Long Distance Relationship - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Εγω λεω να κρατησεις επαφη μαζι του αν θελετε και οι δυο αλλα να κανεις τη ζωη σου. Αν περιμενεις να εχεις σχεση με τον αλλον που ειναι στην Αμερικη τον εαυτο σου αι το μυαλο σου θα χαλασεις. Και να περιμενεις 9 μηνες μετα θα πρεπει να ξανα περιμενεις 9 μηνες και παλι και παλι. Οποτε κανε τη ζωη σου και αν θελετε βρισκεστε οταν μπορειτε. Τα νιατα και τα φοιτητικα χρονια μια φορα ερχονται στη ζωη σου. Καλυτερα να χασεις τον αλλον που θα ειναι στην Αμερικη παρα να χασεις ολα τα αλλα και να σου μεινουνε απωθημενα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Εγω λεω να κρατησεις επαφη μαζι του αν θελετε και οι δυο αλλα να κανεις τη ζωη σου. Αν περιμενεις να εχεις σχεση με τον αλλον που ειναι στην Αμερικη τον εαυτο σου αι το μυαλο σου θα χαλασεις. Και να περιμενεις 9 μηνες μετα θα πρεπει να ξανα περιμενεις 9 μηνες και παλι και παλι. Οποτε κανε τη ζωη σου και αν θελετε βρισκεστε οταν μπορειτε. Τα νιατα και τα φοιτητικα χρονια μια φορα ερχονται στη ζωη σου. Καλυτερα να χασεις τον αλλον που θα ειναι στην Αμερικη παρα να χασεις ολα τα αλλα και να σου μεινουνε απωθημενα.
    πολυ σωστος johnT, συμφωνω απολυτα

Καλημερα και απο μενα . Διαβασα τα περι του θεμματος και ερχομαι και εγω να πω τα δικα μου λεγομενα , τις δικες μου σκεψεις . Ωραιο πραγμα ειναι ο ερωτας συμφωνω . Ποσο καταπληκτικο συναισθημα , ιδιαιτερα αναμεσα σε δυο τοσο νεα παιδια . Φανταζομαι τις ωρες που περασες διπλα στο κινητο ή στον υπολογιστη σου μετροντας ακομα και τα δευτερολεπτα μεχρι να καταφερετε να επικοινωνησετε με καποιο τροπο εσεις οι δυο . Ειναι πολυ ρομαντικο να ταξιδευεις και να βρισκεσαι μεσα σε ενα αεροπλανο για να βρεθεις στην αγκαλια του ερωτα . Οι απολυτα τελειες εκεινες ημερες που ειναι ο ενας μεσα στα χερια του αλλου . Ολα μοιαζουνε ιδανικα , υπεροχα και δεν υπαρχει τιποτα που να απειλει ολη αυτη την ομορφια . Εξαλλου οικονομικα δεν ειναι και ασυμφορο με τοσες low cost εταιριες που υπαρχουν . Ενα υπεροχο ρομαντικο ταξιδι που μοιαζει σαν παραμυθενια ιστορια γεματη συναισθημα , ερωτα και σαρκικη απολαυση . Καποια στιγμη ο πρωταγωνιστης της ιστοριας σας αποφασιζει να παει το μελλον του ενα βημα παραπερα και να περασει στην αλλη ακρη του ωκεανου για να κυνηγησει τα ονειρα του . Οι υποχρεωσεις του αυξανονται και οι ωρες που θα θελε να αφιερωσει στον ερωτα σιγουρα λιγοστευουν . Εκει καπου μπαινει και η αμφισβιτιση μεσα του . Γιατι ναι μεν και εγω πιστευω σε αγαπαει , αλλα αγαπαει και το μελλον του . Λογικο και αυτο , νεος ανθρωπος ειναι . Το να καταφερει να σπουδασει αμερικη ειναι ενα πολυ σημαντικο βημα για εκεινον .Και μια μεγαλη επαγγελματικη επιτυχια , δεν ξερεις τι δρομοι θα μπορουσαν να καθαρισουν και τι πορτες θα μπορουσαν να ανοιξουν . Προκειτε για το μελλον του . Σιγουρα πολυ δυσκολοτερη η μετακινηση πλεον και σαφως πιο ακριβη . Δυστηχως η raynair , easy jet κτλ δεν διασχιζουν τον ωκεανο . Βεβαια καποιες εταιριες δεν ειναι και τοσο ακριβες και προσφερουν σχετικα οικονομικο ταξιδι αμα κλεισεις θεση λιγο καιρο πριν .Ομως δεν εχω ιδεα ποια ειναι τα οικονομικα ορια του καθενος απο εσας τους δυο .
    Κοιτα απο τη μια οπως ολοι ξερουμε καλα , αμα υπαρχει θεληση ακομα και του σπανου τα γενια γινονται . Θεληση να υπαρχει και οι αποστασεις εκμηδενιζονται .... λενε . Βεβαια εγω λεω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο . Βεβαια η αγαπη αποτελει μια σημαντικη και ανυπερβλητη γεφυρα . Ομως και η κουραση που μεγαλωνει οσο ειναι μακρια ο αγαπημενος και η αγαπημενη ειναι αξεπεραστη . Ειστε δυο νεα παιδια με τοσα ονειρα στο μυαλλο σας και στη ζωη σας . Ειναι δυσκολο να χωριζεις οσο εισαι τοσο πολυ ερωτευμενος ειναι αληθεια αλλα ειναι και πολυ δυσκολο τοσο καιρο να εισαι μακρια ο ενας απο τον αλλο . Σου ειπε οτι δεν ξερει αμα καν θα εχει χρονο οταν γυρισει και μετα σου ειπε οτι σε αγαπαει και τρελαινεται χωρις εσενα . Προφανως και εκεινος ειναι μπερδεμενος πολυ . Ομως δεν εχει σημασια κυριως τι θελει αυτος αλλα εσυ . Εσυ τι σκεφτεσαι για αυτη τη σχεση . Μπορεις να ζησεις με τοση αποσταση διαφορα και τοσο μεγαλη χρονικη αποσταση μακρια ο ενας απο τον αλλο ? Εισαι μια νεα κοπελα ερωτευμενη ομως θα μπορουσες για τα επομενα χρονια να ζησεις ετσι ?
    Εισαι διατεθημενη να κανεις αυτες τις θυσιες ?
    Και αμα αυριο μεθαυριο γυρισει και σου πει , ξερεις σε ξεπερασα , κουραστικα και βρηκα μια αλλη , πως θα νοιωσεις ? θα εχεις φαει και ολο το διαστημα χωρια και τελικα δεν θα κερδισεις και τιποτα . Εν μερη πιστευω οτι εχει κουραστει απο τωρα , σε αγαπαει χωρις αμφιβολια , ομως κουραστηκε και μεσα του αμφιβαλει για τα παντα . Ναι μεν θελει να παει να κυνιγησει τα ονειρα του χωρις υποχρεωσεις και αποπροσανατολισμους αλλα σε αγαπαει κιολας . Ισως μια πολυ καλη λυση θα ηταν αμα μενατε ετσι για ενα διαστημα . Ουτε μαζι ουτε χωρια , ισως τελικα διαπιστωνατε τι θελετε στα αληθεια να κανετε με αυτη τη σχεση . Ισως καποιος απο τους δυο σας γνωριζε κατι αλλο στη ζωη του , το οποιο θα ηταν πιο αμεσσο και πιο διπλα και τοτε ετσι τελειωνε . Ομως αυτο που πιστευω οτι ειναι λαθος ειναι σε μια τοσο ομορφη ηλικια να πρεπει να παρετε αποφασεις για το μελλον και τη ζωη σας . Να ξερεις ενα πραγμα , ειμαι σιγουρη οτι τον αγαπας και εισαι τρελλα ερωτευμενη μαζι του , ομως πιστεψε με εφοσον δεν ευδοκιμει αυτη η αγαπη τοτε ισως να μην ειναι και η σωστη και οτι καπου εκει εξω υπαρχει και σε περιμενει . Μακαρι να παρετε την καλυτερη αποφαση για τα νιατα σας , εσας και τον ερωτα .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234