Ακόμα πονάει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Senior Member
    Νικη μου ξερεισ τι μασ ειπεσ εγω δεν επαθα τιποτα αυτοσ θελω να παθει κ σ λεω αμα μπλεξει θα παθει τι αλλο να σ πω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    και που θα το μαθουν ελις, το εγραψαν οι εφημεριδες? ουτε καταγγελια δεν εγινε!!!

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν βγήκα για καφέ με κανένα από αυτούς που με βίασαν. Έλεος δηλαδή. Με άλλο φιλο του βγήκα ο οποίος είναι αστυνομικός. Τον πρώην μου τον είχα αγαπήσει δυστυχώς αλλά εκείνος με εκμεταλλευόταν. Ήταν βιασμός δυστυχώς. Τώρα απλώς ήθελε ο πρώην μου να συναντηθούμε κάπου σε μια άκρη στο δρόμο να μου μιλήσει. Νιώθω πολύ άσχημα που με είχε σαν σκουπίδι. Κανείς μέχρι τώρα δεν μου φέρθηκε άσχημα
    :-)

Senior Member
    Κουκλα μου δεν ενημερωνοντε αυτοι απο εφημεριδεσ ξερουν να διαβαζουν;τι μυαλα κουβαλασ αναρωτιεμαι

Senior Member
    ναι βρε νικη, αλλα εσυ μονιμως λες ποσο ζηλευεις αυτες που ειχε διπλα του και γιατι να μην εχει και σενα! δεν τον βριζεις που ειναι βιαστης και σε κακοποιησε!
    αυτο ειναι το προβλημα!
    βγαζεις νοσταλγια, ζηλεια και στεναχωρια που δεν σε προτιμησε!! ποιος???? ο βιαστης???
    τι να τον κανεις τον βιαστη? ηθελες να εισαι η γυναικα του βιαστη???

Senior Member
    Αμα το βρουν οι μπατσοι κ τον μαζεψουνε μετα γινεται συμπουρμπουλο

Senior Member
    Να μ κανετε μια χαρη να μην τα γραφετε ετσι να τον λεμε μαλακα ασ πουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αμα το βρουν οι μπατσοι κ τον μαζεψουνε μετα γινεται συμπουρμπουλο
    τον ψαχνουνε για να τον βρουν?

Senior Member
    Καλα τι μυαλα κουβαλατε λεσ ο μαλακασ να κρυβεται λεσ να μην ξερουνε λεσ να μην πιασουνε αμα συνεχισει εμενα με ξερουνε απο το σχολειο ακομα κι αυτοσ λεσ να κρυβετε δε νομιζω τακη ειναι απλο εχει κι αυτοσ οικογενεια δεν ειστε μονο εσεισ στο πλανητη παρατα τον κ ασχολησου με κατι αλλο μην ειστε τοσο χαιβανια για το θεο εχω γνωρισει πανεξυπνεσ γυναικεσ που πηγαν που κρυβονται

Senior Member
    για ποιο πραγμα να κρυφτει ρε ελις?
    αυτος ο μαλακας οπως σωστα τον λες, κακοποιησε την κοπελα, δεν εγινε καμια καταγγελια και ΑΡΓΟΤΕΡΑ πηγε ξανα μαζι του ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΉΣΗ ΤΗΣ... το καταλαβες αυτο η σου διεφυγε?
    τωρα στεναχωριεται η νικη που διαλεξε μια αλλη για γυναικα του, μια αλλη να ειναι διπλα του ως επισημη αγαπημενη , και οχι την ιδια.. και επαναλαμβανω: ποιος??? ο βιαστης??
    ηθελε να ειναι η επισημη αγαπημενη του βιαστη?
    εφοσον μετα την κακοποιηση ξαναπηγε μαζι του με την θεληση της και ειχε και ονειρα να γινει η κοπελα του, ο ΜΑΛΑΚΑΣ προφανεστατα και πηρε το μηνυμα οτι ενταξει, δεν εκανε και τιποτε φοβερο, αφου το θυμα ακομα τον θελει!!!!!

πιθανοτατα επισης να μην επανελαβε το εγκλημα με καμια αλλη.
    για ποιο πραγμα να κρυφτει λοιπον?

Senior Member
    Κι όμως μου είπε να μην μιλήσω τώρα για εμάς και τότε μου είχε πει να μην μιλήσω για ότι έγινε. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του γιατί δεν ένιωθα καλά. Με ενοχλεί που τόσα χρόνια πέρασα τόσα πράγματα κι ότι εγώ ήμουν επιλογή του να μην μου φερθεί καλά.
    :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Κι όμως μου είπε να μην μιλήσω τώρα για εμάς και τότε μου είχε πει να μην μιλήσω για ότι έγινε. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του γιατί δεν ένιωθα καλά. Με ενοχλεί που τόσα χρόνια πέρασα τόσα πράγματα κι ότι εγώ ήμουν επιλογή του να μην μου φερθεί καλά.
    για ποιο πραγμα σου ειπε να μην μιλησεις βρε νικη? αυτος ενοχληθηκε που τον ειπες "πρωην' σου!! θα επρεπε να χαιρεται να τον λες πρωην αν φοβοταν μη τον καταγγειλεις για βιαστη.
    αυτος θελει να δειχνει οτι δεν εχει καμια σχεση μαζι σου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να μην καταλαβει η γυναικα του οτι ειναι αλητης.
    ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ?

Senior Member
    Ρε παιδιά η Νίκη προφανώς έχει πρόβλημα σοβαρό με την αυτοεκτίμηση και το πώς αντιλαμβάνεται τον εαυτό της. Προσπαθείτε να σκεφτείτε λογικά για το τι θα κάνατε στη θέση της αλλά αυτή δεν σκέφτεται λογικά. Θεωρεί ότι για να της φερόταν έτσι το άξιζε, ότι αφού δεν του έφερε αντίσταση και έκανε ό,τι ήθελε γιατί αυτός δεν είναι μαζί της; Προφανώς τελείως λανθασμένο σκεπτικό και αφού στο λέμε όλοι βρε Νίκη μου γιατί δεν κάνεις κάτι για αυτό; Γιατί δεν πας να δεις έναν ειδικό να προσπαθήσει να σου βελτιώσει την αυτοεκτίμηση και να καταλάβεις ότι κανείς δεν αξίζει να του φερονται σαν σκουπίδι; Έχεις κολλήσει τόσα χρόνια, μέχρι και αυτός στο λέει να προχωρήσεις. Δεν θα καταφέρεις τίποτα αν δεν προσπαθήσεις να τον ξεχάσεις και να βελτιώσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγμα. Σε 5-10 χρόνια πάλι τα ίδια θα γράφεις αν δεν κάνεις τώρα μια κίνηση για βελτίωση.

Senior Member
    εχεις δικιο melissa. ετσι ακριβως ειναι.
    και το μονο σιγουρο ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα με ολες τις αιτιες και τα γεγονοτα, οτι η μονη λυση ειναι να μεινει μακρια απο αυτον τον ανθρωπο και πρωτιστως να ζητησει βοηθεια για να μην επαναλαβει συμπεριφορες που την βλαπτουν, ποτε ξανα.

Senior Member
    τώρα θυμήθηκα, είχες ανοίξει παλιότερα κ ένα άλλο θέμα.. ΄σε έχει στιγματίσει πολύ όλο αυτό κι από την μία το καταλαβαίνω, αλλα από την άλλη, κανονικά μετά απο τόσο καιρό και μετά απο όλα αυτά που σου χει κάνει, δεν θα έπρεπε να έχεις καμία επαφή μαζί του, απολύτως καμία και να μην σε ενδιαφέρει καν η ζωή του ! θα έπρεπε (εκτός απο την μήνυση που δεν έκανες ποτέ) να τον μπλοκάρεις απο παντού , σα να μην υπήρξε ποτέ κι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να εξελιχθείς σαν άνθρωπος .. άυτό που κάνεις, να απαντάς στα τηλέφωνά του μετά απο τόσα χρόνια, να δέχεσαι να βρεθείτε και να σου λέει με τόσο θράσος να μην πεις τίποτα σε κανέναν και εσύ να τον ακούς, να στέλνεις μηνυμα στην γυναικα του κτλ είναι πολύ ψυχοφθόρα και δεν είναι υγειείς και φυσιολογικές αντιδράσεις μετά απο όλα αυτά που έχεις περάσει απο αυτόν τον άνθρωπο.. κρίμα, έχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση ,που μπορεί να την είχες απο πριν ή να στην δημιούργησε κ αυτός, δεν ξέρω , αλλα πρέπει κάτι να κάνεις κάτι με αυτό, δεν γίνεται να καθορίζεις το μέλλον σου με βάσει τα γεγονότα του παρελθόντος, οφείλεις στον εαυτό σου να πας ένα βήμα παρακάτω.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast