Τρόποι προσέγγισης σε μια κοπέλα - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 24 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 350
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Δεν ξέρω, δε μου έχει τύχει. Εγώ δεν ξέρω αν θα έκανα σχέση με ένα παιδί με πρόβλημα, δεν έχει τύχει να έχω γνωρίσει κάποιον και να με έχει "τραβήξει" να σου πω την αλήθεια, το βρίσκω πολύ δύσκολο να κάνω σχέση χωρίς να είμαι ερωτευμένη με τον άλλον, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Πάντως, επειδή έχω βρεθεί στην ίδια παρέα με άτομο με αναπηρία σαν τη δική μου η αλήθεια είναι πως αντί να αισθανθώ άνετα βρέθηκα σε πιο δύσκολη θέση. Στενοχωρέθηκα γιατί ψυχολογικά ήταν πολύ χειρότερα σε σχέση με μένα και "έπεσα" ψυχολογικά και ίσως τελικά αυτό να επιδείνωσε το άγχος μου. Όταν κάνεις σχέση, υποτίθεται την κάνεις γιατί νιώθεις καλά και όχι για να εξιστορεί ο ένας στον άλλον τον πόνο του. Και να μην είχε αναπηρία ο άλλος το ίδιο θα σου έλεγα, καθώς και οι άλλοι που δεν είχαν αναπηρία μου δημιουργούσαν μεγαλύτερο πρόβλημα και άγχος γιατί καθόμουν να υπέρ αναλύω την περίπτωση του κάθε ενός και στο τέλος έμεινα μόνη μου να λέω τον πόνο μου στον εαυτό μου.
    Εσύ τι ζητάς ακριβώς από έναν αντρα?τι είναι αυτό που τον κάνει ιδανικό?τι είδους αναπηρία έχεις? Κάπως αδιακριτος ειδικά στο τελευταίο .αν θες απαντάς

Senior Member
    ................

Senior Member
    Sou esteila pm, apanthse mou se pm 'h edw an se voleuei.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Ο άντρας είναι Πολύ πιο ελαστικος με τα ελαττώματά μιας γυναίκας.κάνει υποχωρήσεις που ποτέ δεν θα τις έκανε μια γυναίκα.είναι σχεδόν ανιδιοτελής προς τις σχέσεις του.βέβαια μπορεί και να είμαι λαθος
    Από την δική μου εμπειρία με τους άντρες είσαι λάθος, είστε πολύ σκληροί με τα ελαττώματα μας...
    Όσον αφορά τις υποχωρήσεις και την ανιδιοτέλεια εκεί υπάρχουν κάποιες τέτοιες περιπτώσεις αλλά και οι γυναίκες κάνουν υποχωρήσεις για να είναι ευτυχισμένοι οι σύντροφοι τους κάποιες φορές μάλιστα εις βάρος του εαυτού τους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ειτε αντρες , ειτε γυναικες , το ιδιο ειναι , μην καταφευγουμε σε πολεμο τον φύλων , ειναι στον ανθρωπο ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Από την δική μου εμπειρία με τους άντρες είσαι λάθος, είστε πολύ σκληροί με τα ελαττώματα μας...
    οχι βεβαια, κανεις λαθος!!
    οι αντρες θελουν μονο μια γυναικα να εναι διπλα τους ενω αυτες θελουν ενα αντρα που να ειναι διπλα τους να εργαζεται σταθερα, να ειναι ψηλος να εχει αυτοπεπιθηση μηχανακι η αυτοκινητο αναλογα με την ηλικια.....να εχει αυτο που λεμε μελλον...
    ακομα να ειναι καλος στο σεχ, να εχει μεγαλο πουλι για να τον αισθανεται καλα,κακα τα ψεμματα οι γυναικες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις απο τους αντρες στο κρεβατι, ακομα να ειναι καλος συζητητης, και επιλεον οταν τον παντρευτουν να κανει και καμμια δουλεια στο σπιτι, σκουπισμα μαγειρεμα, τετοια πραγματα. η λιστα με τις απαιτησεις των γυναικων ειναι ατελειωτη, αμα θελουν ας συμπληρωσουν αλλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οι αντρες θελουν μονο μια γυναικα να εναι διπλα τους ενω αυτες θελουν ενα αντρα που να ειναι διπλα τους να εργαζεται σταθερα, να ειναι ψηλος να εχει αυτοπεπιθηση μηχανακι η αυτοκινητο αναλογα με την ηλικια.....να εχει αυτο που λεμε μελλον...
    ακομα να ειναι καλος στο σεχ, να εχει μεγαλο πουλι για να τον αισθανεται καλα,κακα τα ψεμματα οι γυναικες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις απο τους αντρες στο κρεβατι, ακομα να ειναι καλος συζητητης, και επιλεον οταν τον παντρευτουν να κανει και καμμια δουλεια στο σπιτι, σκουπισμα μαγειρεμα, τετοια πραγματα. η λιστα με τις απαιτησεις των γυναικων ειναι ατελειωτη, αμα θελουν ας συμπληρωσουν αλλοι
    Το ίδιο θα μπορούσα να απαντήσω κι εγώ, ότι κάνεις λάθος αλλά δεν θα οδηγούσε κάπου αυτό...

Από τη δική μου εμπειρία έχω δει ότι επίσης έχετε πολλές απαιτήσεις, για παράδειγμα παλιά σχέση μου μου έλεγε ότι θέλει η γυναίκα να κάνει θυσίες γι' αυτόν, προφανώς οι δικές μου δεν ήταν αρκετές κι ας μου έχουν αφήσει σημάδια στην ψυχή...με τα οποία ακόμα παλεύω κι εν μέρει εξαιτίας τους δεν είμαι καλά...

Πάντως προσωπικά πολλά απ' αυτά που λες δεν με νοιάζουν καθόλου εκτός από το ξέρει ν' ακούει και να βοηθάει λίγο και στο σπίτι ειδικά αν υπάρχουν παιδιά...αυτά...και την εργασία γιατί μόνο με ένα μισθό ειδικά στις μέρες μας δεν μπορείς να ζήσεις οικογένεια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παιδιά,θα μπορούσε κανείς να γράψεις ένα σύντομο ή εκτενές παράδειγμα προσέγγισης?
    Βασανίζομαι!(και μην πει κανείς για το στυλ που δεν θέλω).

Senior Member
    η πιο αποτελεσματικη προσεγγιση, ειναι η γνωστη "προσεγγιση κεμπαπ"...
    αδυνατον να σου αντισταθει, οπως κι αν εισαι, οτι κι αν εχει στο μυαλο της...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Παιδιά,θα μπορούσε κανείς να γράψεις ένα σύντομο ή εκτενές παράδειγμα προσέγγισης?
    Βασανίζομαι!(και μην πει κανείς για το στυλ που δεν θέλω).
    Γουαι , δεν υπαρχουν συνταγες προσεγγισης , δεν μπορει κανεις να σε βοηθησει σε αυτο το σημειο .......ξεκινα λεγοντας κατι απλο , δεν χρειαζονται εξυπναδες ......χρησιμοποιησε ηπιες εκφρασεις οπως , εαν , ισως , αν ηθελες , χρησιμοποιησε πολυ ευγενεια , δλδ οχι αποτομα κι επιτακτικα , αλλωστε δεν εισαι τετοιο στυλ , αλλα οτι πεις , πεστο με θαρρος , η προσποιησου το , παλι πιανει ..........
    Last edited by Macgyver; 07-04-2016 at 16:53.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχω διαβάσει ποσα άρθρα για αυτοπεποίθηση αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.....
    Βοήθεια.........

Senior Member
    Βοήθεια.........
    με τι θες βοηθεια δλδ?

Εχεις πολύ δικιο Νικο, δυστυχώς. Η Γυναίκα βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στην ομορφιά, και οσο μεγαλώνει τοσο πιο δύσκολο ειναι να βρει Άνδρα. Οποτε τείνει να εχει υψηλές απαιτήσεις για να βρει απο την αρχή τον σωστό και να αγκυλωθεί πάνω του. ΑΥΤΗ η Γυναίκα ομως σβήνει με τα χρόνια, επειδή σβηνει και η ομορφιά της. Η ομορφιά ποτέ δεν κρατάει, για αυτό και ολα αυτα τα πανεμορφα μοντέλα που βλεπουμε στην τηλεοραση, ή οι ομορφες χορεύτριες κλπ συνηθως η θα κοιτάξουν να παντρευτουν εναν πλουσιο επιχειρηματια για να της συντηρεί, ή θα κοιτάξουν να παρουν κανα πτυχιο στα 30 τους κανοντας καποια ανυπαρκτη δουλειά για να πληρωσουν τα διδακτρα.

Ο τελικός νικητής στο τέλος ειναι ο Ανδρας, καθως, ο Ανδρας ειναι συνηθως ακαδημαϊκα και κοινωνικα περισσότερο πετυχημένος, πιο περιζήτητος στον εργασιακό στίβο και περισσότερο ανεξάρτητος,αυτο τροφοδοτούμενος και αυτοδύναμος.

Οπότε, αυτο που μενει σε μια Γυναικα ειναι να γραπωθεί πανω στο αρμα ενος Αρσενικού και οχι το αντίθετο.

Βοήθεια.........
    Δεν υπάρχει ενας, παγκοσμια αποδεκτός και καθολικός τρόπος προσέγγισης μιας Γυναικας, και αυτό γιατι η κάθε Γυναικα εχει ξεχωριστή προσωπικοτητα.

Επίσης, δεν υπαρχει ικανοποιητικη βιβλιογραφία στην Ελληνικη γλώσσα για ψυχολογικα θεματα αυτο πεποιηθησης κλπ. Ειναι καλύτερο να κανεις έρευνα στην Αγγλικη γλωσσα

Senior Member
    Βοήθεια.........
    δεν εχα ποτε σχεση, για να ειμαι σιγουρος,αλλα δεν ειναι ακριβως θεμα αυτοπεποιθησης. εχω προσεξει οτι αυτοι που πλησιαζουν κοπελες αυτοι που λεμε μπηχτες....ειναι οι αντρες που δεν αισθανονται και πολλα για αυτη που εχουν απεναντι τους.
    ακριβως το οτι δεν τους καιγεται καρφι για το αποτελεσμα τους δινει την δυμαμη για να ασχοληθουν.
    αυτο συνηθως οι γυναικες το εκλαμβανουν ως αυτοπεποιθηση οταν τον βλεπουν πολυ χυμα και στα αρχιδια του για αυτο τετοιοι αρεσουν, ομως για τον λογο που αναφερα πιο πανω,αλλα βεβαια μετα παραπονιουνται οτι δεν ειναι καταληλοι για σχεση κτλ
    αυτοι οι ανθρωποι μπορουν να ασχολουνται με το θεμα, πολλες φορες με διαφορετικες γυναικες γιατι δεν τους απασχολει το αποτελεσμα.τετοιοι ανθρωποι ειναι σαν τους κυνηγους που θα προσπαθησουν να φερουν ελαφι στο σπιτι αλλα αμα δεν τους κατσει θα ριξουν στον λαγο παρολο που δεν τους ενδιαφερει.οταν ενας αντρας την πεφτει σε μια γυναικα που του αρεσει, ξεκινα ηδη με αγχος την διαδικασια γιατι φοβαται την στεναχωρια που θα του φερει η απορριψη ειδικα αμα ειναι καποια γνωστη κτλ. η γυναικα δεν εχει ποτε τετοιο προβλημα. μπορει απο αυτους που θα της την πεσουν να διαλεξει αυτον που της αρεσει και να μην εχει αγχος κατα την διαδικασια αφου σιγουρα θα εχει επιτυχια με την εννοια θα εχει ευκολα σεξ πολυ δυσκολα ομως σχεση απο εναν τετοιο.
    η λυση νομιζω ειναι να μην τρεφεις αισθηματα για αυτες. εχεις δει ποτε καποιον που εχει επυτυχιες με τις γυναικες να τις υπολογιζει και να τις εκτιμα;;

Senior Member
    δεν εχα ποτε σχεση, για να ειμαι σιγουρος,αλλα δεν ειναι ακριβως θεμα αυτοπεποιθησης. εχω προσεξει οτι αυτοι που πλησιαζουν κοπελες αυτοι που λεμε μπηχτες....ειναι οι αντρες που δεν αισθανονται και πολλα για αυτη που εχουν απεναντι τους.
    ακριβως το οτι δεν τους καιγεται καρφι για το αποτελεσμα τους δινει την δυμαμη για να ασχοληθουν.
    αυτο συνηθως οι γυναικες το εκλαμβανουν ως αυτοπεποιθηση οταν τον βλεπουν πολυ χυμα και στα αρχιδια του για αυτο τετοιοι αρεσουν, ομως για τον λογο που αναφερα πιο πανω,αλλα βεβαια μετα παραπονιουνται οτι δεν ειναι καταληλοι για σχεση κτλ
    αυτοι οι ανθρωποι μπορουν να ασχολουνται με το θεμα, πολλες φορες με διαφορετικες γυναικες γιατι δεν τους απασχολει το αποτελεσμα.τετοιοι ανθρωποι ειναι σαν τους κυνηγους που θα προσπαθησουν να φερουν ελαφι στο σπιτι αλλα αμα δεν τους κατσει θα ριξουν στον λαγο παρολο που δεν τους ενδιαφερει.οταν ενας αντρας την πεφτει σε μια γυναικα που του αρεσει, ξεκινα ηδη με αγχος την διαδικασια γιατι φοβαται την στεναχωρια που θα του φερει η απορριψη ειδικα αμα ειναι καποια γνωστη κτλ. η γυναικα δεν εχει ποτε τετοιο προβλημα. μπορει απο αυτους που θα της την πεσουν να διαλεξει αυτον που της αρεσει και να μην εχει αγχος κατα την διαδικασια αφου σιγουρα θα εχει επιτυχια με την εννοια θα εχει ευκολα σεξ πολυ δυσκολα ομως σχεση απο εναν τετοιο.
    η λυση νομιζω ειναι να μην τρεφεις αισθηματα για αυτες. εχεις δει ποτε καποιον που εχει επυτυχιες με τις γυναικες να τις υπολογιζει και να τις εκτιμα;;
    Eγώ τις υπολογιζω και τις εκτιμάω και θεωρω οτι εχω επιτυχια.
    Λαθος κάνεται οι γυναικες ειναι απλες και ευκολες,εσεις τα βλεπεται βουνο,επειδη δεν εχεται καθολου αυτοπεποιθηση

Page 20 of 24 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast