Results 106 to 120 of 143
Thread: Σκότωσα το σκυλάκι μου
-
15-05-2012, 16:28 #106
......σιγουρα αγχωθηκε και το μετανιωσε....το ζωακι ομως ειναι νεκρο...αν το ειχε κανει αυτο σε ενα παιδι οσο και να ειχε μετανιωσει θα υφιστατο τις κυρωσεις του νομου.
στην ελλαδα ομως εχουμε μαθει να απλουστευουμε τα πραγματα και η ζωη ενος ζωντανου πλασματος να μην εχει καμμια αξια ενω υπαρχουν νομοι συμφωνα με τους οποιους η συγκεκριμμενη θα επρεπε να τιμωρηθει....αν εφαρμοζονταν....
δεν λεω αλυσοδεστε την και πηγαινετε την μεσα αλλα δεν ειναι και τοσο απλο να δικαιολογησεις την βαναυσοτητα και την θανατωση ενος ζωου απλα με το αγχος ή την μετανοια......ο ανθρωπος που ασκει βια δεν εχει σημασια τελικα αν την ασκει σε ζωο ή σε αλλον ανθρωπο....αυτα διαχωριζονται μονο απο μια λεπτη γραμμη..............
- 15-05-2012, 16:42 #107
ναι εχεις απολυτο δικιο, στην ελλαδα υπαρχουν κυρωσεις εναντια στην κακοποιηση ζωων που τιμωρουνται ακομα και με φυλακιση. δεν υπαρχει δικαιολογια απεναντι στην βια απροστατευτων οντων ιδιως εαν εισαι πιο δυνατος απο αυτους και η νοημοσυνη σου αγγιζει (οσο μπορει) αυτη του ανθρωπου.
δυστυχως ο ανθρωπος οσο εξελισεται, παει προς τα πισω και τον φτιαχνει να δειχνει την δυναμη της επιβολης του σε κατωτερα οντα. οι αρρωστημενες ορεξεις του ανθρωπου βρισκουν αντικρισμα σε αυτα, επειδη εκει τον παιρνει να τα κανει.I m a Good Person With Bad Attitude
15-05-2012, 18:08 #108
δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι οτι ξεθαψατε θεμα 5 χρονων πριν και το συζητατε....
16-05-2012, 03:26 #109
Τι εκνευριστικο θεμα!!..Καταφερα μόλις τις 2 πρωτες σελιδες του κ εκνευριστικα απιστευτα με ορισμενες μαλακιες που θελουν να πιστευουν καποιοι για να καλυψουν τις ενοχές τους..κι αλλοι για να το παιξουν ψαγμενοι εναντι ανθρωπων που θεωρουν πως και τα 4ποδα εχουν ψυχη κ ζωή..
Απο τις συγκρισεις μεταξυ κουνουπιων και σκυλων,
Μεχρι οτι της ειπαν οτι τα σκυλια δεν εχουν συναισθηματικη νοημοσύνη..
Απ το οτι εφταιγε η εγκυμοσυνη κι οι ορμονες (κ αρα ολα οκ) μεχρι του "Σκαστε γιατι τρωτε ζαμπον.."
Μλκ ..ελεος..απλα..
Ε ρε αργο βασανισμα που θελετε ορισμενοι..γτ μόνο ετσι μπορει και να καταλαβετε οτι κατι που ζει..μαντεψτε...ναι υποφερει κατα την κακοποιηση!!..κοιτα να δεις ε?!!..
ΥΓ..δεν πα να τανε και 10 χρονων το θεμα..νευρίασα κ δεν μπορεσα να το αφήσω ασχολιαστο..Ελπιζω οι καρδιες ή τα μυαλα ορισμενων να χουν αποκτήσει συνείδηση απο τότε μεχρι σήμερα.
16-05-2012, 13:28 #110
ΔΕΝ εχει σημασια αν το ξεθαψαμε εχει σημασια η συζητηση γιατι αφορα ολους μας
I m a Good Person With Bad Attitude
18-05-2012, 05:19 #111
απάντηση στο θέμα: Σκότωσα το σκυλάκι μου
Δεν ξερω αν θα φανω η κακια εδω, αλλα δεν μπορω να μην πω τη γνωμη μου, διαβαζα την ιστορια και ακομα να συνελθω απο την ταχυκαρδια.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο λιγοτερο σκληρη γινεται αν γινεται σε τετοιες περιπτωσεις.
ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!!!
Επισης, θα βγαλω τον εαυτο απεξω σε αυτο γιατι μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν εχω πραξει ετσι, εσεις οι ανθρωποι εκμεταλεύεστε την οποια δυναμη παραπανω εχετε σε σχεση με αλλους σε σχεση με τα ζωα. Δεν ξερω αν η κυρια με το σκυλακι και τα δυο της παιδακια τωρα θα ενοιωθε ωραια η θα δικαιλογουσε μια τετοια αντιστοιχη συμπεριφορα απο ενα παιδακι προς το δικο της , ας πουμε στον παιδικο που λογικα θα πηγαινουν τα παιδακια της να βρισκόταν ενα αλλο παιδακι λιγο πιο μεγαλο λιγο πιο προβληματικο, και παρενοχλουσε η κακοποιουσε το δικο της παιδι μην πω τιποτα χειροτερο. Ντοπη της και σε ολους οσους ξεσπουν τα νευρα τους και τα προβληματα τους σε αλλες ψυχες ανημπορες να αντιδρασουν.
30-05-2012, 22:09 #112
αυτο το πραγμα,"ας πω τι κακο εχω κανει να εξιλεωθω"ε αρκετα.....αν εχεις ψυχολογικα προβληματα να πας εκει που πρεπει....τι σου φταινε οι υπολοιποι;;;εχω κ εγω σκυλακι,μονο που σκεφτομαι την σκηνη....τρελλαινομαι....και να με συγχωρειτε που συζητω για ενα παλιο θεμα...αλλα συμβαινει καθημερινα μεχρι κ σημερα..κ αυριο....τον κακοποιητικο μας χαρακτηρα να τον ξεσπαμε σε ανημπορα πλασματα...κ να αναρωτιομαστε"μηπως πρεπει να παω σε ψυχολογο";;;ε για πολυ ειρωνια μιλαμε.......
31-05-2012, 10:44 #113
όποιος έχει πρόβλημα συμπεριφοράς με τα ζώα , νομίζω πρεπει να το κοιτάξει...και σύντομα κιόλας....
15-11-2012, 01:17 #114
Καλό είναι να κάνετε κτ για να συγκρατήσετε τα νεύρα σας γιατί είστε μάνα κ αύριο μεθαύριο δε θα σκοτώσετε αλλά θα κακοποιήτε τα παιδιά σας...έλεος πραγματικά! Κοιτάξτε μήπως είστε ψυχαναγκαστική και freak control γιατί τα ζώα σας, ο άντρας σας, τα παιδιά σας και εσείς θα δυστυχήσετε...συγνώμη αν ήμουν σκληρή χωρίς να σας ξέρω αλλά ειλικρινά με εκνευρίσατε!
12-12-2012, 12:11 #115
Κι εγώ έγκυος είμαι, έχω περάσει κρίσεις πανικού και κάποιες ήπιες ψυχικές διαταραχές/φοβίες, και ειδικά αυτή την περίοδο νιώθω μεγαλύτερη αγάπη για το ατίθασο σκυλί μας λόγω ορμονών.
Για ένα παγωτό! Έλεος!
Συγχύστικα και μόνο που το διάβασα.
12-12-2012, 14:11 #116
κοριτσακι μου εχεισ χοντρο προβλημα κ καλο θα ηταν να πασ σε ενα γιατρο να σε κοιταξει δηλαδη εσυ οταν χανεισ την ψυχραιμια σου δεν ξερεισ τι κανεισ αυτο μασ λεσ;ευχομαι αυριο μεθαυριο ο διπλανοσ σου που να ναι γρυρω στο 190 κ 120 κιλα να χασει την ψυχραιμια του μαζι σου το ευχομαι πραγματικα να δεισ τι γλυκα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-12-2012, 17:15 #117
Δεν ξέρω την ηλικία σου για να σου πω με ασφάλεια, αλλά αν πας για ψυχίατρο πιθανόν να σου πει τίποτα για Διπολική Διαταραχή
ή κάτι παρόμοιο. Και πάλι, δεν μπορώ να προδιαγράψω τι πρόβλημα έχεις, αν είσαι υγιής ή όχι.
15-12-2012, 17:00 #118
αμα σκοτωσες το σκυλακι σου εισαι σαδιστης/σαδιστρια και θα καλεσω ΕΓΩ την φιλοζωικη και θα κλεισουν μεσα.
15-12-2012, 17:12 #119
μου χαλασε τη διαθεση το κωλοθεμα.ελπιζω αυτη που εκανε την αποτροπαια πραξη να μετανιωσε πραγματικα αλλιως ειναι για κρεμασμα.αυτα.
14-01-2013, 05:42 #120
Λατρευω τα ζωα, παντα ειχα σκυλο και τωρα εχω και μια γατα που μαζεψα απο τον δρομο.Ποτε μου δεν θα μπορουσα να κακοποιησω ζωο.Θελει μεγαλη υπομονη να συμβιωνεις με ενα ζωακι.Η μονη συμβουλη που μπορω να σας δωσω ειναι οτι οσοι εχετε προβλημα με τα νευρα σας μην παιρνετε ζωακι.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια