Ολα οσα φοβαμαι ..... ειναι ακομα εδω...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Ολα οσα φοβαμαι ..... ειναι ακομα εδω...

Καλησπερα και παλι μετα απο πολυ καιρο . Παλι στα ιδια , παλι ξανα. Εκει που νομισα οτι ολα πανε καπως καλυτερα , εκει που πιστευα οτι ισως οι πληγες αρχησαν να επουλωνονται παλι καπου εκει ξαναγυρισαμε στα ιδια . Τοσο γρηγορα και τοσο αναπαντεχα . Χωρις να με προειδοποιησει οτι και παλι θα τραβηξω οσα με κοπο καταφερα να ελεγξω . Παλι οι γαμημενες οι αρρυθμιες αρχησαν να χτυπανε . Παλι αυξηθηκαν , παλι με αναστατωνουν . Παλι τρεχω στους γιατρους , στους αρρυθμιολογους , παλι μου ρουφανε τη ζωη μου . Εκει που τα ξαναβρηκα με τον αντρα μου , ημασταν και ειμαστε πλεον καλα μεταξυ μας και σιγα σιγα το κακο συννεφο με την καταθλιψη μου και τα ψυχοσωματικα μας προσπερναει μετα απο εντονη ψυχοθεραπεια , εκει καπου ερχεται μια ακομα εγκυμοσυνη . Θεε μου ποσο τις τρεμω τις εγκυμοσυνες δεν λεγεται . Τρια παιδια εχω , και στις 3 ειχε γινει η αποκαλυψη με αρρυθμιες , ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ . Ομως κρατησα υγιη τα παιδια μου στο τελος . Επειτα ειχα 2 αποβολες και 1 ατελη κυηση . Και αυτη τη φορα παλλινδρομησε την 7η εβδομαδα και προχωρησαμε σε θεραπευτικη αποξεση . Απο εκεινη τη μερα δεν μπορω φυσικα να ηρεμησω . Ζω με αγχος , ταχυπαλμια ,αρρυθμιες και σερνομαι . Ολα επανερχονται . Εκτος απο τις αρρυθμιες φοβαμαι για εξωμητρια που δεν ειδε ο γιατρος και το συννεφο του θανατου ειναι απο πανω μου συνεχεια . Εντονη νοσολογια ακομα και για μια απλη ενοχληση . Ποτε επιτελους θα ζησω τη ζωη μου σαν νεα 40 ετων . Γιατι παντα πρεπει να ειμαι ετσι , γιατι παντα πρεπει να χρειαζομαστε ψυχιατρο , βαρεθηκα επιτελους , δεν μπορω να χαρω τιποτα.

Βικυ, πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω, πλην του οτι Μη τα παρατας.
    Επειδη εισαι σκεπτομενη, ευαισθητη, υπευθυνη και βασανιζεσαι με την ψυχικη ασθενεια δεν σημαινει πως δεν σου αξιζει να εχεις μια οικογενεια. Δεν σου αξιζει να εχεις τα παιδακια σου και τον συντροφο σου.
    Εαν δεν σε καλυπτει μονο η φαρμακευτικη αγωγη αν μπορεις οικονομικα βρες μια καλη ψυχοθεραπευτρια. Αν δεν γινεται οικονομικα και ζεις σε πολη δες αν υπαρχει δωρεαν υποστηριξη.

Δεν ειμαι νοσοφοβικη αλλα πασχω απο αλλου ειδους ψυχο αγκυλωτικες φασεις.

Σου αξιζει να νιωθεις καλα, καλυτερα και να μαθεις να ελεγχεις τους φοβους. Θα μου πεις - Αυτο παλευω χρονια- Θα σου πω πως και εγω παλευω με τα απαλευτα και ολο μπροστα μου ειναι ο αδυναμος εαυτος μου. Ε και ?
    Δε γεννηθηκαμε τελεια οντα σε ενα ατελες συμπαν.
    Σημασια εχει να συνεχισεις.
    Last edited by Constantly curious; 07-02-2016 at 23:02.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εγω ξεκινησα με μια απλη ψυχωσουλα πριν δεκαπεντε χρονια κ τωρα εφτασα παρανοικη δλδ ψιλο επικινδυνοσ ξερεισ τι καταλαβα μια ζωη κ σημερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Αχ βρε κοπελα μου μακαρι να ηρεμουσα καποια στιγμη . Ολο το απογευμα χαστουκιζομαι απο τις γαμημενες τις αρρυθμιες . Και αυτο το μαυρο πεπλο που απλωνεται στο κεφαλι μου και μου προκαλει μαυριλα και καταθλιψη . Σιγουρα δεν μπορω να μεινω χωρις βοηθεια . Για να ειμαι ειλικρινης θελω να αλλαξω ψυχοθεραπευτη , δεν ημουνα ετσι και αλλιως ευχαριστημενη . Και παλι απο την αρχη .Και οπου με βγαλει .