Ακόμα πονάει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Banned

αν κ δε παρακολουθησα κ εντελως τη συζητιση εχω μια εντυπωση του τι ακριβως φταιει.
    αυτο που φταιει ειναι οτι εισαι προκατειλημενη αρνητικα σχετικα με τους αντρες για αυτο το λογο κ συνεχισες να βγαινεις μαζι του η με το φιλο σου γιατι ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι υπαρχουν καλυτεροι αντρες απ αυτον.κ οταν ενα πραγμα ΔΕ το πιστευεις η το διωχνεις μακρυα σου η αποφευγεις να καταλαβεις οτι υπαρχει.
    αρα τι μπορει να σε κανει να πιστεψεις οτι δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι για να σταματησεις να φερνεις τον εαυτο σου σε αυτη τη θεση που ειναι πολυ δυσκολη?
    μαλον να κανεις το ακριβως αναποδο [B]<- <- [/B]απο αυτο που τωρα μπορει να σκεφτεσαι δηλαδη ενω σκεφτεσαι οτι ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι να σκεφτεις οτι ολοι οι αντρες ειναι διαφορετικοι...αφου οσο μενεις σε αυτο το τροπο σκεψης καταληγεις σε αδιεξοδο.
    αρα η κακη πιστη σε οτιδηποτε κ η αγνοια οτι υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο απ ολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Ρε παιδιά δεν βγήκα για καφέ με κανένα από αυτούς που με βίασαν. Έλεος δηλαδή. Με άλλο φιλο του βγήκα ο οποίος είναι αστυνομικός. Τον πρώην μου τον είχα αγαπήσει δυστυχώς αλλά εκείνος με εκμεταλλευόταν. Ήταν βιασμός δυστυχώς. Τώρα απλώς ήθελε ο πρώην μου να συναντηθούμε κάπου σε μια άκρη στο δρόμο να μου μιλήσει. Νιώθω πολύ άσχημα που με είχε σαν σκουπίδι. Κανείς μέχρι τώρα δεν μου φέρθηκε άσχημα
    Αυτό δεν είναι αλήθεια, το ότι δηλαδή δεν σου φέρθηκε κανείς άσχημα. Εφτασες σε σημείο σε προηγούμενο ποστ να αμφσβητείς το ότι βιάστηκες δινοντας την εντύπωση πως απο τις πολλές ενοχές για την φάση, πίστευες πως έφταιγες με κάποιο τρόπο. Δεν υπερσασπιστηκες τον εαυτό σου ουτε τη στιγμή του βιασμού, ούτε μετά με κάποια καταγγελία. Εδώ χάπια επαιρνες όπως λες σε άλλο πόστ και δεν ανέφερες καν στο γιατρο ότι η ψυχολογική πίεση που δέχτηκες για να φτάσεις στο σημείο να χρειαστείς χάπια, ήταν ένας βιασμός.
    Τιμωρεις ακόμα και σημερα τον εαυτό σου. Αν δεν υπήρχε απο πριν μέσα σου αυτό το αίσθημα πως φταις για όλα δε θα πήγαινες σπίτι μετά τον βιασμό αλλά σε ιατροδικαστη να καταγγήλεις τους βιαστές σου. Αντ'αυτού, περιμένεις ενα γαμπρό να σε σώσει

Senior Member
    Κι όμως μου είπε να μην μιλήσω τώρα για εμάς και τότε μου είχε πει να μην μιλήσω για ότι έγινε. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του γιατί δεν ένιωθα καλά. Με ενοχλεί που τόσα χρόνια πέρασα τόσα πράγματα κι ότι εγώ ήμουν επιλογή του να μην μου φερθεί καλά.
    Εννοείται πως σου είπε να μην μιλήσεις. Χεσμένος είναι μην μαθευτεί εστω και αναπόδεικτα πλέον ότι κάποτε βιασε μια κοπέλα. ούτε υπόνοια πως τα είχε μαζι σου δεν θέλει να υπάρχει.
    Ομως, νομίζεις μόνο σε εσένα δε φέρθηκε καλά και στις άλλες τέλεια; Επειδή παντρεύτηκε την άλλη κοπέλα, νομίζεις πως της φέρετε καλά; Θα το είχα χασει εντελώς αν ποτε μαθαινα πως ο αντρας μου υπήρξε τετοιο ζώο, δλδ ειχε βιασει καποτε μια κοπέλα. Δεν είναι όλοι σαν τη μαμα σου που φέρεται καλά στην αδερφη σου κ σε εσένα όχι. Δε ξέρω αν σου λέει κατι αυτό το τελευταίο

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ρε παιδιά η Νίκη προφανώς έχει πρόβλημα σοβαρό με την αυτοεκτίμηση και το πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό της. Προσπαθείτε να σκεφτείτε λογικά για το τι θα κάνατε στη θέση της αλλά αυτή δεν σκέφτεται λογικά. Θεωρεί ότι για να της φερόταν έτσι το άξιζε, ότι αφού δεν του έφερε αντίσταση και έκανε ό,τι ήθελε γιατί αυτός δεν είναι μαζί της; Προφανώς τελείως λανθασμένο σκεπτικό και αφού στο λέμε όλοι βρε Νίκη μου γιατί δεν κάνεις κάτι για αυτό; Γιατί δεν πας να δεις έναν ειδικό να προσπαθήσει να σου βελτιώσει την αυτοεκτίμηση και να καταλάβεις ότι κανείς δεν αξίζει να του φερονται σαν σκουπίδι; Έχεις κολλήσει τόσα χρόνια, μέχρι και αυτός στο λέει να προχωρήσεις. Δεν θα καταφέρεις τίποτα αν δεν προσπαθήσεις να τον ξεχάσεις και να βελτιώσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγμα. Σε 5-10 χρόνια πάλι τα ίδια θα γράφεις αν δεν κάνεις τώρα μια κίνηση για βελτίωση.
    Ακριβώς αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    τώρα θυμήθηκα, είχες ανοίξει παλιότερα κ ένα άλλο θέμα.. ΄σε έχει στιγματίσει πολύ όλο αυτό κι από την μία το καταλαβαίνω, αλλα από την άλλη, κανονικά μετά απο τόσο καιρό και μετά απο όλα αυτά που σου χει κάνει, δεν θα έπρεπε να έχεις καμία επαφή μαζί του, απολύτως καμία και να μην σε ενδιαφέρει καν η ζωή του ! θα έπρεπε (εκτός απο την μήνυση που δεν έκανες ποτέ) να τον μπλοκάρεις απο παντού , σα να μην υπήρξε ποτέ κι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να εξελιχθείς σαν άνθρωπος .. άυτό που κάνεις, να απαντάς στα τηλέφωνά του μετά απο τόσα χρόνια, να δέχεσαι να βρεθείτε και να σου λέει με τόσο θράσος να μην πεις τίποτα σε κανέναν και εσύ να τον ακούς, να στέλνεις μηνυμα στην γυναικα του κτλ είναι πολύ ψυχοφθόρα και δεν είναι υγειείς και φυσιολογικές αντιδράσεις μετά απο όλα αυτά που έχεις περάσει απο αυτόν τον άνθρωπο.. κρίμα, έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση ,που μπορεί να την είχες απο πριν ή να στην δημιούργησε κ αυτός, δεν ξέρω , αλλα πρέπει κάτι να κάνεις κάτι με αυτό, δεν γίνεται να καθορίζεις το μέλλον σου με βάσει τα γεγονότα του παρελθόντος, οφείλεις στον εαυτό σου να πας ένα βήμα παρακάτω.
    Λαθος είναι αυτό τροχιά. όταν έχεις βιαστεί δεν ξεκολλάς πολλές φορες να γεμίζεις το μυαλό σου με σκέψεις για τον θύτη. Θες εκδίκηση κ πληρωμή ηθική για όλο τον πόνο που βίωσες. Αν η νικι είχε πιο ανθρωπινο περιβαλλον, μπορουσε να εμπιστευθεί και να εκμυστηρευτεί το γεγονός και τους κυνηγούσε οταν μπορούσε με αποδειξεις στις κατηγοριες του βιασμού, δλδ με ιατροδικαστικές εξετασεις, σιγουρα θα είχε προχωρησει περισσότερο.
    Πλέον το μονο που μπορω να σκεφτω να την βοηθήσει, είναι να βρει τροπους να εκτωνωσει τον πόνο της με τη βοηθεια ειδικού. Αν πχ τον καταγγείλει τωρα διχως στοιχεία, αυτη θα βει τον μπελά της πάλι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Λαθος είναι αυτό τροχιά. όταν έχεις βιαστεί δεν ξεκολλάς πολλές φορες να γεμίζεις το μυαλό σου με σκέψεις για τον θύτη. Θες εκδίκηση κ πληρωμή ηθική για όλο τον πόνο που βίωσες. Αν η νικι είχε πιο ανθρωπινο περιβαλλον, μπορουσε να εμπιστευθεί και να εκμυστηρευτεί το γεγονός και τους κυνηγούσε οταν μπορούσε με αποδειξεις στις κατηγοριες του βιασμού, δλδ με ιατροδικαστικές εξετασεις, σιγουρα θα είχε προχωρησει περισσότερο.
    Πλέον το μονο που μπορω να σκεφτω να την βοηθήσει, είναι να βρει τροπους να εκτωνωσει τον πόνο της με τη βοηθεια ειδικού. Αν πχ τον καταγγείλει τωρα διχως στοιχεία, αυτη θα βει τον μπελά της πάλι.
    δίκιο έχεις. δεν ήξερα κιόλας ότι δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια από το περιβάλλον της..αυτό θα δυσκόλεψε ακόμη περισσοτερο τα πράγματα..
    η αληθεια είναι πως σε τέτοια λεπτά ζητήματα, είναι δύσκολο να μπει στη θέση του κάποιος που δεν έχει βιωσει κάτι παρόμοιο,όπως εγώ..
    δεν ξέρω όμως νίκη, αν η εκδίκηση θα ήταν ότι καλύτερο , γιατί μαυρίζει την ψυχή σου και σε πηγαίνει πάλι πίσω..
    και γω πιστεύω πως ένας ειδικός θα ήταν η καλύτερη λύση..
    μακάρι να πάνε όλα καλά και σιγά σιγά να καταφέρεις όσο γίνεται να ξεφύγεις από όλο αυτό που σε βαραίνει..

Banned
    τι βοηθεια απο το σπίτι και τι χαμηλη αυτοεκτιμηση, δεν μιλαμε για κερατο, μιλαμε για βιασμο και μαλιστα ομαδικο ... ή δεν μιλαμε για αυτο τελικα? καθε φορα που διαβαζω αυτα που γραφει μου σηκωνεται η τριχα απο αηδια για τα ερωτικα λογια που λέει για αυτον τον ανθρωπο!! ..τι να πω πια τοσους μηνες την παρακαλαμε να παει σε εναν ειδικο και εκεινη συνεχιζει το ιδιο βιολι και μαλιστα χειροτερα απο πριν ..
    αν μιλουσαμε για σαδομαζο παιχνιδια στυλ- εχασα τον αφεντη μου γουσταρω πονο- θα το καταλάβαινα ..τωρα αυτο δεν... δεν!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    τι βοηθεια απο το σπίτι και τι χαμηλη αυτοεκτιμηση, δεν μιλαμε για κερατο, μιλαμε για βιασμο και μαλιστα ομαδικο ... ή δεν μιλαμε για αυτο τελικα? καθε φορα που διαβαζω αυτα που γραφει μου σηκωνεται η τριχα απο αηδια για τα ερωτικα λογια που λέει για αυτον τον ανθρωπο!! ..τι να πω πια τοσους μηνες την παρακαλαμε να παει σε εναν ειδικο και εκεινη συνεχιζει το ιδιο βιολι και μαλιστα χειροτερα απο πριν ..
    αν μιλουσαμε για σαδομαζο παιχνιδια στυλ- εχασα τον αφεντη μου γουσταρω πονο- θα το καταλάβαινα ..τωρα αυτο δεν... δεν!!
    Αν δεν αποφασίσει πως αξίζει βοήθεια το ίδιο βιολί θα συνεχίσει Ρέα, έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά βοήθεια με πομπό και δέκτη την ίδια. Δε νομίζω να είναι εύκολο να το αντιληφθεί. είναι περίεργη η κατάσταση αν έχεις βιαστεί. Πάρε της ενοχές ενός καταθλιπτικού και καν τες επί 100. Εχει διαστρεβλωθεί το κάτοπτρο της οπτικής γωνίας της σε μεγάλο βαθμό. Είναι κάτι σαν το συνδρομο της στοκχόλμης όλο αυτό όπως το βιώνει, αυτό καταλαβαίνω με τα λίγα που ξέρω. Είμαι σίγουρη πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτήν αν δεν ενδιαφερθεί να βάλει στόχο να γίνει καλά και να πάει σε γιατρό να δουλέψει με τον εαυτό της. Κι εγώ ήμουν έτσι περίπου πριν ασχοληθώ. Δεν νομίζω πως λέει ψεμματα

Quote Originally Posted by rea View Post
    Rea τα ειπες ολα.. Κατι δεν παει καλα. Οσο πιο γρηγορα μιλησει με καποιον ψυχιατρο-ψυχολογο τοσο το καλυτερο. Ειναι κριμα, τοσο μικρη κοπελα, να βασανιζει τον εαυτο της με τετοιες σκεψεις και πρεπει οπωσδηποτε να ζητησει βοηθεια και υποστηριξη απο τριτους.

Senior Member
    Μα δεν ένιωθα καλά μαζί του πότε. Είδα με άλλους ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Άντρες εννοώ ότι μου φέρθηκαν καλύτερα. Πως να τον λέω αυτόν πως να τον βρίζω; μ'ενοχλεί ακόμα να μιλάω για το βιασμό μου που δεν ήταν μόνο αυτός. Αν σε αυτό υπάρχει μια υπόνια ότι δεν ήταν υπάρχει κάτι άλλο πιο μετά που ήταν χειρότερο και ήταν 100% βιασμός με αυτόν τον άνθρωπο γιατί πηγα με τον φιλο του έλεγε. Έτσι κι αλλιώς είμαι σίγουρη ότι ήταν και με αυτούς τους δύο γιατί δεν ήταν επιλογή μου και γιατί με πίεσαν και ούρλιαζα και γελούσαν. Γύρισα με αίματα σπίτι. Εγώ δεν είχα τίποτα σημαντικό στην ζωή μου γι'αυτό έφτιαξα σημαντικό εκείνον από πριν μου είχε γίνει εμμονή. Έχασα τον χρόνο μου μαζί του. Έμαθα πλέον ότι δεν αξίζουν καμιά σταθερότητα. Δεν είχα τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πριν τον γνωρίσω ήμουν καλά. Από τότε η ζωή μου έχει διαλυθεί. Εδώ που πήγαινα σε ψυχολόγο φοβόμουν να μην τα πει κι αλλού. Πως να παω; λεφτά θέλει Τουλάχιστον παω πάλι σχολείο και τα παω μια χαρά
    :-)

Senior Member
    Αυτό το λεφτά θέλει πάντως Νικι να μην το ξαναπείς. Ολοι έχουν αναγκες χρηματικές αλλά αν θέλεις να γίνεις καλά, γίνεσαι ή προσπαθείς τουλάχιστον. Δηλαδή, βρίσκεις τον τρόπο. Δε θα πας για καφέ, δε θα ψωνίσεις ρούχα, θα κόψεις τον λαιμό σου τελοσπάντων και θα βρεις 50 ευρώ να πας μια φορά τον μήνα. Φθηνη δικαιολογία είναι το χρηματικό όταν είσαι σε τόσο άσχημη κατάσταση για τόσο πολύ καιρό. Υπάρχουν ΚΨΥ αν δεν έχεις λεφτά.
    Εδώ πήγες και δεν είπες τίποτα μη κάτσει και τα πει αλλού. Λες και ο ψυχολόγος δεν έχει απόρρητο όπως όλοι όσοι ασχολούνται με την ψυχοθεραπεία ή ότι ήσουν η μοναδική με άσχημο παρελθόν. Το ότι σε βίασαν δεν είναι δικό σου λάθος, το ότι παραμελείς όμως το να γίνεις καλά και δε βοηθάς εσυ τον εαυτό σου είναι δικό σου λάθος και ίσως το μεγαλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις.
    Αρνήσαι να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, αυτό κάνεις γι αυτό και τη διαιωνίζεις. Οι δικαιολογίες δε θα σε σώσουν, είναι το μόνο σίγουρο. Και το μόνο που εύχομαι είναι να το λύσεις πριν τελικά βρεις τον πολυπόθητο γαμπρό.

Senior Member
    Για τον συγκεκριμένο γιατρό απόρρητο δεν υπήρχε δεν ήταν καλός και ήταν εδώ στο μέρος που μένω ο μόνος. Θέλω να παντρευτώ να τελειώνω πια. Να εχω κι εγώ τον δικό μου άνθρωπο βαρέθηκα να πηγαίνω με τον ένα και τον άλλον. Είμαι 28 θέλω να κάνω κανένα παιδί. Ίσως εκεί τελικά βρω την ευτυχία. Ίσως κάποια στιγμή στην ζωή μου να παω σε κάποιο ψυχολόγο και να μιλήσω μέχρι τώρα δεν βρήκα την δύναμη. Τι δεν σας κολλάει;

Senior Member
    Για τον συγκεκριμένο γιατρό απόρρητο δεν υπήρχε δεν ήταν καλός και ήταν εδώ στο μέρος που μένω ο μόνος. Θέλω να παντρευτώ να τελειώνω πια. Να εχω κι εγώ τον δικό μου άνθρωπο βαρέθηκα να πηγαίνω με τον ένα και τον άλλον. Είμαι 28 θέλω να κάνω κανένα παιδί. Ίσως εκεί τελικά βρω την ευτυχία. Ίσως κάποια στιγμή στην ζωή μου να παω σε κάποιο ψυχολόγο και να μιλήσω μέχρι τώρα δεν βρήκα την δύναμη. Τι δεν σας κολλάει;
    Ε πως δεν υπήρχε;;; Τι γιατρός ήταν αυτός; ο μάγος της φυλής; ασε που αν δεν του πεις τι εχεις ακριβώς, πως να ξερει ακριβώς τι χρειάζεσαι; Ολα αυτά τα χρόνια θα είχες βρει δικαιολογία να πας σε εναν αλλο καλύτερο κι ας μην είναι στην ίδια πόλη και δε θα επαιρνε χαμπάρι κανεις. Χρόνο να βγεις να γνωρίσεις άντρες για να καβατζωσεις γαμπρό είχες πάντως.

Αν δεν βρεις την ευτυχία με γάμο και παιδί τι θα κάνεις; Το παιδάκι τι θα απογίνει τότε, το χεις σκεφτεί; wtf!

Ίσως κάποια στιγμή στην ζωή μου να παω σε κάποιο ψυχολόγο και να μιλήσω μέχρι τώρα δεν βρήκα την δύναμη.
    Μέχρι τότε πάντως, δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπασχολήσεις τόσο κόσμο με ενα θέμα για το οποίο δεν κάνεις τίποτα εσυ η ίδια

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ε πως δεν υπήρχε;;; Τι γιατρός ήταν αυτός; ο μάγος της φυλής; ασε που αν δεν του πεις τι εχεις ακριβώς, πως να ξερει ακριβώς τι χρειάζεσαι; Ολα αυτά τα χρόνια θα είχες βρει δικαιολογία να πας σε εναν αλλο καλύτερο κι ας μην είναι στην ίδια πόλη και δε θα επαιρνε χαμπάρι κανεις. Χρόνο να βγεις να γνωρίσεις άντρες για να καβατζωσεις γαμπρό είχες πάντως.

Αν δεν βρεις την ευτυχία με γάμο και παιδί τι θα κάνεις; Το παιδάκι τι θα απογίνει τότε, το χεις σκεφτεί; wtf!

Μέχρι τότε πάντως, δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπασχολήσεις τόσο κόσμο με ενα θέμα για το οποίο δεν κάνεις τίποτα εσυ η ίδια
    χαχαχα..ο μαγος της φυλής!!!
    συνυπογραφω σε αυτο. ειμαστε φορουμ υποστηριξης, αν δεν θες εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου, σε τι να σε υποστηριξουμε?...
    ερωτηση: αν σου βιασουν το παιδι, θα του πεις να πάει να παντρευτει για να "γειανει" ??

Senior Member
    Παω σχολείο αυτό κάνω. Προσπαθούσα τόσο καιρό όσο γινόταν να μην σκέφτομαι άρχισα να γελάω περισσότερο. Το να πηγαίνω σε ψυχολόγο με αγχώνει η ιδέα. Ο γιατρός αυτός που πήγαινα μιλούσε σε μένα κι ύστερα έπιανε την αδερφή μου και την μάνα μου και τις φώναζε κι έκανε τα πράγματα χειρότερα. Μου έλεγε όλο τα ίδια πράγματα μου λες

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast