Πωσ οριζονται οι υγιεισ σχεσεισ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Πωσ οριζονται οι υγιεισ σχεσεισ;

Εχω αυτη την απορια πωσ οριζει ο καθενασ μια υγιη σχεση δλδ εγω με τισ κοπελεσ δεν εχω υγιεισ σχεσεισ αλλα τα φιλαρακια μου δε νομιζω να χουν παραπονο ακουω λοιπον τι ειναι υγιησ σχεση
    Υπαρχει πραγματικοσ φιλοσ;
    Υπαρχει πραγματικη αγαπη;
    Εγω πιστευω οτι ολα ξεκιναν απο εμασ καθενασ εχει αναγκεσ κ πραττει αναλογωσ οπωσ εγω εχω αναγκη ωραιεσ συζυτησεισ πλεον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αμα πρωτα ταχεις καλα με τον εαυτο σου και βρισκεις ενδιαφερον σε αυτον , εισαι ψυχικα υγιης , και σχεσεις που κανεις ειναι επισης υγιεις..........................δεν καθεσαι να σκεφτεις και να αναλυεις αν υπαρχει πραματικη αγαπη η φιλια , δεν υπαρχουν απαντησεις σε ολα τα ερωτηματα................................ ..οποτε θα συμφωνησω , ολα ξεκινουν απο εμας και τις επιλογες μας .................

Senior Member
    Εγω δε συμφωνω εξαρταται κ τι ειναι ο αλλοσ πχ εγω ειμαι στραβοστομησ κανενασ δε μ ανεχεται αρα ποιοσ φταιει μαλλον ειστε ολοι κοινωνικοι ρατσιστεσ γτ κανεισ δεν κοιταει οτι ειμαι αθλητησ κανενασ δεν κοιταει αυτα που λεω κανενασ δε κοιταει το ντυσιμο που ειναι σεκοντ χαντ αγγλιασ διαφημιστικσ κανενασ δε τα κοιταει αυτα ολοι ειστε κοινωνικοι ρατσιστεσ κ νομιζετε οτι τα ξερετε ολα εχω περασει νευρικη ανορεξια ναρκισισμο κ τωρα εχω ψυχωση γνωριμιεσ απειρεσ φιλαρακια καμια τριανταρια εμπειριεσ απειρεσ με προβληματα παντα ποτε φυσιολογικα δουλεια απειρη προβληματα απειρα στα δεκα μου καναμε ανακαινιση σπιτι μονοι μασ με τον πατερα μου τι νοιαζει ολουσ αν εχεισ λεφτα κ αν εχεισ υλικα για τον πουτσο ειστε ολοι πλεον το βλεπω ναρκωτικα πουτανεσ μαφιεσ αυτα σασ ενδιαφερουν δουλεια μουσικη υγεια κανεισ ολα αυτα εχουν βαθοσ η δουλεια δεν ειναι μια μαλακια ειναι ολοκληρο κεφαλαιο αλλα κοιμαστε προσωπικα μπορω να γινω επειχηρηματιασ σε πεντε λεπτα ξερω τη δουλεια γι αυτο με λενε εκατομυριουχο δεν το κανω γτ χεστηκα δε θα χαλασω εγω την πιατσα δεν ειμαι σαν εσασ που βλεπετε λεφτα κ τρεχετε για μαλακιεσ μη σωσω κ βγαλω φραγκο την πιατσα δεν τη χαλαω

Banned
    υγειή σχέση είναι αυτη που κανεις δεν κρινετε και ειναι ελευθερος και νιωθει ανετα μεσα σε αυτην.

Senior Member
    οι υγιεις δεν ξερω πως οριζονται, ξερω πως οριζονται οι ομορφες σχεσεις.
    ειναι αυτες που τις θελουν και οι δυο, νοιωθουν μεγαλη χαρα με την υπαρξη της και οι δυο, νοιωθουν ευτυχισμενοι μεσα στην σχεση τους και δεν θελουν να τελειωσει και το εκφραζουν ο ενας στον αλλο και οι δυο, νοιωθουν η σχεση τους να τους τροφοδοτει και να τους βελτιωνει και οι δυο.
    καπως ετσι το νοιωθω :)

Senior Member
    Για μενα υγιει σχεση εινι η σχεση που ο ενας καταλαβαινει τον αλλον και δεν υπαρχουν ασημαντες διαμαχες
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Member
    Υγιείς σχέσεις ....ποιος μεγάλωσε σε περιβάλλον με υγιείς σχέσεις αφού δεν μάθαμε πως είναι πως να το κάνουμε και Μέις...και το κακό συνεχιζεται και στα παιδιά μας ....το πως πρέπει να είναι ξέρουμε ..πως θέλουμε να είναι επίσης......οι περισότεροι τουλάχιστον.....στην πράξη είναι το μανικι...υπέρ πάντων αγών.....!!!!!!!!

Senior Member
    Υγιεισ ουτε εγω ξερω αλλα ομορφεσ στιγμεσ εχω περασει

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Για μενα υγιει σχεση εινι η σχεση που ο ενας καταλαβαινει τον αλλον και δεν υπαρχουν ασημαντες διαμαχες
    Εσυ ομορφυνεσ τωρα τελευταια!?!?!?!?!

Senior Member
    Οι σχεσεις ειναι παραλογες , παρανοικες , παραξενες , συχνα κουραστικες , αλλα τις χρειαζομαστε ..............................μου θυμιζουν αυτο το αστειο , που δυο κυριες πανε σενα εστιατοριο , και λεει η μια στην αλλη , πω πω , το φαγητο εδω ειναι απαισιο ........και η αλλη , ναι , και εχει πολυ μικρες μεριδες ..!! ε , καπως ετσι ειναι οι σχεσεις !

Senior Member
    α ναι, και δεν γινονται ποτε κουραστικες η βαρετες :)

Banned
    πραγματικη αγαπη υπαρχει απλα το προβλημα ειναι οτι μπορει να εχει βρει εναλακτικο τροπο κ να φυγει απο κει που ηρθε.
    οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι συμβιβασμενοι αφου τα πραγματα δεν ειναι συνηθως οπως φαινονται..
    στα λογια μπορει να φαινονται ολα ακρας υγειας δε λεω.
    αλλα αν καπιος μεγαλωσε σε περιβαλον με αναταραχες μετα οι αναταραχες μεταφερονται στο μυαλο του.
    ακομα κ πραγματικος φιλος να μην υπαρχει υποχρει κοινο οφελος.

Senior Member
    μμμμ υγειης σχεση για να σκεφτω...δεν εχω ιδεα,αλλα πιστευω οτι οσοι εχουν κατι τετοιο δεν το εχουν σκεφτει ποτε

Senior Member
    Υγιείς σχέσεις χμμ...
    Νομίζω πως σε μια υγιή σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και κατανόηση.Σεβασμός πρωτίστως στην προσωπικότητα και διαφορετικότητα του κάθε ατόμου και να κατανοούμε τις ανάγκες του χωρίς να μπαίνουμε εμπόδιο στην ευτυχία του.
    Έτσι αν μιλάμε για φιλικές σχέσεις πρέπει να μη υπάρχουν αντιζηλίες,πισώπλατα χτυπήματα,θάψιμο αλλά ειλικρίνεια,εκτίμηση και αγάπη!!
    Στις ερωτικές σχέσεις νομίζω είναι αναγκαίο να σέβεσαι τον/την σύντροφο σου,να του/της προσφέρεις ελευθερία αρκεί να την εκτιμάει,φυσικά αγάπη και στήριξη στις δύσκολες στιγμές.
    Στις σχέσεις γονέα με παιδί η στήριξη και επιδοκιμασία στις προσπάθειες του παιδιού να αναπτύξει την προσωπικότητα του,να έχει την ελευθερία αλλά και να είναι και οι δύο πλευρές υπεύθυνες για τον ρόλο τους.Κύριο συστατικό φυσικά κ εδώ είναι η ΑΓΑΠΗ!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    μμμμ υγειης σχεση για να σκεφτω...δεν εχω ιδεα,αλλα πιστευω οτι οσοι εχουν κατι τετοιο δεν το εχουν σκεφτει ποτε
    Χμ σκεφτομαι ειχα ποτε υγιη σχεση? Και απαντω οχι μαλλον υγιης σχεση ειναι αυτη που την φανταζεσαι

Page 1 of 2 12 LastLast