Πρώτο βήμα.... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 219
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    wjsrp απαντάς και εδώ και με κάνεις και μένα να σε ρωτήσω και εδώ.H βάναυση αποτυχία μετά απο τόσες προσπάθειες προσέγγισης έχει προκύψει;
    Δυστυχώς, ναι.

Οκ σώμα δε θα έκανες για κάποια.Τι θα έφτιαχνες όμως για να εντυπωσιάσεις κάποια που σου αρέσει ώστε να ασχοληθεί μαζί σου;
    Ναι, δε θά'κανα γιατί ξέρω οτι δε θ'άλλαζε τίποτα μετά όσον αφορά τις επιτυχίες μου στις γυναίκες. Θα έπρεπε να φτιάξω το λέγειν μου και αυτό ΔΕΝ φτιάχνεται μόνο του, άλλα με εξεζητημένη βοήθεια απο τρίτο.

Banned
    Δεν έγραψες όμως αριθμό αποτυχιών.πχ την έπεσες σε 2 και σε απέρριψαν άρα συμπέρανες ότι θα αποτυγχάνεις πάντα; Αφού δεν φτιάχνεται από μόνο του έχεις ψάξει για κάποιον που θα μπορούσε να σε βοηθήσει;

Δεν έγραψες όμως αριθμό αποτυχιών.πχ την έπεσες σε 2 και σε απέρριψαν άρα συμπέρανες ότι θα αποτυγχάνεις πάντα;
    Οι αποτυχίες μου είναι πάνω απο 15 και οι επιτυχίες μου, 0. Μπορεί να μην είναι το 15 πολύ μεγάλος αριθμός, άλλα να υπενθυμίσω οτι επειδή δεν έχω γνωριμίες, δεν γνώρισα πολλές κοπέλες στη ζωή μου.

Και κυρίως, δεν είναι τόσο ο αριθμός αποτυχιών, άλλα Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ οτι δεν έχω ελπίδα επιτυχίας.

Αφού δεν φτιάχνεται από μόνο του έχεις ψάξει για κάποιον που θα μπορούσε να σε βοηθήσει;
    Κάποιον όπως;

Banned
    Εννοώ αν έψαξες να βρεις αν υπάρχει κάποιος ειδικός για τέτοια θέματα σαν το δικό σου

Senior Member
    Βρε Γουαι , σουχω πει σε μπολικα πμ ποσο σε νοιαζομαι , αλλα σαν ναχεις κολλησει βρε παιδι , και δεν ξεκολλας , και ο αντμφορολ προσπαθει και αυτος απο την πλευρα τουτ να βοηθησει , μπραβο του , αλλα τι να κανει κι αυτος ο ερμος , τι μπορουμε να κανουμε για σενα ? πες , ευθεως , μην ανοιγεις συνεχως θρεντς , δεν βγαινει κατι.........

Εννοώ αν έψαξες να βρεις αν υπάρχει κάποιος ειδικός για τέτοια θέματα σαν το δικό σου
    Θα συνεχίσουμε ΕΔΩ όπου και θα έχω την απάντησή μου σ'αυτήν την ερώτηση, άλλα και στην δεύτερη ερώτηση που μου έκανες στο θέμα που υπέδειξα.

Είχα γράψει λίγο εδώ ώστε να απανατήσω στον φίλο WhyAlwaysMe?.

Senior Member
    Βρε Whyγιατι δεν ακους την μεγαλυτερη?πξγαινε να μαθεις πολεμικες τεχνες να δεις πως θα σου πεφτουν μετα οι γκομενες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Βρε Whyγιατι δεν ακους την μεγαλυτερη?πξγαινε να μαθεις πολεμικες τεχνες να δεις πως θα σου πεφτουν μετα οι γκομενες...

Παυλινα , τοτε θα πεφτουν στην κυριολεξια ..................!

Τωρα παρατηρησα οτι απανταμε στον Γουαι , ενω γραφει ο wsrp , και γραφουν για το ιδιο θεμα ακριβως , ειναι να μην μπερδευτεις ? ενα φορουμ ολοκληρο ασχολειται τελευταια με το πως θα πεσουν οι γυναικες , απαντηστε βρε γυναικες πως ' πεφτετε ' , να ξερουμε κι εμεις , απο πρωτο χερι , τι στο καλο θελετε , μπρατσα , αποφασιστικοτητα , φτυσιμο , θαρρος , ευαισθησια , τρυφεροτητα , κλωτσιες , τι ????

Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παυλινα , τοτε θα πεφτουν στην κυριολεξια ..................!
    Επειδή μπερδεύτικα κι εγώ (ως άχετος που είμαι στο γκομενικό), γιατί στην πέφτουν μετά οι γκόμενες; Εννοώ, τι είναι αυτό που θα τις προσελκύει; Είχα πάει κι εγώ για λίγο, βέβαια για άλλο λόγο (όχι γκομενικό) και τα παράτησα γρήγορα.

Senior Member
    Aυτο που εννοει η Παυλινα , και ειναι σωστο , ειναι οτι η γνωση μιας πολεμικης τεχνης , σου δινει αυτοπεποιθηση , το λεω απο πρωτο χερι ,,διοτι ξερω και τζουντο και λιγο μποξ ................

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aυτο που εννοει η Παυλινα , και ειναι σωστο , ειναι οτι η γνωση μιας πολεμικης τεχνης , σου δινει αυτοπεποιθηση , το λεω απο πρωτο χερι ,,διοτι ξερω και τζουντο και λιγο μποξ ................
    Οπότε, βοηθάει έμμεσα να βρει κάποιος κοπέλα. Εγώ γενικά έχω θέμα με αυτοπεποίθηση. Βασίζεται πολύ στην τρέχουσα διάθεσή μου.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 18-02-2016 at 19:50.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Θα γινόσουνα πουτανάκι για μια ωραία κοπέλα? Τσούλε!!!!
    Γιατί όχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί όχι?
    Και μετά μπαίνει ο κάθε chris και αποκαλεί εμάς "*******κια"!!! :p

Member
    Προσωπικα ποτε δε θα προσεγγιζα καποιον ερωτικα.. Αλλα δε μ αρεσει να με προσεγγιζουν ουτε οι αντρες ερωτικα (δλδ το κλασσικο πεσιμο). Τουλαχιστο να μην κανει μπαμ απο την αρχη... Νιωθω πιεση ετσι. Προτιμαω να ξεκινησει η γνωριμια πιο χαλαρα και "φιλικα", για μενα εχει πιο πολυ αξια κι εχω χρονο να νιωσω ανετα με τον αλλον, να καταλαβω αν οντως μ αρεσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by yanat View Post
    Προσωπικα ποτε δε θα προσεγγιζα καποιον ερωτικα.. Αλλα δε μ αρεσει να με προσεγγιζουν ουτε οι αντρες ερωτικα (δλδ το κλασσικο πεσιμο). Τουλαχιστο να μην κανει μπαμ απο την αρχη... Νιωθω πιεση ετσι. Προτιμαω να ξεκινησει η γνωριμια πιο χαλαρα και "φιλικα", για μενα εχει πιο πολυ αξια κι εχω χρονο να νιωσω ανετα με τον αλλον, να καταλαβω αν οντως μ αρεσει.
    Συμφωνώ απόλυτα. Κατι που μου εχει κανει πολυ εντύπωση στη χωρα που ειμαι τωρα ειναι οτι έξω στο δρόμο και στα μπαρ θα μιλήσω με άντρες που θα μου πιάσουν κουβέντα οι οποίοι δεν περιμένουν τιποτε αλλο. Σε ενα μπαρ πχ ενώ περιμένουμε τα ποτά μας θα ανταλλαξουμε 2 κουβέντες και μετα θα φυγουμε. Για μένα ειναι τοσο απελευθερωτικό ολο αυτο. Στην ελλαδα ένιωθα πάντα οτι ο αλλος θα μου μιλήσει έξω επειδη του άρεσω εξωτερικά αρα αν του απαντήσω και του πιάσω κουβέντα του δίνω και εγω σήμα οτι θελω κατι παραπανω. Μα γιατι αυτο να γίνει στα 5 πρώτα λεπτα; Οι άντρες λενε μια κουβέντα μονο σε αυτές που τους αρέσουν και μετα αν οι κοπέλες δεν το συνεχίσουν κλαιγονται. Μα αυτοί ξεκινανε αυτη την ηλίθια προσέγγιση του "εισαι ενα κομμάτι κρέας γιατι ουσιαστικά σου μιλάω γιατι μου άρεσε το σώμα σου/πρόσωπο σου/whatever αλλιώς κουβέντα δεν θα σου απηυθηνα"; Ας δούνε οι άντρες λιγο τις γυναίκες σαν ανθρώπους πρώτα, ας καταλάβουν οτι ειναι όντα με επιθυμίες, αγχη, όνειρα, ανασφαλειες σαν και αυτούς και μετα θα δούνε πόση διαφορα θα υπάρχει και απο την αντιμετώπιση της άλλης πλευράς. Οσο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν πλαστικές κούκλες που το μονο για το οποίο έχουν λογο να τις προσεγγίσουν ειναι η ομορφιά τους, τι περιμένουν;

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast