Results 16 to 24 of 24
Thread: Αντικαταθλιπτικα τελος
-
08-02-2016, 17:25 #16
Με το καλό να μην ξαναπεσεις.αλλά αν βλέπεις ότι πέφτεις πολύ συχνά καλό θα ήταν να τα κρατησεις ακόμα και μόνιμα για προστασια.βέβαια Αυτά υποτίθεται τα ξέρει καλύτερα ο γιατρός σου
- 09-02-2016, 11:55 #17
παιδια υπαρχει προβλημα
χθες απο την πολλη ζαλη που ενιωθα αποφασισα να το παρω παλι και μιλησα με το γιατρο μου σημερα να μειωσουμε ακομα πιο σταδιακα τη δοση.δλδ να παω στα 37.5 και μετα ισως τελος η λιγοτερο.
αλλα μου λεει το withdrawal syndrome κραταει 36-48 ωρες.και μου πε αν νιωθω ασχημα ειναι απο το αγχος που επιστρεφει.γιατρος δεν ειμαι αλλα στο ιντερνετ τοσες περιπτωσεις δε μπορουν να λενε βλακειες πως κανουν βδομαδες να νιωσουν καλυτερα...ισως εξαρταται βεβαια κι απο την δοση που επαιρναν και το χρονικο διαστημα...
εγω ομως στο νετ διαβασα τρομακτικες ιστοριες πως ειναι το χειροτερο φαρμακο efffexor και δυσκολα το πετας περα.καποιοι επαιρναν λεει καψουλες με λαδι ψαριου,αλλοι γιατροι δινουν καποιο αλλο αντικαταθλιπτικο οταν κοβουν το εφφεξορ για να ειναι πιο ευκολη η απεξαρτηση κλπ.
δε σας κρυβω πως εχω πανικοβληθει.καποιοι που το επαιρναν χρονια λενε πως οταν το εκοψαν εκαναν μηνες να νιωσουν καλα...δλδ ελεος!
εχει παρει κανεις εδω μεσα εφφεξορ και το βγαλε τελειως?καμια συμβουλη?
σας ευχαριστω και σορρυ για τον πανικο μου...
09-02-2016, 13:11 #18
δεν εχω παρει ποτε εφεξορ..αλλα μια φιλη που πηρε για κανα 6μηνο μια χαρα το εκοψε..μηπως τελικα απλα δνε εισαι ετοιμος να το κοψεις?κ στην τελικη κ τι εγινε αν δεν εισαι ετοιμος να το κοψεις...σιγα..ξανααρχισε το ..καλυτερα να παιρνεις 1 χαπακι κ να νιωθεις οκ..παρα να μην παιρνεις τιποτα κ να εισαι χαλια...
εγω προσωπικα αποφασισα να το παιρνω για ολη μου τη ζωη πλεον γιατι κανω συχνες υποτροπες..δε σου κρυβω οτι πηρα ladose για 1μιση χρονο κ το κοψα τον Οκτωβριο κ Δεκεμβριο ημουν με ασχημο στρες κ καταθλιψαρα..οποτε το ξαναρχισα...δεν με νοιαζει ας το παιρνω για μια ζωη ..αρκει να μπροω να ζω κ να χαιρομαι τη ζωη..
09-02-2016, 13:13 #19
επιπλεον κακως διαβαζεις στο νετ..διοτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..οπως κ καθε οργανισμος επισης.!!
κ επηρεαζεσαι κιολας πολυ..μη διαβαζεις..ακου το ενστικτο σου κ το σωμα σου τι σου λεει.
09-02-2016, 13:26 #20
Δεν πειραζει για τον πανικο , αμα εχεις αγνοια φαρμακων , λογικο ειναι να πανικοβαλλεσαι ........επαιρνα 150 μγ εφεξορ , και 20 μγ σεροξατ , και τα δυο υποτιθεται οτι δεν πανε μαζι , αλλα επειδη εχω καποια γνωση αντκθκων , παιρνω το εφεξ το πρωι , και το σεροξατ το βραδυ , κανει καλο υπνο ...........και τα δυο ειναι αρκουντως εθιστικα , αλλα εκοψα το εφεξορ , με ειχε μουρλανει στην δυσκοιλιοτητα , τοπαιρνα κανα 2 μηνο , και πηγα το σεροξατ στα 40 μγ , ουτε γατα , ουτε ζημια ..........................αμα το αφηνα στα 20 μγ , θα ειχα προβλημα , πιο λογικο ηταν να παω το εφεξ στα 75 μγ , και το σεροξατ να το κρατησω ειτε στα 20 , ειτε στα 30 μγ , αλλα μια και δεν μουκανε παρενεργειες η διακοπη , τοκοψα μαχαιρι , αλλα δεν συνιστω να κανεις το ιδιο , μπορει εσενα να σε ενοχλησει η διακοπη , οπως και δεν συνιστω την ληψη 2 ssri s συγχρονως , πρεπει να καταλαβαινεις ποτε αρχιζει η υπομανια του σεροτονινεργικου συνδρομου , για να μην περασεις στην μανια , οχι οτι ειναι κατι μη αναστρεψιμο , αλλα δεν θα ξερεις τι σου συμβαινει , και θα ταλαιπωρηθεις ..............και θα πανικοβληθεις ............................και σωστα σου λεει η BOOM , μην διαβαζεις νετ , λεει πολλες ανακριβιες ...............γι αυτο εχουμε τους γιατρους , ριχτου ενα τηλεφωνακι , και ασε το νετ ............
09-02-2016, 14:18 #21
σας ευχαριστω πολυ.με βοηθατε αρκετα.
δικιο εχετε για νετ κλπ.θα κανω αλλη μια προσπαθεια το σκ.
12-02-2016, 11:21 #22
Καλημέρα.
Γνωρίζεις τι είναι η προπαγάνδα?Γνωρίζεις τι είναι η πλύση εγγεφάλου?
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ποτέ δεν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι,μια μεγάλη αλλαγή για παράδειγμα,με την πλάτη στον τοίχο.Έχουμε ξεκαθαρίσει στον ευατό μας ότι έχουμε δύναμη κι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κι ΑΝ έρθει η δύσκολη στιγμή θα την αντιμετωπίσουμε.Πρόσεξέ με γράφω ΑΝ.Εσύ με όλα αυτά που διαβάζεις είσαι στο ΟΤΑΝ.
Φύγε από τα μαθηματικά,37,5 και τις πρώτες 48 ώρες και δε συμαζεύεται.Φύγε από τους αριθμούς,φύγε από το νετ,φύγε από αυτά που διαβάζεις και σε μπλοκάρουν.Πίστεψε στον ευατό σου κι όταν το νιώσεις θα καταλάβεις τι δύναμη έχεις μέσα σου.
Θα ξαναφέρω το παράδειγμα του τσιγάρου.
Όταν πήρα την απόφαση να το κόψω,διάβαζα κι εγώ στο νετ τι γίνεται.Μιλούσε για νεύρα και φαγητό.ΜΟΝΟ.
ΠΟΥΘΕΝΑ ένα θετικό.Το συμπέρασμα που έβγαλα δηλαδή ήταν ότι αν το κόψω θα γίνω ένας φονιάς 150 κιλών.
Όμως φίλε μου τα αποτελέσματα ήταν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που διάβαζα.
Συνέχισε την προσπαθειά σου με πείσμα και υπομονή κι όχι με το τι γράφει ο καθένας στο ίντερνετ.Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τον ευατό σου και κανείς δεν θα σου πει τι να κάνεις.
20-02-2016, 21:44 #23
3η μέρα χωρίς effexor.
Ζάλάδα και αυτά τα brain zaps.ελπίζω να μην κρατήσουν πολύ, και το σημαντικότερο να μην επιστρέψουν τα ψυχοσωματικα μου που ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα τα χάπια. Πφφφ, τι έκανε ο κόσμος άραγε πριν βγουν τα φάρμακα. Μήπως δεν είχε τόσο άγχος?
Μήπως έκαναν καλύτερη ζωή? Με πιάσαν ανησυχίες μάλλον. ☺
21-02-2016, 09:54 #24
Σαφως ηταν καλυτερη η ποιοτητα ζωης παλαιοτερα , αλλα υπαρχει καταχρηση στα αντικαταθλιπτικα , ενω λιγοι ειναι αυτοι που εχουν πραγματικη κτθλψη .........συγχεουν την στεναχωρια για καποιο γεγονος , η την μοναξια , την μαστιγα της εποχης , με την οριτζιναλ κτθλψη ..........