Επαναληψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Junior Member

Επαναληψη

Καλημερα σε ολους και ολες.
    Θα ηθελα να σας μιλησω για εμενα και τα προβληματα που αντιμετοπιζω στον τομεα σχεσεων.
    Ειμαι 43 ετων, με ενα διαζυγιο εδω και 8 χρονια περιπου και εχω 2 παιδια
    Ποτε οι σχεσεις μου δεν ηταν ιδανικες.Νιωθω οτι κανω ενα κυκλο , τον ιδιο συνεχεια.
    Καταρχην ποτε η μεχρι τωρα μου σχεσεις δεν ηταν αποτελεσμα φλερτ αλλα γνωριμιων απο τριτους η μεσω διαδυκτιου
    Παντα ειχα το αγχος και τον φοβο της απορριψης και επιβεβαιωνοταν σε καθε αποπειρα μου.
    Πριν λιγες μερες η σχεση μου μου ανακοινωσε οτι απλα δεν αισθανετε τιποτε για εμενα και οτι χωριζουμε
    Εγω αποσβολοθηκα...Προσπαθησα με καθε τροπο να επανασυνδεθω μαζι της αλλα ηταν ματαιος.
    Μαλλον υπαρχει κατι αλλο στην ζωη της, και τις υποψιες μου επιβεβαιωνει το ιντερνετ για την τοποθεσια που βρισκετε
    Οταν την βλεπεις συνεχεια (το ξερω δεν πρεπει αλλα ποτε κανεις αυτο που πρεπει)σε ενα μερος που δεν ειχε παει ποτε και να διανυκτερευει τοτε δεν νομιζω
    να θελει και αλλη εξηγηση.Η τελευταια μου αποπειρα ηταν εχθες.Της εστειλα λουλουδια. Με καποια λογια καρδιας απο εμενα.
    Δεν τα δεχτηκε. Δεν με πηρε ενα τηλεφωνο ουτε ενα μηνυμα. οχι απαραιτητα να επανασυνδεθουμε αλλα ανθρωπινα.
    δεν ηταν μια σχεση της εβδομαδας η του μηνα
    σχεδον 4 χρονια περασαμε μαζι.Με εμενα στο πλαι της οποτε χρειαζοταν κατι.
    απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο.
    Με εμενα -με την αγαπη που της ειχα αλλα και με τον φοβο της μοναξιας- να ικανοποιω οποιαδηποτε αναγκη ειχε(στα μετρα των δυνατοτητων μου φυσικα, οικονομικων και σωματικων).
    Και το κερασακι στην τουρτα , αυτο που ξεχυλισε το ποτηρι της οργης μου ηταν που ειδα που πηγε παλι στο συγκεκριμενο μερος.
    Εκει διεγραψα οτιδηποτε μας συνδεε. Φωτογραφιες, λογαριασμους κοινωνικης δικτυωσης, κινηα και σταθερα. μηνυματα μας παλια
    Δεν ξερω αν και ποτε θα κανω αλλη σχεση αλλα και πως
    Αλλα δεν μπορω να ζω μονος μου. θελω το ενδιαφερον καποιας, τα τηλεφωνα, τα μηνυματα ολα αυτα. και οσο δεν τα εχω βγαινω και εκτος ρυθμου αλλα και διαθεσης
    Με συγχωρειτε αν σας κουρασα αλλα ηθελα να μιλησω καπου, να ακουσω και καποια αλλη γνωμη γιατι κακα τα ψεμματα , το γραφτην θα βρεις αλλη, δεν αξιζε, δεν δεν δεν ,μπορει να ακουγονται ευηχα απο αλλους αλλα σε εμενα και στον καθε ενα που βιωνει κατι τετοιο ακουγονται κουφια λογια.
    Σας ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε ολο αυτο το κειμενο και θα ηθελα να δω τις αποψεις σας. ειτε απο θεμα παρομοιας εμπειριας ειτε οχι

Banned
    πωω ρε γιωργο μετα από 4 χρονια τα εσβησε όλα με ένα μπλανκο... ουτε ένα γεια τι κανεις? σιγουρα αυτή γυρισε σελιδα και θα πρεπει να κανεις και εσυ το ιδιο.

ειμαστε περιπου στην ιδια ηλικια... το μονο που εχω να σου πω ότι ειμαστε σε καλη ηλικια για αντρες και θα εχεις και άλλες ευκαιριες

Junior Member
    Μου ειχε προτεινει να μεινουμε φιλοι, να πηγαινουμε για καφε και ολα αυτα τα "ωραια". Εννοειται οτι αρνηθικα. Δεν μπορει να παω για καφε σε ενα μερος που την φιλουσα η την ειχα αγκαλια και να ειμαστε τυπικα...

Banned
    χμμ.. αυτό είναι δικο σου θεμα το τι θες...

εγω κρατησα παντα επαφες με τις γυναικες που είμασταν μαζι ειτε λιγο ειτε πολύ καιρο.. ισως γιατι εφευγα εγω.. δεν ξερω

αλλα μου αρεσει γυναικες που ειχα στην ζωη μου και είχαμε ερθει κοντα και με ξερουν και τις ξερω να εχουμε καποια επαφη.. και οσο και να φανει αστειο περαν από τους φιλους μου είναι τα επομενα ατομα που εμπιστεύομαι

ισως είναι νωρις ακομα.. θα σου φυγει με τον καιρο!

τωρα η μοναξια είναι ένα θεμα.. αλλα συνηθιζετε

Junior Member
    Αν φευγεις σημενει δεν εχεις αισθηματα πλεον και δη ερωτικα. Αν ομως δεν φευγεις εσυ και φευγει ο αλλος ειναι πολυ σκληρο ενω τρεφεις αισθηματα για καποιον να βλεπεις οτι υπαρχει μια αλλη ζωη χωρις εσενα.Σε πληγωνει και σε νοχλει. Νοητα προσπαθεις να μπεις στην θεση του "αλλου" θυμασαι μερη που ειναι την δεδομενη στιγμη και αθελα σου φυσικα κανεις συνειρμους.Ποσο ααλλωστε οταν αυτο εχει γινει αμεσα απο τον χωρισμο, ισως και να προυπηρχε κατι που εγω δεν εβλεπα. ειτε λογο εμπιστοσυνης ειτε οτιδηποτε

Banned
    ετσι ειναι οι περισσοτερες σχεσεις..σαν τροχαιο ατυχημα... hit and run... μεχρι να πάρεις χαμπαρι τι γινετε εισαι ηδη κοματια στην ασφαλτο!... εκανες καλα που τα μπλοκαρες ολα , δεν ωφελει να τσεκαρεις που βρισκεται και τι κανει...μονο αυτομαστιγωμα προσφερει αυτο.
    πολυ απλα μαζευεις τα κομματια σου και προχωρας... ελπιζοντας οτι ο επομενος ανθρωπος που θα γνωρισεις θα σε καταλάβει καλυτερα..με καποιους ανθρωπους γινετε αυτο..με καποιους άλλους οχι. πρεπει να μαθεις να μενεις μονος σου, χωρις μυνηματα, χωρις τρυφερολογα,χωρις-χωρις -χωρις...

σε αυτες τις περιπτωσεις ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος... δεν μπορει κανεις αλλος να σε βοηθησει... θα υποφερεις ..για λίγο... μετα θα συνελθεις και θα πας παρακάτω... και οσο πιο νωρις απελπιστεις τοσο πιο συντομα θα δυναμωσεις! παντως... θα περασει ΚΑΙ αυτο!

Junior Member
    Ξερεις Ρεα το εκανα ασυναισθητα....και οσο εβλεπα τρελενομουν. ενιωσα οτι αυτο δεν πηγαινει λλο, δεν μου προσφερε τιποτα.Το μονο που εχω να κανω πλεον ειναι να προσπαθησω να ξεχασω γρηγορα και να μην συνδιαζω πραγματα που καναμε μαζι με στιγμες και μερη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giorgos1972 View Post
    Καλημερα σε ολους και ολες.
    Θα ηθελα να σας μιλησω για εμενα και τα προβληματα που αντιμετοπιζω στον τομεα σχεσεων.
    Ειμαι 43 ετων, με ενα διαζυγιο εδω και 8 χρονια περιπου και εχω 2 παιδια
    Ποτε οι σχεσεις μου δεν ηταν ιδανικες.Νιωθω οτι κανω ενα κυκλο , τον ιδιο συνεχεια.
    Καταρχην ποτε η μεχρι τωρα μου σχεσεις δεν ηταν αποτελεσμα φλερτ αλλα γνωριμιων απο τριτους η μεσω διαδυκτιου
    Παντα ειχα το αγχος και τον φοβο της απορριψης και επιβεβαιωνοταν σε καθε αποπειρα μου.

Πριν λιγες μερες η σχεση μου μου ανακοινωσε οτι απλα δεν αισθανετε τιποτε για εμενα και οτι χωριζουμε
    Εγω αποσβολοθηκα...Προσπαθησα με καθε τροπο να επανασυνδεθω μαζι της αλλα ηταν ματαιος.
    Μαλλον υπαρχει κατι αλλο στην ζωη της, και τις υποψιες μου επιβεβαιωνει το ιντερνετ για την τοποθεσια που βρισκετε
    Οταν την βλεπεις συνεχεια (το ξερω δεν πρεπει αλλα ποτε κανεις αυτο που πρεπει)σε ενα μερος που δεν ειχε παει ποτε και να διανυκτερευει τοτε δεν νομιζω
    να θελει και αλλη εξηγηση.Η τελευταια μου αποπειρα ηταν εχθες.Της εστειλα λουλουδια. Με καποια λογια καρδιας απο εμενα.
    Δεν τα δεχτηκε. Δεν με πηρε ενα τηλεφωνο ουτε ενα μηνυμα. οχι απαραιτητα να επανασυνδεθουμε αλλα ανθρωπινα.
    δεν ηταν μια σχεση της εβδομαδας η του μηνα
    σχεδον 4 χρονια περασαμε μαζι.Με εμενα στο πλαι της οποτε χρειαζοταν κατι.
    απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο.
    Με εμενα -με την αγαπη που της ειχα αλλα και με τον φοβο της μοναξιας- να ικανοποιω οποιαδηποτε αναγκη ειχε(στα μετρα των δυνατοτητων μου φυσικα, οικονομικων και σωματικων).
    Και το κερασακι στην τουρτα , αυτο που ξεχυλισε το ποτηρι της οργης μου ηταν που ειδα που πηγε παλι στο συγκεκριμενο μερος.
    Εκει διεγραψα οτιδηποτε μας συνδεε. Φωτογραφιες, λογαριασμους κοινωνικης δικτυωσης, κινηα και σταθερα. μηνυματα μας παλια
    Δεν ξερω αν και ποτε θα κανω αλλη σχεση αλλα και πως
    Αλλα δεν μπορω να ζω μονος μου. θελω το ενδιαφερον καποιας, τα τηλεφωνα, τα μηνυματα ολα αυτα. και οσο δεν τα εχω βγαινω και εκτος ρυθμου αλλα και διαθεσης
    Με συγχωρειτε αν σας κουρασα αλλα ηθελα να μιλησω καπου, να ακουσω και καποια αλλη γνωμη γιατι κακα τα ψεμματα , το γραφτην θα βρεις αλλη, δεν αξιζε, δεν δεν δεν ,μπορει να ακουγονται ευηχα απο αλλους αλλα σε εμενα και στον καθε ενα που βιωνει κατι τετοιο ακουγονται κουφια λογια.
    Σας ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε ολο αυτο το κειμενο και θα ηθελα να δω τις αποψεις σας. ειτε απο θεμα παρομοιας εμπειριας ειτε οχι
    Νομίζω πως όλο το νόημα της κατάστασης βρίσκεται σε αυτές τις δυο φράσεις. Λες ότι οι σχέσεις σου δεν είναι αποτέλεσμα φλερτ και μένεις μαζί τους γιατί φοβάσαι την μοναξιά. Την κοπέλα αυτή την ήθελες αρχικά ή έμαθες να την θέλεις επειδή έτσι θα είχες έναν άνθρωπο να ενδιαφέρεται για σένα και να μην είσαι μόνος σου; Δεν είναι κακό που νιώθεις έτσι, το θέμα είναι να είσαι συνειδητοποιημένος ώστε να παλέψεις να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου και όχι να κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι απλά για να μη μείνεις μόνος σου. Να παλεύεις γιατί μια σχέση έχει αξία και όχι από φόβο για τη μοναξιά. Η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της. Τέλειωσε. Το πιθανότερο είναι ότι η κοπέλα βρήκε κάτι άλλο. Μπορεί να βρήκε τον πραγματικό έρωτα, το αποτέλεσμα φλερτ που εσύ φοβάσαι να κυνηγήσεις. Εσύ αλήθεια αυτό δεν θα ήθελες να το ζήσεις; Δες το σαν μια ευκαιρία να διεκδικίσεις τη ζωή που σου αξίζει αντί να μένεις στάσιμος από φόβο.

Junior Member
    Την ηθελα απο την στιγμη που την ειδα. Πιστεψε με κεραυνοβολιθηκα , ασχετα αν ηταν αποτελεσμα διαδυκτιακης γνωριμιας.Δεν βρεθηκαμε να κανουμε σχεση αλλα να γνωριστουμε. και εξεληχθηκε στην πορεια σε σχεση.Οτι κανω το κανω γιατι το θελω, γιατι το νιωθω. δεν νωω οτι εισαι με καποιον και δεν δινεις το 100% του εαυτου σου.Την τεχνη του φλερτ δεν την κατεχω ως προς την προσεγγιση ζωντανα. δεν ειχα ποτε το θαρρος οσο και αν προσπαθισα παντα αποτυγχανα

Senior Member
    Οκ άρα δεν είναι ότι κάνεις απαραίτητα κάτι με προξενιά από τους φίλους σου γιατί αυτό κατάλαβα λανθασμένα στην αρχή. Εντάξει το να φοβάσαι το φλερτ με άγνωστες σε ένα μπαρ δεν είναι περίεργο, όλοι λίγο πολύ πιστεύω ότι το νιώθουν αυτό. Από εκεί και πέρα θεωρείς ότι η άλλη σου φράση, ότι δηλαδή έκανες πράγματα για εκείνη για να μη μείνεις μόνος έπαιζε μεγάλο ρόλο σε αυτή τη σχέση;

Junior Member
    δεν τα εκανα να μην μεινω μονος. προς θεου. Τα εκανα γιατι ηθελα να το κανω, οπως σου ειπα και πιο πανω ειμαι της νοοτροπιας πως αν εσυ πρεπει βοηθησεις τον/την συντροφο/σχεση/δεσμο οταν ειναι αναγκη .Και οτι πραγματα και αν κανεις τα κανεις γιατι τα θες και τα νιωθεις. οτι θα ευχαριστηθει, θα περασει καλα και ομορφα.οτι δειχνεις ενδιαφερον και αγαπη ετσι.

Senior Member
    Γιατί λες ότι οι σχέσεις σου δεν ήταν ποτέ ιδανικές και ότι νιώθεις ότι κάνεις τον ίδιο κύκλο συνέχεια;

Junior Member
    γιατι ολα γυριζουν παλι στο μηδεν.
    χωρισμος ανευ αιτιας τωρα, μια προηγουμενη που ειχα οταν οι δικοι της μαθνε (εκεινη ηθελε να τους το πει) οτι ειμαι χωρισμενος με παιδια απο το καλυτερπαιδι εγινα ο χειριστος, ο αλητης
    Οταν θα μπω σε μια σχεση θα μπω σοβαρα. οχι για λιγο οχι για μηνες αλλα θελω για παντα. γυρναω βλεπω ζευγαρια, παντρεμενα ζευγαρια χρονια και παθαινω..λεω ρε γ@μωτο μου γιατι οχι εγω

Senior Member
    Γεια σου Γιωργο για μενσ ηταν Μεγαλο λαθος να στειλεις λουλουδια!και μαλθστα τετοια μερα! Δεν πειραζει αρκει να μην την ξανακυνηγησεις αργα η γτηγορα πιστευω θα βρεις τον ανθρωπο σου

Junior Member
    Παυλινα το ξερω οτι ηταν λαθος...ομως αν και ηξερα οτι δεν θα ειχα αποτελεσμα ηθελα να διαβασει καποια λογια μου,το ενιωθα και ηθελα να το κανω. Το να γυρνουσε θα ηταν απιθανο και ουτοπικο το ξερω καλα.Δεν θα την κυνηγησω παλι. και κατι πραγματα μου της ειπα να τα αφησει εξω απο την ποτρα, απλα δεν θα αντεξω να την δω ξανα αυτο μονο

Page 1 of 2 12 LastLast