αδύναμη και μπερδεμένη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Junior Member
    Mενουμε μαζί αλλα οχι καθε μέρα. μερα παρα μερα ας πουμε η τρεις μερες μαζι και μετά παμε στα πατρικα μας σπιτια

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Τι εννοείς εδώ?
    Πρώτον,τι εννοείς μετά από μήνα?Κυριολεκτικά ένα μήνα?Και για πλάκα να το έλεγε που λέει ο λόγος (που δεν είναι για μένα) τι οικειότητα είναι αυτή μέσα σε ένα μήνα?
    Δεύτερον,Σου είπε ο ίδιος ότι οι φίλοι του σε λένε μπάζο?
    Τρίτον,Η γειτονιά σχολιάζει δηλαδή?
    Ναι μετα απο ενα μήνα περιπου που ειμασταν μαζι μου σχολιαζε την εμφανιση μου. Θεωρώ οτι τα ελεγε (γιατι πλεον έχει σταματησει) για να με μειώσει και μου δείξει ουσιαστικα 'Κοιτα τι λένε οι αλλοι για σενα, αλλά εγω είμαι μαζι σου και ειμαι καλος που κάθομαι διπλα σου'. Ο ιδιος μου το ειπε για τους φιλους του ναι και για τη γειτόνισσα. Παντα μου ελεγε οτι έχει κυκλοφορήσει με πολυ ωραίες γυναικες και ότι παντα ήταν κυνηγος και την έχει πέσει σε πολλές γυναικες στη ζωή του αλλα επειδη έχει φάει τα μουτρα του πλέον επιλέγει γυναικεσ που κρίνει οτι έχουν όμορφο ψυχικο κόσμο. Πολλες φορεσ μου λεει τις φράσεις ΄θα σε στρώσω', ΄θα σε διαμορφώσω' κτλπ... το κεντρικό μου προβλημα είναι ότι νιώθω δυστυχισμένη και οτι δε μου αξίζει αλλα δε μπορώ οτι μα ότι και να συμβει να φύγω. Δεν έχω αξιοπρέπεια περιφάνεια πια. Εγω δεν ημουν ποτε έτσι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by yanat View Post
    Αυτος ειναι το μπαζο, καλα δε ντρεπεται?? και αυτος και οι φιλοι του να λενε τετοια πραγματα.
    Επισης αλλο αγαπη αλλο εξαρτηση :/
    οι γονεις του απο οτι έχω δει πάντα τον κατακρίνουν τον μειώνουν λεει για να γίνει καλυτερος. αυτο μάλλον κάνει και σε μένα

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ολεσ μετα απο μια ηλικια χαλατε τελοσ παντων αστο αυτο περνατε καλα τα πρωτα χρονια μετα θελετε να επιβληθειτε να επειβληθειτε δε γινετε κι ετσι μετα γυρναει μπαλλα εκει που ειστε λουλοδια γινεστε για ξυλο καποιοι το δεχονται εγω δεν το δεχομαι
    Είμαι υπερ στο να παίρνει ο αντρασ κάποιες πρωτοβουλίες αλλα ο σεβασμός είναι ένα αλλο κεφάλαιο. Μου αρέσει που είναι δυναμικος και διεκδικεί αλλά οταν μιλάει άσχημα και με υποτιμά όπως κανεις δε με έχει υποτιμήσει ετσι στη ζωη μου, με κάνει να νιώθω απαίσια. Προσπαθεί να δείξει συνεχώς ότι έχει το πάνω χέρι. Αν και έχει τύχει να μου πει σε μια στιγμή πιο χαλαρή ότι 'έσυ έχεις το πάνω χέρι και με κάνεις ότι θεσ καταβάθος'.

Senior Member
    Δεν τον χρειάζεσαι έναν τέτοιο τύπο, κρίμα είναι, κοπάνα τη γρήγορα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12