Άσχημη κατάσταση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Banned
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    ρεακι μου σε ευχαρισω για τα καλα σου λογια...Να εισαι καλα :*
    και εγω θελω να παραμεινω....Αχ καλα θα ηταν σεζον....Για αποκλειστικη δυσκολα...Ωρες ωρες δεν μπορω να φροντισω εμενα...Κανω και λιγο περιεργες σκεψεις.....
    ναι τις ξερω τις περιεργες σκεψεις..πως να μην τις κανεις οταν ζεις στο αουσβιτς! και εγω εχω δουλεψει σεζον και ηταν απο τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης μου! μπες στα τουριστικα στις αγγελιες ..υπάρχουν ξενοδοχεια που ζητανε ακομα για χειμερινη σεζον ..και αλλα για θερινη..και υπάρχουν διαφορες κατηγοριες..καμαριερες σερβιτορε ρεσεψιον ..πάρε οτι υπάρχει... επεισης πολλα μαγαζια σε διαφορα νησια ψαχνουν πωλήτριες. το σκυλακι σου αν δεν το δεχονται μπορεις να το αφησεις σε ενα καταφυγιο ζωον που το μονο που σε χρεωνουν ειναι την τροφουλα του ..και το προσεχουν ανθρωποι που αγαπάνε τα ζωα και θα χει παρεουλα τα αλλα ζωακια.
    και ισως αν ληψεις 5-6 μηνες μπορει και εκεινη να καθαρισει το κεφαλι της και να ηρεμισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Bρε συ σου λέει ότι θα φύγει και δεν κάνεις πάρτυ μετά απο αυτά που σου έκανε; Αστηνε να φύγει να πάει στο καλό να βρεις την ηρεμία σου.Για να σου λέει ότι θα φύγει σημαίνει ότι κάπου αλλού μπορεί να πάει και να πρήζει άλλον? Kαι εσύ κάθεσαι και στεναχωριέσαι.Ε όχι δηλαδή.Κάνε ότι περνάει απο το χέρι σου για να φύγει
    Και αν φυγει? Θα μεινω εγω και ενα σπιτι μονο του τεραστιο το οποιο θελει καμποσα λεφτα να συντηρηθει? τι θα κανω μονη μου? και αν πει το νοικιαζω? δεν ειμαι ανηλικη να μπορω να κινηθω.... δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο αν φυγει εκεινη..... δεν θα μπορω να μεινω.... και απο οικονομικης αποψης και γενικα....

Senior Member
    Επειδη θα πανε πολλα ποστ θα απαντησω σε ενα για ολους....Παυλινα αστα δεν υπαρχει..... Οχι εχω τελειωσει τις σπουδες μου και ηταν εδω κοντα...Μπουφε μου προσπαθω και ειμαι ηρεμη...για την νονα μου το σκεφτομαι.... ειναι δυσκολο απο την μια καλο απο την αλλη....προσπαθω να τις αποβαλλω αλλα καμια φορα ο πονος σε κυριευει γαμωτη.... δεν ξερω....χαιρομαι που εισαι καλυτερα και το ξεπερνας το ολο θεμα και να συνεχισεις ετσι......Ρεακι εχεις δικιο ειναι πολυ καλη επιλογη και ιδεα...υπαρχουν ομως και πραγματα που με κρατανε εδω....και αν δεν τα καταφερω μονη? δεν το εχω ξανακανει...

Senior Member
    Παυλινα μου κλασσικη μανα να το χαρακτηρισω? δεν μπορω.... δεν ξερω τι πραγμα ειναι αυτο.....εσυ φταις για ολα με αρρωσταινεις θα με τρελανεις αχαριστη ολα οσα εχω κανει για σενα.... μπλα μπλα μπλα ! χαριτωμενιες

Senior Member
    Αλεξάνδρα μου εχεις pm

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αλεξάνδρα μου εχεις pm
    το ειδα ναταλακι μου!!! τωρα εχεις εσυ πμ :Ρ

Page 3 of 3 FirstFirst 123