Results 1 to 15 of 84
Thread: Ακόμα πονάει
-
27-01-2016, 01:40 #1
Ακόμα πονάει
Τελευταία φορά σας είπα ότι ο πρώην μου παντρεύτηκε. Το έμαθα από φιλο του. Μετά δύο μέρες πήρε τηλεφωνο ο πρώην, ήθελε να με δει. Μου είπε πέρα από τα βασικα τι κάνεις κλπ. ότι επειδή έκανα αίτημα φιλίας στην γυναίκα του να το σβησω, να μην της στείλω κάτι γιατί δεν θέλει να χαλάσει ο γάμος του. Ξέρω λέει ότι δεν θα το έκανες απλώς στο λέω. Ότι αρκετές έχουν στείλει γιατί ήθελαν να εκδικηθούν κι ότι έχει κακία ο κόσμος. Είπε ότι την έχει 5 χρόνια και του είπα όμως εμείς είχαμε βρεθεί τελευταία φορά πριν 3 χρόνια. Ρώτησα γιατί δεν ήταν μαζί μου και μου είπε είσαι καλό κορίτσι πάντα στο έλεγα. Έμαθα για σένα και για τους γονείς σου είναι καλοί άνθρωποι όμως τότε ήμασταν 20 21 χρόνων τώρα έφτασε 30 και ήθελε κάπου να κατασταλάξει. Με ρώτησε για την αδερφή μου και του είπα ότι παντρεύτηκε και μου είπε άντε τώρα να παντρευτείς κι εσυ. Με ρώτησε πως έμαθα γι'αυτόν για να ξέρει ποιος λέει πράγματα πίσω από την πλάτη του. Του είπα ένας φίλος του κι ότι δεν είπε τίποτα κακό απλώς του είπα ότι τον ξέρω και μου είπε ότι παντρεύτηκε. Με ρώτησε αν είπα τίποτα για εμάς και είπα ναι ότι κάτι είχαμε και μόνο αυτό και μου είπε έπρεπε να πεις ότι ήμαστε φίλοι. Του είπα ότι βγήκαμε με τον φιλο του για καφέ και μου είπε να είμαι μαζί του γιατί είναι καλός. (αστυνομικός είναι ο φίλος του τι ειρωνία; )Πέρασαν 15 μέρες και ακόμα νιώθω πολύ χάλια προχτές έστειλα στην γυναίκα του πρόσεχε τον άντρα σου
:-)
- 27-01-2016, 15:04 #2
οσο ασχολεισαι μαζι του θα συνεχιζεις να πληγωνεσαι, νικη.
μην επιδιωκεις να μαθαινεις νεα τους και κυριως μην ασχολεισαι με την γυναικα του.
οταν ειχες παει μαζι του πριν 3 χρονια ηξερες οτι εχει κοπελα (αυτην που παντρευτηκε οπως λες) η σου ειπε ψεματα οτι ειναι ελευθερος?
27-01-2016, 15:24 #3
Το φανταζόμουν όμως μου έλεγε ότι είναι ελεύθερος και δεν θέλει σχέση. Στις αρχές που είχε εμένα είχε μια άλλη. Αυτό το ξέρω από αλλού. Αυτην που παντρεύτηκε είναι άλλη μου είπε ο ίδιος ότι την έχει 5 χρόνια. Το καλοκαίρι παντρεύτηκε. Ποτέ δεν είχα θέση εγώ πάντα κάποια άλλη κι εμένα μου χάλασε την ζωή και τώρα λέει να παντρευτώ. Και η δικαιολογία είναι ήμασταν μικροί όμως κι άλλοι μικροί είναι κι άλλοι έχουν 500 κι άλλοι κοιτάνε μόνο το σεξ όμως φέρονται καλύτερα
27-01-2016, 15:31 #4
νικη, σου λεει να παντρευτεις, για να πει κατι...
στην ουσια για να σου πει να τον ξεχασεις.
μην ασχολεισαι μαζι του. θα χαλαστεις μονο και τιποτε καλο δεν θα σου προκυψει.
27-01-2016, 15:31 #5
Νικιι, κανονικα πρεπει να δεις το γεγονος οτι παντρευτηκε σαν το καλυτερο δωρο. Τωρα ειναι η πιο καταληλλη στιγμη να το παρεις αποφαση οτι ποτε δεν προκειται να ξαναειστε μαζι. Καταλαβαινω οτι τις πρωτες μερες, μπορει να σου ειναι δυσκολο, αλλα πιστεψε με τωρα ειναι που πρεπει να φανεις δυνατη, να κρατησεις την αξιοπρεπεια σου και να μην κανεις πραγματα που θα μετανιωσεις. Κοψε καθε επαφη μαζι του, στην αναγκη αλλαξε αριθμο στο κινητο σου, σταματα να ρωτας για αυτον. Αυτος ο ανθρωπος δεν υπαρχει στη ζωη σου και ουτε προκειται να ξαναγυρισει. Προχωρα μπροστα, Νικιι και μην κοιτας το παρελθον.
27-01-2016, 15:55 #6
γιατί έστειλες μήνημα στην γυναίκα του ;; θές να του δημιουργήσεις πρόβλημα στον γάμο του ; οκ, καταλαβαίνω πως σε πλήγωσε και ήταν άσχημο αυτό που έγινε, αλλα άσε τον να κάνει τη ζωή του και δεν σε νοιάζει αν η γυναίκα του ξέρει κάτι ή όχι, είναι δικο της θέμα.
27-01-2016, 16:22 #7
Όταν μου είπε να παντρευτώ κι εγώ του είπα εγώ δεν εχω τέτοια όνειρα και χαμογέλασε. Εμείς ήμασταν μαζί 4μίση χρόνια και μου φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Εγώ δεν εχω τίποτα με την γυναίκα του. Απλά ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση για λίγο. Έτσι κι αλλιώς θα βρει τρόπο να τα μπαλώσει. Αυτός μου προκάλεσε πρόβλημα στο σπίτι μου και στην ψυχική υγεία μου και τώρα μου λέει ήμασταν μικροί. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του σε άλλη περίπτωση μετά από όσα μου έχει κάνει. Δεν θα έστελνα αλλά από την στιγμή που ήρθε και μου είπε μην λες τίποτα αποφάσισα να στείλω. Το μόνο που έστειλα ήταν πρόσεχε τον άντρα σου. Την μπλόκαρα μετά. Κι αυτην την απατούσε μαζί μου κι όταν τον άφησα οριστικά μετά ένα μήνα αρραβωνιαστηκε όπως έμαθα όμως συνέχισε μέχρι το 2014 να με παίρνει και να μου λέει να βρεθούμε ερωτικα. Κι αφού ήμουν καλό κορίτσι όπως λέει γιατί δεν μου έδωσε ποτέ αξία;
27-01-2016, 16:37 #8
Μου είπε ότι πέρασε κάποιες δύσκολες καταστάσεις κι έχασε λεφτά. Έδειχνε να θέλει να μου πει αλλά δεν του έδωσα σημασία. Γύρισα την πλάτη κι έφυγα χωρίς καμιά απολύτως λέξη ενώ εκείνος με χαιρέτησε δεν ήθελα ούτε καν να τον ακούω. Ούτε να μου λέει άντεχα μην λες τίποτα σε κανένα και μην πεις στον φιλο μου ότι συναντηθήκαμε τώρα και να του έλεγα μόνο ότι ήμαστε απλά φίλοι. Μου ζήτησε συγνώμη που με ενόχλησε και με διέκοψε από την παρέα μου. Ούτε καν του ευχήθηκα. Κατάλαβα ότι ήταν αυτός από απόκρυψη και δεν το σήκωνα δεν μου έλεγε ποιος ήταν όμως μου είπε να παω σε ένα σημείο να με δει. Λες και δεν μπορούσε να πάρει ένα τηλέφωνο μόνο μόνο να μου πει δύο βασικές λέξεις και με κρατούσε εκεί πέρα να μου λέει τι κάνω εγώ και τι κάνει αυτός. Και τα Χριστούγεννα με είδε και ήθελε να έρθει να μου μιλήσει αλλά λέει σκέφτηκε ότι μπορεί να με ενοχλήσει
27-01-2016, 17:01 #9
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Niki οτι κι εαν σου εκανε τελειωσε εγινε αστν στην ησυχια του μετο να μπλεκεσε μεσα σε ενα γαμο το μονοπου καταφερνεις ειναι να ξεκατινιαζεσε .....μπορει να εκανε πολλα λαθη εκεινος σε σενα τωρα ποια ομως δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να ξαναβρεθητε.......κανε την ζωη σου ...
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
27-01-2016, 17:49 #10
Θα παω κι εγώ να παντρευτώ αυτόν που με θέλει να τελειώνουμε πια και να φύγω πια από αυτό το μέρος που μόνο φαντάσματα έχει. Έτσι για να με δει την επόμενη φορά μαζί του. Ντραπηκα που εγώ δεν είχα τίποτα ενδιαφέρον να του πω για μένα. Μιας και τόσο καιρό παω με όποιον βρω και ουσιαστικά είμαι μόνη από επιλογή. Ίσως έτσι σταματήσω να σιχαίνομαι τον εαυτό μου που ήμουν μαζί του
Last edited by nikiii; 27-01-2016 at 18:08.
27-01-2016, 18:24 #11
Νικη καταρχην ψυχραιμια. Ηρεμησε. Αυτη τη στιγμη εισαι συναισθηματικα φορτισμενη και ειναι πολυ ευκολο να παρεις αποφασεις για τις οποιες θα μετανιωσεις αργοτερα. Μεχρι να νιωσεις πιο ησυχη και ηρεμη μην κανεις κατι που μπορει να επιρρεασει αρνητικα ολοκληρη τη ζωη σου. Αν παντρευτεις, να το κανεις για σενα και για τους σωστους λογους: Θα παντρευτεις οταν βρεις τον ανθρωπο σου, που θα τον αγαπας και θα σε αγαπαει . Δεν θα παντρευτεις καποιον χωρις να υπαρχει αγαπη μεταξυ σας, μονο και μονο για να σας δει ο αλλος, για να βρεις μια διεξοδο απο το μερος που μενεις, επειδη παντρευτηκε ο πρωην κτλ.
Ολα τα αισθηματα που νιωθεις τωρα και ολο αυτο που ζεις καποια στιγμη θα ξεθωριασει και θα ξεχαστει. Ο γαμος με εναν ανθρωπο ομως ειναι μια δεσμευση για ολη σου τη ζωη. Σε παρακαλω.....Μην βιαστεις να βρεις μια μονιμη λυση, σε ενα προσωρινο προβλημα.Last edited by mpoufos; 27-01-2016 at 19:03.
27-01-2016, 18:25 #12
Πάντως βρε νίκη οπως διαβασα την ιστορια σου λίγο και μέσω του άλλου ποστ, θεωρώ οτι πιο φυσιολογικό έχεις κάνει μέχρι στιγμής στον τύπο. Σε εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Εζησες τόσα χρόνια όλον αυτό τον πόνο. Φυσιολογικό είναι να ζητάς εκδίκηση, γιατί αυτό ψάχνεις μάλλον για να λυτρωθείς. Δεν είναι σίγουρα το καλύτερο για σένα. Εχεις χάσει τοσα χρόνια απο τη ζωη σου. Με το να αναλωθείς εκ νέου σε μια τέτοια κατάσταση, θα κάνεις αναπόφευκτα κακό και σε εσένα, το καταλαβαίνεις ελπίζω.
Πήγαινε σε ψυχοθεραπευτή και προσπάθησε να εκτονώσεις αυτό το αίσθημα της αδικίας που σου έγινε. Δες το αλλιώς, ότι σίγουρα του αξίζουν τρισχειρότερα, αλλά από την άλλη και σε εσένα αξίζουν χίλιες φορές καλύτερα πράγματα. Αρκετά χρόνια του χάρισες. Εσένα πότε θα σε φροντίσεις; πότε θα διεκδικήσεις την ευτυχία που σου αξίζει; δεν εχεις περιβάλλον που να σε υποστηρίζει. Αν ο γαμπρός που θα σου βρουν είναι κανένας που δεν αξίζει και σου φερθεί κι αυτος άσχημα τι θα κάνεις τότε; θα τρελαθείς τελείως; Και για ένα άτομο που δεν άξιζε καθόλου!
Δωσε στον εαυτό σου μια ευκαιρία να ζήσει για τον ίδιο Νικι, κάνε την υπέρβαση για σένα. Σου ευχομαι το καλύτερο
27-01-2016, 18:39 #13
συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω, αυτά ήμουν έτοιμη να σου γράψω κι εγώ!
καταλαβαίνω πως πληγώθηκες πολύ , είχατε σχέση και δεν σου φέρθηκε καλά, αλλα οφείλεις στον εαυτό σου να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις την ζωή σου και να εξελιχθείς !
το να μένεις στο παρελθόν προσπαθώντας να πάρεις εκδίκηση, πιο πολύ σε πληγώνει και σε κρατάει πίσω παρά οτιδήποτε άλλο..
μπορεί κ μέσα στον γάμο του να κάνει τα ίδια, αλλα αυτό είναι κάτι που δεν σε αφορά..
ούτε πρέπει να ντρέπεσαι για τον εαυτό του φυσικά, επειδή δεν έχεις κάνει ακόμη σταθερή σχέση για γάμο..
΄και σίγουρα ευτυχισμένη δεν θα σαι , να μπεις σε έναν γάμο αναγκαστικά.. όποτε κ αν έρθει από μόνο του .
27-01-2016, 19:27 #14
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Niki δεν σου ειπα να πας να παντρευτειςοποιον βρεις μπροστα σου ουτε θα τον κανεις να ζηλεψει βλεποντα σε με αλλους εκεινος εκανε ηδη την επιλογη του εαν και νομιζω εσυ ζηλευεις....δεν χρειαζετε να εχεις ενδιαφεροντ πραγματα να πεις σε κποιον που εισασταν τοσο καιρο μαζι σκεψου ισως και εκεινος σου ελεγε μαγαλα λογια
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
27-01-2016, 20:08 #15
Νικη μια κουβεντα θα σ πω καποια ηθελε εκδικησει απο μενα το τι εχω τραβηξει δε λεγεται κ φυσικα πεθαινω οπου να ναι η εκδικηση ειναι τοσο ευκολη που θα τον σκοτωσεισ κ δε θα μπορεισ να ζησεισ μετα γι αυτο μην το κανεισ για σενα εσυ δε θα μπορεισ να ζησεισ ο αλλοσ θα πεθανει σιγουρα απο τη στιγμη που εισαι γυναικα κ το εβαλεσ σκοπο θα βρεισ κ ανθρωπουσ κ λεφτα για να το κανεισ αλλα μη το κανεισ γτ οι ανθρωποι πεθαινουμε ευκολα αυτο ειναι κατι που πρεπει να ξερεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))