Διατροφολόγος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είμαι μόλις 70 κιλά με ύψος 1,79 και όπως καταλαβαίνετε,αδύνατος. (σύμφωνα και με τα δικά σας λεγόμενα)
    Το θέμα είναι ότι θέλω να πάρω λίγο βάρος ώστε να μην δείχνω τόσο αδύνατος.
    Δεν τρώω αηδίες, και προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου όσο πιο πολύ μπορώ, μιας και κάνω γυμναστήριο.
    Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα: πολλές φορές αρνούμαι να φάω. (ή τρώω μια μικρή ποσότητα). Για παράδειγμα,αν είμαι στο πανεπιστήμιο όλη μέρα, μπορεί να φάω μόνο το πρωί που θα ξυπνήσω και να μείνω νηστικός μέχρι το βράδυ. Ή να φάω κανονικά το μεσημέρι και το βράδυ να μείνω νηστικός,ακόμη και αν το στομάχι γουργουρίζει.
    Μια επίσκεψη στον διατροφολόγο θα ήταν καλή? Και κυρίως πόσο κοστίζει?
    για ποιον λογο αφηνεις το στομαχι σου να γουργουριζει? βαριεσαι να ετοιμασεις, η εχεις αποστροφη στο φαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α δηλαδη για να φτιαξεις πρωτο σωμα πρεπει να τρως πρωτεινες εσυ τα ξερεις καλυτερα μαλον.απο οτι φαινεται τιποτα δεν ετυχε.

Εμ , Αλεξανδρε , απο το 86 ασχολουμαι , εχω διαβασει περι τα 1000 αμερικ.περιοδικα ( συνδρομητης ) , ξερω εδω και χρονια τι πρεπει να κανεις για να φτιαξεις μυς , αλλα βλεπω την τελευταια 15 ετια πολλα παιδια να προτιμουν την ευκολη ( και ζημιογονα ) λυση των αναβολικων , που εκτος των ζημιων που θα υποστουν , αμα σταματησεις την γυμναστικη , πανε οι μυς , εξαφανιστηκαν !! οσο πιο αργα και σταθερα αποκτησεις τους μυς , τοσο δυσκολα θα τους χασεις , σε μια διακοπη 1 χρονου , η αμα σταματησεις εντελως.......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για ποιον λογο αφηνεις το στομαχι σου να γουργουριζει? βαριεσαι να ετοιμασεις, η εχεις αποστροφη στο φαι?
    Δεν ξέρω...............
    Νιώθω ότι κάποιες φορές,για ανεξήγητο λόγο δεν θέλω ο ίδιος να καταναλώσω τροφή...........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σήμερα η μεγάλη ημέρα.Για να δω τι θα μου πει για αυτό το πράγμα που λέγεται "σώμα" και κυρίως για την ΑΗΔΙΑ που λέγεται σωσίβιο......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί αυτό το πράγμα να αρέσει σε όμορφη,λιγάκι δύσκολο

Γιατί αυτό το πράγμα να αρέσει σε όμορφη,λιγάκι δύσκολο
    Ανέφερες το σωσίβιο κατα καιρούς. Φαίνεται εσένα το σωσίβιο με ρούχα απο πάνω; Ρωτάω γιατι λίγο πολύ όλοι έχουν έστω και μικρό σωσίβιο που δε φαίνεται με τα ρούχα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    wjsrp,δεν φαίνεται τόσο.Και στην τελική που μπορεί να αρέσει αυτή η σιχαμάρα;

wjsrp,δεν φαίνεται τόσο.Και στην τελική που μπορεί να αρέσει αυτή η σιχαμάρα;
    Άμα δε φαίνεται, τότε όλα κοπμπλέ. Δεν έχεις πρόβλημα. Δεν είναι κριτήριο το σωσίβιο για να σε απορρίψει κοπέλα. Πρέπει να σε ρωτήσω όμως κάτι. Μ'αυτόν τον φίλο σου που είχες περιγράψει στο forum πριν λίγο καιρό, τι γίνεται; Καλοπροαίρετα το ρωτάω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    wjsrp,απλά κάνω τον χαζό απέναντι του.
    Λοιπόν,πήγα σε διατροφολόγο,της έδειξα το επίμαχο σημείο και μου είπε ότι τελικά είναι δέρμα,σάρκα πως το λένε.Οτι δεν είναι σωσίβιο.

wjsrp,απλά κάνω τον χαζό απέναντι του.
    Όχι, πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου απέναντί του. Επίσης, του έχεις πει και τις αντίθετες γνώμες απ'αυτά που σου λέει;

Λοιπόν,πήγα σε διατροφολόγο,της έδειξα το επίμαχο σημείο και μου είπε ότι τελικά είναι δέρμα,σάρκα πως το λένε.Οτι δεν είναι σωσίβιο.
    Αυτό είναι καλό. Λιπομέτρηση και μέτρηση μυικού ιστού έχεις κάνει; Αυτά βγαίνουν με ποσοστά.

Page 2 of 2 FirstFirst 12