Results 46 to 52 of 52
Thread: περι απιστιας
-
31-01-2016, 21:35 #46
Δεν ξερω αν ειναι ελλειψη σεβασμου , μπορει καποιος να καθεται σε μια σχεση επειδη το προτιμαει απο το μονος , εγω δεν εχω κερατωσει , οχι για λογους ηθικης , αλλα γιατι οταν ημουνα με καποια , δεν ειχα ματια για αλλη , δεν μουβγαινε , αν κι ειχα ευκαιριες .................αλλα βαριομουν εκολα , κι εφευγα , δεν κερατωνα , ασε που μετα πρεπει ναρχισεις να λες ψεμματα , δικαιολογιες , οποτε το κερατο κατι δειχνει για τον χαρακτηρα του ανθρωπου .................αν με κερατωσουν ποτε , θα προτιμουσα να μην το μαθω , δεν ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε μια σχεση , υπαρχουν αλλα χειροτερα , να σε πρηζει η αλλη , να ζηλευει , να γκρινιαζει κ.ο.κ.
- 01-02-2016, 02:32 #47
Η απιστία είναι πολύ γενική έννοια. Πρέπει να το δεις σε σχέση με την εκάστοτε περίσταση για να πεις αν είναι ελαφρύ ή βαρύ για μία σχέση. Προσωπικά ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πως μου φέρεται ο άλλος μέσα στη σχέση. Αν δεν είμαι ικανοποιημένη και μου δημιουργεί ανασφάλειες, χωρίζω ή απομακρύνομαι για να ηρεμήσω και να τεστάρω την όλη φάση, ανεξάρτητα από το αν υπήρξε απιστία ή όχι. Ή το αφήνω σε πιο ελεύθερη σχέση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μου αρκεί και μόνο που με έβαλε ο άλλος σε τέτοιο τριπάκι και ξενερώνω μόνο από αυτό. Γενικά δεν πιστεύω και πολύ στην απιστία που "πέφτεις από τα σύννεφα". Λίγο-πολύ όλοι δίνουν δείγματα όταν κάτι δεν πάει καλά.
03-02-2016, 23:30 #48
βασικα αυτο ακριβως που λες οτι το κερατο δειχνει τον χαρακτηρα του ανθρωπου! αν προσπαθει να καλυψει το κερατο με ψεματα τοτε αυτο τον κανει ψευτη! αν δεν περνας καλα με εναν ανθρωπο τοτε καλο ειναι χωριζεις κ οχι να τον κοροιδευεις! εγω ωστοσο ειμαι της αποψης οτι οταν χαλαει κατι δεν το πετας κατευθειαν αλλα προσπαθεις να το φτιαξεις! και δεν μιλαω για την περιπτωση της απιστιας αλλα για τους πιθανους λογους που οδηγουν εκει!
06-02-2016, 11:37 #49
06-02-2016, 11:47 #50
06-02-2016, 12:27 #51
Ναι εδώ και 3 χρόνια.Σε 2 μήνες 3 χρόνια για την ακρίβεια.
Κοίτα,είμαι της έκφρασης ''τα νιάτα σπαταλούνται στους νέους''.Και για μένα το λέω δηλαδή που ακόμη είμαι νέος.
Με λίγα λόγια στα 18-20-22 ,παίρνουμε πολύ σοβαρά κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε.Οπότε σε πολλές περιπτώσεις,το διαχωρίζω.Με λίγα λόγια,μπορώ να δεχτώ ένα ''κέρατο'' στα 20.Είναι άλλα τα μυαλά κι ίσως βλέπουμε πιο σοβαρά τις σχέσεις.Ή βασικά βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε.Για παράδειγμα τώρα (κοντά στα 30) σκέφτομαι κάτι περιπτώσεις ,που τότε με νευρίαζαν ή με έκαναν να κλαίω,και τώρα γελάω/χαμογελάω και σκέφτομαι 'Καλά πως σκεφτόμασταν τότε?''
06-02-2016, 12:39 #52
μπραβο ντουβ!!..ειναι ευχαριστο πάντα για μενα να βλέπω μέλη με καλους συντροφους! μου δινει ελπίζες ...γιατι ειχα απελπιστει λιγο με την κατασταση εδω μεσα!...
σιγουρα νεοτεροι τα παιρναμε πιο σοβαρα τα πραγματα..πιστευαμε οτι καθε ερωτας ειναι μοναδικος και μας φανταζε απιστευτο οτι μπορεις να βιωσεις την ιδια εμπειρια του ερωτα τοσο εντονα ξανα...και πραγματικά είναι απιστευτο αν το καλοσκεφτεις.
βεβαια το πιο μαγικο ειναι να εχεις βρει εναν συντροφο και να μπορεις να το ζεις αυτο συνεχεια..εστω και με λιγοτερη ενταση λογω της καθημερινοτητας..αλλα και πάλι αυτο αξιζει πιο πολυ απολα στην ζωη!!...