Αρνητική κριτική και άγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Junior Member

Αρνητική κριτική και άγχος

Καλησπέρα... Αγχώνομαι γενικά με την αρνητική κριτική...προσπαθώ να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς κάποιες φορές τα καταφέρνω κάποιες οχι..Εσείς πως την βιώνετε;

Senior Member
    Προσωπικα οπως κι εσυ δυστυχως, με επηρεαζει η αρνιτικη κριτικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria. View Post
    Καλησπέρα... Αγχώνομαι γενικά με την αρνητική κριτική...προσπαθώ να μην τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς κάποιες φορές τα καταφέρνω κάποιες οχι..Εσείς πως την βιώνετε;
    Δεν επηρρεαζομαι καθολου , δεν μπορει κανεις να σε υποτιμησει , χωρις την συγκαταθεση σου , ειμαι αυτος που ειμαι , δεν αλλαζω , ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο τον εαυτο μου , ο αλλος , κρινοντας σε , προβαλλει την δικη του προσωπικοτητα πανω στην δικη σου , και δεν δεχεται την διαφορετικοτητα , συν το οτι μεκνευριζουν οι ανθρωποι που λενε την γνωμη τους , για μενα , χωρις να ερωτηθουν .........................κριτικη θα δεχθω μονο απο ανθρωπους που με γνωριζουν χρονια , και ξερω οτι θελουν το καλο μου , και δεν ειναι απολυτοι , ουτε δογματικοι .......................αλλα ουτε εγω κρινω ανθρωπους , αν το κανω , που το κανω , το κραταω για τον εαυτο μου .......

Banned
    και εγω οπως και εσυ!..ειναι το φυσιολογικο..η αρνητιλα μεταδιδεται... επεξεργαζομαι τροπους να την φιλτραρω για να μην με επηρεαζει και να ελευθερωθω απο ολο αυτο το βασανο

Senior Member
    ρεα , δεν ειναι ουτε βασανο , τιποτα δεν ειναι , αδιαφορον , η αποφευγεις τετοιους ανθρωπους , επικριτικους , η αν δεν μπορεις , τους κοβεις τον βηχα ......................

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ρεα , δεν ειναι ουτε βασανο , τιποτα δεν ειναι , αδιαφορον , η αποφευγεις τετοιους ανθρωπους , επικριτικους , η αν δεν μπορεις , τους κοβεις τον βηχα ......................
    φυσικα και ειναι βασανο...δεν ειμαι απο πετρα!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και εγω οπως και εσυ!..ειναι το φυσιολογικο..η αρνητιλα μεταδιδεται... επεξεργαζομαι τροπους να την φιλτραρω για να μην με επηρεαζει και να ελευθερωθω απο ολο αυτο το βασανο
    Ελπίζω όσο μεγαλώνουμε να μαθαίνουμε και να σταματήσουμε να χαλιόμαστε για χαζομάρες ...είναι δύσκολο πάντα θα υπάρχει αλλά δεν αξίζει να νιώθουμε άσχημα ώρες ώρες :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν επηρρεαζομαι καθολου , δεν μπορει κανεις να σε υποτιμησει , χωρις την συγκαταθεση σου , ειμαι αυτος που ειμαι , δεν αλλαζω , ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο τον εαυτο μου , ο αλλος , κρινοντας σε , προβαλλει την δικη του προσωπικοτητα πανω στην δικη σου , και δεν δεχεται την διαφορετικοτητα , συν το οτι μεκνευριζουν οι ανθρωποι που λενε την γνωμη τους , για μενα , χωρις να ερωτηθουν .........................κριτικη θα δεχθω μονο απο ανθρωπους που με γνωριζουν χρονια , και ξερω οτι θελουν το καλο μου , και δεν ειναι απολυτοι , ουτε δογματικοι .......................αλλα ουτε εγω κρινω ανθρωπους , αν το κανω , που το κανω , το κραταω για τον εαυτο μου .......
    Μακάρι να φτάσω στο επίπεδο σου,αντικατοπτρίζεις έναν άνθρωπο με πολυ αυτοπεποίθηση.Ήσουν πάντα έτσι; ή με τα χρόνια έμαθες και πλέον δεν χαλιέσαι ;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Προσωπικα οπως κι εσυ δυστυχως, με επηρεαζει η αρνιτικη κριτικη.
    Ελπίζω να καταφέρουμε να το μειώσουμε αυτό και να μην χαλιόμαστε :)

Senior Member
    Μακάρι να φτάσω στο επίπεδο σου,αντικατοπτρίζεις έναν άνθρωπο με πολυ αυτοπεποίθηση.Ήσουν πάντα έτσι; ή με τα χρόνια έμαθες και πλέον δεν χαλιέσαι ;

Ειχα τις καταβολες αυτες απο νεος , και εμαθα με τα χρονια και τις δυσκολιες , οπως σωστα υποθετεις , να μην ασχολουμαι με μικροπραματα , γιατι ολα αυτα ειναι μικροπραματα.......................... ...........αν χαλαστω για κατι , για καπιοιο γεγονος , θα πρεπει ναναι πολυ σοβαρο , αλλα και παλι , δεν θα μου χαλασει την διαθεση μια κριτικη..........................αν ειναι καλοβουλη απο φιλικο μου προσωπο , το πολυ να με βαλει σε σκεψεις , μηπως εγω τα βλεπω στραβα , γι αυτο υπαρχουν οι φιλοι αλλωστε...............................

Banned
    macgyver εισαι το προτυπο μου ρε φιλε.θα ηθελα πολυ να σου μοιασω.μπραβο σου πραγματικα που εχεις καταφερει να βλεπεις τοσο χαλαρα την ζωη

Senior Member
    Αναλογα ποιος μου την κανει την αρνητικη κριτικη.. αν ειναι ανθρωποι που εκτιμω το μυαλο τους θα με επηρεασει. Επισης αναλογα και σε τι φαση βρισκομαι.. Τωρα ειμαι σε μια φαση " δεν πα'να νανανανα ολοι σας" ..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δυστυχώς η αρνητική κριτική με επηρεάζει πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δυστυχώς η αρνητική κριτική με επηρεάζει πολύ.
    Ειναι πολυ ασχημη η αρνητικη κριτικη και με επειρεαζει ανθρωποι ειμαστε οπως ολοι αγαπαμε εναν καλο λογο μια φιλοφρονυση ετσι και απεχθανιμαστε καθετι απαξιωτικο και μειωτικο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ειναι πολυ ασχημη η αρνητικη κριτικη και με επειρεαζει ανθρωποι ειμαστε οπως ολοι αγαπαμε εναν καλο λογο μια φιλοφρονυση ετσι και απεχθανιμαστε καθετι απαξιωτικο και μειωτικο
    Εγώ είμαι ιδιάζουσα περίπτωση όπως έχεις καταλάβει.....

Page 1 of 3 123 LastLast