Results 31 to 45 of 48
Thread: Long Distance Relationship
-
02-02-2016, 18:14 #31
Εγω ειμαι τησ αποψησ οτι πηραν τα μυαλα τ αερα με την αμερικη κ λεει βλακειεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 02-02-2016, 18:15 #32
02-02-2016, 18:20 #33
Αυτη η κοπελα εφυγε απο το σχολειο ασε που αυτη ηθελε αλλον πιο ομορφο με ειχε για αλητη γτ την κυνηγουσα δεκα χρονων παιδι ενα αλλο δεκαχρονο κοριτσι να γινουμε ζευγαρι αυτη νομιζε οτι ημουν επικινδυνοσ αλλα τοτε απλα ειχα προβλημα αλλα τοτε δεν ειχε διαγνωσεισ κ γιατρουσ κ τι να κανα να με διναν φαρμακα δεκα χρονων παιδι γτ τι γουσταριζα ειχα προβλημα συμπεριφορασ ημουνα σαν ολοκληροσ αντρασ στο χαρακτηρα στα δεκα μου κι ολεσ με απεφευγαν ακομα κ τωρα γινεται αυτο πλεον ειμαι τεραστιοσ κ τρομακτικοσ αλλα αυτοι που με ξερουν δε φοβουνται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-02-2016, 20:49 #34
Άσε να πάει να ετοιμάσει το έδαφος και αργότερα μπορεί να πας και συ Αμερική. Στο μεσοδιάστημα μπορεί να κάνετε ένα διάλειμμα, να κρατάτε μια επαφή δηλαδή και βλέπουμε. Το δύσκολο είναι η απουσία σωματικής επαφής, αυτό είναι ένα θέμα.
02-02-2016, 21:34 #35
Μπορει να κάνω λαθος αλλα θα σου πω λιγο ωμά την εικόνα που μου δίνει: Δειλιάζει να σε χωρίσει. Αυτο. Και δεν μιλάει ξεκάθαρα γιατι απο τη μια τον καλύπτει η σχέση σας και δεν υπάρχει κάποιο προβλημα, ειναι για εκείνον μια ωραία σχέση και νιώθει πραγματα κλπ αλλά απο την αλλη ειναι διατεθειμένος να την βγάλει απο τη ζωη του με ψυχρή λογική και βάζοντας προτεραιότητες που δεν σε συμπεριλαμβάνουν ουτε σαν μια αδύναμη πιθανότητα. Γιατι αν ήθελε θα σου ειχε πει εστω ενα βλέπουμε η θα σε δω τοτε και τοτε η θα μιλαμε στο σκαιπ. Ας σου έδινε και τα γεγονότα της σκληρής πραγματικότητας. Οτι μπορεί να αλλάξεις η να αλλάξει οτι μπλα μπλα αλλα ουτε τη παραμικρή ελπίδα δεν σου εχει δώσει απο μόνος του. Οποτε μη τη χαψεις αν στη δώσει αφου ρωτήσεις. Φαινεται πιο έτοιμος ψυχολογικά απο εσένα για να χωρισετε. Και δεν το κανει γιατι δεν εχει λογο να το κανει. Θα παει σε αλλη ηπειρο, θα ζήσει νέες καταστάσεις, αλλες εμπειρίες, θα εχει αλλες υποχρεώσεις και μια καθημερινοτητα εντελως ξεχωρη απο τη δική σου. Και κάπως ετσι αλλάζουν και απομακρύνονται οι ανθρωποι και το ξέρει. Για αυτο δεν σου δίνει ελπίδα. Αλλα απο την αλλη και ο ίδιος εχει κατι γνωριμο εδώ κατι που αγαπά τωρα μια ψυχολογική άγκυρα. Χαζός ειναι να τη πετάξει τωρα; Αλλα μολος σταθεί στα πόδια του εκει πιστευω εχεις σβήσει. Για αυτο εγω λεω μην αποκλείεις να τα καταφέρετε αλλα μη περιμένεις και σα την Ηπειρώτισσα του έπους του 40 και μη σκας (δυσκολο ξερω), ζήσε τη ζωη σου τελοσπαντων όπως την θέλεις. Και μακάρι να κανω λαθος, δεν ειναι θεμα κυνισμου η αποψη που εκφραζω, ξερω σχέση Ελλάδα-Σκωτία που επιβίωσε χρονια και τωρα συζουνε. Απλα τα λεει πολυ περίεργα ο φιλος σου και το οτι ειναι ορθολογιστης δεν το καλύπτει. Μακάρι να πανε ολα όπως τα θες.
03-02-2016, 01:19 #36
03-02-2016, 01:23 #37
Μιλησαμε και τον ρωτησα ξεκαθαρα και η απαντηση του ηταν "φοβαμαι οσο τιποτα να σε χασω, φοβαμαι μην ξενερωσεις,μην δεν μπορεις να περιμενεις 9μηνες κτλ κτλ.." και οτι απλα δεν μπορει να με χωρισει γιατι με αγαπαει.. και με λιγα λογια ριχνει ολο το βαρος της αποφασης πανω μου. και οτι ειναι ολα τοσο μπερδεμενα στο μυαλο του που δεν ξερει τι να κανει. και οτι δεν του αρεσει να παιρνει αποφασεις που δεν περιεχουν εμενα μεσα(θελω να σε παρω μαζι μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου). Και καταληξαμε να μου λεει δακρυσμενος πως δεν μπορει να συζητησει αλλο για αυτο το θεμα γιατι τον πληγωνει.. τι συμπέρασμα να βγαλεις μετα...
03-02-2016, 02:09 #38
03-02-2016, 12:01 #39
θα σου πω ΑΚΡΙΒΩΣ τι πιστευω.
κατ αρχας δεν πιστευω οτι ολο αυτο ειναι σκηνικο για να την ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να τον χωρισει η ιδια. απλα (νομιζει) οτι δεν θα τον πειραζε και πολυ αν τον χωριζε.
αυτο που συμβαινει ειναι οτι ο τυπος βρισκεται σε τεραστια αναστατωση με την προοπτικη της εγκαταστασης στην αμερικη. σπουδες- ξεσπουδες, οταν πας αμερικη με τετοια πλανα, τιποτε δεν αποκλειεται, και βασικα το να μεινεις μονιμα εκει στην συνεχεια.
θελει να ειναι ελευθερος απο υποχρεωσεις φευγοντας, οχι μονο για να ειναι απερισπαστος στις σπουδες του αλλα και γιατι δεν θελει να δεσμευεται απο μια σιτορια στην ελλαδα αν κατι του συμβει εκει. δηλαδη, ο τυπος φευγοντας θα ειναι ανοιχτος σε ολες τις νεες εμπεριιες του θαυμαστου καινουργιου κοσμου.
αυτο περιλαμβανει και γνωριμιες οπως θα φανταζεσαι...
την κοπελα την αγαπαει, ειναι δεμενος μαζι της, αλλα δεν σκοπευει να προχωρησει σε δεσμευση οτι θα την περιμενει και να τον περιμενει, ουτε κανει πλανα για συνεχεια μαζι της στο απωτερο μελλον.
αυτο που ΙΔΑΝΙΚΑ θα ηθελε, αλλα δεν του παει η καρδια ουτε να ζητησει κατι τετοιο , ουτε τολμαει, και επιπλεον επειδη την εχει πονεσει την κοπελα τοσο καιρο και θα στεναχωριοταν να την δεσμευσει ΤΟΣΟ εγωιστικα, θα ηταν το να αφησει την μεταξυ τους κατασταση ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. να μην πουν οτι χωριζουν, αλλα να μην εχει καμια δεσμευση απεναντι της, ουτε υποχρεωση για πιστη η για καποια συνεχεια (βασικο αυτο), να παει εκει, να ξεκινησει την ζωη του χωρις περισπασμους, να κανει ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ, να ερθει οποτε ειναι να ερθει για τις διακοπες στην ελλαδα, κι ακομα και τοτε, αναλογα με τα κεφια του η να ψαξει με λαχταρα να την ξαναδει, η να μην την δει καν, αναλογα με τα κεφια εκεινης της εποχης.
αυτο και δεν τολμαει να το προτεινει και ξερει οτι ειναι πολυ αδικο για την κοεπλα , γιατι θα την βαλει σε μια διαδικασια αναμονης χωρις να προχωραει στην ζωη της, για ΜΙΑ περιπτωση που οταν ερθει θα εχει ακομα επιθυμια γι αυτην, και αυτη η επιθυμια ΑΝ υποθεσουμε οτι θα υπαρχει ακομα, πιθανον να ειναι μονο για να συναντηθουνε, να περασουνε καλα και μετα να παει πισω να συνεχισει την νεα του ζωουλαααα. αυτο ειναι το στορι....
για να μην της προτεινει ολα αυτα τα κανιβαλικα και την στεναχωρει αδικα, αλλα και για να μην γινει ενας βιαιος χωρισμος που κι αυτον θα τον στεναχωρησει την ΤΩΡΙΝΗ στιγμη, προσπαθησε αρχικα να τα πει καπως φλου.
οσο τον ζοριζει προκυπτει ξεκαθαρα οτι μελλον μεταξυ τους δεν βλεπει αυτην την στιγμη, ουτε ειναι διατεθιμενος να προγραμματισει δεσμευσεις. αντιθετως, θελει να ειναι ξεκαθαρος οτι προχωρανε ελευθεροι...
03-02-2016, 12:41 #40
οταν σε μια σχεση οπως μου εχουν πει και μενα επανελειμενα δν υπαρχει προοπτικη απλα καθυστερει ο ενας τον αλλον απο το να προχωρησει με τ ζωη του. ποιο το νοημα να εισαι με εναν ανθρωπο αν δν περνατε στιγμες μαζι και ο καθενας κανει τη ζωη του εκει που ειναι ?η αποσταση ειναι πολυ δυσκολο για να σταθει μια σχεση και για να συνεχισετε υπο τετοιες συνθηκες για μενα θα πρεπει να εχετε ενα συγκεκριμενο στοχο. ν πειτε θα περασουμε αυτους τους μηνες μακρια θα κανετε την υπομονη αλλα μετα να εχετε καποιο σχεδιο ωστε να καταληξετε μαζι . τοτε ειναι αποδεκτο. αν πραγματικα αγαπιεστε και πιστευετε οτι εχετε μελλον ισως θα πρεπει να δωσετε αυτο το περιθωριο να ακολουθησετε τις προτεραιοτητες σας το παιδι συγκεκριμενα αλλα να ξερει οτι υπαρχει καποιος πισω που τον περιμενει ακομη και αν ειναι 9 μηνες. εχω περασει κ εγω αρκετα και ακομη το παλευω και ξερω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο να αφηνεις τον αλλον απ εξω απο το μεγαλυτερο κομματι της ζωης σου ...
what is normal for the spider is chaos for the fly
03-02-2016, 16:26 #41
δεν εχει νοημα να προσδιορίσετε απο τωρα το μελλον ... αφηστε το ελευθερο να κυλήσει και οπως πάει!.. απολαυστε τον κοινο σας χρονο μαζι χωρις ταμπέλες και νταουνιασματα..οτι και να πειτε τωρα στην πραξη θα φανει τι ειναι να γινει!... μην απελπίζεσαι κοριτσακι μου, ολα θα πάνε καλα.
05-02-2016, 13:49 #42
05-02-2016, 15:05 #43
στην πραγματικοτητα ουτε κι εσυ ξερεις τι θα νοιωθεις στους 9 μηνες η οσους ακολουθησουν. απλα σε στρεσαρει να το ακους σαν δεδομενο οτι τα πραγματα δειχνουν σκουρα για μια 'σχεση".
εφοσον και αυτος θελει ακομα επαφη και συναντησεις και εχει αισθηματα , ασε να γινουν αυτες και σκεφτεσαι τα θεματα αν και εφοσον προκυψουν..
05-02-2016, 22:18 #44
Λυπαμαι αλλα στην πορεια θα διαπιστωσεις οτι δεν προχωραει το πραγμα αν θες να σου χαιδευουνε τ αυτια αυτο ειναι δικο σου θεμα
06-02-2016, 08:22 #45
Εμεις οι αντρες αποφευγουμε να πουμε ξεκαθαρα κατι δυσαρεστο ...............η αποφαση ειναι δικη σου , εμφανως σου πεταει το μπαλλακι , παρε μια αποφαση , οσο γρηγοροτερα , για να μην φθειρεσαι με διλημματα , κανεις δεν θα την παρει για σενα , εσυ εισαι εσυ .................................δεν μπορει να σου πει οιοσδηποτε τι αποφαση να παρεις .....