Πολυκυστικές Ωοθήκες - Παχυσαρκία - Κατάθλιψη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 124
    Καπου ειχα διαβασει οτι η ζαχαρη και οι υδατανθρακες ανεβαζουν την σεροτονινη ισως γι'αυτο και ειναι τοσο δυσκολο να τα κοψουμε.Εγω γλυκα τρωω μονο οταν το εχω αναγκη αλλα υδατανθρακες τρωω κανονικα.

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Καπου ειχα διαβασει οτι η ζαχαρη και οι υδατανθρακες ανεβαζουν την σεροτονινη ισως γι'αυτο και ειναι τοσο δυσκολο να τα κοψουμε.Εγω γλυκα τρωω μονο οταν το εχω αναγκη αλλα υδατανθρακες τρωω κανονικα.
    για την ακριβεια οταν οι νευροδιαβιβαστες δεν παραγουν- απορροφουν σεροτονινη, τοτε το σωμα προσπαθει να το βρει μεσα απο υδατανθρακες.. το σωμα ετσι ηρεμει.. η μεγαλη ποσοτητα υδατανθρακα αν το παρατηρησεις φερνει υπνηλια...αααχχχ πιτογυρα μου ..ποτε θα σας ξαναδωωωω??
    3η μερα σημερα .. 7 και μια μερες μεχρι να κλεισει το στομαχι..πάντως τα χαπια βοηθανε... η πεινα δεν ειναι ανυπόφορη μεχρι στιγμης..και γινομαι ολο και πιο δραστηρια ..σημερα πήγα για καφε με μια φιλη... να πάρω φυσικη βιταμινη D!

Μπραβο Ρεα μου! ετσι να βγαινεις κανει καλο! και η διαιτα δεν ειναι τιποτα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.Ηδη τα πας πολυ καλα!

Senior Member
    Μπραβο Ρεα μου! ετσι να βγαινεις κανει καλο! και η διαιτα δεν ειναι τιποτα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.Ηδη τα πας πολυ καλα!
    Εσυ ποσα κιλα εισαι , bullet ? εσυ ρεα ? εγω 1.78 , 95 κιλα , θα παω σε 2.5 μηνες 84 , ειναι τα ιδανικα κιλα μου .............bullet , ηθελα να ξερω ποτε στο καλο κοιμασαι , λες ξυπνας νωρις , τωρα το ποστ σου ειναι γραμμενο στις 03.30 πμ .............οχι οτι μου πεφτει λογος ......

Aγαπητη ρεα , να ξερεις οτι μπορεις να χανεις μαξ , 1% του βαρουςσου /βδομαδα , οτι δηποτε αλλο ειναι υγρα , πινε πολυ νερο , 1.5 λιτρο/μερα ........
    Last edited by Macgyver; 30-01-2016 at 07:46.

Banned
    σε ευχαριστω κοριτσακι μου... το απολαμβανω και εγω, η αληθεια ειναι οτι μου δινει δυναμη αυτη η ισορροπία. η ιδέα οτι κανω κάτι καλο για μενα .. δεν ξερω αν βγαζω νοημα πάλι...

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ ποσα κιλα εισαι , bullet ? εσυ ρεα ? εγω 1.78 , 95 κιλα , θα παω σε 2.5 μηνες 84 , ειναι τα ιδανικα κιλα μου .............bullet , ηθελα να ξερω ποτε στο καλο κοιμασαι , λες ξυπνας νωρις , τωρα το ποστ σου ειναι γραμμενο στις 03.30 πμ .............οχι οτι μου πεφτει λογος ......

Aγαπητη ρεα , να ξερεις οτι μπορεις να χανεις μαξ , 1% του βαρουςσου /βδομαδα , οτι δηποτε αλλο ειναι υγρα , πινε πολυ νερο , 1.5 λιτρο/μερα ........
    προσπαθω μακ!.. ειναι καλο κολπο γενικα το νερακι γιατι πεινας λιγοτερο και οχι μονο γιαυτο βεβαια ...
    παραβλέπω την ερωτηση σου για ευνοητους λόγους χαχαχα

Senior Member
    Στον καθενα , οι τομεις που δυσκολευεται να διαχειριστει , διαφερουν .............................ομως αντιλαμβανομαι τον πειρασμο των γλυκων , δεν ειναι κατι ασυνηθες , το γιατι να βασανισω τον εαυτο μου , μπαινοντας στην κρυα θαλασσα , αυτο δεν μπορω να το καταλαβω !!
    Hallo! Γιατι απλα μου αρεσει!!πολυυυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post

Αλοχα ! Ειναι μια καλη συνηθεια παντως , κρυολογεις πιο δυσκολα.........

Banned
    και εκτος αυτου η χειμερινοι κολύμβηση ωφελει πολυ στην υγεια σου...κριμα που δεν εχω τις αντοχες να το κανω και εγω!!!. μπραβο παβλίνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και εκτος αυτου η χειμερινοι κολύμβηση ωφελει πολυ στην υγεια σου...κριμα που δεν εχω τις αντοχες να το κανω και εγω!!!. μπραβο παβλίνα
    Επισης Ρεα μου κανει πολυ καλο στην καταθλιψη μπορεις αν θες να το ξεκινησεις απι το καλοκαιρι και μετα δεν σταματας τα μπανανια και συνεχιζεις να εχεις επαφη δεν ειναι θεμα αντοχων

Senior Member
    Επισης Ρεα μου κανει πολυ καλο στην καταθλιψη μπορεις αν θες να το ξεκινησεις απι το καλοκαιρι και μετα δεν σταματας τα μπανανια και συνεχιζεις να εχεις επαφη δεν ειναι θεμα αντοχων

Παντου κανει καλο η χειμερινη κολυμβηση , αν την αντεχεις , αδυνατιζει κιολας .......και γυμναζει ......και το ιωδιο , ωφελει το μυοσκελετικο , συν τις κινησεις .....,μπραβο Παυλινα που το κανεις .....

Senior Member
    Παντου κανει καλο η χειμερινη κολυμβηση , αν την αντεχεις , αδυνατιζει κιολας .......και γυμναζει ......και το ιωδιο , ωφελει το μυοσκελετικο , συν τις κινησεις .....,μπραβο Παυλινα που το κανεις .....
    Σ ευχαριστω Αγγελε πιστευω πως αν κατι το αγαπας πιλυ και σου αρεσει ειναι πολυ φυσικο να το κανεις κι εσυ μπραβο για την γυμναστικη που κανεις τοσα χρονια μακαρι να υπηρχαν κι αλλα πραγματα που αγαπαμε και που να μπιρουσαμε να κανουμε..

Το βαρος μου ειναι 49 κιλα αυτη την στιγμη και υψος 1.60, πιο παλια ειμουν 45 κιλα αλλα προσπαθω να τρωω για να ειμαι στην καλυτερη φυσικη κατασταση για το χειρουργειο.Οσο για τον υπνο πολλες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας ξυπναω.Εχω διακεκομενο υπνο.

Senior Member
    Το βαρος μου ειναι 49 κιλα αυτη την στιγμη και υψος 1.60, πιο παλια ειμουν 45 κιλα αλλα προσπαθω να τρωω για να ειμαι στην καλυτερη φυσικη κατασταση για το χειρουργειο.Οσο για τον υπνο πολλες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας ξυπναω.Εχω διακεκομενο υπνο.

Kαλε μπουλετ , χειρουργειο απλο θα κανεις , οχι μαραθωνιο ................πουπουλο εισαι , σε σηκωνω με το ενα χερι.............κακο ο διακεκομμενος υπνος , αλλα αμα συμπληρωνεις την μερα , οκ..............

Senior Member
    Σ ευχαριστω Αγγελε πιστευω πως αν κατι το αγαπας πιλυ και σου αρεσει ειναι πολυ φυσικο να το κανεις κι εσυ μπραβο για την γυμναστικη που κανεις τοσα χρονια μακαρι να υπηρχαν κι αλλα πραγματα που αγαπαμε και που να μπιρουσαμε να κανουμε..

Σωστο , αμα αγαπας κατι πολυ , δεν σταματας να το κανεις , με την γυμναστικη , αν και το 15 τοριξα εξω , εχω φτιαξει το δικο μου γυμναστηριο , με οργανα απο αγγελιες διαλυσης γυμναστηριων , αλλα καινουρια , μοκετα κατω , ψυγειακι , καθρεπτες στην μια πλευρα , στερεο , τηλεοραση , μερακλιδικο , απο το 94 τοχω , αλλα καταστραφηκςε απο τις βροχοπτωσεις του Φλεβαρη του 12 ..........................ανεβηκε μισο μετρο το νερο , κι ηταν σκατονερο , οχι ομβριο , εσκασα τοτε , υπογειο ηταν , γι αυτο πλημμυρρησε .........................τωρα κανω σπιτι , εχω μεταφερει μερικα οργανα και βαρη ............................παντως το κρυο νερο δεν το αντεχω , μπραβο για την καλη συνηθεια .........

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast