Πρώτο βήμα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 219
    Banned
    Nα στο ρωτήσω αλλιώς και αυτό αφορά και τον whyalwaysme αν θέλει να απαντήσει.Ας υποθέσουμε ότι πας κάπου και σου μιλάει πρώτη.Εσύ μετά μπορείς να μιλήσεις; Θα βρεις τι να πεις για να μη σκεφτεί "ωχ σε τι βλάκα έπεσα;" πως ακριβώς θέλεις να σου μιλήσει κάποια; αν έρθει κάποια και σου πει "γεια σου.τι κάνεις;" και μετά περιμένει από εσένα να το συνεχίσεις το έχεις;

Senior Member
    Κι εδω οι γυναικες πλησιαζουν μονες τους αρκει να παρουν το πρασινο φως τι ενοω μια δυο φορες αμα τις κοιταξει καποιος αντρας θα το πιασουν το νοημα συν οτι υπαρχουν και αυτες που κυνηγανε αρα ακομα ποιοευκολο για τα αρσενικά
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nα στο ρωτήσω αλλιώς και αυτό αφορά και τον whyalwaysme αν θέλει να απαντήσει.Ας υποθέσουμε ότι πας κάπου και σου μιλάει πρώτη.Εσύ μετά μπορείς να μιλήσεις;
    Τότε, ναι, αναμφίβολα θα είναι αλλιώς, εξαρτάται πως το ξεκινήσει και κυρίως, αμα βλέπω οτι αυτή συνεχίζει τη συζήτηση και παραπέρα.

Θα βρεις τι να πεις για να μη σκεφτεί "ωχ σε τι βλάκα έπεσα;" πως ακριβώς θέλεις να σου μιλήσει κάποια; αν έρθει κάποια και σου πει "γεια σου.τι κάνεις;" και μετά περιμένει από εσένα να το συνεχίσεις το έχεις;
    Άμα με μου πει: "Γειά σου. Τι κάνεις;" θα απαντήσω κανονικά μεν, αλλα δε θα μπορούσα να συνεχίσω τη συζήτηση, εκτός αμα αυτή τη συνεχίζει. Ε, μετά εγώ θα συνέχιζα κι εγώ. Πρέπει να θέλει και η άλλη να συνεχίσει να μιλάει μαζί ώστε να μιλήσω κι εγώ.

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Κι εδω οι γυναικες πλησιαζουν μονες τους αρκει να παρουν το πρασινο φως τι ενοω μια δυο φορες αμα τις κοιταξει καποιος αντρας θα το πιασουν το νοημα συν οτι υπαρχουν και αυτες που κυνηγανε αρα ακομα ποιοευκολο για τα αρσενικά
    Να πάει γυναίκα προς το μέρος του άντρα εδώ στην Ελλάδα; Δε γίνεται αυτό εδώ στην Ελλάδα και όσα γίνονται είναι εξαιρετικά σπάνια. Εμένα ΚΑΜΙΑ στον αιώνα τον άπαντα δε μ'έχει πλησιάσει κι ας είμαι μια χαρά στην εμφάνιση και στο ντύσιμο.

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Τότε, ναι, αναμφίβολα θα είναι αλλιώς, εξαρτάται πως το ξεκινήσει και κυρίως, αμα βλέπω οτι αυτή συνεχίζει τη συζήτηση και παραπέρα.

Άμα με μου πει: "Γειά σου. Τι κάνεις;" θα απαντήσω κανονικά μεν, αλλα δε θα μπορούσα να συνεχίσω τη συζήτηση, εκτός αμα αυτή τη συνεχίζει. Ε, μετά εγώ θα συνέχιζα κι εγώ. Πρέπει να θέλει και η άλλη να συνεχίσει να μιλάει μαζί ώστε να μιλήσω κι εγώ.
    Ωραία.Ας υποθέσουμε ότι θέλει.Αλλά μετά την πρώτη προσέγγιση-κουβέντα περιμένει ως στρατηγική της, απο εσένα να το προχωρήσεις παρακάτω για να διαπιστώσει αν το έχεις το πως να συμπεριφέρεσαι.Τι θα κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είσαι σίγουρη?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nα στο ρωτήσω αλλιώς και αυτό αφορά και τον whyalwaysme αν θέλει να απαντήσει.Ας υποθέσουμε ότι πας κάπου και σου μιλάει πρώτη.Εσύ μετά μπορείς να μιλήσεις; Θα βρεις τι να πεις για να μη σκεφτεί "ωχ σε τι βλάκα έπεσα;" πως ακριβώς θέλεις να σου μιλήσει κάποια; αν έρθει κάποια και σου πει "γεια σου.τι κάνεις;" και μετά περιμένει από εσένα να το συνεχίσεις το έχεις;
    Εξαρτάται την γυναίκα.....

Ωραία.Ας υποθέσουμε ότι θέλει.Αλλά μετά την πρώτη προσέγγιση-κουβέντα περιμένει ως στρατηγική της, απο εσένα να το προχωρήσεις παρακάτω για να διαπιστώσει αν το έχεις το πως να συμπεριφέρεσαι.Τι θα κάνεις σε αυτή την περίπτωση;
    Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς, αν μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είσαι σίγουρη?
    Nai ειμαι σιγουρη
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nai ειμαι σιγουρη
    Γιατί έχω ρίξει ματιές,αλλά δεν έχω πάρει ανταπόκριση.

Banned
    Εννοώ ότι πες ότι δίνει την ευκαιρία να σε πλησιάσει πρώτη.Εσύ μετά έχεις τον τρόπο να κρατήσεις ενδιαφέρουσα τη συζήτηση; Γιατι στη τελική το ίδιο ντροπαλή/συνεσταλμένη/εσωστρεφής σαν εσένα μπορεί να είναι και εκείνη.Και μετά απο πάαααρα πολύ σκέψη και με την καρδιά να έχει φτάσει στα πόδια έρχεται και σου μιλάει πρώτη.Και περιμένει απο σένα για τη συνέχεια.Εσύ πως θα συμπεριφερθείς; Εχεις τον τρόπο να την κάνεις να νιώσει άνετα και να αρχίσει να σε εμπιστεύεται;
    και εσύ why αν θες απαντάς.ας πουμε ότι στην έπεσε πρώτη η όμορφη που ονειρεύεσαι αλλά δεν είναι ή δε θέλει να ειναι αρχικά ομιλητική για να δει πως συμπεριφέρεσαι.Πως θα προχωρήσεις τη φάση;

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί έχω ρίξει ματιές,αλλά δεν έχω πάρει ανταπόκριση.
    Και'γώ τα ίδια δυστυχώς.:(

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Και'γώ τα ίδια δυστυχώς.:(
    Υπάρχει και χειρότερο:είχα ανταπόκριση από μη ωραίες....

Banned
    To χειρότερο θα είναι όταν δε θα στην πέφτει ούτε θηλυκό κουνούπι και το ακόμη χειρότερο είναι ότι χωρις να το καταλαβαίνεις γίνεσαι ρατσιστής και χωρίζεις τους ανθρώπους ανάλογα με την εμφάνιση τους.
    Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στην ζωή τα πράγματα πολύ λίγες φορές είναι άσπρο ή μαύρο.Τις πιο πολλές φορές είναι γκρίζο και εμείς επιλέγουμε αν θα προσπαθήσουμε να γίνει άσπρο ή μαύρο.Για παράδειγμα πας σε ένα μαγαζί και βλέπεις να κάθεται κάπου μόνη μια κοπέλα.Πίσω σου είναι η πόρτα και μπροστά εκείνη.Αν επιλέξεις να πας να της μιλήσεις,έχεις την ευκαιρία να σε δεχθεί και να προχωρήσει η όποια κατάσταση.Αν επιλέξεις να γυρίσεις πλάτη και να πας προς την πόρτα θα αποτύχεις πριν καν προσπαθήσεις.Πρέπει να μάθετε να μη μας νοιάζει αν θα φάτε τα μούτρα σας.Τίποτε δεν έρχεται μόνο του στο πιάτο μας αν εμείς οι ίδιοι δεν κινηθούμε προς αυτό.

Senior Member
    Εγώ, Why, δε θα είχα πρόβλημα να κάνω το "πρώτο βήμα" προτείνοντάς του έναν καφέ...Αλλά όταν ρε μαλάκα "χτίζεις" τοίχο ανάμεσά μας ή δε μιλάς, 1, 2, 3, 4, 5, 10...100, α και γαμήσου, νισάφι πια !!! Έχω άδικο?

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast