις και να δυναμωνει σιγα σιγα. Ισχυει για το σωμα μας οτι οσο το μισουμε θα μας μισει και θα μας απανταει αναλογα. Αν το αγαπησουμε και το δεχτουμε θα αρχισει να μας το δειχνει κι αυτο.
13-03-2008, 20:51 #80
Νους υγιης εν σωματι υγιη ελεγαν οι φωστηρες μας και δεν ειναι τυχαιο.Μακαρ να ειχα την διαθεση να το κανω περναω μια πολυ δυσκολη περιοδο στην ζωη μου τωρα και δεν εχω δυστυχως καμια ορεξη παντως συμφωνω απολυτα και κατι ακομα...και η διατροφη παιζει πολυ μεγαλο ρολο..υπαρχουν και τροφες που πυροδοτουν κρισεις πανικου ψαξτε το λιγακι και θα δειτε..ακομα η αρχη ενος κρυολογηματος φερνει και κρισουλες πανικου ειναι παρα πολλα μα παρα πολλα..Θα δειτε που καποια στιγμη ολα αυτα θα μοιαζουν σαν ενα πολυ κακο ονειρο (εφιαλτης καλυτερα)που θα ξυπνησετε και θα ειστε περδικια οπως εισασταν μικρα παιδακια και χαιροσασταν την ζωη..τα φιλια και την αγαπη μου σε ολους...και ειδικα σε σενα κυριε μου susperia
13-03-2008, 21:51 #81
Originally posted by ENIGMA
Θα δειτε που καποια στιγμη ολα αυτα θα μοιαζουν σαν ενα πολυ κακο ονειρο (εφιαλτης καλυτερα)που θα ξυπνησετε και θα ειστε περδικια οπως εισασταν μικρα παιδακια και χαιροσασταν την ζωη..τα φιλια και την αγαπη μου σε ολους...και ειδικα σε σενα κυριε μου susperia
οσο απο γυμναστικη ουτε εγω κανω τωρα γιατι εχω να αντιμετωπισω ενα σωρο προβληματα. απλα ελπιζω στο μελλον να ξεκινησω γιατι συμβαλλει πολυ στην αντιμετωπιση του αγχους
Συνεχισε να δινεις τη βοηθεια σου στο φορουμ και σε οσους εχουν αναγκη.
φιλια πολλα κι απο μενα!
13-03-2008, 22:36 #82
Σε ευχαριστω πολυ αγορι μου,αυτο θα κανω...
14-03-2008, 14:14 #83
paidia ypefera apo diataraxi panikou kana dyo xronia. Osoi to zisate me katalabainete. Kathimerino basanistirio. Milame gia trelo fovo, pou genika mexri tote den fovomoun morw na pw pote. Na min ta polylogw twra , edw kai peripou eksi mines, thymamai ti perasa kai gelaw! Akougetai apistefto to kserw. oute ki egw to pisteva. Perasa kai apo xanax kai antikatathliptika kai psychiatrous alla tpt. Me psychotherapeia to elysa to mystirio. Apla xreiazetai na brei o kathenas ton psychologo pou tou paei. Egw brika enan, oxi kanena megalo onoma, pitsirikas se ilikia alla ANTHRWPOS! tou xrwstaw polla. Psakste ki eseis na breite ton swsto. min to vazete katw. ypomoni kai kali dynami!!!
14-03-2008, 19:28 #84
καλωσηρθες στο φορουμ!
για πες μας λιγα περισσοτερα φιλε σταμο, τι ηταν αυτο που σου προκαλουσε τις κρισεις τελικα? τι ανακαλυψες δηλαδη που σε βοηθησε?
χαιρομαι παντως οταν ακουω ανθρωπους που το ξεπερνανε χωρις φαρμακα, ειναι πολυ σημαντικο. βεβαια καθε περιπτωση ειναι μοναδικη, σε αλλους ειναι απαραιτητα τα φαρμακα.
14-03-2008, 19:50 #85
όπως είπες κι εσυ susperia κάθε περίπτωση πρέπει να είναι διαφορετική ...υποθέτω. Να σου πω την αλήθεια εγω έβαλα πολλά πράγματα σε μια τάξη μέσα στο μυαλό μου έβαλα όρια σε κάποια πράγματα που με πείραζαν, γενικά ήμουν τυχερός και βοηθήθηκα σωστα (για μένα για άλλους δεν ξέρω μπορεί και έχεις δίκιο) και σημαντικό για μένα χωρίς φάρμακα. Ελπίζω να τα καταφέρεις κι εσυ πάντως!
14-03-2008, 19:52 #86
Α! και ευχαριστώ για το καλωςόρισμα αλλά δεν είμαι καινουριος. Καιρό διαβάζω απλά τώρα πήρα απόφαση να postαρω επέιδή άκουσα κάτι για έναν γνωστό και σκέφτηκα ότι αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον να ξεφύγει από ΑΥΤΟ θα το κάνω
20-03-2008, 14:37 #87
Φίλε susperia, η γνώμη μου είναι ότι φταίει το άνχος.. Έχω πάθει κι εγώ κρίση πανικού κανα 2-3 φορές, παρόλα αυτά φένεται ότι το ελένχω τις περισσότερες φορές..Μόνο μία φορά ξέφυγε πάρα πολύ και κόντεψα να λυποθιμήσω. Η συμβουλή που μπορώ να σου δόσω είναι να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις όσο γίνεται και όταν νιώθεις ότι πάει να σε πιάσει να βγεις κάπου έξω να σε χτυπήσει αέρας και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις (να το ελένξεις) - κάνε θετικές σκέψεις τύπου \"δε συμβαίνει τίποτα\" ή \"Όλα θα πάνε καλά θα μου φύγει τώρα\" σε εμένα αυτό βοήθησε. Όσο για τιν απάθεια και την κακοδιάθεση που νιώθεις ακούω και ξανά ακούω καλά λόγια για το Seroxat που επίσης βοηθάει και με τις κρίσης πανικού απ\'όσο ξέρω! Τώρα γιατί στο είπα αυτό.. Όχι για να τρέξεις και να το πάρεις αλλά να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό αν μπορεί να βοηθήσει το Seroxat στιν περίπτωση σου κλπ. έναν γνωστό μου τον βοήθησε πολύ. ΥΓ: Ακούγεται ότι το Seroxat είναι εθιστικό και πολύ δύσκολα μερικοί το σταματάνε μετά απο μακροχρόνια χρήση, γι\'αυτό ΓΝΩΜΗ μου πάντα θα ήταν να το δοκιμάσεις για κανένα 3μηνο και να δεις αν σε βοηθάει, αφου φυσικά το εγκρίνει κάποιος ειδικός, αν πάλι πει οτι δεν αρμόζει στην περίπτωση σου καλό θα είναι να ακουσείς τον ειδικό. Sorry αν το παρακάνω λέγοντας ονόματα απο φάρμακα και για πόσο χρονικό διάστημα να το πάρεις, είναι η προσωπική μου γνώμη.. Απλά να βοηθήσω θέλω, ξέρω τι περνάς και γω 22 χρονών είμαι και έχω κάτι προβληματάκια με ανχόδη διαταραχές αυτό τον καιρό και προσπαθώ να το παλέψω μόνος ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. Φιλικά Κώστας.
20-03-2008, 15:13 #88
παιδια εμενα η γιατρος μου ειπε οτι τα φαρμακα δεν κανουν τιποτα στους νεους ανθρωπους.αν δεν κανεις ψυχοθεραπεια για να δεις τι προκαλει το προβλημα προκοπη δεν βλεπεις.σιγα μη παρουμε φαρμακα απο τωρα.αν θες ομως σωνει και καλα να παρεις φυτικες βιταμινες με μαγνησιο και βιταμινη B που βοηθανε στο αγχος.εγω οποτε πηρα χαλαρωσα.
21-03-2008, 18:00 #89
KostasE: Ευχαριστω για τις συμβουλες. μπορω να πω οτι ειμαι σαφως πολυ καλυτερα απ οτι ημουν οταν το παθα. μπορω να πω οτι το χω ξεπερασει καπως. εχει αρκετο καιρο να με πιασει κριση. ως δια μαγειας φυγανε οταν επαψα να τις σκεφτομαι. παντως τα προβληματα δεν εχουν φυγει ακομα, γιατι εχω γινει καπως υποχονδριος. με την παραμικρη ενοχληση πηγαινει ο νους μου στο χειροτερο, οτι εχω καποια σοβαρη ασθενεια μεχρι οτι θα ξανακαταληξω στις κρισεις. θα παω να κανω κατι εξετασεις που θελω ακομα για να σιγουρευτω οτι δεν εχω κατι κι απο κει και περα πρεπει να καταπολεμησω αυτη τη νοσοφοβια που μου χει δημιουργηθει.
mpempa: Κι εγω ειμαι κατα των φαρμακων γενικα, αλλα θα πρεπει να εχεις υποψη σου οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. ειδικα επειδη η διαταραχη πανικου ειναι σαφως σωματομορφη διαταραχη, δηλαδη εκδηλωνεται με καθαρα σωματικα συμπτωματα και ενοχλησεις, ειναι απαραιτητα τα φαρμακα σε μερικους για να ανακουφιστουν απ τα συμπτωματα τους και δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα με το προβλημα και το ποσο σοβαρο ειναι.
21-03-2008, 18:10 #90
κωστα και εμενα ο πανικος μου βγαινει σε ζαλαδα,ταση για εμετο,αυπνια κλπ.αλλα η γιατρος μου ειπε πως τα φαρμακα δεν θα με βοηθησουν πιο πολυ απο την ψυχοθεραπεια.και γω φοβαμαι οταν εχω ενα συμπτωμα αν ειναι σωματικο η ψυχολογικο?αυτο δεν ξερω πως να λυσω.εκει επεμβαινει η ψυχοθεραπεια
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία