ειναι κακο να σαι αφελης στις σχεσεις σου;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Senior Member

ειναι κακο να σαι αφελης στις σχεσεις σου;;;

Καλημερα παιδιά! Καλη χρονια σε ολους σας...με γαληνη κ ηρεμια..

Λοιπον, εχω γνωρισει καποιον που ειναι 39 και υπηρξε 15 χρονια παντρεμένος. Εδω κ εναμισι χρονο εχει χωρισει, κεχει δηλωσει οτι δε θελει αμεσα ξανα γαμους κ παιδια. Παιδι απ τον πρωτο του γαμο δεν εχει κανει λογω προβλημάτων της πρωην γυναικας του.
    Εγω εξ αρχης τον εχω ρωτησει τι θελει απο μενα, σχεση ελευθερη η μια κανονικη σταθερη σχεση;;;; θα μου πειτε αυτα δεν τα ρωτουν ετσι γρήγορα...στριμωχνεις τον αλλον κ την κανει μ ελαφρα...
    Αυτος ομως δεν εξαφανιζεται. Αν και δυο φορες του χω πει να παει στο καλο....δε συμβαδιζουμε...αυτος βιαζεται για σεξ, εγω θελω να νιωσω σιγουριά πρώτα ....μολις δυο βδομαδες γνωριζομαστε.
    Αυτο το ατομο, μου χε δηλωσει εξ αρχης οτι του αρεσε παρα πολυ η αφελεια μου. Οτι αυτο σπανια το βρισκεις. Οτι παρολο που μαι αφελης, αυτο δε σημαίνει οτι ειμαι κ χαζη...
    Εσεις τι πιστευετε;;; γιατι το χτυπαει συνεχως;;;;
    Πιστευει οτι λογω της αφελειας μου μπορεί να λεει ο,τι Θελει κ εγω να το πιστευω;;αφου ουκ πολλακις του χω δειξει ανασφαλεια κ καχυποψια.

Ειναι κακο στις μερες μας να σαι απονηρευτος;;;;

Senior Member
    γνώμη μου είναι να σε πονηρεύει ... ( τι παίζει και το λέει ) .. το γεγονός ότι του αρέσει αυτό που νομίζει ως θετικό χαρακτηριστικό σε σ ένα ..από την άλλη το να είναι κάποιος αθώος και ανυποψίαστος είναι και καλό και κακό δικό του ... για διαφορετικούς λόγους ..καλό γιατί είναι αθώος και απονήρευτος κακό γιατί δεν έχει την επίγνωση κάποιων ίσως κινδύνων ...
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Το αν ειναι κακο να εισαι απονήρευτος...νομιζω εξαρταται απο το ποσα σηκώνει η καρδια σου. Κάποιος θα μπορούσε να πει όχι δεν ειναι κακό μεσα στη μουρτζουφλιά και τη δυσπιστία και την ασχήμια των φόβων μας που μας εμποδίζει να αφεθούμε στα πιο όμορφα ισως πραγματα που εχει να προσφέρει η ζωη. Ίσα ίσα θα μπορούσε να πει κανεις πως ειναι καλο γιατι δείχνει πιστη στους ανθρώπους και αγνές προθέσεις. Αυτο επειδη ο πονηρεμενος η κάποιος με θολα κινητρα ειναι που θα υποθέσει οτι ο ανθρωπος απέναντι του σκεφτεται παρόμοια. Ο "αφελής" ειναι αφελης επειδη εχει καθαρή και ανοιχτή καρδιά απέναντι στους άλλους. Αυτο βέβαια αλλάζει και με την εμπειρια αν βρεθούν οι λαθος ανθρωποι στο δρόμο σου...για αυτο από την άλλη συνήθως λένε πως ειναι κακό να εισαι "αφελης" η "αγαθιάρης". Μην έχεις πιστη στους ανθρώπους σημαίνει με λίγα λόγια, προστάτεψε τη καρδια σου. Αλλα αν ειναι δυνατή πιστευω δεν πειράζει, νομιζω καλυτερα να ρισκάρεις να εισαι "αφελης" καμιά φορα παρα να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου την ευκαιρια να ζήσεις τη πιο όμορφη πλευρά των ανθρωπινων σχέσεων, την ελευθερία του να εισαι ο εαυτός σου, να ξεγυμνωνετε με τον ανθρωπο σου τις ψυχές σας και να ειναι εντάξει, να μη χάνεται ο κοσμος :) Αν δεν το αντέχουμε ομως τα πλήγματα του να παει κατι τετοιο στραβά που μαλλον θα παει, ναι...καταληγουμε επιφυλακτικοί και μη αφελείς και δύσπιστοι και..σοφοτεροι; Κάπως ετσι.
    Οσο για το γιατι σου τα λεει...μπορει να το βρίσκει αναζωογονητικο και ομορφο να συναντά τέτοιον ανθρωπο λόγω των παραπανω. Οτι δείχνει καθαρή καρδια δηλαδή. Ειναι και κουρασμένος η φθαρμένος ισως από έναν μακροχρόνιο γαμο, μπορει για αυτο να τον γεμίζει αυτο το κομματι. Η μπορεί και να το λεει ως δικλείδα ασφαλειας για την συνείδηση του αν δεν εχει καλο σκοπό, οτι δηλαδή "εγω σε προειδοποίησα πολλακις οτι εισαι αφελης άρα πρόσεχε, στο ειπα ευθέως οτι γινει δεν φταίω. Αν βγω μακακας να πεις "φταίει που ήμουν αφελης, όχι το οτι ειναι εκείνος μακακας, μου το ελεγε άλλωστε"...Δε μπορω να σκεφτώ αλλο λογο γιατι να το χτυπάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Καλημερα παιδιά! Καλη χρονια σε ολους σας...με γαληνη κ ηρεμια..

Λοιπον, εχω γνωρισει καποιον που ειναι 39 και υπηρξε 15 χρονια παντρεμένος. Εδω κ εναμισι χρονο εχει χωρισει, κεχει δηλωσει οτι δε θελει αμεσα ξανα γαμους κ παιδια. Παιδι απ τον πρωτο του γαμο δεν εχει κανει λογω προβλημάτων της πρωην γυναικας του.
    Εγω εξ αρχης τον εχω ρωτησει τι θελει απο μενα, σχεση ελευθερη η μια κανονικη σταθερη σχεση;;;; θα μου πειτε αυτα δεν τα ρωτουν ετσι γρήγορα...στριμωχνεις τον αλλον κ την κανει μ ελαφρα...
    Αυτος ομως δεν εξαφανιζεται. Αν και δυο φορες του χω πει να παει στο καλο....δε συμβαδιζουμε...αυτος βιαζεται για σεξ, εγω θελω να νιωσω σιγουριά πρώτα ....μολις δυο βδομαδες γνωριζομαστε.
    Αυτο το ατομο, μου χε δηλωσει εξ αρχης οτι του αρεσε παρα πολυ η αφελεια μου. Οτι αυτο σπανια το βρισκεις. Οτι παρολο που μαι αφελης, αυτο δε σημαίνει οτι ειμαι κ χαζη...
    Εσεις τι πιστευετε;;; γιατι το χτυπαει συνεχως;
    ;;;
    Πιστευει οτι λογω της αφελειας μου μπορεί να λεει ο,τι Θελει κ εγω να το πιστευω;;αφου ουκ πολλακις του χω δειξει ανασφαλεια κ καχυποψια.

νομιζω οτι η διαφορα μεταξυ απονηρευτου και ανοητου, ειναι το οτι ο δευτερος κανει τα ιδια λαθη επαναλαμβανομενα...
    δεν ειναι κακο να εισαι απονηρευτος με την εννοια του καλοπροαιρετου και του ανοιχτου στους ανθρωπους.
    αυτο που ειναι κακο (μονο για σενα και για κανεναν αλλο) ειναι να βλεπεις ξεκαθαρα πραγματα και να τα ερμηνευεις ως κατι αλλο. αυτο δεν ειναι α-πονηρια, ειναι λανθασμενη κριση.

οσο για τον τυπο, η περιπτωση ειναι κραυγαλεα.
    εχει ηδη ξεκαθαρισει, παρολο που κινδυνευει να χασει το ενδιαφερον σου, οτι δεν ειναι για γαμους και παιδια, με το καλημερα... τετοιες δηλωσεις δεν τις κανει ενας ανδρας που ενδιαφερεται, εστω και μονο για ενα πηδημα..
    πιεζει για σεξ και το αντιλαμβανεσαι.
    το οτι εσυ ξεκαθαρισες οτι θελεις σοβαρες σχεσεις , δεν σου διασφαλιζει κατι. εσυ θελεις, αυτος ομως δεν θελει. τι θα του πεις στην συνεχεια? "εγω σου το πα"??? κι αυτος σου το πε....
    το γιατι στο χτυπαει συνεχως, στο χτυπαει επειδη του κανει εντυπωση. δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο δηλαδη. και ναι, πιθανως να φανταζεται οτι πιστευεις το καθε τι.
    η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον ειναι τοσο ξεκαθαρος για το τι θελει , μονο μετα το σεξ θα μπορουσες να καταλαβεις αν θα διατηρησει το ενδιαφερον του.
    δεν αποκλειεται να δεθειτε αν ταιριαζετε σαν ανθρωποι και να συνεχιστει η επαφη σας.
    μπορει ομως και να την κανει.

και μια απορια.
    στην ξεκαθαρη ερωτηση σου αν θελει μια ελευθερη σχεση απο σενα η δεσμο κλπ, απαντησε κατι και τι?

Εγω εξ αρχης τον εχω ρωτησει τι θελει απο μενα, σχεση ελευθερη η μια κανονικη σταθερη σχεση;;;;
    Σου χει απαντησει : ''Εδω κ εναμισι χρονο εχει χωρισει, κεχει δηλωσει οτι δε θελει αμεσα ξανα γαμους κ παιδια.''

Ναι

Banned
    !μου αρεσει η αφελεια και η ξεγνοιασια... αμαν πια συνεχεια στην τσιτα και στην καχυποψια και τι κερδισαμε?... βεβαια εσενα δεν σε βλέπω απονηρευτη.. ακομα δεν εχετε κανει σεξ και τον ρωτας που πάει η σχεση μας και τι θελεις απο εμενα... αστο να κυλίσει και οπου πάει. τωρα αν ψαχνεις κατι αμεσα σοβαρο, ξεκαθαρρησετο..παληκαρι εγω θελω αυτο και εκεινο..θες?
    συνηθως πάντως, οταν καποιος ενδιαφερεται πραγματικα για εμας, δεν μας δινει τα περιθωρεια να αναρωτηθουμε τι θελει.. κανει μπαμ!..οταν δεν κανει μπαμ... και παλι περιττο να ρωτησεις εκεινον...ρωτα τον εαυτο σου... σε ενδιαφερει αυτο που δινει - δεν δινει?
    για να εισαι απονηρευτος, πρεπει απλα να εισαι ανοιχτος σε οτι γινεται και να παιρνεις απολαυση χωρις να περιμενεις κατι.

δεν ξερω τι εννοουσε οταν σε ελεγε αφελη..εγω δεν το βλέπω.. το αντιθετο μαλλον... βλέπω μια κοπελα καπως πονηρεμενη ως προς εκεινον .. και ισως δικαιως ..ισως οχι...οπως και να χει εγω σου ευχομαι απο καρδιας να περασεις υπέροχα με αυτον τον ανθρωπο και να απολαυσεις κάθε στιγμη σας..και να γινουν ολα οσα ονειρευεσαι...

Senior Member
    Απονηρευτη γυναικα , δεν εχει προβλεφθει απ τον Μεγαλο ...........δεν υπαρχει τετοιο ειδος...........ποτε μην βασιζεσαι στα λογια ενος αντρα , οπως καιμιας γυναικας , αλλα στις πραξεις του και την γνωμη που διαμορφωσες εσυ ..............η οποια ειναι προφανης , οσον αφορα τιθελει ..........τωρα γιατι σε λεει αφελη , σκασιλα σου τι εννοει , πολλα μπορει να εννοει , παντως δεν ειναι καλο εξ αρχης να ρωτας καποιον , τι θελεις απο μενα , τι να σου πει ? αφου δεν σε ξερει αρκετα καλα , και δειχνεις βιαστικη , που μπορει νασαι , αλλα κρατα το για σενα , ολο σε ' περιπτωσεις ' πας και πεφτεις βρε κοριτσι μου.............εγω ειμαι απονηρευτος και ευπιστος , σχετικα παντα , αλλα εχω μια καλη κριση στους ανθρωπους , οποτε δυσκολο να την πατησω , ασε που αμα σε δει η αλλη απονηρευτο και ευπιστο , ανοιγει πιο ευκολα τα χαρτια της , και ' τσακ ' , εκει την τσιμπησες ..................

Banned
    απο αυτα που γραφεις φαινεται σα να υπονοεις οτι δε τον πιστευεις αφου απαντας μονη σου γιατι το λεει αυτο το λεει γιατι εχει την εντυπωση οτι θα λεει οτι θελει κ συ θα το πιστευεις.αρα μαλον κοιμαται τον υπνο του δικαιου.

Senior Member
    . Η μπορεί και να το λεει ως δικλείδα ασφαλειας για την συνείδηση του αν δεν εχει καλο σκοπό, οτι δηλαδή "εγω σε προειδοποίησα πολλακις οτι εισαι αφελης άρα πρόσεχε, στο ειπα ευθέως οτι γινει δεν φταίω. Αν βγω μακακας να πεις "φταίει που ήμουν αφελης, όχι το οτι ειναι εκείνος μακακας, μου το ελεγε άλλωστε"...Δε μπορω να σκεφτώ αλλο λογο γιατι να το χτυπάει..

Χμμμμμ.....αυτος ο παραπανω λογος ειναι κ ο πιο πιθανος!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι η διαφορα μεταξυ απονηρευτου και ανοητου, ειναι το οτι ο δευτερος κανει τα ιδια λαθη επαναλαμβανομενα...
    δεν ειναι κακο να εισαι απονηρευτος με την εννοια του καλοπροαιρετου και του ανοιχτου στους ανθρωπους.
    αυτο που ειναι κακο (μονο για σενα και για κανεναν αλλο) ειναι να βλεπεις ξεκαθαρα πραγματα και να τα ερμηνευεις ως κατι αλλο. αυτο δεν ειναι α-πονηρια, ειναι λανθασμενη κριση.

οσο για τον τυπο, η περιπτωση ειναι κραυγαλεα.
    εχει ηδη ξεκαθαρισει, παρολο που κινδυνευει να χασει το ενδιαφερον σου, οτι δεν ειναι για γαμους και παιδια, με το καλημερα... τετοιες δηλωσεις δεν τις κανει ενας ανδρας που ενδιαφερεται, εστω και μονο για ενα πηδημα..
    πιεζει για σεξ και το αντιλαμβανεσαι.
    το οτι εσυ ξεκαθαρισες οτι θελεις σοβαρες σχεσεις , δεν σου διασφαλιζει κατι. εσυ θελεις, αυτος ομως δεν θελει. τι θα του πεις στην συνεχεια? "εγω σου το πα"??? κι αυτος σου το πε....
    το γιατι στο χτυπαει συνεχως, στο χτυπαει επειδη του κανει εντυπωση. δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο δηλαδη. και ναι, πιθανως να φανταζεται οτι πιστευεις το καθε τι.
    η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον ειναι τοσο ξεκαθαρος για το τι θελει , μονο μετα το σεξ θα μπορουσες να καταλαβεις αν θα διατηρησει το ενδιαφερον του.
    δεν αποκλειεται να δεθειτε αν ταιριαζετε σαν ανθρωποι και να συνεχιστει η επαφη σας.
    μπορει ομως και να την κανει.

και μια απορια.
    στην ξεκαθαρη ερωτηση σου αν θελει μια ελευθερη σχεση απο σενα η δεσμο κλπ, απαντησε κατι και τι?
    Απαντησε...μια σχεση απλη...με τα ολα της! Αλλα χωρις καταπιεσεις.
    Αυτο το ρωτησα στο 2ο ραντεβου.

Εντωμεταξυ τον εχω παρει πολλες φορες απ τα μουτρα....αμφισβητωντας τον..και λεγοντας του ξεκαθαρα οτι ξερω οτι μονο.σεξ θελει μαζι μου. Δυο φορες του εχω πει να κοιταξει να βρει κατι αλλο...δεν κανω γι αυτον...δε φευγει.
    Τον εχω προσβάλλει...εχει τυχει κ στο χωρο της δουλειας του, μπροστα σε συνεργατη του...μου δωσε 2η ευκαιρία,.
    Θελει να συζηταμε, να λυνουμε τα θέματα μας....να αποκτησουμε σεβασμο κ αλληλοκατανοηση.
    Οπότε κανω κληση, παντα θα με παρει πισω....με καλεσε χτες στο χωρο της δουλειας του να ζητησει συγγνωμη ο ενας απ τον αλλον...
    Απ την αλλη αυτη η περίεργη βιασυνη για σεξ;;;;; πως κολλανε ολα αυτα;;;;; τα παραπανω δειγματα δηλωνουν οτι θελει σχεση...αλλα γιατι βιαζεται για κρεβάτι;
    Last edited by Christine; 17-01-2016 at 09:57.

Senior Member
    Κοιτα είτε θέλει είτε δεν θέλει σοβαρή σχέση δεν ειναι εντελώς περιεργο το να θέλει σεξ και να βιάζεται για αυτο, αντρας ειναι ξερω γω μπορει ετσι να του βγαίνει. Αυτο από μονο του δε λεει πολλα για τα κίνητρα του νομιζω. Αν σε πιέζει ομως κάπως βλακεια εκ μέρους του και εφοσον αισθάνεσαι άβολα και σε βάζει σε σκέψεις αυτο να το λαβεις σοβαρά υπόψη. Και γενικα εγω λεω εμπιστεψου τα ένστικτα σου, ασχετα που σε τυπικό επιπεδο οπως τα λες ολα βγάζουν λογική. Τυπικά ειναι χωρισμένος και θέλει ισως το χρονο του για να μπει αν μπει ξανα στη διαδικασία να σκεφτεί το ιδιο σοβαρά με εσενα και μπορει να θέλει να σε γνωρισει παραπανω πριν αρχισει να πετάει μεγάλες κουβέντες. Η μπορει να ειναι σιγουρος πως δεν θελει τιποτα απο αυτα και στο λεει στα ισια. Τυπικά ολα οκ. Αλλα αφου κάτι δεν σου κάθεται καλα και πιστευεις οτι θελει απλα σεξ και να φυγει κυριος εχοντας δωσει και προειδοποιηση μάλιστα οτι εισαι αφελης τοτε πρόσεχε. Και επίσης αφου βλέπεις οτι θέλετε διαφορετικα πραγματα, ακομα και στο καλύτερο σενάριο που όντως θέλει απλα μια σχέση και συντροφικότητα χωρις βιασυνες και ανησυχίες για το μέλλον, εσυ το θέλεις αυτο; Γιατι και έτσι οπως τα λεει να ειναι, εσυ μπορεί να μη θέλεις να συμβιβαστείς σε αυτο και ειναι νομίζω λαθος να ξεκινάς κατι με τη λογική οτι θα αλλάξει στη πορεία. Ζυγισε τα και δες τι θέλεις εσυ με τα δεδομένα που εχεις κατα τη γνώμη μου και μη δίνεις τοσο βάση στο να μαντεύεις τι μπορει να σκεφτεται εκείνος...

Banned
    μηπως δε θες ουτε κ συ σχεση για πολυ γι αυτο εισαι μαζι του? μαλον επειδη το παιζεις οτι δε καταλαβαινεις αυτος το παιρνει ετσι
    κανει επιφανειακες εκτιμησεις κ αυτο φαινετε να σε ελκει
    αν πχ καπιος αλλος ασχολιοταν περισσοτερο μαζι σου θα τον πλησιαζες? εγω πιστευω οχι..
    τον φανταζομαι στο επομενο επεισοδιο να εχει βρει καπια αλλη που δε θα θελει πολα πολα κ αντι να το πει αυτο θα ξεφουρνισει τιποτα αλλο οτι να ναι οτι ειναι ευκολοπιστη πχ για να μη πει οτι κ αυτη την ενδιαφερει σχεση οχι για πολυ...
    μαλον δε θελει να δει πως εχουν τα πραγματα αλλα προτημα να περνα τη ζωη του για πλακα αλλα αυτο δε θα το πει φυσικα αλλα θα βρει καμια αλλη πειστικη εξηγιση.

Senior Member
    μιλαμε για εναν ανθρωπο που στα 24 εκανε σχεση και κατεληξε 15 χρονια παντρεμενος αυτο απανταει σε ολα...(αααα και για το σεξ,στις 2 βδομαδες δεν ειναι βιασινη στις 2 μερες ειναι)

Banned
    Απαντησε...μια σχεση απλη...με τα ολα της! Αλλα χωρις καταπιεσεις.
    Αυτο το ρωτησα στο 2ο ραντεβου.

Εντωμεταξυ τον εχω παρει πολλες φορες απ τα μουτρα....αμφισβητωντας τον..και λεγοντας του ξεκαθαρα οτι ξερω οτι μονο.σεξ θελει μαζι μου. Δυο φορες του εχω πει να κοιταξει να βρει κατι αλλο...δεν κανω γι αυτον...δε φευγει.
    Τον εχω προσβάλλει...εχει τυχει κ στο χωρο της δουλειας του, μπροστα σε συνεργατη του...μου δωσε 2η ευκαιρία,.
    Θελει να συζηταμε, να λυνουμε τα θέματα μας....να αποκτησουμε σεβασμο κ αλληλοκατανοηση.
    Οπότε κανω κληση, παντα θα με παρει πισω....με καλεσε χτες στο χωρο της δουλειας του να ζητησει συγγνωμη ο ενας απ τον αλλον...
    Απ την αλλη αυτη η περίεργη βιασυνη για σεξ;;;;; πως κολλανε ολα αυτα;;;;; τα παραπανω δειγματα δηλωνουν οτι θελει σχεση...αλλα γιατι βιαζεται για κρεβάτι;
    αμαν η μανια μην πηδηξει και φυγει ο αλλος!!.. αν ειναι ετσι ο χαρακτηρας του θα το κανει ακομα και αν τον βαλεις τον αλλον να περιμενει 2 χρονια!!!... ξεκολλα με αυτην την χαζομαρα και ζηστο ομορφα..αν αποδειχτει καφρος ..ξεπερασε το!..τι περιμενεις? να σε "αγαπήσει" για να μην μπορει να φυγει?? αν ο αλλος θελει να φυγει...θα φυγει!!..και στην τελικη μπορει να μην ταιριαζεται στο σεξ και να τον διωξεις εσυ! ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Καλημερα! Ευχαριστώ ολους για το χρονο σας...

Χτες με πηρε τηλ σπιτι το βραδυ ενα σοβαρό συγγενικο μου προσωπο κ με προειδοποιησε να φυγω απο κει...

Ειναι μορτης....θελει να κανει τη δουλεια εδω κ.κει....κ να κανει τις κοπελες να τον κυνηγανε.
    Επίσης εχει ξελογιασει κ παντρεμενες.
    Με τον αδερφό του ειναι τσακωμενοι.
    Οι γονεις του ντρεπονται γι αυτον...

ΤΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ υστερα απ ολα αυτα;;;

Εδω ειναι επαρχία...καταλαβαινετε τι θα λενε...
    Και να θελα να κανω κατι μαζι του, να το ζησω οπως λετε, τα παραπάνω δε μ αρεσουν.καθολου.

Page 1 of 3 123 LastLast