Άσχημη κατάσταση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Καταλαβαίνω απόλυτα τι νιώθεις Αλεξάνδρα. Δυστυχώς πολλοί γονείς δεν καταλαβαίνουν καθόλου τι γίνεται με την οικονομική κατάσταση στη χώρα και συμπεριφέρονται λες και φταίνε τα παιδιά τους που έμειναν άνεργα, ή οτι καταστρέφεται η χώρα. Επίσης, δεν έχουν πάρει ΚΑΝ χαμπάρι οτι η ανεργία έχει σκαρφαλώσει στο 30+ % και νομίζουν οτι μοιράζουνε δουλειές και οτι όσοι δεν δουλεύουν είναι τεμπέληδες.
    Wj έχεις δίκιο... Παιρνω ταμείο ανεργίας δεν μου την λεει γιατί δεν δουλεύω ίσα ίσα που βοηθάω και πολύ οικονομικά... Απλά δεν θελει να με βλεπει... Ας πούμε τώρα μόλις σηκώθηκε και φωνάζει.. Σήκω να πας να ξαπλωσεις τώρα ειπα.... Απλά προσπαθεί να διώξει οτιδήποτε εχει να κάνει με εμένα... Πρώτα απο ολα εμένα και μετα οτι με περιβάλει... Αστα...

Junior Member
    Μηπως εχει καποιον αλλο λογο που θελει να σε διωξει; Οτι η παρουσια σου εκει της χαλαει τη μανεστρα σε κατι; Λεω μηπως...

Senior Member
    Μακάρι να ήταν αυτο σε διαβεβαιώ πως δυστυχώς δεν ειναι!!! Μακάρι να ήταν αυτο!! Ολα θα ήταν πολυ καλυτερα !!

Alexandra μηπως δεν ειναι καλα τα νευρα της μητερας σου? δεν γινεται ετσι στα καλα καθουμενα να μην σε θελει, παιδι της εισαι! μηπως δεν ειναι καλα ψυχολογικα?

Banned
    αλεξ μου λυπάμαι πολυ που καλοπεσες και εσυ σε κελεπουρι μανουλα! ποσο χρονων εισαι?..καποιο συγγενη δεν εχεις να πας?

Δεν έχεις δουλεια για να σου έλεγα να σηκωθεις να φύγεις.
    Ομως, δεν μας είπε ποιος ο λόγος που συμπεριφερεται με αυτο τον τροπο η μάνα σου.
    γιάννης

Senior Member
    Bullet η αλήθεια ειναι πως εχει περάσει πολλά τραγικά και το αναγνωρίζω... Δεν ειμαι ομως εγω ο σάκος του μποξ που θα απορροφήσει τα ψυχολογικά της προβλήματα!!! Δεν το αντέχω!!! 9 η ωρα το πρωι κοιμήθηκα με δυσκολία γιατί σκεφτόμουν...πες μου γιατί γίνεται αυτο...σήμερα πληρώθηκα... Ξαφνικά... Ξέσπασε κύμα... ΗΣΥΧΙΑΣ....τυχαίο;;
    Ρεακι μου 21 ειμαι έχω πέσει σε κελεπούρι ναι!! Συγγενή; ΧαχΑχαχα...σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν ίσως :-Ρ.. Απο το πατέρα μου δεν θέλουν να με ξέρουν καν φοβούμενοι οτι θα τους αρπάξω τη περιουσια...με εξόρισαν μόλις γεννήθηκα!!ημουν Μια ζωντανή απειλή...ΗΜΕΡΩΝ...η γλυκύτατη γιαγιά μου έγραψε κατευθείαν οτι περιουσία ειχε μείνει στα αλλά παιδιά του πατέρα μου,μόλις γεννήθηκα!!με καταρριοτουσαν και αλλά τέτοια χαριτωμένα... Απο τηβ μάνα μου δεν το συζητώ.... Τερατινια... Όμορφες οικογενειακές ιστορίες!! Ο Φώσκολος ωχριά μπροστά μου :-Ρ
    Ιωάννη μου ελα ντε!! Ας μου πει το λόγο να έχω και κάτι να μπορώ να με κατηγορήσω αν φταίω!!!

Banned
    αυτο που ζεις κοριτσι μου ειναι μια κολαση..απο ολες τις μεριες παφιδευμενη..η μονη λυση σου ειναι να βρεις δουλεια και αν μπορεσεις να βρεις καπου που να σου παρεχεται και διαμονη, αποκλειστικη σε ηλικιωμενα ατομα ή για βρεφη ή σε τουριστικα σεζον, ακομα καλυτερα!
    παντως εμεις ολοι σε θελουμε εδω πολυ!!:)

Senior Member
    ρεακι μου σε ευχαρισω για τα καλα σου λογια...Να εισαι καλα :*
    και εγω θελω να παραμεινω....Αχ καλα θα ηταν σεζον....Για αποκλειστικη δυσκολα...Ωρες ωρες δεν μπορω να φροντισω εμενα...Κανω και λιγο περιεργες σκεψεις.....

Banned
    Bρε συ σου λέει ότι θα φύγει και δεν κάνεις πάρτυ μετά απο αυτά που σου έκανε; Αστηνε να φύγει να πάει στο καλό να βρεις την ηρεμία σου.Για να σου λέει ότι θα φύγει σημαίνει ότι κάπου αλλού μπορεί να πάει και να πρήζει άλλον? Kαι εσύ κάθεσαι και στεναχωριέσαι.Ε όχι δηλαδή.Κάνε ότι περνάει απο το χέρι σου για να φύγει

Αλεξανδρα μου γλυκια...Εισαι τοσο μικρο κοριτσι. Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου. Σε παρακαλω μην απογοητευεσαι και μην το βαζεις κατω. Ειναι κριμα να μην εχεις υποστηριξη απο τη μαμα σου, αλλα μην της ριχνεις ευθυνες για ο,τι σου συμβαινει. Εσυ, και μονο εσυ εισαι υπευθυνη για τη δικια σου ευτυχια και χαρα. Τα πραγματα μπορει να ειναι δυσκολα για σενα τωρα, αλλα δεν θα ειναι ετσι παντα. Εσυ εισαι υπευθυμη για τις επιλογες σου, για το πως ξεπερνας τις δυσκολιες και για τον τροπο που φτιαχνεις τη ζωη σου. Σκεψου για λιγο που ησουν, που εισαι και που θελεις να πας.

Καλο ειναι να βρεις μια δουλεια και να μην εξαρτασε απο κανεναν. Με τη νονα σου, μιλησες καθολου τωρα τελευταια; Ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση, ισως να μην ειναι ασχημη ιδεα να μεινεις μαζι της. Μπορεις να ψαξεις δουλεια και σε καποιο νησι, να δουλευεις 6 μηνες τα καλοκαιρια και το χειμωνα να περνεις το επιδομα ανεργιας.

Σε παρακαλω συνεχισε να εισαι δυνατη και ξεχνα τις περιεργες σκεψεις. Προσπαθησε να ξεπερασεις ολα τα εμποδια που συναντας και πιστεψε με...Μπορεις να καταφερεις ο,τι ονειρευτεις και να ζησεις μια ζωη οπως την θες, με τους δικους σου ορους. Και εγω επεσα στη ζωη μου και να απετυχα σε πολλα πραγματα ξανα και ξανα, αλλα με βλεπεις να τα εχω παρατησει; Πηρα τη αποφαση πως ο,τι και να συναντησω στο δρομο μου, μπορει να με κρατησει για λιγο κατω, αλλα τιποτα δεν ειναι αρκετο για να με σταματησει...

Senior Member
    [QUOTE=alexandra.;588515]
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κάτι δεν πάει καλά με την μάνα σου......[/QUOTE

Ω ναι φίλε μου... Καθόλου καλα..
    Χμμμ "εσυ φταις για ολα και δεν σας αντεχω αλλο εγω εκανα τοσα για σας οσο κανεις! Και σεις ειστε αχαριστες" συγνωμη Αλεξαντρα αλλα μου θυμισες τα δικα μου!επειδη δεν θυμαμαι καλα σπουδαζεις και εχει ερθει να μεινει μαζι σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    Ναιιιι το πιστεύω... Εγω λεω ειμαι τρελή αλλά δεν νομίζω...
    Ειλικρινά όμως, αν δεν είναι η μαμά σου καλά, πώς περιμένεις να είσαι εσύ μετά καλά; Και πάλι, είσαι φυσιολογικότατη!!
    Μου έκανε εντύπωση που ενώ έχεις ένα θέμα υγείας σου μιλάει τόσο απότομα, λες και έχεις λέπρα δηλαδή...Απαράδεκτη!!!
    Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα υγείας, το διάβασες ήδη σε άλλο thread, και το θεωρώ εξωφρενικό αυτό που γίνεται και που είσαι αναγκασμένη να υπομένεις!!
    Είσαι νέα, έχεις κάποια προβλήματα, όποια και να είναι αυτά, και χρειάζεσαι υποστήριξη για να ορθοποδήσεις...δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές επειδή είναι μάνα σου!!

Παιδια μην αρχισουμε να κατηγορουμε τη μαμα της Αλεξανδρας. Δεν οδηγει πουθενα και πιστευω οτι δεν ειναι εκει το θεμα μας. Το πιο σημαντικο ειναι να μπορεσει η κοπελα να σταθει δυνατη, ανεξαρτητα με το τι ακουει μεσα στο σπιτι της. Αν αρχισει και αντιδραει σε αυτα που τις λεει η μαμα της, που νομιζετε οτι θα οδηγησει;...Σε ρηξη. Οι καβγαδες θα ειναι ολο και πιο εντονοι και η Αλεξανδρα θα στεναχωριεται ολο και πιο πολυ. Εγω πιστευω οτι πρεπει να κανει υπομονη, να μην περνει τοσο "βαρια" τα λογια της μαμας της, να μην αγχωνεται και στεναχωριεται και να σκεφτει η ιδια τι θελει να κανει απο δω και περα. Θελει να μεινει με τη μαμα της; Της αρκουνε τα χρηματα που παιρνει απο το επιδομα; Θελει να βρει δουλεια; Να παει στη νονα της; Εκεινη μονο ξερει.

Senior Member
    Δίκαιο έχεις...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast