Results 1 to 7 of 7
Thread: ιψδ
-
22-01-2016, 00:51 #1
ιψδ
τα χα φτιαξει με ενα παιδι απο εδω με το ιδιοπροβλημα αλλα φαινεται οτιδεν με ενιωθε ουτε στο ελαχιστο.ελεγα οτι ειμαι δυστυχισμενη και ελεγε κ αυτος ειναι του λεω γτ.επδ ειχε εξεταστικη κ μαθηματα δεν ενιωθε το παιδι.κ ελεγε στη φιλη μου οτι με νιωθει χιλιομετρα μακρυα κ οταν παει να νιωσει κατι εγω εχω τις ιδεοληψιες μου σαν να μην υπαρχει κατι αλλο.αλλα εγω αυτη τη στιγμη εχω θεμα και δν το καταλαβαινει κ οταν του λεω δεν ειμαι καλα κ θελω στηριξη μου λεει για τα δικα του προβληματα που ειναι η εξεταστικη.μια φιλη μ μ λεει οτι ειναι παιδακι ακομα και δεν με καταλαβαινει και εχει δικιο .τι εμπλεξα μαι του δν ξερει απο προβληαμτα νομια οτι ειχαμε το ιδιο θεμα ομως αυτος εγινε γργ καλα και σε καμια περιπτωση οπως μ πε κ μια κολληυτη μου δν ειχαμε το ιδιο θεμα.αντιθετα μια αλλη φιλη μ που τον γνωρισε λεει ειναι καλο παιδι.αλλα δεν καταλαβαινει κανεις δεν καταλαβαινει .εγω θελω συναισθημα εκεινος θελει βολτες και να περναει καλαεγω δεν εχω μαθει να περναω καλα.αυτα σκεφτομαι οτι ακοαμ και ατομα με το ιδιο προβλημα δεν με καταλαβαινουν τι να απογινω εχω απελπιστει βεβαια ισως δν ταιριαζαμε.φαινοταν εξαρχης απλα εγω εψαχνα καπου να πιαστω.νομιζα οτι ειναι ιδιος καιμε καταλαβαινει ομως εγω εχω μια ταση αυτοτιμωριας κ ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα και αν δν τα χω ολα οπως τα θελω δεν μπορω να αφησω ελευθερο τον ευατο μου αλλα αυτοτιμωρουμαι τσπα.ηταν καλο παιδι....πολυ καλο .αυτα ηθελα καπου να τα πω γτ ενιωθα καπως...στεναχωρημενη κ μονη:(
- 22-01-2016, 01:06 #2
Τζοαννα καλησπερα.......Με ενα παιδι απο το φορουμ? Σχεση απο κοντα να υποθεσω..... Γιατι δεν εκανες μια προσπαθεια να περασεις και εσυ καλα? Εχεις επισκεφτει καποιον ειδικο??Συγνωμη για τις μπερδεμενες ερωτησεις αλλα οτι καταλαβα ρωταω!!
22-01-2016, 11:04 #3
ναι απο κοντα σχεση .εκανα προσπαθεια βασικα παλια περνουσα καλα .απλα τωρα δεν μπορω και ειναι δυσκολη η φαση που περναω πολυ δυσκολη.και ειμαι ψυχαναγκαστικη και σαν προσωπικοτητα και δεν με αφηνει ο εαυτος μου με τιποτα να χαρω ολα ειναι υπο προυποθεσεις και με βαση οτι εχω κανει κατι ωστε να μπορω να διασκεδασω ελευθερα χωρις τυψεις.ειδικους..πολλους..α� �λα δυστυχως δν εχω κανει κατι εντατικο οποτε 0 αποτελεσμα.τωρα ξεκιναω εκ νεου εδω που ειμαι να πηγαινω σε καποιον ειδικο που ειναι κ δωρεαν γτ δν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα να χαλαω 60 ευρα τωρα θα δουμε....πφφ
22-01-2016, 11:06 #4
ετσι με εχουν απο μικρη κιολας να ειμαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου δεν μπορω να χαρω αν δεν τα χω ολα υπο ελεγχο στο μυαλο μου.και εχω πολλες τασεις αυτοτιμωριας συνεχεια .δεν ειναι στο χερι μου ουτε προφανως θελω να μαι δυστυχισμενη.απλα δεν γινεται αλλιως!!! αν κανω προσπαθεια ακυρωνονται ολα που μεχρι τωρα τα χα σε σειρα στο μυαλο μου κ δν ξερω ποια ειμαι ειναι χειροτερο αυτο.
23-01-2016, 03:55 #5
Τζοαννα μου πρεπει οπωσδηποτε να σε δει καποιος ειδικος εστω και παλι...Δεν ταιριαζουμε με ολους τους γιατρους...Αυτη η οργανωτικη μανια που δεν σε αφηνει να χαρεις τιποτα ειναι ασχημη......Εχεις καποιον ανθρωπο πολυ κοντα σου να μιλας συνεχως? φιλη,μελος οικογενειας κατι?
23-01-2016, 11:59 #6
28-01-2016, 20:04 #7
Γραφεις καπως μπερεδεμενα αλλα γενικα καταλαβα τι θελεις να πεις. Απο οσο εχω καταλαβει αν κανεις παρεα με ατομο που εχει τα ιδια προβληματα γενικα δεν βοηθαει, μαλλον το αντιθετο αποτελεσμα φερνει. Το εχω παθει και εγω. Πρεπει να βρεις καποιον να σου εμπνεει το συναισθημα που λες οτι θελεις. Δεν ξερω τι ηλικια ηταν αυτος που λες αλλα και ποια η δικη σου. Δυσκολο να βρεις ομως συναισθημα σημερα αφου οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες μαλλον ψαχνουν να περνανε καλα και δεν τους νοιαζει αν ο αλλος θελει συναισθημα, τι προβληματα εχει κλπ. Βρες καποιον τουλαχιστον να μιλας και να σου προσφερει αυτο που θελεις και να νιωθεις οτι δεν εισαι τελειως μονη. Αλλα πρωτα απο ολα πρεπει να παρεις και γνωμη ειδικου.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία