Ακόμα πονάει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84
    Senior Member
    Ότι έγινε μέχρι τώρα έγινε δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Και τον γάμο θα τον κάνω με έναν άνθρωπο που είναι δική μου επιλογή δεν τον διάλεξαν άλλοι. Τώρα τον γνώρισα από κοντά τον συγκεκριμένο και θέλει κάτι σοβαρό. Έχουμε καιρό που μιλάμε. Κουράστηκα πια να είμαι μόνη και να τιμωρώ μια ζωή τον εαυτό μου. Είμαι 28 κάτι πρέπει να κάνω για μένα πλέον. Θέλω να παντρευτώ όμως δεν θα είναι κάποιος που θα θέλω αλλά τι να κάνουμε δεν μου έχουν μείνει συναισθήματα για κανέναν μέσα μου. Ίσως αργότερα αρχίσω να νιώθω πράγματα αλλά στην ηλικία μου σκέφτεσαι με το μυαλό πια κι όχι με την καρδιά. Θέλω να κάνω και κανένα παιδάκι. Υπό σωστές συνθήκες φυσικά. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκεί μαζί του ήρθαν στο μυαλό μου πράγματα που θέλω να ξεχάσω και δεν μπορώ. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προστατεύει τον εαυτό του. Και μου ζητάει πάλι να μην μιλήσω. Κι αυτό που έκανα λίγο είναι. Στο κάτω κάτω με βίασαν με ένα φιλο του. Ναι και γι'αυτό μικρός ήταν έτσι δικαιολογούμε τώρα τα πράγματα. Κι αφού όλες οι άλλες που έστειλαν είναι κακιες κι αυτός καλός. Φανταστείτε πως τις φερόταν κι εκείνες. Καλά έκαναν δεν έχει ανάγκη αυτός.
    Last edited by nikiii; 27-01-2016 at 21:15.
    :-)

Senior Member
    Σιγά αρχίζω να εκτιμώ πιο πολύ αυτόν που εχω γιατί προσπάθησε αρκετό καιρό τώρα να με πλησιάσει και γιατί μου δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον

Senior Member
    Χωρισ πλακα κανονασ τησ φυλακησ αμα παει ποτε ειναι να τ γινει τ ιδιο κ κανονασ τησ μαφιασ επισησ κ των μπατσων κ ολοι αυτοι εχουν δικιο με το χερι στη καρδια στο λεω οτι αν δε παθεισ δε μαθαινεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    βγηκες για καφε με αυτον που σε βιασε με τον κολητο του? .. wtf???..

Senior Member
    Όχι με έναν άλλο φιλο του αστυνομικό. Εκείνος μου μίλησε πρώτος μιλήσαμε από πριν για διαφορά και με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον από την παρέα του. Του ανέφερα κάποιους αλλά και τον πρώην μου. Εκείνος μου είπε ότι ο πρώην μου παντρεύτηκε. Απλά για έναν καφέ μόνο βγήκαμε την επόμενη μέρα και την άλλη μέρα μου ζήτησε ο πρώην μου να συναντηθούμε γιατί είχα κάνει αίτημα στην γυναίκα του. Εγώ δεν ήξερα ότι εκείνη ήταν η γυναίκα του το φαντάστηκα απλώς

Senior Member
    Αν παει φυλακη παντωσ θα τ κανουν το ιδιο οποτε μην ανακατευτεισ καθολου καπου θα μπλεξει κ μετα θα την πληρωσει εσυ ζησε κανονικα κ μακρια απο αυτουσ

Senior Member
    Όχι με έναν άλλο φιλο του αστυνομικό. Εκείνος μου μίλησε πρώτος μιλήσαμε από πριν για διαφορά και με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον από την παρέα του. Του ανέφερα κάποιους αλλά και τον πρώην μου. Εκείνος μου είπε ότι ο πρώην μου παντρεύτηκε. Απλά για έναν καφέ μόνο βγήκαμε την επόμενη μέρα και την άλλη μέρα μου ζήτησε ο πρώην μου να συναντηθούμε γιατί είχα κάνει αίτημα στην γυναίκα του. Εγώ δεν ήξερα ότι εκείνη ήταν η γυναίκα του το φαντάστηκα απλώς

Senior Member
    Για να μπλέξει δεν πιστεύω. Φυσικά και δεν θα πήγαινα για καφέ με αυτούς που με βίασαν με τον πρώην μου που συναντήθηκα τώρα για να μιλήσουμε αισθάνθηκα φόβο. Ήταν ήρεμος όμως

Banned
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    επαναλαμβανω την ερωτηση -βγηκες για καφε με αυτον που καποτε σε βιασε μαζι με εναν κολητο του? .. εκανες αιτημα φιλίας στην γυναικα του βιαστη σου και μετα της εστειλες και μυν.? ... κατι δεν μου κολαει στην ιστορια αυτη νικη μου... μηπως τελικα δεν σε βιασε? μηπως τελικα δεν αφησε και τον κολητο του να σε βιασει?..μηπως τελικα μας ειπες ψεμματα πάνω σε αυτο?
    δεν εχω βιαστει ποτε..αλλα αποσο γνωριζω οταν συμβαινει αυτο σε μια γυναικα..της ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μπορεσει να βγει για καφε με τον βιαστη της, της ειναι αδιανοητο να θελει να ειναι ξανα μαζι του... δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα!

Banned
    Για να μπλέξει δεν πιστεύω. Φυσικά και δεν θα πήγαινα για καφέ με αυτούς που με βίασαν με τον πρώην μου που συναντήθηκα τώρα για να μιλήσουμε αισθάνθηκα φόβο. Ήταν ήρεμος όμως
    φοβοσουν μεν...αλλα βγηκες.. .με εναν απο αυτους που σε βιασαν... εκανες αιτημα φιλιας στη γυναικα του...και στον φιλο του τον α σ τ υ ν ο μ ι κ ο τον ειπες "πρωην" σου..οχι βιαστη σου..ξανα what the fuck????

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν παει φυλακη παντωσ θα τ κανουν το ιδιο οποτε μην ανακατευτεισ καθολου καπου θα μπλεξει κ μετα θα την πληρωσει εσυ ζησε κανονικα κ μακρια απο αυτουσ
    σιγα μην πάει φυλακη..αυτος βιαζει και τον παρακαλανε...ή δεν βιαζει τελικα? αντε βγαλε ακρη...

Senior Member
    Αμα το κανε κ θελουν να τον τιμωρησουν θα τ κανουν το ιδιο αυτοσ ειναι ο νομοσ ολων εκει μεσα

Senior Member
    νικη , ξερεις ποιο ειναι το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα?
    με αυτο που μας ειπες οτι σου εκανε αυτος ο ανθρωπος, και μιλαω για την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ με τον φιλο του και οχι για το οτι δεν ηθελε σχεση μαζι σου αλλα μονο σεξ, θα ηταν πολυ κατανοητο και να εισαι πληγωμενη και εξαλλη και ολα τα αρνητικα, ακομα και να θελεις να εκδικηθεις η και να ενημερωσεις την γυναικα του, πραγματικα το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

το κακο ειναι οτι εσυ σε καθε σου μηνυμα γι αυτον, εκφραζεις μονο λυπη που δεν σε προτιμησε, εκφραζεις ζηλεια για οσες ηθελε διπλα του και οχι περιστασιακα οπως εσενα, θελεις να του κανεις κακο στην σχεση του (αν μπορουσες) για να τον εκδικηθεις που δεν σε θελει, κι οχι επειδη σε κακοποιησε!!!
    αυτο ειναι το προβλημα νικη μου κι αυτο πρεπει να δουλεψεις και οχι το πω ς να ξεχασεις τον μεγαλο εραστη.
    για το κομματι του οτι ηθελε μονο σεξ μαζι σου και τπτ παραπανω, εσυ επρεπε να προστατευσεις τονε αυτο σου και να απομακρυνθεις απο εναν τετοιο ανθρωπο.
    για το κομματι της κακοποιησης σου ομως ειναι ακατανοητο το οτι νοιωθεις νοσταλγια και λυπη που δεν εισαι κοντα του αντι για θυμο και αηδια.,
    ΘΥΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΘΥΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!

οσο για τον ανθρωπο που βγαινεις τωρα και σε θελει "για κατι σοβαρο", ευχομαι να εισαι ειλικρινης μαζι του και να μην τον κοροιδευεις για τα αισθηματα σου αν δεν υπαρχουν.

Senior Member
    Αυτοσ θα τιμωρηθει να σαι σιγουρη αμα πλεξει κ αλλου θα τα παρει αναδρομικα τα μπογαλακια εσυ τι κανεισ μπορεισ να μασ πεισ καθεσαι κ σκεφτεσαι το μαλακα ζωη δεν εχεισ να κοιταξεισ το βλεπει λογικο αυτο που κανεισ στον εαυτο σου γτ εγω δεν το βλεπω

Senior Member
    Εσεισ οι γυναικεσ ακομα εχω την απορια πωσ σκεφτεσαται δε θα μ τη λυσει καμια τοσο καιρο προσπαθω να βγαλω ακρη ακομα δεν εβγαλα

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast