Long Distance Relationship - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ορθολογισμος ειναι το να σου λεει οτι δεν θελει ουτε να χωρισετε αλλα ουτε να περιμενει τους 9 μηνες?
    βλεπεις καμια λογικη σε αυτο που σου ειπε?
    ορθολογιστης στο θεμα με το μελλον του παντα εννοω. οχι στη σχεση του. αυτο που μου λεει δεν εχει καμια λογικη.αντιθετως ειναι ανωριμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by AliceK View Post
    Το κακο μαζι του (η και καλο σε καποιες περιπτωσεις) ειναι πως ειναι παρα πολυ ορθολογιστης.. βαζει το μελλον του πανω απο ολα(και καλα κανει). Χθες που μιλησαμε δεν μου αφησε καμια ελπιδα.. μου ειπε οτι ισως να μην ερθει το πασχα λογω οικονομικων και πως το καλοκαιρι που θα ερθει θα εχει υποχρεωσεις πολλες και μετα θα φυγει και θα λειπει 9μηνες και δεν θελει να στεναχωριεμαι και να ξενερωνω γιατι ειναι κακο και για τους 2 μας.. και το χειροτερο ειναι οτι σε μια βδομαδα ανεβαινω αγγλια για να τον δω.. με τι καρδια θα παω πανω? οταν μου τα εχει χιωσει ολα?
    οοοοπα οπα οπα οπαα
    εδω ειμαστε.
    δεν θελω να στεναχωρεθεις πολυ, αλλα αυτα που σου ειπε δεν ηταν ορθολογισμος, αλλα δικαιολογιες για να αραιωνετε..
    καλα ΟΛΑ τα αλλα.
    αλλα κι οταν ερθει θα εχει δουλειες και δεν θα μπορει να σε δει???????
    πλακα κανει????
    λεει τετοιο πραγμα ερωτευμενος ανθρωπος που θα λειπει με τους μηνες και θα ερθει για λιγο στην ελλαδα???
    ειτε σε αγαπαει ειτε του τελειωσε, θεωρω οτι η αποφαση του ειναι να χωρισετε και οχι να δειτε μαζι τι θα κανετε.
    απλα θελει να το δεις και να το παραδεχτεις μονη σου αντι να σου πει "χωριζουμε"
    δλδ, τι αλλο σημανει αν δεν σημαινει "χωριζουμε" οταν σου λεει, οτι ου ε να ερθει μπορει, ουτε σε καλει να πας, ουτε θελει να ειστε μαζι εφοσον θα ειστε χωριστα, και οτι οταν ερθει δεν θα μπορεσει να σε δει???
    δεν ξερω, βλεπει κανεις καποια αλλη ερμηνεια που δεν βλεπω εγω? να μας την πει.

Senior Member
    Μήπως σπουδάζει κατι σε θετικές επιστήμες; Γιατι κι εγω ετσι σκέφτομαι. Να σε ρωτήσω κατι αλλο, εσυ αλις είσαι γενικά εξωστρεφής, είσαι πολυ του έξω με αρκετές παρέες ή θα λεγες είσαι πιο εσωστρεφής;

Junior Member
    οοοοπα οπα οπα οπαα
    εδω ειμαστε.
    δεν θελω να στεναχωρεθεις πολυ, αλλα αυτα πουθ σου ειπε δεν ηταν ορθολογισμος, αλλα δικαιλλογιες για να αραιωνετε..
    καλα ΟΛΑ τα αλλα.
    αλλα κι οταν ερθει θα εχει δουλειες και δεν θα μπορει να σε δει???????
    πλακα κανει????
    λεει τετοιο πραγμα ερωτευμενος ανθρωπος που θα λειπει με τους μηνε ςκαι θα ερθει για λιγο στην ελλαδα???
    ειτε σε αγαπαει ειτ ετου τελειωσε, θεωρω οτι η αποφαση τουε ιναι να χωρισετε και οχι να δειτε τι θα κανετε.
    απλα θελει να το δεις και να το παραδεχτεις μονη σου αντι να σου πει "χωριζουμε/
    δλδ, τι αλλο σημανει αν δεν σημαινει "χωριζουμε" οταν σου λεει, οτι ουτ ενα ερθει μπορει, ουτε σε καλει να πας, ουτε θελει να ειστε μαζι εφοσον θα ειστε χωριστα, και οτι οταν ερθει δεν θα μπορεσει να σε δει???
    δεν ξερω, βλεπει κανεις καποια αλλη ερμηνεια που δεν βλεπω εγω? να μας την πει.
    ισως να εχεις και δικιο.. και καλα μου ειπε το λεει για μενα για να μην στεναχωριεμαι το καλοκαιρι που θα εχει υπερφορτωμενο προγραμμα και οτι θα τον περιμενω κτλ.

Junior Member
    ισως να εχεις και δικιο.. και καλα μου ειπε το λεει για μενα για να μην στεναχωριεμαι το καλοκαιρι που θα εχει υπερφορτωμενο προγραμμα και οτι θα τον περιμενω κτλ.
    και επισης οτι και να ερθει το πασχα(αν καταφερει και βρε λεφτα) οτι μια βδομαδα δεν θα αλλαξει τα πραγματα. τι να πω.. δεν ξερω αληθεια.. νιωθω πολυ πληγωμενη. απο την μια μου λεει οτι μαγαπαει και θελει να κανουμε τα παντα και απο την αλλη οτι 7 μερες δεν θα αλλαξουν την κατασταση..

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μήπως σπουδάζει κατι σε θετικές επιστήμες; Γιατι κι εγω ετσι σκέφτομαι. Να σε ρωτήσω κατι αλλο, εσυ αλις είσαι γενικά εξωστρεφής, είσαι πολυ του έξω με αρκετές παρέες ή θα λεγες είσαι πιο εσωστρεφής;
    ναι θετικες επιστημες. μμμ ειμαι κατι ενδιαμεσο

Senior Member
    αναγκάζεται να σκεφτεί λογικά , γιατί όπως έγραψα πιο πάνω η απόσταση είναι τόσο μεγάλη που δεν έχει περιθώριο να σκεφτεί με βάσει το συναίσθημα..
    σου λέει αλήθειες, σε προετοιμάζει για το πως θα πάνε τα πράγματα, ότι θα είναι δύσκολο λόγω οικονομικών κτλ..
    αλλα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι του τελείωσε...
    έχω κάνει σχέση από απόσταση 4μιση χρόνια, αλλά μέσα στην Ελλάδα ήμασταν και οι δύο , η απόσταση ήταν μικρή και συναντιόμασταν πάρα πολύ συχνά.. αλλα στην αρχή υπήρχαν όλες αυτές οι σκέψεις γιατί τα βλέπαμε όλα δύσκολα.. και πράγματι οι δυσκολίες ήταν και πάλι πολλές.
    οπότε καταλαβαίνω ότι όταν ο άλλος πρόκειται να αλλάξει όχι απλά πόλη, αλλα ήπειρο, οι σκέψεις αυτές είναι ακόμη πιο φυσιολογικές! και οι δυσκολίες επίσης πολύ περισσότερες..
    δεν θέλω φυσικά να σε αποθαρρύνω.. το καλό θα ήταν να το συνεχίσετε μέχρι το τέλος, δηλαδή όσο αντέξετε, για να μην σας μείνει απωθημένο και η απορία τι θα γονόταν αν..
    αλλα φυσικά και θα αλλάξει σαν άνθρωπος... αυτό να το περιμένεις..

Junior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    αναγκάζεται να σκεφτεί λογικά , γιατί όπως έγραψα πιο πάνω η απόσταση είναι τόσο μεγάλη που δεν έχει περιθώριο να σκεφτεί με βάσει το συναίσθημα..
    σου λέει αλήθειες, σε προετοιμάζει για το πως θα πάνε τα πράγματα, ότι θα είναι δύσκολο λόγω οικονομικών κτλ..
    αλλα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι του τελείωσε...
    έχω κάνει σχέση από απόσταση 4μιση χρόνια, αλλά μέσα στην Ελλάδα ήμασταν και οι δύο , η απόσταση ήταν μικρή και συναντιόμασταν πάρα πολύ συχνά.. αλλα στην αρχή υπήρχαν όλες αυτές οι σκέψεις γιατί τα βλέπαμε όλα δύσκολα.. και πράγματι οι δυσκολίες ήταν και πάλι πολλές.
    οπότε καταλαβαίνω ότι όταν ο άλλος πρόκειται να αλλάξει όχι απλά πόλη, αλλα ήπειρο, οι σκέψεις αυτές είναι ακόμη πιο φυσιολογικές! και οι δυσκολίες επίσης πολύ περισσότερες..
    δεν θέλω φυσικά να σε αποθαρρύνω.. το καλό θα ήταν να το συνεχίσετε μέχρι το τέλος, δηλαδή όσο αντέξετε, για να μην σας μείνει απωθημένο και η απορία τι θα γονόταν αν..
    αλλα φυσικά και θα αλλάξει σαν άνθρωπος... αυτό να το περιμένεις..
    εχεις απολυτο δικιο.. συμφωνω οτι με προετοιμαζει γιατι οντως αυτη ειναι η αληθεια...θα ζουμε 2 εντελως διαφορετικες ζωες. αλλα γιατι το κανει χωρις να μου δωσει καμια ελπιδα?το να το λες ετσι ψυχρα πληγωνει τον αλλον.

Senior Member
    και επισης οτι και να ερθει το πασχα(αν καταφερει και βρε λεφτα) οτι μια βδομαδα δεν θα αλλαξει τα πραγματα. τι να πω.. δεν ξερω αληθεια.. νιωθω πολυ πληγωμενη. απο την μια μου λεει οτι μαγαπαει και θελει να κανουμε τα παντα και απο την αλλη οτι 7 μερες δεν θα αλλαξουν την κατασταση..
    για σενα ΔΕΝ το λεει... κανενας δεν το λεει για σενα. ολοι το λενε για τον εαυτο τους...
    λεει αυτο που θελει να γινει.
    φυσικα και δεν θελει να εισαι δυστυχης, δεν ειναι σαδιστης, αλλα η προτεραιοτητα του ειναι αυτο που θελει ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    αν το προγραμμα της ζωης του οπως το σκεφτηκε , σε βγαζει απ εξω, δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθεις η να προβληματιζεσαι μονη σου.
    νοημα θα ειχε αν σου ελεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, οτι αυτος θελει αν ειστε μαζι παρα την αποσταση και παρα τις δυσκολιες και να κατσετε μαζι να δειτε πως μπορειτε να μειωσετε την ελλειψη, ποτε θα προκυπτουν οι συναντησεις σας, τι βλεπει για το αμεσο μελλον κλπ.
    αυτος προς το παρον δειχνει να θελει να το παρεις αποφαση οτι δεν γινεται να ειστε μαζι πλεον.

Junior Member
    για σενα ΔΕΝ το λεει... κανενας δεν το λεει για σενα. ολοι το λενε για τον εαυτο τους...
    λεει αυτο που θελει να γινει.
    φυσικα και δεν θελει να εισαι δυστυχης, δεν ειναι σαδιστης, αλλα η προτεραιοτητα του ειναι αυτο που θελει ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    αν το προγραμμα της ζωης του οπως το σκεφτηκε , σε βγαζει απ εξω, δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθεις η να προβληματιζεσαι μονη σου.
    νοημα θα ειχε αν σου ελεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, οτι αυτος θελει αν ειστε μαζι παρα την αποσταση και παρα τις δυσκολιες και να κατσετε μαζι να δειτε πως μπορειτε να μειωσετε την ελλειψη, ποτε θα προκυπτουν οι συναντησεις σας, τι βλεπει για το αμεσο μελλον κλπ.
    αυτος προς το παρον δειχνει να θελει να το παρεις αποφαση οτι δεν γινεται να ειστε μαζι πλεον.

Σκεφτομαι να του μιλησω ξεκαθαρα.. αν οντως εννοει αυτο να μου το πει.. αλλα ειμαι σιγουρη για την απαντηση του. οτι λεω βλακειες θα πει ακομα και αν θελει να με βγαλει απο τη ζωη του ειναι αδυναμος για να μου το πει. για αυτο και μου λεει αν θες χωρισε με εσυ θα το καταλαβω εγω δεν θελω να σε χωρισω,δεν μπορω

Senior Member
    εχεις απολυτο δικιο.. συμφωνω οτι με προετοιμαζει γιατι οντως αυτη ειναι η αληθεια...θα ζουμε 2 εντελως διαφορετικες ζωες. αλλα γιατι το κανει χωρις να μου δωσει καμια ελπιδα?το να το λες ετσι ψυχρα πληγωνει τον αλλον.
    ναι , το καταλαβαίνω.
    ίσως να το λέει έτσι επειδή και ο ίδιος θέλει να το πάρει απόφαση.
    ίσως επειδή βλέπει πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα.
    μπορεί κ αυτός να πληγώνετε με όλο αυτό , αλλα κάποιος σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι ο δυνατός, αν δεν μπορεί ο άλλος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    ναι , το καταλαβαίνω.
    ίσως να το λέει έτσι επειδή και ο ίδιος θέλει να το πάρει απόφαση.
    ίσως επειδή βλέπει πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα.
    μπορεί κ αυτός να πληγώνετε με όλο αυτό , αλλα κάποιος σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι ο δυνατός, αν δεν μπορεί ο άλλος.
    καποιος πρεπει να ειναι ο δυνατος, οντως..

Senior Member
    Σκεφτομαι να του μιλησω ξεκαθαρα.. αν οντως εννοει αυτο να μου το πει.. αλλα ειμαι σιγουρη για την απαντηση του. οτι λεω βλακειες θα πει ακομα και αν θελει να με βγαλει απο τη ζωη του ειναι αδυναμος για να μου το πει. για αυτο και μου λεει αν θες χωρισε με εσυ θα το καταλαβω εγω δεν θελω να σε χωρισω,δεν μπορω
    αν δεν εισαι βεβαιη οτι εννοει αυτο, ναι, μιλησε του ξεκαθαρα. πες του οτι ωραια ολα αυτα που σου λεει για το ποσο σε αγαπαει και ποσο σε θελει, εφοσον ομως δεν προτεινει ενα ιδεατο εστω προγραμμα για το πως να συνεχισετε, ποτε να βλεπεστε κλπ, ειναι σαν να σου λοεει οτι θελετε να χωρισετε.
    αν δεν λεει αυτο τελικα, ας σε διαψευσει κι ας σου πει τι ειναι τελικα αυτο που λεει...

Junior Member
    θα του μιλησω σημερα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω ξεκινησα να αγαπαω απο το δημοτικο φανερα αγαπησα μια κοπελα που χε προβλημα στο ματι αλλα κατα τα αλλα ηταν μοντελο πιστευω κανενασ αλλοσ δεν ειδε την ομορφια τησ τοσο πολυ οσο εγω να τ βρειτε να τη ρωτησετε αν ειδε την καψουρα μου αλλα τοτε ημουνα υποτιθεται αλητησ δεκα χρονων παιδι κ αμεσωσ την ξεχωρισα για την ομορφια τησ παρα το προβλημα εκτοτε αγαπησα πολλεσ για την ομορφια τουσ κ προσφατα εδωσα κ την καρδια μου αλλα πολυσ πονοσ ετσι του ματσ πειν
    και τι εγινε τελικα??

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast