Results 1 to 15 of 246
Thread: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!!
-
23-08-2015, 15:16 #1
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!!
Eίμαι η Ρέα, θηλυκού γένους, και ειμαι ρατσίστρια...μισω τους ρατσιστες ...καθε ειδους ρατσιστη, τον θεωρω διανοητικα κατωτερο απο εμενα, χωρις διακρισεις ... θεωρω πως ειναι παρασιτα μισους , η κυρια αρρωστεια της ανθρωπότητας, μια κατηγορια υποκουλτουρας. δεν δινω σημασια σε καμια αλλη διαφορα απο οπου και αν ερχεται... με τους ρατσιστες ομως... . στην πυραμιδα μου υπάρχουν οι ανθρωποι μετα τα ζωα- φυτα και τελευταιοι οι ρατσιστες καθε ειδους.
ο ρατσισμος ειναι ψυχικη διαταραχη, και οπως ειναι φυσικο τον συναντησα και εδω πολλες φορες με πολλες μορφες...αλλες φορες κρατηθηκα και αλλες φορες εχασα την μπαλα
απο παιδι βιωνω τον κοινωνικό ρατσισμό του φυλλου μου και αυτο το τοσο παραλογο μισος με εχει διαταραξει ψυχικα.
ειμαστε στον 21ο αιωνα κατοικοι ψωροκωσταινας. ειμαι η πρωτη γενια γυναικων που εχει ΔΙΚΟ της πορτοφολι, δικαιωμα στην παιδεια, στην τεχνη,στην επαγγελματικη σταδιοδρομια, δικαιωμα στην σεξουαλικη απλευθερωση, δικαιωμα στην πολιτικη, δικαιωμα στην ανεξηθρησκεια και γενικα απο τυπικης αποψης εχω ισα δικαιωματα με όλες τους αντρες...
Η συγχρονη γυναικα καταφερε μεσα σε λίγο χρόνο να διαπρεψει σε καθε κατηγορια εκπαιδευσης, καλλιτεχνικης,πολιτικης θρησκευτικης κλπ κλπ ναι φτωχοι μου ελληναραδες υπαρχουν και γυναικες ιερομενοι, γυναικες παπαδες, σε αλλες χωρες βεβαια.
στην φτωχη μου ψωροκωσταινα επισης ομως ειμαι και η πρωτη γενια (και θα παραμεινω ελπιζω) που δεν εζησε κανεναν πολεμο, κανεναν εμφυλιο και καμια δικτατορια και τωρα ακομα προσπαθει να ορθοποδησει. η καλλιεργεια και η παιδεια αναβαθμιζεται το ιδιο σταδιακα. ετσι οι αγαπημενοι μου ελληναρες ακομα και της πιο καινουριας γεννιας μεγαλωνουν με παλαια στερεοτυπα και θεωρουν δεδομένη και απολυτως φυσιολογικη την κατωτεροτητα της θεσης που προσδιδουν στην γυναικα.
ειμαστε πουτανες και εκμεταλευτριες,υστερικες και κακομαθημενες,κομπλεξικες και τεμπέλες, ειμαστε γεματες ορμονες και ανικανες να κρινουμε λογικα, ειμαστε αδυναμες και συναισθηματικες, ειμαστε εγωκεντρικες και ηλίθιες, ειμαστε επιφανειακες και ανευθυνες και σωπαινω...σωπαινω και σωπαινω...ζω με ολες αυτες τις ταμπέλες και ετικετες και προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι αυτο...ειμαι εσυ ...αλλα για καποιους αυτο ειναι παραλογο. πρεπει να το βουλωσω...πρεπει να σωπάσω ...
ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!! ... ανοιξα αυτο το ποστ για την καθε γυναικα και οχι μονο...για οποιον αισθανετεται ρατσισμο, εδω αλλα και εξω... ακομα και για τους ρατσιστες τους ιδιους που πνιγονται στο δηλητηριο τους...οπως εγω ...με τον δικο μου ρατσισμο που θελω να αποτιναξω απο πάνω μου και να λυτρωθω απο ολον αυτον το θυμο...σας παρακαλω βοηθηστε με
- 23-08-2015, 15:33 #2
rea εγω μαζι σου είμαι, αλλά ανοιξες καλό θέμα σε λάθος μέρος.
Εδω μεσα υπαρχει ΠΟΛΥ σαπίλα, εδω μεσα βρίσκεται η ψαρωκοσταινα που λες και μια μεγαλη πλοιοψηφια μελών (και των 2 φυλων!) είναι ρατσιστες κ σεξιστες!
Εγω πλεον εχω παραδωσει τα οπλα, δε θα κατσω να γραψω εδω μεσα αλλο για σεξισμο τους θεωρω κατι κατωτερο απο "ταρζαν"
τεσπα.. δε νομιζω οτι θα βγαλεις ακρη εδω παντως γιατι ξερεις ολα ειναι μια συζητηση μεσω ιντερνετ κ η πλοιοψηφια οπως ειπα εδω μεσα δε παει καλα σε αυτο το θεμα συγκεκριμενα που θετεις.
ετσι δεν αξιζει σε τετοιους ανθρωπους να αναλώσεις τον όμορφο και πολύτιμο ποιοτικό σου χρόνο!
αναλωσέ τον καλυτερα σε live συζητήσεις που εκει συνηθως το βουλωνουν γιατι βρισκονται σε αδιεξοδο επιχειρημάτων.
γνωμη μου..
23-08-2015, 17:12 #3
gothy καλησπέρα, σε ευχαριστω για την απάντηση
το σκεφτηκα πολυ καλα πριν πάρω την απόφαση για αυτο το ποστ
πολλοι ισως αδιαφορησουν και δικαιωμα τους.
εγω θελω να υπάρχει κατι ετσι ωστε την επομενη φορα που υποστω κατι τετοιο να μπορω να το τοποθετησω σε αυτο το ποστ απλη αντιγραφη και επικοληση.
ενα καλαθι να πεταω τα μικρα αγκάθια που τοσο ανηλεα εξφεντονιζουν και πληγωνουν ...μερικες φορες δεν εχεις την δυναμη να επιχειρηματολογησεις πια... το πετας εδω και ισως με βοηθησει, ισως οχι .. και ισως υπάρχουν και αλλα ατομα που νιωθουν οπως εμεις απροστατευτες απο αυτο το ρατσιστικο μπουλινγκ και να νιωθουν την αναγκη να το εκφρασουν...
αν οχι σε ενα φορουμ υποστηριξης τοτε που αλλου?
και ισως ετσι καποιοι καταλάβουν
εγω τουλάχιστον καταλαβα τον ρατσισμο μου. θα χαρω πολυ να ακουσω καποια ιστορία σου...οποια θες οσο ασημαντη και αν ακουστει για αλλους, για μενα θα ειναι σημαντικη, αν πραγματικα θες να με στηριξεις σε αυτο...αυτος ειναι ο μονος τροπος.
και οχι ..δεν θελω να πιστεψω πως η πλειοψηφεια εδω ειναι ετσι
αλλα θα δειξει στην πορεια... :confused:
23-08-2015, 17:21 #4
Καλε rea , που τον βλεπεις τον ρατσισμο ? βλεπεις ανηκω στην παλια γενια , και θεωρω τις γυναικες ισοτιμες , δεν ξερω τι κανει η καινουρια .
Αμα σου λεω ' βαβελ ' , καπου εχω δικιο .
Χαιρετω και την goth , που πολυ την ' παω ' !!
23-08-2015, 17:47 #5
θα ηθελα πολυ να σου πω την προσωπικη μου εμπειρια απο εδω...αλλα δυστυχως δεν μπορω ακομα...πρεπει να αφησω το πραγμα να καταλαγιασει, δεν θελω να ανοιξω πολεμο με κανεναν ...θελω μονο να βοηθηθω και οσο μπορω αν μπορω να βοηθησω... αλλα αν θες μπορω να σου πω πως αθελα σου το σχολιο, "ο αντρας που φροντιζει τον εαυτο του θελει μια γυναικα που φροντιζει τον εαυτο της"... αφηνε ενα υπονοουμενο διακρισης που δεν το καταλαβες... εχουνε στερεοθει μεσα μας φρασεις που δεν καταλαβαινουμε καν ποση δυναμη εχουν... σε ενα ποστ που μια γυναικα εξεφραζε την ανασφαλεια της για τα παραπάνω κιλα...ειμαι σιγουρη πως τωρα που το ειπα τωρα το παρατήρησες...δεν ειναι εντυπωσιακο το ποσο μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου σε φρασεις μισους και περιφρονησης? ...που ουτε καν καταλαβαινουμε ποσο μπορει να πληγωσει... και ομως πληγωνει. δεν σε συγκαταλέγω για κανεναν λόγο στην κατηγορία ρατσιστων, ειδικα εσενα που βλέπω πάντα με ποσο σεβασμο προσεγγιζεις τα θεματα και τα μελη. αλλα ακομα και αυτο το πολυ μικρο παραδειγμα που αποσο ξερω δεν εκανε και καμια ζημια, φαντασου το σε μεγαλυτερο βαθμο... σε καθημερινη βαση ...κανει πολυ περισσοτερη ζημια αποσο φανταζεσαι. και αυτο το εχουν υποστει ολα τα ατομα με παραπάνω κιλα. ελπίζω να μην με παρεξηγησες γιατι ξερω ποσο ευαισθητος εισαι και δεν εχω απολυτως καμια διαθεση να σε κανω να νιωσεις ασχημα.
23-08-2015, 18:19 #6
Aληθεια ειναι , σεβομαι ολα τα μελη , αυτο δεν σημαινει οτι επικροτω ολες τις αποψεις . Απλως , η σταση μου ειναι , αν δεν εχω να πω κατι καλο για καποιον -αν , προτιμω να μην πω τιποτα . Ουτε μπλεκομαι σε διαπληκτισμους . Αν και παλια το εκανα σε μεγαλο βαθμο , αλλα με μελη ισοδυναμα , ποτε δεν τα βαζω με αδυνατους .
Το σχολιο ' ο αντρας που προσεχει τον εαυτο του , απαιτει και απο την γυναικα να κανει το ιδιο ' ειναι δικο μου .
Απηχει προσωπικη αποψη , δεν ειναι ρατσισμος . Αναφερομαι καθαρα στον εαυτο μου , που γυμναζομαι 30 χρονια , τρωω προσεκτικα , και ειναι παρεπομενο να θελω μια κοπελα αναλογων προσοντων , οχι βεβαια να γυμναζεται 30 χρονια !! αλλα να διατηρειται οπως διατηρουμαι κι εγω , να προσεχει τον εαυτο της δλδ . Δυστυχως η ευτυχως , οι σχεσεις δεν εμπεριεχουν φιλανθρωπια . Κανεις δεν καθεται με καποιον απο φιλανθρωπια .
Ειναι ενα ειδος μαχης . Πως στην φυση , ο ισχυροτερος του κοπαδιου , εχει το καλυτερο θηλυκο , ετσι ειναι και με τους ανθρωπους .
Βεβαια , εδω η ισχυς ειναι αλλου ειδους , το ' πακετο ' που διαθετεις , με τα παρελκομενα του .
Ο διασημος ηθοποιος ( στο Χολυγουντ αναφερομαι ) θα τα φτιαξει με την διασημη , η ταδε δηθεν επωνυμη , θα τα φτιαξει με καναν πλουσιο επιχειρηματια η αθλητη , κ.ο.κ. Λιγες οι εξαιρεσεις .
23-08-2015, 18:34 #7
ρατσισμος δεν είναι να έχεις πρόβλημα, σύγκρουση κλπ με κάποιον γι αυτά που κάνει αλλά γι αυτό που είναι... μ΄αυτή την έννοια ρέα, δεν είσαι ρατσίστρια...
there is no dark side of the moon really. matter of fact, it' s all dark...
23-08-2015, 18:40 #8
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΜΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ
ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΥΤΕ
ΔΥΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕΜΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣΤΟ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕΞΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΕΔΩ ΟΠΥ ΦΤΑΣΑΜΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-08-2015, 18:54 #9
elis, σε μια παλιά ταινία καθόταν ένας τυπάκος μόνος στο μπαρ και έπινε και ο αφηγητής έλεγε ¨ο ιβαν πίνει γιατί δεν τον θέλουν οι γυναίκες κι αυτές δεν τον θέλουν γιατί πίνει...¨ όπου στο ¨πινει¨ο καθένας μπορεί να βάλει το όποιο χαρακτηριστικό του τον κάνει απωθητικό (αντικοινωνικό ή αντιερωτικό)...
χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι όσο και να έχουν κοινά χαρακτηριστικά οι άνθρωποι, δεν είναι ίδιοι...
άμα τους χωρίζουμε σε μεγάλες ομάδες αγνοώντας τη μοναδικότητα τους, έχουμε κάνει την αρχή να γίνουμε ρατσιστέςthere is no dark side of the moon really. matter of fact, it' s all dark...
23-08-2015, 19:03 #10
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΛΠ ΓΤ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΟΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ
ΟΧΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΤ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΕΣΠΑ ΑΣΤΟ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-08-2015, 19:31 #11
σε μια κοινωνια που η πλυση εγκεφαλου, η ελειψη παιδειας και ο συνεχης βομβαρδισμος απο κονσερβοποιημενα στερεοτυπα... μας μεταλλασουν καθημερινα...μερικες φορες πιστευω οτι καποιος ειναι ρατσιστης επειδη ετσι ειναι, ετσι μεγαλωσε... πολυ θα μου αρεσε να μην ημουν Ρατσιστρια ...αλλα την ωρα που εγραφα, συνειδητοποιησα το μεγεθος του θυμου μου..... και αληθεια σου λέω με τρομαξε .... με τρομαζει το ποσα πραγματα καταπίνουμε για να συνυπάρχουμε ειρηνικα μαζι τους...εχω ξεχασει πως να παλευω για τα πιστευω μου... δεν ξερω ...αν ειμαι καταθλιπτικη ομως ...δεν παιζει ρολο η συνεχης υποτιμηση? ..ειμαι υπερβολικη?...δεν ξερω
23-08-2015, 19:39 #12
ΣΙΓΑ ΜΑΝΤΑΜ ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΥΠΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
ΚΑΚΩΣ ΚΑΛΩΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-08-2015, 19:45 #13
καταλαβα ακριβως πως το ελεγες και πως το εννοουσες εσυ και αυτο γιατι εχω καταλάβει τις θετικες σου διαθεσεις και λογικα και το κοριτσι που ανεβασε το ποστ...αλλα σου το ειπα και εκει , ηταν ο τροπος που το εθεσες... τι σημαινει "φροντιζω τον εαυτο μου? δηλεδη ενας ανθρωπος που γουσταρει να τρωει και δεν εχει προβλημα υγειας δεν φροντιζει τον εαυτο του? ποιος φροντιζει τον εαυτο του καλυτερα, ο καπνιστης ή ο ευσωμος? δεχομαι το δεν μου αρεσουν οι ευσωμες...και το σεβομαι..εμενα μου αρεσουν οι ευσωμοι, την γουσταρω την κοιλιτσα, τον γουσταρω τον καλοφαγα...μου κανει αρχοντια ρε παιδι μου... γουστα ειναι αυτα....περι ορεξεως...
23-08-2015, 20:20 #14
23-08-2015, 20:40 #15