Κι εγω στο κλαμπ!-Διαταραχη πανικου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 93 of 93
    Senior Member
    Originally posted by mpempa
    κωστα και εμενα ο πανικος μου βγαινει σε ζαλαδα,ταση για εμετο,αυπνια κλπ.αλλα η γιατρος μου ειπε πως τα φαρμακα δεν θα με βοηθησουν πιο πολυ απο την ψυχοθεραπεια.
    συνηθως δε βοηθουν γιατι το θεμα ειναι να ξεπερασεις το φοβο των κρισεων καθως και την αιτια που σου προκαλει αγχος και οχι να απαλυνεις τα σωματικα συμπτωματα προσωρινα με χημικα που θα σου προκαλεσουν και επιπλεον παρενεργειες.
    ομως ας μην ξεχναμε οτι η ενταση των κρισεων, η διαρκεια και το πληθος των συμπτωματων διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο. αλλοι εχουν καθε μερα κρισεις και επιβαλλεται να παιρνουν φαρμακα γιατι δε μπορουν να λειτουργησουν αλλιως.

Originally posted by mpempa
    και γω φοβαμαι οταν εχω ενα συμπτωμα αν ειναι σωματικο η ψυχολογικο?αυτο δεν ξερω πως να λυσω.εκει επεμβαινει η ψυχοθεραπεια
    μακαρι να επεμβαινει η ψυχοθεραπεια. παντως εγω εναν τροπο που χω σκεφτει ειναι ο αθλητισμος, ωστε να καταπονειται το σωμα κι ετσι να μην εισαι τοσο φοβικος για την παραμικρη ενοχληση, αφου ετσι κι αλλιως θα χεις αρκετες λογω του αθληματος (πχ πιασιματα, χτυπηματα κλπ.)!

Member
    μπραβο susperia.εγω θα αρχισω γυμναστηριο η κανενα σπορ.επισης το αγχος λενε το καταπολεμα η γιογκα.εχω ακουσει ενα σωρο πραγματα τωρα που το ψαχνω.εμενα κυριως η ταση για εμετο με βασανιζει.μολις με πιασει θελω να παω σπιτι και αν πιω ενα ζεστο.εχω κοπει σε μαθηματα επειδη μου ηρθε εμετος και εδωσα τη κολλα αρον αρον.....

Junior Member
    mpempa akribos ta idia kai ego..

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567