Ζωή χωρίς ελπίδα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Ποια πρότασή μου δεν κατάλαβες?

Ούτε πρόβλημα έκφρασης έχεις,ούτε συνεννόησης.Κατάλαβα ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα κι από που πηγάζει όλο αυτό.
    Αυτήν "Χαίρομαι που εσένα σε βοηθάνε".

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε γινεται να εισαι αποκλεισμενη σε μια ζωη χωρις να εχεις διεξοδο οσο δεν αντεχεις αυτη τη κατασταση

οτι δεν αντεχεις βρισκεις λυσεις κ οσο περισσοτερο δεν αντεχεις τοσο περισσοτερο ξεγλιστρας απο τα αδιεξοδα..

ο Θεος παιρνει παντα το μερος των αδυναμων.

αρα δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν.

η εισαι δυνατη για να αντεξεις οσα συμβαινουν

η εισαι αδυναμη κ δεν εχεις προσεξει το ποσες εναλακτικες επιλογες εχεις.

τα αδιεξοδα υπαρχουν μονο για τους δυνατους που αντεχουν να πεδευονται.

ΥΓ εγω για να διαβασω κατι πρεπει να βλεπω κ προοπτικη σ αυτο.
    δεν εχω την υπομονη που ειχα παλιοτερα.

επιλογες παντα υπαρχουν
    Το' χω διαβάσει άπειρες φορές αυτό. Ότι ο Θεός σου στέλνει ό,τι μπορείς να αντέξεις, και μακάρι να το πίστευα και για μένα. Δεν συμφωνώ καθόλου αλλά καλύτερα να μην το αναλύσω. Επιλογές όντως υπάρχουν πάντα αν σκεφτεί κανείς πως και η αυτοκτονία είναι επιλογή. Ακραία επιλογή, κραυγή απελπισίας και πόνου που δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί, αλλά, επιλογή.

Μακάρι να μην έχανα την ελπίδα μου γιατί το να ελπίζεις σου δίνει κουράγιο, και έχεις και την ψευδαίσθηση πολλές φορές (ή και όχι, για να είμαστε ρεαλιστές) ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και ό,τι ΚΑΙ ΕΣΥ θα συνέλθεις κάποτε.

Banned
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Αυτήν "Χαίρομαι που εσένα σε βοηθάνε".
    Νομίζω ότι είχες αναφέρει για κάποιους γι αυτό το έγραψα.

Banned
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Νομίζω ότι είχες αναφέρει για κάποιους γι αυτό το έγραψα.
    Ναι, για μια φίλη που θεωρεί ότι έχω πείσμα και είμαι δυνατή. Όπως ακριβώς πίστευαν και για σένα, γι' αυτό σου έγραψα πως ταυτίζομαι. Αν κάτσεις να τους μιλήσεις μπορεί να χάσουν πάσα ιδέα και θα συνεχίζουν να λένε τα δικά τους. Εμένα με βοηθάει απλά να ξέρω πως δεν ζω μόνο για μένα γιατί αυτό δεν θα ήταν καν κίνητρο, με βοηθάει απλά να σκέφτομαι πως πρέπει να συνεχίσω για να αποδεικνύω πως είμαι "δυνατή" (ακόμα και παραιτημένη λολ) αλλά κυρίως για να μην διαλυθούν τελείως οι ζωές των δικών μου. Αν το λες γι' αυτό, ναι για μένα είναι τεράστιο κίνητρο για να μην εγκαταλείψω. Τελοσπάντων, χαίρομαι που κατάλαβες αυτά που έγραψα.

Banned
    Ναι, για μια φίλη που θεωρεί ότι έχω πείσμα και είμαι δυνατή. Όπως ακριβώς πίστευαν και για σένα, γι' αυτό σου έγραψα πως ταυτίζομαι. Αν κάτσεις να τους μιλήσεις μπορεί να χάσουν πάσα ιδέα και θα συνεχίζουν να λένε τα δικά τους. Εμένα με βοηθάει απλά να ξέρω πως δεν ζω μόνο για μένα γιατί αυτό δεν θα ήταν καν κίνητρο, με βοηθάει απλά να σκέφτομαι πως πρέπει να συνεχίσω για να αποδεικνύω πως είμαι "δυνατή" (ακόμα και παραιτημένη λολ) αλλά κυρίως για να μην διαλυθούν τελείως οι ζωές των δικών μου. Αν το λες γι' αυτό, ναι για μένα είναι τεράστιο κίνητρο για να μην εγκαταλείψω. Τελοσπάντων, χαίρομαι που κατάλαβες αυτά που έγραψα.
    Τα μπερδέψαμε
    Νομίζω πως δεν γίνομαι εγώ κατανοητός αυτή τη στιγμή γιατί μάλλον είμαι κουρασμένος και δεν εξηγώ σωστά.
    Θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή.Μην τα παρατάς

Banned
    Χαχαχα, μην τα ρίχνεις στον εαυτό σου. Είχα και σε ένα πράγμα δίκαιο, ότι έχω θέματα έκφρασης και συνεννόησης. Άστο, δεν έχει και πολλύ σημασία. Καλό βράδυ, καλή ξεκούραση.

Banned
    Χαχαχα, μην τα ρίχνεις στον εαυτό σου. Είχα και σε ένα πράγμα δίκαιο, ότι έχω θέματα έκφρασης και συνεννόησης. Άστο, δεν έχει και πολλύ σημασία. Καλό βράδυ, καλή ξεκούραση.
    Δεν τα ρίχνω στον ευατό μου.Απλά τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ ...περίπλοκα ή γενικά να σκεφτώ.χαχαχαχα.

Τώρα λίγο χαλαρά μέχρι να κοιμηθούμε.Αν και παίζουν αυπνίες σήμερα.Καλό βράδυ και σε σένα

Page 2 of 2 FirstFirst 12