- Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64

Thread:

Senior Member
    Είμαι χαζή ρε! Δε μπορώ να διαχειριστΩ τίποτα!

Senior Member
    Τραβα μιλα στις γυναικες τους. Στα ισια. Πες μαζεψτε τα μοσχαρια σας κ αν παθω τπτ αλλοιμονο τους. Σε επαρχια εισαι, ολοι χου θα τους κανουν μετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Είμαι χαζή ρε! Δε μπορώ να διαχειριστΩ τίποτα!
    Ο φοβος ειναι το μεγαλυτερο κινητρο. Τι να διαχειριστεις; τα ζωα; ρε κραξιμο ρε! Υπερασπισου τον εαυτο σου και θα δεις.

Senior Member
    Στην επομενη ζωη μου θα γεννηθω λεσβια,τελος!

Banned
    Ναι τότε έσκασε η κρίση και δεν έβρισκα. .Ναι επειδή μένω σε επαρχια το πατρικό μου δηλαδή τους βλέπω συχνά έξω κσι με πιάνει ταχυκαρδία. ..Επειδή έχω παχύνει μια φορά μου τραγουδάνε μπεμπα ποσο έχεις μεγαλώσει. .και τους έβρισα εκεί. ..βασικά ήταν λάθος που έκατσα εκεί. Ένα από τα μεγάλα λάθη έπρεπε να επιστρέψΩ Αθήνα. .τους μισώ. .
    χαλια η επαρχια!!!... ... μαρεσει που σκεφτομουν να αφησω την αθηνα ..απαπαπαπαπαπα...φυλακη θα μπω κατευθειαν ουτε μια βδομαδα δεν θαντεξω !!! και εγω που νομιζα οτι τα παιδια της επαρχιας εχουν πιο μπεσα και φιλοτιμο!!! ολο κατι τετοιες ιστοριες διαβαζω εδω μεσα. πριν ποσο καιρο ολα αυτα?

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Στην επομενη ζωη μου θα γεννηθω λεσβια,τελος!
    χαχαχαχααχα... εγω επειδη δεν εντεχω ουτε τις γυναικες θα γεννηθω σκυλα.. ( κοντρα ρολος! )

Senior Member
    Αυτά τα χοντρά τα κάνανε τα πιτσιρίκια. ..Τώρα τα λουκάνικα δε ξέρω ..όλοι θα το κανονίσανε. . Όταν το είπα στο αφεντικό αυτό αυτό μου απαντησε γιατί δε μοιάζει με το π@@τσο που σε μαμαει?? Όταν άρχισε και αυτός αυτά η κατάσταση ξέφυγε

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Τραβα μιλα στις γυναικες τους. Στα ισια. Πες μαζεψτε τα μοσχαρια σας κ αν παθω τπτ αλλοιμονο τους. Σε επαρχια εισαι, ολοι χου θα τους κανουν μετα.
    οι γυναικες που πηραν τετοια μοσχαρια συνηθως ειναι πιο βοδια...θα πουν οτι αυτη τους ξεμυαλισε με τα ¨προστυχα φουστανακια"... αστο καλυτερα... μην γινει κανενα σκηνικο τυπου μαλενα

Senior Member
    Αρχές του 12 απολύθηκα μου φαίνεται

Senior Member
    Έτσι κότα είμαι δεν αντιδρώ πότε. .μου χουνε κάνει πολλά και τα ανέχομαι. ..βόιδι ....πολλά σκηνικά. Αυτά στη δουλειά ήταν τα πιο χοντρά που μου χουν συμβει

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαλια η επαρχια!!!... ... μαρεσει που σκεφτομουν να αφησω την αθηνα ..απαπαπαπαπαπα...φυλακη θα μπω κατευθειαν ουτε μια βδομαδα δεν θαντεξω !!! και εγω που νομιζα οτι τα παιδια της επαρχιας εχουν πιο μπεσα και φιλοτιμο!!! ολο κατι τετοιες ιστοριες διαβαζω εδω μεσα. πριν ποσο καιρο ολα αυτα?
    Ο ένας παρέσυρε τον άλλον ..ακόμα και τα πιο μαζεμένα τα στέλνανε οι άλλοι να μου τη πέσουν για να γελάσουνε

Banned
    Αυτά τα χοντρά τα κάνανε τα πιτσιρίκια. ..Τώρα τα λουκάνικα δε ξέρω ..όλοι θα το κανονίσανε. . Όταν το είπα στο αφεντικό αυτό αυτό μου απαντησε γιατί δε μοιάζει με το π@@τσο που σε μαμαει?? Όταν άρχισε και αυτός αυτά η κατάσταση ξέφυγε
    ε ναι... τα πιθηκια... δεν ξερω αν εισαι χαζη... πάντως οι χαζοι ανθρωποι δεν τα ανεχοντε αυτα... το προβλημα πάει πιο βαθια για μενα..πιο πισω.. πρεπει να εχεις "εκπαιδευτει" για να μπορεις να αντεξεις αυτο το μαρτυριο. ενας νορμαλ ανθρωπος θα χε φυγει ..ενας εξυπνος ανθρωπος θα ειχε στειλει στον εισαγελεα ηχογραφημενες συνομιλιες και θα του το ειχε κλεισει το μπουρδελ@..

Banned
    Αρχές του 12 απολύθηκα μου φαίνεται
    απολυθηκες?? ..δεν παραιτηθηκες ?? γιατι απολυθηκες?

Banned
    Ο ένας παρέσυρε τον άλλον ..ακόμα και τα πιο μαζεμένα τα στέλνανε οι άλλοι να μου τη πέσουν για να γελάσουνε
    καλα και εσυ θες να γυρισεις σε αυτο το κωλομερος ρε φλερ? εκει ζουν επιδοξοι βιαστες και γυφτοι!!

Senior Member
    Αχ αχ πολλά είχα σκεφτεί να κάνω αλλά ο τύπος είναι μαφιόζος. ..Η κοπέλα που ήταν σε αυτή τη θέση πρι από μένα .. είχε περάσει τα ίδια κυρίως από το αφεντικό και ακόμα τρέχει στα δικαστήρια. .της έκανε διάφορες καταγγελίες και τους άλλους ψευδό μάρτυρες. ..δε τα βάζεις μαζί του πρεπε να χεις χρήμα και αντοχες

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast