περι απιστιας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λολα View Post
    Ομως σημαινει! δεν γινεται να μην σημαινει! πως γινεται να λενε οτι αγαπανε τον αλλον και να τον κερατωνουν? κυριως ειναι ελειψη σεβασμου προς το ατομο που εχεις διπλα σου...
    Δεν ξερω αν ειναι ελλειψη σεβασμου , μπορει καποιος να καθεται σε μια σχεση επειδη το προτιμαει απο το μονος , εγω δεν εχω κερατωσει , οχι για λογους ηθικης , αλλα γιατι οταν ημουνα με καποια , δεν ειχα ματια για αλλη , δεν μουβγαινε , αν κι ειχα ευκαιριες .................αλλα βαριομουν εκολα , κι εφευγα , δεν κερατωνα , ασε που μετα πρεπει ναρχισεις να λες ψεμματα , δικαιολογιες , οποτε το κερατο κατι δειχνει για τον χαρακτηρα του ανθρωπου .................αν με κερατωσουν ποτε , θα προτιμουσα να μην το μαθω , δεν ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε μια σχεση , υπαρχουν αλλα χειροτερα , να σε πρηζει η αλλη , να ζηλευει , να γκρινιαζει κ.ο.κ.

Η απιστία είναι πολύ γενική έννοια. Πρέπει να το δεις σε σχέση με την εκάστοτε περίσταση για να πεις αν είναι ελαφρύ ή βαρύ για μία σχέση. Προσωπικά ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πως μου φέρεται ο άλλος μέσα στη σχέση. Αν δεν είμαι ικανοποιημένη και μου δημιουργεί ανασφάλειες, χωρίζω ή απομακρύνομαι για να ηρεμήσω και να τεστάρω την όλη φάση, ανεξάρτητα από το αν υπήρξε απιστία ή όχι. Ή το αφήνω σε πιο ελεύθερη σχέση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μου αρκεί και μόνο που με έβαλε ο άλλος σε τέτοιο τριπάκι και ξενερώνω μόνο από αυτό. Γενικά δεν πιστεύω και πολύ στην απιστία που "πέφτεις από τα σύννεφα". Λίγο-πολύ όλοι δίνουν δείγματα όταν κάτι δεν πάει καλά.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν ξερω αν ειναι ελλειψη σεβασμου , μπορει καποιος να καθεται σε μια σχεση επειδη το προτιμαει απο το μονος , εγω δεν εχω κερατωσει , οχι για λογους ηθικης , αλλα γιατι οταν ημουνα με καποια , δεν ειχα ματια για αλλη , δεν μουβγαινε , αν κι ειχα ευκαιριες .................αλλα βαριομουν εκολα , κι εφευγα , δεν κερατωνα , ασε που μετα πρεπει ναρχισεις να λες ψεμματα , δικαιολογιες , οποτε το κερατο κατι δειχνει για τον χαρακτηρα του ανθρωπου .................αν με κερατωσουν ποτε , θα προτιμουσα να μην το μαθω , δεν ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε μια σχεση , υπαρχουν αλλα χειροτερα , να σε πρηζει η αλλη , να ζηλευει , να γκρινιαζει κ.ο.κ.
    βασικα αυτο ακριβως που λες οτι το κερατο δειχνει τον χαρακτηρα του ανθρωπου! αν προσπαθει να καλυψει το κερατο με ψεματα τοτε αυτο τον κανει ψευτη! αν δεν περνας καλα με εναν ανθρωπο τοτε καλο ειναι χωριζεις κ οχι να τον κοροιδευεις! εγω ωστοσο ειμαι της αποψης οτι οταν χαλαει κατι δεν το πετας κατευθειαν αλλα προσπαθεις να το φτιαξεις! και δεν μιλαω για την περιπτωση της απιστιας αλλα για τους πιθανους λογους που οδηγουν εκει!

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    συμφωνω.. η αγαπη και η πιστη γενικα απαιτει δυναμη χαρακτηρα, ειμαστε τοσο εγωιστες που πολλες φορες δεν υπάρχει σχεση πολυ πριν το κερατο και δεν το βλέπουμε καν .. ερωτευομαστε τον ερωτα, την αντανακλαση αυτου που νιωθει ο αλλος για εμας ..και την δηθεν συντροφικη ασφαλεια και πολυ σπανια μπαινουμε στην διαδικασια να γνωρισουμε πραγματικα τον αλλον ανθρωπο...και καπου εκει..μεσα σε ολο αυτο το ψεμμα χανουμε τον εαυτο μας και εμεις τελειως..συνηθως το κερατο ειναι το τελευταιο κακο ..εχουν προηγηθει πολλα αλλα
    Αυτό ακριβώς.Με μια φράση.

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Αυτό ακριβώς.Με μια φράση.
    χαχαχα... το πέτυχα? ...:p
    αληθεια, εσυ ως "παθων και μαθων" στην απιστία σε τι φαση εισαι τωρα? εισαι σε καποια υγιή σχεση ?

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα... το πέτυχα? ...:p
    αληθεια, εσυ ως "παθων και μαθων" στην απιστία σε τι φαση εισαι τωρα? εισαι σε καποια υγιή σχεση ?
    Ναι εδώ και 3 χρόνια.Σε 2 μήνες 3 χρόνια για την ακρίβεια.

Κοίτα,είμαι της έκφρασης ''τα νιάτα σπαταλούνται στους νέους''.Και για μένα το λέω δηλαδή που ακόμη είμαι νέος.
    Με λίγα λόγια στα 18-20-22 ,παίρνουμε πολύ σοβαρά κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε.Οπότε σε πολλές περιπτώσεις,το διαχωρίζω.Με λίγα λόγια,μπορώ να δεχτώ ένα ''κέρατο'' στα 20.Είναι άλλα τα μυαλά κι ίσως βλέπουμε πιο σοβαρά τις σχέσεις.Ή βασικά βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε.Για παράδειγμα τώρα (κοντά στα 30) σκέφτομαι κάτι περιπτώσεις ,που τότε με νευρίαζαν ή με έκαναν να κλαίω,και τώρα γελάω/χαμογελάω και σκέφτομαι 'Καλά πως σκεφτόμασταν τότε?''

Banned
    μπραβο ντουβ!!..ειναι ευχαριστο πάντα για μενα να βλέπω μέλη με καλους συντροφους! μου δινει ελπίζες ...γιατι ειχα απελπιστει λιγο με την κατασταση εδω μεσα!...
    σιγουρα νεοτεροι τα παιρναμε πιο σοβαρα τα πραγματα..πιστευαμε οτι καθε ερωτας ειναι μοναδικος και μας φανταζε απιστευτο οτι μπορεις να βιωσεις την ιδια εμπειρια του ερωτα τοσο εντονα ξανα...και πραγματικά είναι απιστευτο αν το καλοσκεφτεις.
    βεβαια το πιο μαγικο ειναι να εχεις βρει εναν συντροφο και να μπορεις να το ζεις αυτο συνεχεια..εστω και με λιγοτερη ενταση λογω της καθημερινοτητας..αλλα και πάλι αυτο αξιζει πιο πολυ απολα στην ζωη!!...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234