Results 46 to 60 of 84
Thread: Ακόμα πονάει
-
28-01-2016, 16:56 #46
αν κ δε παρακολουθησα κ εντελως τη συζητιση εχω μια εντυπωση του τι ακριβως φταιει.
αυτο που φταιει ειναι οτι εισαι προκατειλημενη αρνητικα σχετικα με τους αντρες για αυτο το λογο κ συνεχισες να βγαινεις μαζι του η με το φιλο σου γιατι ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι υπαρχουν καλυτεροι αντρες απ αυτον.κ οταν ενα πραγμα ΔΕ το πιστευεις η το διωχνεις μακρυα σου η αποφευγεις να καταλαβεις οτι υπαρχει.
αρα τι μπορει να σε κανει να πιστεψεις οτι δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι για να σταματησεις να φερνεις τον εαυτο σου σε αυτη τη θεση που ειναι πολυ δυσκολη?
μαλον να κανεις το ακριβως αναποδο [B]<- <- [/B]απο αυτο που τωρα μπορει να σκεφτεσαι δηλαδη ενω σκεφτεσαι οτι ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι να σκεφτεις οτι ολοι οι αντρες ειναι διαφορετικοι...αφου οσο μενεις σε αυτο το τροπο σκεψης καταληγεις σε αδιεξοδο.
αρα η κακη πιστη σε οτιδηποτε κ η αγνοια οτι υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο ειναι το μεγαλυτερο εμποδιο απ ολα.
- 28-01-2016, 17:13 #47
Αυτό δεν είναι αλήθεια, το ότι δηλαδή δεν σου φέρθηκε κανείς άσχημα. Εφτασες σε σημείο σε προηγούμενο ποστ να αμφσβητείς το ότι βιάστηκες δινοντας την εντύπωση πως απο τις πολλές ενοχές για την φάση, πίστευες πως έφταιγες με κάποιο τρόπο. Δεν υπερσασπιστηκες τον εαυτό σου ουτε τη στιγμή του βιασμού, ούτε μετά με κάποια καταγγελία. Εδώ χάπια επαιρνες όπως λες σε άλλο πόστ και δεν ανέφερες καν στο γιατρο ότι η ψυχολογική πίεση που δέχτηκες για να φτάσεις στο σημείο να χρειαστείς χάπια, ήταν ένας βιασμός.
Τιμωρεις ακόμα και σημερα τον εαυτό σου. Αν δεν υπήρχε απο πριν μέσα σου αυτό το αίσθημα πως φταις για όλα δε θα πήγαινες σπίτι μετά τον βιασμό αλλά σε ιατροδικαστη να καταγγήλεις τους βιαστές σου. Αντ'αυτού, περιμένεις ενα γαμπρό να σε σώσει
28-01-2016, 17:21 #48
Εννοείται πως σου είπε να μην μιλήσεις. Χεσμένος είναι μην μαθευτεί εστω και αναπόδεικτα πλέον ότι κάποτε βιασε μια κοπέλα. ούτε υπόνοια πως τα είχε μαζι σου δεν θέλει να υπάρχει.
Ομως, νομίζεις μόνο σε εσένα δε φέρθηκε καλά και στις άλλες τέλεια; Επειδή παντρεύτηκε την άλλη κοπέλα, νομίζεις πως της φέρετε καλά; Θα το είχα χασει εντελώς αν ποτε μαθαινα πως ο αντρας μου υπήρξε τετοιο ζώο, δλδ ειχε βιασει καποτε μια κοπέλα. Δεν είναι όλοι σαν τη μαμα σου που φέρεται καλά στην αδερφη σου κ σε εσένα όχι. Δε ξέρω αν σου λέει κατι αυτό το τελευταίο
28-01-2016, 17:23 #49
28-01-2016, 17:29 #50
Λαθος είναι αυτό τροχιά. όταν έχεις βιαστεί δεν ξεκολλάς πολλές φορες να γεμίζεις το μυαλό σου με σκέψεις για τον θύτη. Θες εκδίκηση κ πληρωμή ηθική για όλο τον πόνο που βίωσες. Αν η νικι είχε πιο ανθρωπινο περιβαλλον, μπορουσε να εμπιστευθεί και να εκμυστηρευτεί το γεγονός και τους κυνηγούσε οταν μπορούσε με αποδειξεις στις κατηγοριες του βιασμού, δλδ με ιατροδικαστικές εξετασεις, σιγουρα θα είχε προχωρησει περισσότερο.
Πλέον το μονο που μπορω να σκεφτω να την βοηθήσει, είναι να βρει τροπους να εκτωνωσει τον πόνο της με τη βοηθεια ειδικού. Αν πχ τον καταγγείλει τωρα διχως στοιχεία, αυτη θα βει τον μπελά της πάλι.
28-01-2016, 17:56 #51
δίκιο έχεις. δεν ήξερα κιόλας ότι δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια από το περιβάλλον της..αυτό θα δυσκόλεψε ακόμη περισσοτερο τα πράγματα..
η αληθεια είναι πως σε τέτοια λεπτά ζητήματα, είναι δύσκολο να μπει στη θέση του κάποιος που δεν έχει βιωσει κάτι παρόμοιο,όπως εγώ..
δεν ξέρω όμως νίκη, αν η εκδίκηση θα ήταν ότι καλύτερο , γιατί μαυρίζει την ψυχή σου και σε πηγαίνει πάλι πίσω..
και γω πιστεύω πως ένας ειδικός θα ήταν η καλύτερη λύση..
μακάρι να πάνε όλα καλά και σιγά σιγά να καταφέρεις όσο γίνεται να ξεφύγεις από όλο αυτό που σε βαραίνει..
28-01-2016, 18:39 #52
τι βοηθεια απο το σπίτι και τι χαμηλη αυτοεκτιμηση, δεν μιλαμε για κερατο, μιλαμε για βιασμο και μαλιστα ομαδικο ... ή δεν μιλαμε για αυτο τελικα? καθε φορα που διαβαζω αυτα που γραφει μου σηκωνεται η τριχα απο αηδια για τα ερωτικα λογια που λέει για αυτον τον ανθρωπο!! ..τι να πω πια τοσους μηνες την παρακαλαμε να παει σε εναν ειδικο και εκεινη συνεχιζει το ιδιο βιολι και μαλιστα χειροτερα απο πριν ..
αν μιλουσαμε για σαδομαζο παιχνιδια στυλ- εχασα τον αφεντη μου γουσταρω πονο- θα το καταλάβαινα ..τωρα αυτο δεν... δεν!!
28-01-2016, 19:06 #53
Αν δεν αποφασίσει πως αξίζει βοήθεια το ίδιο βιολί θα συνεχίσει Ρέα, έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά βοήθεια με πομπό και δέκτη την ίδια. Δε νομίζω να είναι εύκολο να το αντιληφθεί. είναι περίεργη η κατάσταση αν έχεις βιαστεί. Πάρε της ενοχές ενός καταθλιπτικού και καν τες επί 100. Εχει διαστρεβλωθεί το κάτοπτρο της οπτικής γωνίας της σε μεγάλο βαθμό. Είναι κάτι σαν το συνδρομο της στοκχόλμης όλο αυτό όπως το βιώνει, αυτό καταλαβαίνω με τα λίγα που ξέρω. Είμαι σίγουρη πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτήν αν δεν ενδιαφερθεί να βάλει στόχο να γίνει καλά και να πάει σε γιατρό να δουλέψει με τον εαυτό της. Κι εγώ ήμουν έτσι περίπου πριν ασχοληθώ. Δεν νομίζω πως λέει ψεμματα
28-01-2016, 19:08 #54
28-01-2016, 19:17 #55
Μα δεν ένιωθα καλά μαζί του πότε. Είδα με άλλους ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Άντρες εννοώ ότι μου φέρθηκαν καλύτερα. Πως να τον λέω αυτόν πως να τον βρίζω; μ'ενοχλεί ακόμα να μιλάω για το βιασμό μου που δεν ήταν μόνο αυτός. Αν σε αυτό υπάρχει μια υπόνια ότι δεν ήταν υπάρχει κάτι άλλο πιο μετά που ήταν χειρότερο και ήταν 100% βιασμός με αυτόν τον άνθρωπο γιατί πηγα με τον φιλο του έλεγε. Έτσι κι αλλιώς είμαι σίγουρη ότι ήταν και με αυτούς τους δύο γιατί δεν ήταν επιλογή μου και γιατί με πίεσαν και ούρλιαζα και γελούσαν. Γύρισα με αίματα σπίτι. Εγώ δεν είχα τίποτα σημαντικό στην ζωή μου γι'αυτό έφτιαξα σημαντικό εκείνον από πριν μου είχε γίνει εμμονή. Έχασα τον χρόνο μου μαζί του. Έμαθα πλέον ότι δεν αξίζουν καμιά σταθερότητα. Δεν είχα τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πριν τον γνωρίσω ήμουν καλά. Από τότε η ζωή μου έχει διαλυθεί. Εδώ που πήγαινα σε ψυχολόγο φοβόμουν να μην τα πει κι αλλού. Πως να παω; λεφτά θέλει Τουλάχιστον παω πάλι σχολείο και τα παω μια χαρά
:-)
28-01-2016, 19:29 #56
Αυτό το λεφτά θέλει πάντως Νικι να μην το ξαναπείς. Ολοι έχουν αναγκες χρηματικές αλλά αν θέλεις να γίνεις καλά, γίνεσαι ή προσπαθείς τουλάχιστον. Δηλαδή, βρίσκεις τον τρόπο. Δε θα πας για καφέ, δε θα ψωνίσεις ρούχα, θα κόψεις τον λαιμό σου τελοσπάντων και θα βρεις 50 ευρώ να πας μια φορά τον μήνα. Φθηνη δικαιολογία είναι το χρηματικό όταν είσαι σε τόσο άσχημη κατάσταση για τόσο πολύ καιρό. Υπάρχουν ΚΨΥ αν δεν έχεις λεφτά.
Εδώ πήγες και δεν είπες τίποτα μη κάτσει και τα πει αλλού. Λες και ο ψυχολόγος δεν έχει απόρρητο όπως όλοι όσοι ασχολούνται με την ψυχοθεραπεία ή ότι ήσουν η μοναδική με άσχημο παρελθόν. Το ότι σε βίασαν δεν είναι δικό σου λάθος, το ότι παραμελείς όμως το να γίνεις καλά και δε βοηθάς εσυ τον εαυτό σου είναι δικό σου λάθος και ίσως το μεγαλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις.
Αρνήσαι να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, αυτό κάνεις γι αυτό και τη διαιωνίζεις. Οι δικαιολογίες δε θα σε σώσουν, είναι το μόνο σίγουρο. Και το μόνο που εύχομαι είναι να το λύσεις πριν τελικά βρεις τον πολυπόθητο γαμπρό.
28-01-2016, 19:43 #57
Για τον συγκεκριμένο γιατρό απόρρητο δεν υπήρχε δεν ήταν καλός και ήταν εδώ στο μέρος που μένω ο μόνος. Θέλω να παντρευτώ να τελειώνω πια. Να εχω κι εγώ τον δικό μου άνθρωπο βαρέθηκα να πηγαίνω με τον ένα και τον άλλον. Είμαι 28 θέλω να κάνω κανένα παιδί. Ίσως εκεί τελικά βρω την ευτυχία. Ίσως κάποια στιγμή στην ζωή μου να παω σε κάποιο ψυχολόγο και να μιλήσω μέχρι τώρα δεν βρήκα την δύναμη. Τι δεν σας κολλάει;
28-01-2016, 20:00 #58
Ε πως δεν υπήρχε;;; Τι γιατρός ήταν αυτός; ο μάγος της φυλής; ασε που αν δεν του πεις τι εχεις ακριβώς, πως να ξερει ακριβώς τι χρειάζεσαι; Ολα αυτά τα χρόνια θα είχες βρει δικαιολογία να πας σε εναν αλλο καλύτερο κι ας μην είναι στην ίδια πόλη και δε θα επαιρνε χαμπάρι κανεις. Χρόνο να βγεις να γνωρίσεις άντρες για να καβατζωσεις γαμπρό είχες πάντως.
Αν δεν βρεις την ευτυχία με γάμο και παιδί τι θα κάνεις; Το παιδάκι τι θα απογίνει τότε, το χεις σκεφτεί; wtf!
Μέχρι τότε πάντως, δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπασχολήσεις τόσο κόσμο με ενα θέμα για το οποίο δεν κάνεις τίποτα εσυ η ίδια
28-01-2016, 20:24 #59
28-01-2016, 20:26 #60
Παω σχολείο αυτό κάνω. Προσπαθούσα τόσο καιρό όσο γινόταν να μην σκέφτομαι άρχισα να γελάω περισσότερο. Το να πηγαίνω σε ψυχολόγο με αγχώνει η ιδέα. Ο γιατρός αυτός που πήγαινα μιλούσε σε μένα κι ύστερα έπιανε την αδερφή μου και την μάνα μου και τις φώναζε κι έκανε τα πράγματα χειρότερα. Μου έλεγε όλο τα ίδια πράγματα μου λες