Τι έγινε με τώρα? ?,?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Όχι νοιώθω άγχος ότι δεν χρειάζεται καν να κάνω ποστ και ότι εσείς πιστεύετε ότι είμαι κακομαθημένη και τρώγομαι μετα ρούχα μου

Ναι, ουσιαστικα φλερ - Εσυ πιστευεις για τον εαυτο σου οτι ειναι κακομαθημενος-

Δεν ξερω την ιστορια σου, δεν ξερω τις δυσκολιες σου δεν ξερω την ψυχη σου.
    Δεν ειναι θεμα κακομαθημενου, ωριμου,ανωριμου και αλλες πολλες ταμπελες.

Ενα μονο ειναι το ζητημα, θες να αλλαξεις αυτη την κατασταση ? Αν το θες θα πας σε ειδικο, μακαρι σιγα σιγα μαζι να βρειτε το "πως".
    Δεν θες να αλλαξει η κατασταση ? Για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα απλα θα πινεις.

Δεν εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο, ουτε που χανει το μπουσουλα, ουτε που νιωθει χαλια, ουτε που επιλεγει το λαθος αντι του σωστου.
    Ειναι ανθρωπινα χαρακτηριστικα. Ειναι δικαιωμα σου και επιλογη σου να σε αυτο καταστρεφεις.
    Απλα εξ ιδιων μιλωντας, η αυτο καταστροφη δεν φερνει αλλαγη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Λέει να μαζέψουμε λεφτά να Πάμε κάνα ταξιδάκι. ..το καταλαβαίνω ότι θέλει κάτι να μου πει να νιώσω καλύτερα αλλά δεν είμαι χαζή ξέρω ότι δε μπορούμε ...να πάει 7:30 παρακαλώ να πάει να δει μπάλα στο καφενειοανα ανασαίνω και εγω

Banned
    παντως οσο και να κωλοχτυπιεσαι απο το χωριο του δεν θα φυγει .. σταματα να τον βασανιζεις!!..

Senior Member
    Και να σας πω και κάτι άλλο πριν λίγο καιρό (3 μήνες ξέρω γω...) ήταν απλά προβλήματα τα διαχειριζομουν...θα του έλεγα το ..και το και το. ... Τώρα δε μπορώ να πω τιποτά. ...Απλά ει ναι ανυπόφορη η καθημεριν ο τη τα. .. έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί. .δεν έχω λύσεις για τα προβλήματα μου μέχρι πρότινος έβγαζε σχέδια. .ότι θες @!@ τώρα εξαντληθηκαν όλα! @

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    παντως οσο και να κωλοχτυπιεσαι απο το χωριο του δεν θα φυγει .. σταματα να τον βασανιζεις!!..
    Ρέα σα δεν είναι το χωριό του! !! Είμαστε σε άσχετο μέρος καθ οι δύο αλήθεια τον βασανίζω? ???

Senior Member
    Τρελάθηκα νόμισα ότι τον βασανίζω ..οκ. μια χαρα κοιμάται το παίζω και γω ότι κοιμάμαι και όλα νταξει! Γουστάρω τις ώρες που κοιμάται και τις ώρες που λείπει! ! Όχι πάντα κάτι μέρες όπως και σήμερα! !

Senior Member
    Δε φταίω γω που έβαλα να πιω ..δε μπορώ κοιμάται εγώ κλαίω και άλλοι κάνουν check in στο fb !!! Χαχα ! Γαμω ωω

Banned
    φυσικα και τον βασανιζεις!...και τον εαυτο σου βασανιζεις... χρησιμοποιεις την καταθλιψη σαν οπλο εκδίκησης που επιλεγει να ζειτε στο χωριο και αρνεισαι οποιαδηποτε βοηθεια για τον εαυτό σου..πεισμωσες σαν μικρο παιδι..αν δεν φυγετε απο εκει δεν θα σταματησεις να δυαλυεις το σπίτι σου...και σενα μαζι... υποθεση καμικαζι!!
    δεν ειναι ο δυναστης που σε καταπιέζει... εσυ καταπιεζεις τον εαυτο σου...εισαι ελευθερη να φυγεις ανα πασα στιγμη...κανεις δεν σε κραταει εκει με το ζορι. ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ !!!

λυπάμαι αν ακουγομαι σκληρη ...ξερεις ποσο σε συμπαθω, αλλα αν δεν θες εσυ να βοηθηθεις ...κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει κοριτσακι μου...

Senior Member
    Ρέα τον αγαπάω σε εν άλλο παράλληλο σύμπαν θα ήμαστε ευτυχισμένοι !!! Μακάρι να ήταν μαλακας να έφευγα. ..χτες!!! Δε μπορώ
    Ψ όταν μου Φέρεται καλα..Ναι έχει φερθεί σα γαϊδούρι αλλά είναι άνθρωπος και το κατανοώ. .

Senior Member
    Πώς μπορεί και κοιμάται αφού τον βασανίζω? Σήμερα δε δούλευε ...Εγώ δε κοιμήθηκα οτε τις μισές ώρες από ότι κοιμήθηκε και τώρα
    Έχει λιώσει παλι

Senior Member
    Δε μπορωωωω με καταλάβαινετε? ?? Και έξω στο μπαλκόνι να φύγω
    Βγω να
    Τα βουνά να με πλακώσουν θα δω. .δε μπορωωωω πραγματικά. ..μη με κρίνετε ..Έχω ανάγκη να το πω..ντρέπομαι να τα πω στις φίλες μου. ..γιατί εκεί δεν είμαι η fleur*...Έχω πραγματικό όνομα και φυσιογνωμία ...χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Πώς μπορεί και κοιμάται αφού τον βασανίζω? Σήμερα δε δούλευε ...Εγώ δε κοιμήθηκα οτε τις μισές ώρες από ότι κοιμήθηκε και τώρα
    Έχει λιώσει παλι
    φυσικα και μπορει!... δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..εγω πριν λίγες μερες περασα την φαση κοιμαμαι σαν αρκουδα.. εκλεινα 14-15 ωρες υπνου.
    αποτι περιγραφεις και σε αυτο και στα αλλα ποστ σου, ο κακομοιρης προσπαθει πολυ για να σε βοηθησει ...αλλα εσυ καθολου!!...δεν σου καταλογιζω καμια ευθυνη για την καταθλιψη σου, να ξηγουμαστε ..αλλα εισαι υπευθυνη που δεν προσπαθεις καν..ολοι στο λεμε να πας σε εναν ειδικο και να σταματησεις να πινεις..και εσυ δεν το κανεις!!! ΓΙΑΤΙ?
    περιμενεις να σε σωσει εκεινος..να σε παρει απο το χερακι και να σε πάει στην πόλη... ε δεν γινεται αυτο... και εδω που τα λέμε πως να γινει? αντε και φυγατε...που θα πάει ο ανθρωπος να δουλεψει...εκει εχει δουλεια...στην πολη τι θα κάνει... θα τρωτε την αγαπη σας?
    σταματα να πινεις! καθαρισε το μυαλο σου, πριν τα λάθη σου σε οδηγησουν σε κανενα δυαζυγιο και χασεις για πάντα κατι που αξιζει... ειμαι μονη μου στην ζωη και παρακαλάω να βρω και εγω καποιον που να με αγαπάει και να με φροντιζει...και εσυ που το εχεις το χεζεις !!!

δεν λεω οτι και αυτος δεν φταιει αλλα καθαρισε το μυαλο σου, βρες βοηθεια να αντιμετωπισεις την αρρωστεια σου ..γινε εσυ πρωτα υπευθυνη και μετα θα ρθει και η σειρα του...

Senior Member
    Αχ ρεα δεν είμαι καΛσ τώρα ...σε ευχαριστώ δε μπορώ δε κάνα δίωρο θα συνέλθω ελπίζω

Senior Member
    Κι εγω ειμαι μονοσ μου κι εγω κοιμαμαι πολλεσ ωρεσ αλλα κοιμαμαι πολυ νωρισ το βραδυ δλδ εντεκα πεφτω για υπνο αλλα ξυπναω απο εξι οταν δεν ειμαι καλα μεχρι δεκα δλδ κλεινω ενα δεκαωρο στανταρ αλλιωσ δε μπορω να λειτουργησω πλεον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12