Θελω να ακυρωσω τον αρραβωνα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    οκ, όπως και να χει, και παλι πιστευω είναι καλο να μην ασχολείσαι με τέτοια θέματα , γιατί έχω δει πολλούς αρραβώνες και γάμους να χαλάνε λόγω των πεθερικών...
    και αν εσύ τα πας καλά και συννενοείσαι με το αγόρι σου, δεν σε ενδιαφέρουν τα πεθερικά..
    θα σου πρότεινα να συζητήσεις με το αγόρι σου το θέμα του δαχτυλιδιού για να καταλάβεις το σκεπτικό του, και μέχρι εκεί..
    τουλάχιστον αν διαλύσεις τον αρραβώνα σου να μην είναι λόγω των πεθερικών σου !
    Συμφωνώ με την τροχιά!!

Junior Member
    παιδια δε ξερω γτ φαινεται μισο το μηνυμα.Πρεπει να το ξαναγραψω?Τελοσπαντων ευχαριστω για τις απαντησεις .Γενικα ειμαι πολυ κουλ ατομο και ποτε δεν εδινα σημασια σε μικροπρεπιες σαν αυτες.Πιστευω πως μαλλον δε θελω να αρραβωνιαστω.Αν ηθελα πραγματικα δε θα εδινα σημασια.Οποτε ολα αυτα ειναι δικαιολογιες.Η μπορει να φταιει το αγχος που με κανει υστερικια τι να πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by rozoula View Post
    Γεια σας γράφω εδω γιατι δεν εχω που αλλου να τα πω.Το αγορι μου ζητησε να αρραβωνιαστουμε πριν μερικους μηνες και μεχρι χτες δεν ειχαμε παρει ουτε τις βερες.Ο αρραβωνας ειναι σε 10 μερες.Τοσους μηνες δεν ελεγα τιποτα γιατι δεν ηθελα να λεει οτι γκρινιαζω αλλα διαβασα οτι πρεπει να διαλεξεις βερες τουλαχιστον 15 μερες πριν για να φτιαχτουν.(δεδομενου οτι θα τις περναμε απο εργαστηριο και οχι απο κοσμηματοπωλειο)Τελοσπαντ� �ν χτες δεν αντεξα και του ειπα οτι θα τρεχουμε τελευταια στιγμη και τελικα πηγαμε και διαλεξαμε.Αν δεν ανοιγα εγω τη συζητηση δε ξερω αν θα το ανεφερε ποτε.Επισης ξερω απο φιλες μου οτι η πεθερα πρεπει να μου παρει ενα σετ και το δισκο που βαζουν τα κουφετα και οι γονεις μου να του παρουν ενα ρολοι η ενα σταυρο.Να σας πω οτι εμενα οι γονεις μου ειναι πολυ τυπικοι και εχουν ηδη παρει ολα οσα πρεπει.Αντιθετα εμενα οι γονεις του δε θα μου παρουν το δισκο και κοσμημα με πηγαν σενα συγγενη τους να διαλεξω κατι,οπου ειχαν πολυ ασχημα πραγματα και τελικα συμβιβαστηκα με κατι που δε μου αρεσαι και μαλιστα δε μου πηραν ολο το σετ αλλα μονο το κολιε.(και μαλιστα ξερω οτι δεν εχουν οικονομικο προβλημα ισα ισα)Περα απο τα δωρα που τελοσπαντων δε μενδιαφερει προεκυψαν κιαλλα προβληματα.Ο αρραβωνας θα γινει στο πατρικο μου που ειναι σε νησι και ενω λεγαμε να παμε ολοι μαζι,γτ εμεις μενουμε Αθηνα και τα πεθερικα μου το ιδιο,ο πεθερος μου λεει οτι θελει να ερθει στο νησι το πρωι και να φυγει το βραδυ :eek: το ιδιο και ο αδερφος του αγοριου μου.Οι γονεις μας θα γνωριστουν για πρωτη φορα και για να πω την αληθεια οι γονεις μου νομιζαν οτι θα μεινουν 2-3 μερες τουλαχιστον και θα τους φιλοξενουσαν.Τελικα μετα απο καβγα του αγοριου μου με το πεθερο,συμβιβαστηκε να μεινει στο νησι 2-3 μερες αλλα σε ξενοδοχειο.Εγω εχω ξενερωσει με ολα αυτα,μια φορα αρραβωνιαζομαι και δε το περιμενα ετσι.Νομιζω οτι δε κανουμε καλη αρχη και προτιμω να το αναβαλω προς το παρον παρα να κανω εναν αρραβωνα που ηδη μου εχει βγει ξυνος.
    ...........

Senior Member
    Το ξαναβγάζει μισό... Anyway, το διαβάσαμε, μην ασχολείσαι άλλο !! :)

Senior Member
    Για να εμφανιστεί το κείμενο άφηνε κενά μετά τα σημεία στίξης. Δηλαδή μετά από τελείες άφηνε ένα κενό πριν το την επόμενη λέξη, το ίδιο και με τα κόμματα. Τώρα για το θέμα σου εγώ νομίζω ότι αυτό που σε έχει αγχώσει δεν είναι τόσο αυτά τα περιστατικά όσο ότι μάλλον έχεις δει ανάλογες συμπεριφορές από το αγόρι σου και σε άλλα θέματα. Το να είναι το αγόρι σου αδιάφορο και ανοργάνωτο προφανώς πρέπει να σε προβληματίζει από τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια κοινή ζωή και δεν είναι καλό σημάδι το να μην μπορείς να βασιστείς πάνω του. Τώρα γιατί τα πεθερικά κάνουν έτσι τι να σου πω. Μήπως ήταν δική του επιλογή ο αρραβώνας μαζί σου και εκείνοι δεν πολυθέλανε; Μιλάω φυσικά για το θέμα του ότι δεν θέλανε να μείνουν με τους γονείς σου και ας γίνουν σε λίγο συμπεθέρια. Τώρα για τα σετ μάλλον τσιγκούνηδες είναι. Αλλά μπορεί πάντα να παίζει το ενδεχόμενο να τα κάνουν αυτά στο πλαίσιο ότι δεν θέλουν αυτόν τον αρραβώνα. Γενικά ποια είναι η συμπεριφορά τους προς εσένα;

Senior Member
    Γεια σας γράφω εδω γιατι δεν εχω που αλλου να τα πω.Το αγορι μου ζητησε να αρραβωνιαστουμε πριν μερικους μηνες και μεχρι χτες δεν ειχαμε παρει ουτε τις βερες.Ο αρραβωνας ειναι σε 10 μερες.Τοσους μηνες δεν ελεγα τιποτα γιατι δεν ηθελα να λεει οτι γκρινιαζω αλλα διαβασα οτι πρεπει να διαλεξεις βερες τουλαχιστον 15 μερες πριν για να φτιαχτουν.(δεδομενου οτι θα τις περναμε απο εργαστηριο και οχι απο κοσμηματοπωλειο)Τελοσπαντ� �ν χτες δεν αντεξα και του ειπα οτι θα τρεχουμε τελευταια στιγμη και τελικα πηγαμε και διαλεξαμε.Αν δεν ανοιγα εγω τη συζητηση δε ξερω αν θα το ανεφερε ποτε.Επισης ξερω απο φιλες μου οτι η πεθερα πρεπει να μου παρει ενα σετ και το δισκο που βαζουν τα κουφετα και οι γονεις μου να του παρουν ενα ρολοι η ενα σταυρο.Να σας πω οτι εμενα οι γονεις μου ειναι πολυ τυπικοι και εχουν ηδη παρει ολα οσα πρεπει.Αντιθετα εμενα οι γονεις του δε θα μου παρουν το δισκο και κοσμημα με πηγαν σενα συγγενη τους να διαλεξω κατι,οπου ειχαν πολυ ασχημα πραγματα και τελικα συμβιβαστηκα με κατι που δε μου αρεσαι και μαλιστα δε μου πηραν ολο το σετ αλλα μονο το κολιε.(και μαλιστα ξερω οτι δεν εχουν οικονομικο προβλημα ισα ισα)Περα απο τα δωρα που τελοσπαντων δε μενδιαφερει προεκυψαν κιαλλα προβληματα.Ο αρραβωνας θα γινει στο πατρικο μου που ειναι σε νησι και ενω λεγαμε να παμε ολοι μαζι,γτ εμεις μενουμε Αθηνα και τα πεθερικα μου το ιδιο,ο πεθερος μου λεει οτι θελει να ερθει στο νησι το πρωι και να φυγει το βραδυ :eek: το ιδιο και ο αδερφος του αγοριου μου.Οι γονεις μας θα γνωριστουν για πρωτη φορα και για να πω την αληθεια οι γονεις μου νομιζαν οτι θα μεινουν 2-3 μερες τουλαχιστον και θα τους φιλοξενουσαν.Τελικα μετα απο καβγα του αγοριου μου με το πεθερο,συμβιβαστηκε να μεινει στο νησι 2-3 μερες αλλα σε ξενοδοχειο.Εγω εχω ξενερωσει με ολα αυτα,μια φορα αρραβωνιαζομαι και δε το περιμενα ετσι.Νομιζω οτι δε κανουμε καλη αρχη και προτιμω να το αναβαλω προς το παρον παρα να κανω εναν αρραβωνα που ηδη μου εχει βγει ξυνος.

Αμα απο τωρα αρχισαν τα προβληματα , θα υπαρχει και συνεχεια μαλλον , το να μην ειναι συνεπης ενας αντρας , δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του , δεν μπορεις να βασιστεις πανω του , πολυ σημαντικο ...................δεν το αναβαλλεις λιγαααακι , να το ξανασκεφτεις ? .........δεν σου λεω τι να κανεις , μια σκεψη εκφραζω .......

Ροζουλα , το ξαναδιμοσιευσα , για να φαινεται ολο το κειμενο .................

Junior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Για να εμφανιστεί το κείμενο άφηνε κενά μετά τα σημεία στίξης. Δηλαδή μετά από τελείες άφηνε ένα κενό πριν το την επόμενη λέξη, το ίδιο και με τα κόμματα. Τώρα για το θέμα σου εγώ νομίζω ότι αυτό που σε έχει αγχώσει δεν είναι τόσο αυτά τα περιστατικά όσο ότι μάλλον έχεις δει ανάλογες συμπεριφορές από το αγόρι σου και σε άλλα θέματα. Το να είναι το αγόρι σου αδιάφορο και ανοργάνωτο προφανώς πρέπει να σε προβληματίζει από τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια κοινή ζωή και δεν είναι καλό σημάδι το να μην μπορείς να βασιστείς πάνω του. Τώρα γιατί τα πεθερικά κάνουν έτσι τι να σου πω. Μήπως ήταν δική του επιλογή ο αρραβώνας μαζί σου και εκείνοι δεν πολυθέλανε; Μιλάω φυσικά για το θέμα του ότι δεν θέλανε να μείνουν με τους γονείς σου και ας γίνουν σε λίγο συμπεθέρια. Τώρα για τα σετ μάλλον τσιγκούνηδες είναι. Αλλά μπορεί πάντα να παίζει το ενδεχόμενο να τα κάνουν αυτά στο πλαίσιο ότι δεν θέλουν αυτόν τον αρραβώνα. Γενικά ποια είναι η συμπεριφορά τους προς εσένα;
    Μπραβο βρε melissa αυτο προσπαθω να εξηγησω.Ειπαμε τελικα να κανουμε εναν αρραβωνα και ειναι ολα χυμα στο κυμα.Δηλαδη μετα στο γαμο τι εχει να γινει?Και το αγορι μου ειναι στο κοσμαρα του,αυτο μενοχλει περισσοτερο,πηγα να του κανω συζητηση για το θεμα και λεει εεεε δε χρειαζεται ο δισκος,εεε δε χρειαζεται η τουρτα.Τοτε γιατι κανουμε αρραβωνα?Αμα ειναι ετσι να ανταλλαζαμε βερες μεταξυ μας να τελειωνε το θεμα,να μη βαζαμε και τους γονεις μας σε εξοδα.Με τη πεθερα μου καλες σχεσεις εχουμε, ο πεθερος ειναι λιγο ξυνος,οχι οτι μου εχει κανει κατι,αλλα οταν μιλουσαν με το αγορι μου στο τηλ και ελεγε οτι θελει να ερθει πρωι στο νησι και να φυγουν βραδυ, μαλλον υποθηκε και κατι αλλο που εγω δεν ακουσα, γιατι ο δικος μου εγινε εξαλλος.

Banned
    εγω να σου πω στην αρχη δε καταλαβα τιποτα αλλα στη συνεχεια καταλαβα τι ενοεις αλλα αυτο με βαζει σε καπιες υποψιες :confused:
    μηπως το αγορι σου δεν ειναι αδιαφορο αλλα αντιμετωπιζει καπια προβληματα επικοινωνιας για αυτο το λογο φαινεται σα να ειναι στο κοσμο του?

Junior Member
    Γενικα ναι εχει θεματα επικοινωνιας κ γιαυτο και δεν εχει πολλους φιλους.Αρπαζεται ευκολα και εχει παραδεχτει οτι εχει θεμα με τα νευρα του.Ολο λεει οτι θα παει σεναν ειδικο αλλα ποτε δε το κανει.Μπορει για δυο-τρεις μηνες να ειναι πολυ συζητησιμος και ξαφνικα ενα ολοκληρο σκ να γινομαστε μαλλια κουβαρια.Μια τετοια φαση περναμε τωρα.

Senior Member
    μήπως έχετε φανταστεί τον αρραβώνα σας διαφορετικά ;
    αν εσύ θεωρείς ότι είναι σημαντική η τούρτα στον αρραβώνα κτλ και αυτός όχι , είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσετε...
    δεν νομίζω ότι είναι αδιάφορος, απλά όλα αυτά που γράφεις μου δίνουν την εντύπωση, ότι σκέφτεστε αυτή τη μέρα κάπως διαφορετικά..
    επιπλέον , πολλοί άντρες ενώ θέλουν να το προχωρήσουν το θέμα της σχέσης τους, οι προετοιμασίες είναι κάτι που τους αγχώνει και δεν ξέρουν ακριβώς πως να το διαχειριστούν.. αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα.
    μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτά που σκέφτομαι, απλά σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο.

Junior Member
    Ναι αυτο δε το ειχα σκεφτει΄.Οντως οι αντρες δε το εχουν πολυ με αυτα.Απο την αλλη μπαινουν διαφορες ιδεες στο μυαλο μου,μηπως το μετανιωσε,μηπως το μετανιωσα εγω?Η απλα ειμαι ανασφαλης.

Banned
    μαλον ειναι καπως πραος κ συ αυτο το ερμηνευσες ως αδιαφορια μαλον επειδη ψαχνεις μια λογικη στα παντα πχ ο ενας ξινος ο αλλος στυφαγγουρος ο αλλος απαθης θες να τους αποδωσεις καπια ιδιοτητα αυτος μπορει να σκεφτεται πιο πολυ με το συναισθημα για αυτο δε καταλαβαινεις πως να συνενοηθεις μαζι του αλλα κατα ενα περιεργο τροπο καπου βγαζει στον ιδιο δρομο με το δικο σου.

Senior Member
    Γεια σας γράφω εδω γιατι δεν εχω που αλλου να τα πω.Το αγορι μου ζητησε να αρραβωνιαστουμε πριν μερικους μηνες και μεχρι χτες δεν ειχαμε παρει ουτε τις βερες. Ο αρραβωνας ειναι σε 10 μερες.Τοσους μηνες δεν ελεγα τιποτα γιατι δεν ηθελα να λεει οτι γκρινιαζω αλλα διαβασα οτι πρεπει να διαλεξεις βερες τουλαχιστον 15 μερες πριν για να φτιαχτουν. (δεδομενου οτι θα τις περναμε απο εργαστηριο και οχι απο κοσμηματοπωλειο) Τελοσπαντων χτες δεν αντεξα και του ειπα οτι θα τρεχουμε τελευταια στιγμη και τελικα πηγαμε και διαλεξαμε .Αν δεν ανοιγα εγω τη συζητηση δε ξερω αν θα το ανεφερε ποτε.
    Επισης ξερω απο φιλες μου οτι η πεθερα πρεπει να μου παρει ενα σετ και το δισκο που βαζουν τα κουφετα και οι γονεις μου να του παρουν ενα ρολοι η ενα σταυρο.Να σας πω οτι εμενα οι γονεις μου ειναι πολυ τυπικοι και εχουν ηδη παρει ολα οσα πρεπει .Αντιθετα εμενα οι γονεις του δε θα μου παρουν το δισκο και κοσμημα με πηγαν σενα συγγενη τους να διαλεξω κατι, οπου ειχαν πολυ ασχημα πραγματα και τελικα συμβιβαστηκα με κατι που δε μου αρεσαι και μαλιστα δε μου πηραν ολο το σετ αλλα μονο το κολιε. (και μαλιστα ξερω οτι δεν εχουν οικονομικο προβλημα ισα ισα) Περα απο τα δωρα που τελοσπαντων δε μενδιαφερει προεκυψαν κιαλλα προβληματα.
    Ο αρραβωνας θα γινει στο πατρικο μου που ειναι σε νησι και ενω λεγαμε να παμε ολοι μαζι, γτ εμεις μενουμε Αθηνα και τα πεθερικα μου το ιδιο, ο πεθερος μου λεει οτι θελει να ερθει στο νησι το πρωι και να φυγει το βραδυ :eek: το ιδιο και ο αδερφος του αγοριου μου. Οι γονεις μας θα γνωριστουν για πρωτη φορα και για να πω την αληθεια οι γονεις μου νομιζαν οτι θα μεινουν 2-3 μερες τουλαχιστον και θα τους φιλοξενουσαν. Τελικα μετα απο καβγα του αγοριου μου με το πεθερο, συμβιβαστηκε να μεινει στο νησι 2-3 μερες αλλα σε ξενοδοχειο.
    Εγω εχω ξενερωσει με ολα αυτα, μια φορα αρραβωνιαζομαι και δε το περιμενα ετσι. Νομιζω οτι δε κανουμε καλη αρχη και προτιμω να το αναβαλω προς το παρον παρα να κανω εναν αρραβωνα που ηδη μου εχει βγει ξυνος.
    λιγο αντιφατικα μας τα λες ροζουλα..
    πολυ γλυκο ονομα, αλλα δεν θα ειμαι και πολυ γλυκια μαζι σου..
    λες πιο κατω σε ερωτησεις των παιδιων, οτι δεν σε ενιαζε καν ο αρραβωνας και οτι ο φιλος σου ειναι που επεμενε , κι εδω παραπανω δεν τον βρισκεις αρκετα τυπικο τον (ανεπιθυμητο) αρραβωνα και μας αραδιαζεις ολες τις μικροαστικες ... να μην το πω κατινιες, να το πω συνηθειες, που λεγαν μεταξυ τους οι κοπελες οταν περιμεναν να γινει η μιζανπλι στην κασκα, στα κομμωτηρια της ελλαδας του 50.....
    μα ειναι δυνατον να διαβαζεις σε περιοδικα και να συζητας, τι "πρεπει να σου παρουν" και ποτε ειναι ο καταλληλος χρονος για μια αξιοπρεπη βερα?
    οτι θελουν ας σου παρουν και να πεις κι ευχαριστω , κι αν δεν σου αρεσει μην το φορας, η πουλα το.

εγω ειμαι με τον πεθερο σου. τα συγχαρητηρια μου και πες του απο μενα, υπομονη και θα περασει..
    δεν σας ξερει κι απο χθες. γιατι να παει να συγκατοικει με 5 αγνωστους επειδη αρραβωνιαζεται την κορη τους ο γυιος του??? το να συναντιεστε στην τουαλετα το πρωι και να ανταλασσετε χασμουρητα ειναι που θα κρινει την καλη συγγενεια?
    ασε μας κουκλιτσα μου. πολυ καλυτερη και αξιοπρεπεστερη λυση το ξενοδοχειο, εφοσον δεν ειναι για πολλα κολλητιλικια ο πεθερος. συμφωνω και επαυξανω. κι εγω το ιδιο θα εκανα .
    κι επειδη θα παντρευτειτε οι δυο σας, ειναι υποχρεωμενος ο ανθρωπος να βλεπει τον συμπεθερο με τα σωβρακα η να ειναι 24/7 αγγαλια με ανθρωπους που μπορει να μην ταιριαζει σε τιποτε και να μην τους επελεγε ποτε για παρεα?

κατα τα αλλα για να μην ταλαιπωρεισαι, αποφασισε αν τον θες η οχι αυτον τον αρραβωνα.
    αν δεν το θες αλλα κανεις την χαρη του γαμπρου, καμια θεση δεν εχουν ολα τα παραπανω σχολια σου.
    αν τον θες κολασμενα και μαλιστα οπως τον περιεγραφαν τα περιοδικα του 50, παραδεξου το και καντον οπως τον ονειρευεσαι, το "τραβατε κι ας κλαιω", ειναι οντως για κλαματα.

οσο για τις βερες, αντι να γκρινιαζεις ειτε απο μεσα σου ειτε απο εξω σου, παρε καμια πρωτοβουλια.
    ρωτα εργαστηρια της περιοχης σας ποσο χρονο θελουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, τις τιμες, και πηγαινε στον φιλο σου τις πληροφοριες να δειτε τι θα κανετε. σιγα μην θελουν και 6 μηνες. σε 10 μερες γινεται κτιριο, οχι βερα....

αν ολα τα παραπανω γινουν αφορμη για να χωρισετε.
    καλως να χωρισετε.
    πιστεψε με οτι ειναι αστεια θεματα , μπροστα στο τι εχει να αντιμετωπισει κανεις σε εναν γαμο.
    αν δεν ειστε σε θεση να ξεπερασετε τοσο απλα θεματακια, ισως δεν θα πρεπε να ειστε μαζι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12