Τρόποι προσέγγισης σε μια κοπέλα - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 350
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nick,εσύ έχεις επιτυχία γιατί είσαι ωραίος.
    Άλλο που θέλω και εγώ μια ωραία.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Nick,εσύ έχεις επιτυχία γιατί είσαι ωραίος.
    Εχω επιτυχια μονο οταν εχω και αυτοπεποιθηση το ξαναλεω.
    Το μεγαλυτερο προσον απο το λεγειν ,ειναι η αυτοπεποιθηση

Banned
    whyalwaysme? ο nick190813 έχει επιτυχία γιατί δεν είναι κότα σαν εμάς που μασάμε να την πέσουμε σε κάποια που μας αρέσει και δεν έχει τα κόμπλεξ που έχουμε εμείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by disestar View Post
    whyalwaysme? ο nick190813 έχει επιτυχία γιατί δεν είναι κότα σαν εμάς που μασάμε να την πέσουμε σε κάποια που μας αρέσει και δεν έχει τα κόμπλεξ που έχουμε εμείς.
    Ακριβως οπως τα λες,αν ειχατε προσπαθησει να μιλησεται θα βλεπατε οτι δεν ειναι βουνο και οτι οι γυναικες ψαχνουν τα ιδια πραγματα με μας

Banned
    Το ξέρω φίλος ότι είναι έτσι.Πρέπει όμως να ξέρεις και να επικοινωνείς με τους ανθρώπους γύρω σου.Εγώ έχω πρόβλημα και σε αυτό.Έπρεπε να φτάσω 40 χρονών για να ξεπεράσω ένα πολύ μικρό μέρος από τα παιδικά μου τραύματα.Σκέψου ότι μέχρι πριν λίγες μέρες πίστευα ότι άμα κάνω σεξ επί πληρωμής θα είναι σαν να διαπράττω βιασμό και αυτό με απέτρεπε από το να το κάνω γιατί έχω νιώσει πως είναι σε κακοποιούν σεξουαλικά.

Banned
    Why σκέψου σοβαρά και την περίπτωση να συμμετέχεις σε ομαδική ψυχοθεραπεία διαχείρισης συναισθημάτων.Εγώ που ήμουν κατά και μόλις άκουγα ψυχίατρο/ψυχολόγο άλλαζα δρόμο πήγα 3 φορές μέχρι τώρα σε κάτι τέτοιο και συνεχίζω και κάθε φορά φεύγω άλλος άνθρωπος.Εχει άλλη φάση και απο σεπτέμβρη που θα ξεκινήσουν πάλι κανονικά μαθήματα (2 φορές την εβδομάδα με κόστος περίπου 40-50€ το μήνα) αν πάνε καλά και τα οικονομικά μου (είναι σε άλλη πόλη και αυτό είναι ένα θέμα) θα πάω στην κανονική ομάδα.Δε ξέρω αν θα βγει κάτι αλλά γουστάρω απίστευτα τον τρόπο προσέγγισης σε διάφορα ψυχολογικά θέματα και ανακαλύπτω πράγματα για μένα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι με απασχολούν.Βοnus σε όλο αυτό ότι πάνε αρκετές όμορφες και υπάρχει και βιωματική προσέγγιση του όλου θέματος με χορό,τρόποι προσέγγισης κτλ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εχω επιτυχια μονο οταν εχω και αυτοπεποιθηση το ξαναλεω.
    Το μεγαλυτερο προσον απο το λεγειν ,ειναι η αυτοπεποιθηση
    Σωστο , δεν εχω καθολου λεγειν , αλλα μπολικη αυτοπεποιθηση , και λειτουργει το συστημα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σωστο , δεν εχω καθολου λεγειν , αλλα μπολικη αυτοπεποιθηση , και λειτουργει το συστημα .....
    Αυτο προσπαθω να τους εξηγησω ,οτι τα παντα ειναι η αυτοπεποιθηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Αυτο προσπαθω να τους εξηγησω ,οτι τα παντα ειναι η αυτοπεποιθηση
    Μαλλον πρεπει να το ζησεις , για να το καταλαβεις ......δεν μπορει να το εξηγησεις με λογια .....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Nα ξεκαθαρίσουμε λίγο τι σημαίνει το καθόλου λέγειν..Για μένα καθόλου λέγειν σημαίνει εκείνο το απόσπασμα απο το matrix με τον nio που είχε ανεβάσει ο griswol.αμα είσαι έτσι θες να μου πεις ότι μπορείς να βρεις κοπέλα? δε νομίζω πως εσύ είσαι έτσι.έχεις λέγειν επειδή πρώτα έχεις αυτοπεποίθηση.δεν πάει αντίθετα.

Senior Member
    Aντμ , δεν ξερω για ποιο αποσπασμα μιλας , αν και εχω δει το ματριξ καμμια 10αρια φορες !! με το λεγειν , αντιλαμβανομαι μπλα-μπλα , η πειθω , δεν εχω ουτε τονα , ουτε ταλλο , δεν μαρεσει να συμπεριφερομαι ετσι , δεν ειμαι ετσι ............απλα , οταν μιλαω σε μια κοπελα , εχω μια ανεση , οπως σωστα υποθετεις ......

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=4D7cPH7DHgA δες στο 3.26 Να είσαι δηλαδή τελείως μουγγός.
    Λες δεν έχεις πειθώ αλλά τελικά έχεις.Αν δεν είχες δε θα τα είχες φτιάξει με καμμία.Δε λέω να είσαι παρλαπίπας και να μιλάς ασταμάτητα αλλά χρειάζονται βασικές γνώσεις επικοινωνίας που δεν έχουν μάθει όλοι να τις έχουν.Εσένα αυτά σου βγαίνουν άνετα και χωρίς κόπο και νομίζεις ότι είναι όλοι έτσι ή είναι για όλους το ίδιο εύκολο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Why σκέψου σοβαρά και την περίπτωση να συμμετέχεις σε ομαδική ψυχοθεραπεία διαχείρισης συναισθημάτων.Εγώ που ήμουν κατά και μόλις άκουγα ψυχίατρο/ψυχολόγο άλλαζα δρόμο πήγα 3 φορές μέχρι τώρα σε κάτι τέτοιο και συνεχίζω και κάθε φορά φεύγω άλλος άνθρωπος.Εχει άλλη φάση και απο σεπτέμβρη που θα ξεκινήσουν πάλι κανονικά μαθήματα (2 φορές την εβδομάδα με κόστος περίπου 40-50€ το μήνα) αν πάνε καλά και τα οικονομικά μου (είναι σε άλλη πόλη και αυτό είναι ένα θέμα) θα πάω στην κανονική ομάδα.Δε ξέρω αν θα βγει κάτι αλλά γουστάρω απίστευτα τον τρόπο προσέγγισης σε διάφορα ψυχολογικά θέματα και ανακαλύπτω πράγματα για μένα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι με απασχολούν.Βοnus σε όλο αυτό ότι πάνε αρκετές όμορφες και υπάρχει και βιωματική προσέγγιση του όλου θέματος με χορό,τρόποι προσέγγισης κτλ..

Μόνο για όμορφες θα το έκανα.Όχι για αυτές που προτείνετε φανατικά μερικοί.
    Λίγο περίεργη αυτή η θεοποίηση των άσχημων και των μέτριων από μερικούς εδώ.
    Ή είστε άσχημοι και μέτριοι ή τίποτα όμορφοι αλλά με κόμπλεξ ανωτερότητας.

Banned
    Γιαυτό και εγώ σου είπα να το σκεφτείς.Εχω καταλάβει πια τον τρόπο σκέψης σου μην ανησυχείς...Εγώ έγραψα και στο άλλο θέμα που ρωτούσες για την εμφάνιση μας.Είμαι άσχημος και αρκετά χοντρός τώρα πια με τριψήφιο αριθμό κιλών αλλά δεν θεωρώ ότι η εμφάνιση μου,είναι αυτή που με καταστρέφει στη ζωή μου.Αλλά ο λανθασμένος τρόπος σκέψης μου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Γιαυτό και εγώ σου είπα να το σκεφτείς.Εχω καταλάβει πια τον τρόπο σκέψης σου μην ανησυχείς...Εγώ έγραψα και στο άλλο θέμα που ρωτούσες για την εμφάνιση μας.Είμαι άσχημος και αρκετά χοντρός τώρα πια με τριψήφιο αριθμό κιλών αλλά δεν θεωρώ ότι η εμφάνιση μου,είναι αυτή που με καταστρέφει στη ζωή μου.Αλλά ο λανθασμένος τρόπος σκέψης μου
    Πάλι καλά που με κατάλαβες.
    Περίμενα να ειρωνευτείς.
    Ήσουν πάντα άσχημος ή τώρα έγινες?

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast