Πρώτο βήμα.... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 219
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γυναίκες,για μιλήστε:
    Σας αρέσουν οι αθλητικοί και γυμνασμένοι τύποι?
    Πως θέλετε τους άντρες?Και πως θέλει η γυναίκα τον άντρα?
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 20-02-2016 at 17:39.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aγαπητε wjsrp , κατ αρχην σε ευχαριστω που με τιμησες με το αιτημα φιλιας ...........φυσικα τα λεω καλοπροαιρετα , οπως και στον Γουαι , εχω στελει αρκετα πμ. με αποψεις μου, γραφεις παρακατω οτι σε πιανει μουγκαμαρα οταν πας να μιλησεις σε μια υποψηφια κοπελα, εκει θα εντοπισω το προβλημα , η μερος αυτου , εγω δεν βλεπω καμμια ως υποψηφια κοπελα μου, αν και μονος , οποτε μιλαω αβιαστα, αν την εβλεπα ως υποψηφια, θα μεπιανε κι εμενα μουγκαμαρα.....................μιλα ω σαν να μιλαω σενα ανθρωπινο πλασμα , που εχει αναγκες σαν τις δικες μου , δλδ επικοινωνια,
    Είπες την λέξη κλειδί. Υποψήφια κοπέλα. Ναι, εκεί γίνεται όλο το κακό μ'εμένα. Όταν βλέπω κάποια κοπέλα που μ'αρέσει, αυθόρμητα και υποσυνείδητα την θέλω και την βλέπω αυτόματα σαν υποψήφια κοπέλα. Δεν μπορώ με τίποτα, μα με τίποτα να δω μια υποψήφια γυναίκα σαν μη υποψήφια. Εκεί, μιλάει η ακραία απελπισία μου και το πανίσχυρο συναίσθημα οτι τη θέλω ότι και να γίνει και τσακ, παθαίνω τη μουγκαμάρα. Είναι κάτι πολύ παραπάνω απο κόντρα στο ρεύμα αυτό. Όταν το συνδυάζεις όλο αυτό με οτι είμαι κλειστός, εσωστρεφής, χωρίς λέγειν και αυτοπεποίθηση, αυτόματα αχρηστεύομαι παντελώς.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    νομιζεις οτι οι γυναικες θελουν κατι διαφορετικο απο μας ? τα ιδια θελουν , και εχω διαβασει επανειλημμενως το σχολιο , ' δεν υπαρχουν αντρες σημερα ' , η ' ' οι αντρες δεν ενδιαφερονται για φλερτ ' , απο γυναικες παντα τα σχολια ................ . πες κατι , εστω και σαχλαμαρα , και περιμενε απορριψη , μην περιμενεις κατι αλλο , αλλα πες , μια , δυο , τρεις , καποια στιγμη θαχεις συνηθησει τοσο πολυ να λες σαχλαμαρες , που δεν θα ' πεφτεις ' ψυχολογικα απο την απορριψη , και εκει θα ειναι το κομβικο σημειο , που θαρχισεις ναλλαζεις νοοτροπια ......................και τροπο προσεγγισης .......................
    .................................................. .................................................. .................................................. ............................................
    Ναι, η αλήθεια είναι οτι πολλές τα λένε αυτά περι οτι δεν υπάρχουν άντρες, κλπ. Πιθανών αυτές που τα λένε να μη φταίνε, αλλα πληρώνουν τις αμαρτίες άλλων γυναικών που απορρίπτουν με το παραμικρό κάτι γαμώ τα άτομα κιόλας άντρες με αγενέστατο γεμάτο ξυνίλα τρόπο τους άντρες σε σημείο να τους κάνουν να φοβούνται να βγουν απ'το καβούκι τους ώστε νά'ναι αξιοπρεπείς. Δε σου κρύβω καθόλου οτι ανήκω μέσα σ'αυτή την κατηγορία αυτών των αντρών.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 20-02-2016 at 19:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γυναίκες,για μιλήστε:
    Σας αρέσουν οι αθλητικοί και γυμνασμένοι τύποι?
    Πως θέλετε τους άντρες?Και πως θέλει η γυναίκα τον άντρα?
    Εγώ έχω μια ροπή στους μαλλιάδες, μη γυμνασμένους.
    Και για να σε διευκολύνω και μούναρος να γινόμουν, πάλι σε αυτούς θα είχα. :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Εγώ έχω μια ροπή στους μαλλιάδες, μη γυμνασμένους.
    Και για να σε διευκολύνω και μούναρος να γινόμουν, πάλι σε αυτούς θα είχα. :p
    Ήμουν έτοιμος......

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Ναι, η αλήθεια είναι οτι πολλές τα λένε αυτά περι οτι δεν υπάρχουν άντρες, κλπ. Πιθανών αυτές που τα λένε να μη φταίνε, αλλα πληρώνουν τις αμαρτίες άλλων γυναικών που απορρίπτουν με το παραμικρό κάτι γαμώ τα άτομα κιόλας άντρες με αγενέστατο γεμάτο ξυνίλα τρόπο τους άντρες σε σημείο να τους κάνουν να φοβούνται να βγουν απ'το καβούκι τους ώστε νά'ναι αξιοπρεπείς. Δεν κρύβω καθόλου οτι ανήκω μέσα σ'αυτή την κατηγορία αυτώ των αντρών.
    Κανεις λάθος εδώ, δεν είναι ότι δεν είσαι αξιοπρεπής, απλώς αυτές είναι ηλίθιες. :p

Senior Member
    Ήμουν έτοιμος......
    Να με ρωτήσεις ή να γινόσουν μαλλιάς, άμα είναι να το σκεφτώ δηλαδή να γίνω παίδαρος. :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να με ρωτήσεις ή να γινόσουν μαλλιάς, άμα είναι να το σκεφτώ δηλαδή να γίνω παίδαρος. :p
    Μπορεί να είσαι και η μόνη που θα είπε για μη γυμνασμένο,ωραίο σώμα.....

Senior Member
    Μπορεί να είσαι και η μόνη που θα είπε για μη γυμνασμένο,ωραίο σώμα.....
    Εντάξει, ούτε εμένα με "τραβάει" ένας εύσωμος (πολύ όμως, δε μιλάμε απλά για ένα "σωσίβιο"), άλλωστε κι εγώ αν ήμουν άντρας, πως να το πω, δε θα με προτιμούσα σε καμία περίπτωση για κοπέλα μου, για φίλη μπορεί, αν και παίζεται πάλι...:p Που θέλω να κατάλήξω με αυτό, ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις από τον άλλον δεδομένου ότι δεν είμαι και εγώ καμιά κουκλάρα. Μου αρέσουν τα αδύνατα σώματα (τα φυσιολογικά, θα έλεγα), αλλά όχι τα γραμμωμενα, από μικρό κορίτσι δε μου άρεσαν.... Δεν είχα ως πρότυπο συντρόφου τον KEN.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εντάξει, ούτε εμένα με "τραβάει" ένας εύσωμος (πολύ όμως, δε μιλάμε απλά για ένα "σωσίβιο"), άλλωστε κι εγώ αν ήμουν άντρας, πως να το πω, δε θα με προτιμούσα σε καμία περίπτωση για κοπέλα μου, για φίλη μπορεί, αν και παίζεται πάλι...:p Που θέλω να κατάλήξω με αυτό, ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις από τον άλλον δεδομένου ότι δεν είμαι και εγώ καμιά κουκλάρα. Μου αρέσουν τα αδύνατα σώματα (τα φυσιολογικά, θα έλεγα), αλλά όχι τα γραμμωμενα, από μικρό κορίτσι δε μου άρεσαν.... Δεν είχα ως πρότυπο συντρόφου τον KEN.
    Σε λίγο θα πεις ότι είμαι παράλογος με αυτό που ζητάω.....
    Και μια πρόταση σου,αποδεικνύει πόσο μετρά η εμφάνιση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε παιδιά,εγώ που δεν αλλάζω την εμφάνιση μου για εμένα,αλλά για τις ωραίες,τι είμαι?

Senior Member
    Γιατί να κάνουν το πρώτο βήμα οι γυναίκες ρε παιδιά όταν υπάρχουν άντρες που για να το κάνουν θα το σκεφτούν 100 φορές;

Senior Member
    Ρε παιδιά,εγώ που δεν αλλάζω την εμφάνιση μου για εμένα,αλλά για τις ωραίες,τι είμαι?
    Για να αρέσεις στις κοπέλες, πρέπει πρώτα να αρέσεις στον εαυτό σου (true story)... Ξέρεις πόσες κουκλάρες κυκλοφορούν εκεί έξω με αυτοπεποίθηση υπό του μηδενός και βλέπεις και το τελευταίο σούργελο να κυκλοφορεί με παίδαρους και σου έρχεται να βγάλεις τα μάτια με τα χέρια σου από την αγανάκτηση. Σούργελα όχι τόσο από άποψη εμφάνισης, περισσότερο από άποψη συμπεριφοράς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Γιατί να κάνουν το πρώτο βήμα οι γυναίκες ρε παιδιά όταν υπάρχουν άντρες που για να το κάνουν θα το σκεφτούν 100 φορές;
    Γιατί να μην το κάνουν όταν τους αρέσει ή όταν αγαπούν έναν άντρα; Αυτός ο ψευτοπουριτανισμός θα μας φάει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για να αρέσεις στις κοπέλες, πρέπει πρώτα να αρέσεις στον εαυτό σου (true story)... Ξέρεις πόσες κουκλάρες κυκλοφορούν εκεί έξω με αυτοπεποίθηση υπό του μηδενός και βλέπεις και το τελευταίο σούργελο να κυκλοφορεί με παίδαρους και σου έρχεται να βγάλεις τα μάτια με τα χέρια σου από την αγανάκτηση. Σούργελα όχι τόσο από άποψη εμφάνισης, περισσότερο από άποψη συμπεριφοράς.
    Σου έχω πει που άρεσα δυστυχώς......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατί να μην το κάνουν όταν τους αρέσει ή όταν αγαπούν έναν άντρα; Αυτός ο ψευτοπουριτανισμός θα μας φάει.
    Νομίζεις πως μια όμορφη δεν θα την πέσει στον ωραίο?
    Ή η μη όμορφη σε οποιονδήποτε?
    Και στην τελική,καλύτερα όμορφος και με ένα νεφρό λιγότερο,παρά μη όμορφος και υγιής!

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast