Πρώτο βήμα.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 219
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    ακομα και να το κανεις παντως μην περιμενεις οτι θα σου ερχοντια απο μονες τους.
    Έχεις δίκιο εδώ. Έχω φίλο με παρόμοιο σώμα και δεν του την πέφτουν απο μόνες τους οι κοπέλες. WhyAlwaysMe?, εδώ στην Ελλάδα δεν πλησιάζει η γυναίκα τον άντρα πρώτη. Σε κάμια Αγγλία ή Αμερική, ναι, γίνεται, και χωρίς νά'χεις τέτοιο κορμί.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Έχεις δίκιο εδώ. Έχω φίλο με παρόμοιο σώμα και δεν του την πέφτουν απο μόνες τους οι κοπέλες. WhyAlwaysMe?, εδώ στην Ελλάδα δεν πλησιάζει η γυναίκα τον άντρα πρώτη. Σε κάμια Αγγλία ή Αμερική, ναι, γίνεται, και χωρίς νά'χεις τέτοιο κορμί.
    wjsrp,έχεις κανέναν μη ωραίο φίλο η γνωστό που να πηγαίνει με όμορφες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί με το τωρινό σώμα,δεν νομίζω.....Εκτός αν είχα αυτοπεποίθηση.
    Δεν είναι σαν το δικό σου ή άλλων.....
    Δεν ειμαι γυμνασμενος, ειμαι λεπτος και γραμωμενος λιγο, γυμνασμενο δεν με λες ειναι αδυνατος.

Senior Member
    Υπάρχει το 1 τοις εκατό όμως.......
    Θα γινόσουνα πουτανάκι για μια ωραία κοπέλα? Τσούλε!!!!

wjsrp,έχεις κανέναν μη ωραίο φίλο η γνωστό που να πηγαίνει με όμορφες;
    Ναι, βεβαίως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Θα γινόσουνα πουτανάκι για μια ωραία κοπέλα? Τσούλε!!!!

Γκαλ , αυτο το χιουμορ σου ......................για κωμικη κάνεις !!!

Κατι πρεπει να γινει με τα νικς , απο Gallowdance , εγινες gallow , περασες στο Γκαλοοου , και κατεληξες στο Γκαλ ..............πιο μικρα βρε παιδια τα νικς , οχι στα νικς -σιδηροδρομος , το Μακ , ειναι καλο , το Γουαι επισης , το νουμακ καλο , ανακιν καλο , το wjsrp θυμιζει αμερικανικο ραδιφωνικο σταθμο , εχω διαβασει κατι νικς , δεν απαντας μονο και μονο για να μην γραφεις ολο το νικ.........

Senior Member
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------διπλο ποστ
    Last edited by Macgyver; 18-02-2016 at 12:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Ναι, βεβαίως.

Κι εγω , απλα συμπαθης ειμαι , δεν εχω καθολου μπλα μπλα , το μισω μαλιστα , αλλα μιλαω φυσικα , σαν να μιλω σε καποια που την ξερω ηδη , αυτο φαινεται , και εχω ενα καλο go με το αλλο φυλο .............τοχετε αναγαγει σεπιστημη το απλο πραμα ....................................σκεφτομ ουν , αν καποιου ειναι το προβλημα τοσο μεγαλο να ανοιξει μια κουβεντα , αν πηγαινε σε μια θεατρικη σχολη , δημοσια , ερασιτεχνικο θιασο , ουτε ξερω πως λειτουργουν , δεν θα εξοικειωνοταν με την συνομιλια με αλλα προσωπα ? μια ιδεα εριξα ......................wjsrp , το ξερεις οτι ο Νικος Ριζος και ο Χατζηχρηστος , ειχαν μεγαλη επιτυχια στις γυναικες ? κοντοι και ασχημοι , ολοι οι κωμικοι εχουν σουξε στις γυναικες .........ειχαν αυτοπεποιθηση ομως .................................................. .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 18-02-2016 at 12:39.

Senior Member
    Με τισ φωτο που ανεβασατε θα κανετα σχεσεισ το πολυ δυο μηνων στην καλυτερη και ξερεις γτ? Γτ η ομορφια σε τραβαει ο χαρακτηρας σε κραταει ....εσεις θα φτασατε σε σημειο να αφηνετε την γκομενα για ναα πηγενετε τζιμ για να τις αρεσετε
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Στην πρωτη φωτο , εχει πεσει πολυ αυξητικη ορμονη , η αναβολικα , μετα απο 30 χρονια γυμναστικης , γιατι δεν καταφερα πτε να γινω ετσι ? γιατι αρνηθηκα να βλαψω τον οργανισμο μου με αναβολικα ...............................προτιμησα τα αντικαταθληπτικα !!!! σοβαρα τωρα , εχει δικιο η arntaben , το σωμα μπορει να ελξει μια γυναικα , αλλα να την κρατησει , αποκλειεται , και θα βγουν μετα ολες οι ανασφαλειες . οτι χειροτερο για μια σχεση...............................προσ� �πικοτητα ειναι το απαξαπαν ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Στην πρωτη φωτο , εχει πεσει πολυ αυξητικη ορμονη , η αναβολικα , μετα απο 30 χρονια γυμναστικης , γιατι δεν καταφερα πτε να γινω ετσι ? γιατι αρνηθηκα να βλαψω τον οργανισμο μου με αναβολικα ...............................προτιμησα τα αντικαταθληπτικα !!!! σοβαρα τωρα , εχει δικιο η arntaben , το σωμα μπορει να ελξει μια γυναικα , αλλα να την κρατησει , αποκλειεται , και θα βγουν μετα ολες οι ανασφαλειες . οτι χειροτερο για μια σχεση...............................προσ� �πικοτητα ειναι το απαξαπαν ...........
    εγω παντως δεν διαλεγω τισ σχεσεισ μου με βαση τους κοιλιακους
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Με τισ φωτο που ανεβασατε θα κανετα σχεσεισ το πολυ δυο μηνων στην καλυτερη και ξερεις γτ? Γτ η ομορφια σε τραβαει ο χαρακτηρας σε κραταει ....εσεις θα φτασατε σε σημειο να αφηνετε την γκομενα για ναα πηγενετε τζιμ για να τις αρεσετε
    Mα αυτό ακριβώς μπορεί να είναι ο στόχος του why.Να πηγαίνει κάθε μέρα με άλλη όμορφη για να γράψει το "κοντερ" και να γραφτεί στο βιβλίο γκίνες..

Κι εγω , απλα συμπαθης ειμαι , δεν εχω καθολου μπλα μπλα , το μισω μαλιστα , αλλα μιλαω φυσικα , σαν να μιλω σε καποια που την ξερω ηδη , αυτο φαινεται , και εχω ενα καλο go με το αλλο φυλο .............τοχετε αναγαγει σεπιστημη το απλο πραμα ....................................σκεφτομ ουν , αν καποιου ειναι το προβλημα τοσο μεγαλο να ανοιξει μια κουβεντα , αν πηγαινε σε μια θεατρικη σχολη , δημοσια , ερασιτεχνικο θιασο , ουτε ξερω πως λειτουργουν , δεν θα εξοικειωνοταν με την συνομιλια με αλλα προσωπα ? μια ιδεα εριξα ......................
    Πιο πολύ στις υποψήφιες γυναίκες κολλάω. Κατάσταση απελπισίας.:(

wjsrp , το ξερεις οτι ο Νικος Ριζος και ο Χατζηχρηστος , ειχαν μεγαλη επιτυχια στις γυναικες ? κοντοι και ασχημοι , ολοι οι κωμικοι εχουν σουξε στις γυναικες .........ειχαν αυτοπεποιθηση ομως .................................................. .
    Φυσικά, το γνωρίζω αυτό. Είχαν χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Το ίδιο και ο Σεφερλής. Εγώ απ'την άλλη, δεν έχω αυτοπεποίθηση και λέγειν + οτι είμαι κλειστός και εσωστρεφής. Το ξέρω οτι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει τόσο ρόλο. Εγώ που είμαι μια χαρά απο εξωτερική εμφάνιση έχω βάναυση αποτυχία στις γυναίκες, άλλα γνωρίζω οτι δε φταίει η εξωτερική εμφάνισή μου σ'αυτό.

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εγώ δε θα έφτιαχνα ποτέ σώμα για γυναίκα. Επίσης ξέρω οτι δε φταίει η εξωτερική μου εμφάνιση που αποτύχαινα με τις γυναίκες. Βάλε και οτι βαριέμαι και τη γυμναστική...

Banned
    wjsrp απαντάς και εδώ και με κάνεις και μένα να σε ρωτήσω και εδώ.H βάναυση αποτυχία μετά απο τόσες προσπάθειες προσέγγισης έχει προκύψει;
    Οκ σώμα δε θα έκανες για κάποια.Τι θα έφτιαχνες όμως για να εντυπωσιάσεις κάποια που σου αρέσει ώστε να ασχοληθεί μαζί σου;

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast