επιπεδο φορουμ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eιχα ανοιξει παλια ενα θρεντ , ' τοχετε παρει χαμπαρι ' , το οποιο φυσικα κλειδωθηκε , οπου ισχυριζομουν οτι ο λογος που η διαχειρηση δεν προνβαινει σε μπαναρισμα ταραχοποιων μελων , η κακοπροαιρετων , ειναι οτι ειναι μια κανονικη επιχειρηση , με τις διαφημησεις της , τους δεκαπλασιους επισκεπτες απο τα συνδεδεμενα μελη ( αμα δειτε κατω κατω , λεει αριθμος συνδεδεμενων μελων / αριθμος επισκεπτων ) , οποτε δεν την συμφερει να μπαναρει μελη , παραδειγμα , οταν μπαναρανε την ρεα , αδικως , και ειδαν την δυσαρεσκεια των μελων ,και ναποχωρουν , εις ενδειξη διαμαρτυριας , και να πηγαινουν σε αλλο συγγενες σαιτ , θορυβηθηκε , και ανακαλεσε , κοροιδα ειναι να χασουν μελη -πελατες ? γι αυτο λοιπον η ανοχη σε μελη κακης 'ποιοτητας ' , ειναι επιχειρηση παιδια ,με εσοδα και εξοδα , επιχειρηματιας ειμαι , καταλαβαινω .........................αρνουμαι λοιπον να συμβαλλω στα εσοδα της επιχειρησης φορουμ , αφου η μεταχειρηση μελων , ειναι σαφεστατα μεροληπτικη , αν δεν ηταν , θα τοβλεπα αλλιως ..........................αθελα σας , ειστε υπαλληλοι μιας επιχειρησης , αμισθι ομως , ε , δεν συμφερει , και να ανεχεστε την μαλακια του καθενος κακοπροαιρετου ............ζητω δικαια μεταχειρηση , αυτο θελω , και φανταζομαι κι εσεις , οποιος προκαλει την παραμικρη φασαρια , να παιρνει ποδι ....................
    ο μακ συμφωνούμε απολυτα.. οποιος επιτιθετε πρωτος σε άλλο μελος πρεπει να τρωει μπαν κατευθείαν... όπως επισης και οποιος δυσφημεί μελος του φορουμ με τον οποιοδήποτε τροπο αναφέροντας το νικ του κακοπροαιρετα

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ο μακ συμφωνούμε απολυτα.. οποιος επιτιθετε πρωτος σε άλλο μελος πρεπει να τρωει μπαν κατευθείαν... όπως επισης και οποιος δυσφημεί μελος του φορουμ με τον οποιοδήποτε τροπο αναφέροντας το νικ του κακοπροαιρετα
    Σε αυτο συμφωνω κι εγω ...
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Υπάρχει περίπτωση ο Macgyver, ή οποιοδήποτε άλλο ενεργό μέλος το θελήσει, να αναλάβει κομμάτι της διαχείρισης; Ο Macgyver, και πολλά παιδιά εδώ μέσα (είστε πολλοί και βαριέμαι να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά ), είναι από τα πολύ αξιόλογα μέλη του forum. Θα μπορούσε να αναλάβει επάξια κομμάτι της διαχείρισης, διότι ούτε σε "έντονες" συζητήσεις έχει πάρει μέρος ούτε σε διαπληκτισμούς!! Τον παραδέχομαι πολύ σε αυτό και επίσης - δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτήν την λατρεία - μεγάλη, προσωπικά, αδυναμία έχω στον Why, αλλά δε θα τον ψήφιζα για διαχειριστή, γιατί από psychology θα το καταντήσει men's health το έρμο το forum, πόσα χτυπήματα να δεχτεί κι αυτό μέσα σε λίγο καιρό;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Gallow,δεν θα μπορούσα να είμαι διαχειριστής.Εισαι πάντως από τα μέλη που εκτιμώ μαζί με την Troxia,τον Mac,τον wjsrp κλπ.
    Άσχετο,αλλα ρώτα την Troxia σε πμ για την επιρροή μιας γυναίκας πάνω μου η τον Mac.

Senior Member
    Ok νηπιαγωγειο... get a life μαγκαιβερουλι...!
    Καπου ειπωθηκε οτι ο Μαγκ δεν κανει καυγαδες? Διαβασα καλα ή εκαναν πεταλουδες τα ματια μου?
    Μαγκαιβερ ασχολεισαι παρα πολυ με το φορουμ , κανε ενα διαλειμμα , τελος παντων στον ελευθερο χρονο σου φτιαχνε σαιτες με πεντακοσαευρα και πετα τες νωχελικα στο σαλονι σου . Εχω μπερδευτει εχεις καταθλιψη ή δεν εχεις? Μια λες οτι εισαι πολυ καλα και μια οχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Καπου ειπωθηκε οτι ο Μαγκ δεν κανει καυγαδες? Διαβασα καλα ή εκαναν πεταλουδες τα ματια μου?
    Μαγκαιβερ ασχολεισαι παρα πολυ με το φορουμ , κανε ενα διαλειμμα , τελος παντων στον ελευθερο χρονο σου φτιαχνε σαιτες με πεντακοσαευρα και πετα τες νωχελικα στο σαλονι σου . Εχω μπερδευτει εχεις καταθλιψη ή δεν εχεις? Μια λες οτι εισαι πολυ καλα και μια οχι.
    Εγώ το είπα... δεν έχω πετύχει πάντως να καυγαδίζει κάπου.

Why, ούτε εγώ θα μπορούσα, παρότι έχω άπλετο και αναξιοποίητο χρόνο . Δεν πειράζει, εμείς ομορφαίνουμε τον κόσμο και μόνο με την παρουσία μας, που να τον ελέγχουμε κιόλας...αυτό είναι too much ακόμα και για εμάς!!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Υπάρχει περίπτωση ο Macgyver, ή οποιοδήποτε άλλο ενεργό μέλος το θελήσει, να αναλάβει κομμάτι της διαχείρισης; Ο Macgyver, και πολλά παιδιά εδώ μέσα (είστε πολλοί και βαριέμαι να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά ), είναι από τα πολύ αξιόλογα μέλη του forum. Θα μπορούσε να αναλάβει επάξια κομμάτι της διαχείρισης, διότι ούτε σε "έντονες" συζητήσεις έχει πάρει μέρος ούτε σε διαπληκτισμούς!! ό;

Gallow , δεν μπορω να κανω εγω τον διαιτητη σενα φορουμ , το οποιο εχει ιδιοκτητη , εχει ηδη διαχειριστες , διοτι
    1) δεν εχω την διαθεση
    2 ) μπορω να διαθεσω τον χρονο μου καπου πιο παραγωγικα
    3 ) το να παρακολουθω συνεχως το φορουμ , θα μου προκαλεσει ανεπανορθωτη εγκεφαλικη βλαβη !
    4) δεν μου παει ο ρολος
    5) ευτυχως , δεν μου εχει σαλεψει ακομα , να παριστανω τον μοντ

Senior Member
    Μνιμονιο , ποσες φορες εχω αναφερθει στους καυγαδες που στηναμε μεχρι και το 2014 ? αρνηθηκα ποτε κατι ? αυτα σταματησαν απο τις αρχες του 2015 και μετεπειτα .............εκανα το λαθος , αφελεια θαλεγα , να θεωρησω εσενα και την ρεμεντυ φιλια μελη , αλλα βλεπω ποσο εξω επεσα , ασε την ρεμ , εσυ γιατι ειρωνευεσαι ? σε ειρωνευτηκα εγω ? ακυρα τα φιλικα μνμτα που ανταλλαξαμε προτου αποχωρησεις ? θελετε να ξαναγυρισουμε στα παλια ? ελα ομως που εγω δεν θελω , αυτα τελειωσαν , μια για παντα .......................τελικα ο λυκος , κιαν τα δοντια του πεσουν , λυκος παραμενει , διαπιστωνω με μεγαλη μου λυπη ......................συναντησα σε ολη μου την ζωη τον φθονο , τοχω παρει αποφαση οτι σολη μου την ζωη θα συνεχισω να τον συναντω .........( βλ. πεντακοσαρικα ) .....

Senior Member
    Oλα σου τα θεματα γεννουν καυγαδες..μολις σου πεταξουν καμια αληθεια αρχιζεις τα γκανγκστεριλικια. Τελος παντων δεν ασχολουμαι πλεον με ρωτησες κατι και σου απαντησα.

Senior Member
    Oλα σου τα θεματα γεννουν καυγαδες..μολις σου πεταξουν καμια αληθεια αρχιζεις τα γκανγκστεριλικια. Τελος παντων δεν ασχολουμαι πλεον με ρωτησες κατι και σου απαντησα.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης .......................τελευταια φορα που ανταλλασουμε μνμ , μνιμονιο , δεν σεμπιστευομαι πλεον .........
    Last edited by Aeon; 15-02-2016 at 11:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    .

Νομιζω οτι η καλυτερη λυση θα ηταν μακ αν ηθελες λογω ελευθερου χρονου να ζητησεις να αναλαβεις ενα κομματι διαχειρισης του φορουμ.

Αγαπητη ΣΣ , ελευθερο χρονο εχω αφθονο , λογω κτθλψης , αλλα να χωθω σενα τοσο νοσηρο περιβαλλον , απαπαπα , εδω κοιταω να συνελθω , οχι να υποτροπιασω ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aν θεωρεις αληθειες τις μ@λακιες της ρεμεντυ........................τελευτ αια φορα που ανταλλασουμε μνμ , μνιμονιο , δεν σεμπιστευομαι πλεον .........
    Eισαι ο πλεον ακαταλληλος να μιλησεις για την δικη μου μπεσα . Με την Ρεμεντυ δεν ξερω τι ειπατε και τι κανατε γιατι δεν ημουν φορουμ εχω και ζωη ξερεις και προβληματα ζωντανα , οχι διαδικτυακα! Μονο τα πρασινα προλαβα να δω αφου ειχε μπει λουκετο στο θεμα.Αρα λοιπον δεν καταλαβα και τιποτα...
    Μην δημιουργεις εντυπωσεις με το "ανταλασσαμε μηνυματα" ναι εχουμε ανταλλαξει 2-3 μηνυματα στο παρελθον.. ε και?? Θα χτυπαμε παλαμακια σε οτι συμπεριφορα κατα καιρους σου βγαινει? Εχεις ξεφυγει πραγματικα και φιλικα θα σου πω να βγεις λιγο εκτος φορουμ γιατι εχεις αρχισει και εκτιθεσαι και ναι χαλιεσαι ψυχολογικα.

Senior Member
    Και σταματα τις πουστικες τροποποιησεις για ακομα περισσοτερες εντυπωσεις.. 54 χρονων ανθρωπος εισαι οχι κανενα παιδαρελι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε εσείς,ηρεμήστε βραδιάτικα...

Senior Member
    ....εεε μα μπηκε με ορεξουλες ο Μαγκαιβερ . Πρεπει να του χαιδευεις μονο τα αυτακια αν ακουσει καμια αληθεια αρχιζει τις ταρζανιες. Σε αφηνω να γραφεις ολο το βραδυ και να τροποποιεις μεχρι να ικανοποιηθει ο εγωισμος σου. Καλο βραδυ.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast