Results 1 to 6 of 6
-
03-02-2016, 01:11 #1davidhGuest
Αγαπησα μια κοπελα με ψυχολογικα προβληματα και 1002 ατελειες
Αγαπησα μια κοπελα με ψυχολογικα προβληματα και 1002 ατελειες.
Ειναι μια κοπελα μικροτερη απο μενα κατα 10 χρονια η οποια μετα απο bullying στο σχολειο της νοσηλευτικε σε ψυχιατρικη κλινικη. Εχασε μαλλια επαθε ανορεξια και τελικα κατεληξε μυθομανης. Δεν ξερω κι γω τι ειναι αληθεια απο αυτα. Βαρυ οικογενειακο περιβαλλον. Ο μπαμπας συνεληφθει στο συζηγικο κρεβατι με γκει αρα ειναι γκει η bi μικρη τα ειδε ολα ωμα τους επισασε στο σεξ... (δεν ξερω αν ειναι αληθεια καθως ειπα ειναι μυθομανης), τελος παντων την ερεωτευτηκα. Θελω να ζησω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι της αλλα δεν θελω να κανω παιδια μαζι της λογω χαρακτηρηστικων.
Αλλα την αγαπαω. Περασε ενας χρονος απο τετοτε που χωρισαμε. Ειχαμε αρραβωνιαστει με ενα φανταχτερω αρραβωνα με dj σε αυλη και κοσμο. Ανταλλαγη χρυσαφικων κτλ.. αλλα πριν αρραβωνιστουμε ειμασταν ενα ευτυχισμενο ζευγαρι με 4 φορες σεξ την ημερα ολο το χρονο. Σατιρος εγω *******κι καυλα αυτη λογω ψυχολογικων... τελοος παντων μολις αρραβωνιαστηκαμε αλλαξε ολη μας η ζωη. κατηντησε μια σκλαρη νοικοκυρα που καθαραζιε ολη μερα και μου βγαζε τα παπουτσια για να παταω απο δω κι απο κει και σεξ με το σταγονομετρο.
Εγω φανταζομουν μια εντονη σεξουαλικη ζωη στο αποκορυμα της αλλα τελικα ηρθαν ανιθετα.
Της βρηκα δουλεια σε ενα μπαρ λογω δουλειας και γνωτσων αλλα στο τελος αφεθηκα στις ψυχωσεις μου και δεν της εδεινα σημασια για 4 μερες και με εγκατελειψε. Αλλα πιστευω με χωρισε επιδη επινα. Αλλα επινα για αλλους λογους, επιδη οποτε τητς ελεγα να βγουμε δεν ηθελε, επειδη οποτε της ελεγα αγκαλαια η περιμενα μια αυθορμητη αγκαλια δεν την ειχα επειδη δεν ηταν γλυκια μαζι μου.
Χρεωθηκε πολους λογαρισασμους επειδη ολα ηταν στο ονομα της. Τωρα πια με εχει μπλοκαρει και στο facebook αλλα εγω την αγαπαω κι ας μην ειναι τελεια. Πολυ το συμπαθω αυτο το κοριτσι. Εχω αγαπησει τη προβληματικη της ζωη. Θελω να τη βοηθαω συνεχεια. Αλλα ειμαι block.
Απο τοτε πινω ενα χρονο τωρα.
τι τουςς θελαμε τπυς αρραβωνες
- 03-02-2016, 10:25 #2
Μπραβο που αγαπησες αλλά κατα πως φαινεται αγαπηθηκατε με διαφορετικο τροπο.
Εσυ ηθελε λες μια αγκαλια, μια βολτα, εκεινη μπορει να ηθελε να σε δει πιο σταθερο, νηφαλιο, στηριγμα της.
Πενθεις τον χωρισμο και ειναι μεσα στη ζωη αυτο.
Αλλα λες ειχες την ψυχωση ? Ψυχωση και αλκοολικι δεν βοηθανε. Θα μου πεις - δεν με νοιαζει, εγω δεν νιωθω καλα, ετσι γουσταρω να φερομαι-
ναι σωστα... οταν εχεις πιασει πατο δεν σε νοιαζει το αυριο. Κ εγω με ξυδια για μια περιοδο την εβγαζα.
Ψυχοθεραπεια κανεις καθολου ? Παιρνεις μονο τα φαρμακα ? Ακρη δεν θα βγει ετσι.
Η κοπελα οτι και να ηταν/ειναι εφυγε απο αυτη τη σχεση, καποια στιγμη καλο ειναι να συγχωρησεις εσενα για την φαση σου και εκεινην για την επιλογη της."Make sure your worst enemy isn't you"
03-02-2016, 10:49 #3
εναν ολοκληρο χρονο μετα τον χωρισμο ανελαβε τα δικα σου χρεη? ..και εσυ γτ δεν εκανες κάτι γι αυτο?..
03-02-2016, 16:51 #4
Σ αγαπησε δικε μου σε ειχε ψηλσ μπαραβο σασ δεν κανω πλακα τα κανατε σαλατα κ μπραβο σασ εγω πισυευω οτι ειχατε μια ωραια σχεση
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-02-2016, 22:45 #5
Φιλε davidh, συνελθε σε παρακαλω. Οπως μας τα περιγραφεις, ο χωρισμος σας την δεδομενη στιγμη ηταν ο, τι καλυτερο μπορουσε να σου τυχει. Πως φανταζεσαι οτι θα ηταν η υπολοιπη ζωη σου με μια τετοια συντροφο διπλα σου; Σκεψου καλα και αν θες πες μας. Σταματα να πινεις, να κανεις κακο στον εαυτο σου και προσπαθησε να ξαναφτιαξεις τη ζωη σου.
04-02-2016, 00:55 #6
το να γραφεις οτι εχεις αγαπησει τη προβληματικη της ζωη αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα που δυσκολα λεει καπιος.
ετσι κ αλλιως ολοι μπορει να φανταζονται οτι θελουν αλλα η φαντασια διαφερει απο το τι ισχυει κ το σεξ δεν ειναι κατι που το παιρνεις στα σοβαρα ειναι απλα ενας τροπος να ξεχαστεις αλλα οχι να σοβαρευτεις.