Results 31 to 45 of 63
Thread: Λακης Λαζοπουλος και φθονος
-
19-02-2016, 07:16 #31
Σταυρουλα , θα συμφωνησω οτι ο Σοιμπλε ειναι πολυ καλυτερος πολιτικος , απο οπποιονδηποτε Ελληνα πολιτικο ................ που δεν ειναι πολιτικος , ενα κτηνος ειναι , που υπερασπιζεται την κωλοπατριδα του , αλλα τουλαχιστον την υπερασπιζεται , δεν κοιταει το ιδιον συμφερον του.......................οπως οι δικοι μας .......ποιος ειναι περισσοτερο κτηνος , ο Σοιμπλε η ο εκαστοτε Τσιπρας , Μητσοτακης , Παπανδρεου η ξερω γω ποιος Ελλην πολιτικος , παιζεται ...........
- 19-02-2016, 07:17 #32
19-02-2016, 07:34 #33
Μα ειναι προφανες οτι βρισκομαστε σε πολεμο , επι κατοχης , η κατασταση ηταν καλυτερη στην Ελλαδα , συμφωνα με τα λεγομενα παλαιοτερων , δεν χρειαζεταινα πεσουν σφαιρες , για να κηρυχθει ενας πολεμος , τωρα οι πολεμοι , δενγινοται με σφαιρες , αλλα με το χρημα , το υπερτατο οπλο μαζικης καταστροφης .........................αφου δεν βγαινει κανεις να μιλησει , μπραβο του Λαζοπουλου που πηρε την πρωτοβουλια και μιλησε , εγω τον συγχαιρω , αν και δεν τον γουσταρω , επειδη ολοι εχουμε δεχθει την μοιρα μας , και ανεχομαστε τον καθενα , οποιος δεν την δεχεται ειναι κατακριτεος ? οχι βεβαια , δεν δινω πενταρα αν ο Σοιμπλε ειναι σε καροτσακι , η οχι , τετοιοι ανθρωποι θα επρεπε να βρισκονταιστην απομονωση , δια βιου , το καροτσακι ειναι πολυ μικρη τιμωρια για τετοια κτηνη , σαν τον Σοιμπλε , και οποιονδηποτε Σοιμπλε ..........................η Λαγκαρντ , η Νταιζελμπλουμ , η ξερω γω ποιος , Παπανδρεου , Μητσοτακης , και οποιος καταχραστηκε δημοσιο χρημα , ολοι αξιζουν ενα εκτελεστικο αποσπασμα και μονον , και επειδη ειμαι επιεικης , αντε ισοβια στην χειροτερη φυλακη του πλανητη ..............................αν και με μια σφαιρα στον κροταφο , λυνονται πολλα προβληματα , μια και καλη .......................που να δικαζεις τωρα , πρωτα πυροβολεις και μετα ρωτας ..........
19-02-2016, 09:01 #34
19-02-2016, 09:37 #35
Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλα αυτο που λες για αυτο διόρθωσε με αν κανω λαθος. Λες οτι ειναι δέντρο να ασχολούμαστε με τα δικαιώματα των γκει γιατι καταπατώνται τα δικαιώματα των αναπήρων; Αφου καταπατούνται δλδ τα μεν ας καταπατούνται και τα δε; Δεν καταλαβαίνω γιατι να μην παλεύουμε για ολα απο το να προσπαθουμε να κατηγοριοποιησουμε ποια δικαιώματα ειναι πιο σημαντικά. Κατακριτέα η καταπάτηση δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ, εξίσου κατακριτέα η καταπάτηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Ας παλέψουμε για ολα και ας μην κρίνουμε κάποιους αγώνες ως λιγότερο σημαντικούς. Γιατι οσο πονάει ενα παιδι με Ασπεργκερ απο την κοροϊδία, το ίδιο πονάει και ενα ομοφυλόφιλο παιδι ή παιδι ενός ομοφυλοφιλου ζευγαριού οταν το κοροϊδεύουν. Δεν υπάρχει ζυγαριά σε αυτα τα πράγματα. Και κατι τελευταίο. Οι αλλαγές θα έρθουν απο τα παιδιά και οχι απο τους ενήλικες με τις παγιωμενες απόψεις οποτε ειναι λογικό το βάρος να ρίχνεται στις μικρότερες ηλικίες.
19-02-2016, 12:23 #36
το δάσος είναι ο σεβασμός γενικά στην διαφορετικότητα των ανθρωπων, αυτό εννοει η cici. η ισότητα...η παιδεία κτλ κτλ τι νοημα εχει να σεβομαι τους γκέη επειδη θελω να το πάιξω ανοιχτόμυαλη..χωρις να αλλαξω την νοοτροπία μου στα υπόλοιπα θεματα?
φυσικα και πρεπει να παλευουμε..αλλα να μην το περιορίζουμε μονο σε μια κατηγορία ανθρωπων.
Βέβαια ειναι και το κάθε θέμα πόσο σε καίει. δηλαδη..εγώ σε αυτό το φόρουμ "παλεύω" για τα δικαιώματα της γυναίκας. οι περισσοτεροι σέβονται την κατασταση μου, αλλα δεν σέβονται το φύλο μου και λένε δημοσίως κάτι απίστευτες καγκουριες και καφρίλες χωρίς να ενδιαφερονται για το πόσο ρατσιστικο ειναι σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μορφωτικά επίπεδα, έχουν ενσωματόσει την νοοτροπία αυτή... εμενα αυτο με επηρεαζει όμως.
για να μην μιλήσω για τον ρατσισμο στο θεμα κιλων... εκει πια εχω χάσει την μπάλλα ...γράφει καποιος οτι αισθανεται ασχημος γιατι εχει παραπάνω κιλα και ο άλλος του στελνει για βοηθεια δίαιτες και ασκήσεις για να τα χάσει, σαν να του λέει ..ναι συμφωνω εισαι ασχημος! και ύστερα μιλάει για ισότητα... ποιο δεντρο και ποιο δάσος... αστα!
19-02-2016, 12:54 #37
Ρεα συμφωνώ απόλυτα μαζι σου σε ολα τα σχόλια που εχω δει να κανεις για το πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες μέσα σε αυτο το φόρουμ οπως και έξω στην ελληνική κοινωνία. Και ναι ειμαι κατα της στήριξης μονο συγκεκριμένων ομάδων ενάντια στο ρατσισμό. Αλλα ξέρεις κατι; Αυτός που θα στηρίξει μονο μια συγκεκριμένη μερίδα ατόμων ενάντια στο ρατσισμό, δεν βοηθάει καν αυτη την ομάδα ανθρώπων αρα δώρο άδωρο. Αν δεν πηγάζει απο μέσα σου ολο αυτο προφανως και μονο κακο κανεις αντί για καλο. Καλο ειναι να παλεύουμε για τα δικαιώματα όλων και ειδικά εκείνων που δεν έχουν να κανουν με εμάς. Εκει πιστευω φαίνεται πραγματικά ποσο στηρίζουμε το διαφορετικό. Αλλα ναι εννοείται οτι το πρωτο πράγμα που μάχεται ο καθένας συνήθως ειναι αυτο που τον αφορά. Ας προσπαθούμε να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους αγώνες που γίνονται εκει έξω. Μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα με την constantly curious αλλα με διαφορετικα λόγια.
19-02-2016, 13:43 #38
melissa, αυτο που σου ειπε η Ρεα εννοω. Δεν εχω προθεση να μειωσω ή να ζυγισω κανενος το δικαιωμα να αγωνιστει για σεβασμο. Εγω ηθελα να τονισω πώς μεσω των ΜΜΕ αναπαραγουν ανα περιοδους με εμφαση ενα θεμα ως Ρατσισμο παραβλεποντας τις υπολοιπες μορφες ρατσισμου. Φανταζομαι πως εχεις συναντησει στην ζωη σου ανθρωπους να λεν πως δεν ειναι αλλά να αναφερονται με μένος σε μια παθηση ή σταση ζωης. Ο ρατσισμος πληγωνει, περιθωριοποιει, ευνουχιζει. Όπου και εαν στρεφεται. Οσο για τις αλλαγες αν εγω λεω σε ενα παιδι πως η ανακυκλωση βοηθαει τον πλανητη γη και δεν την εφαρμοζω ή πεταω απο το παραθυρο αυτοκινητου οτι βρω, εχω ευθυνη. Αν λεω σε ενα παιδι πως ο ρατσισμος δεν ειναι σωστος και βριζω και χυδαιολογω απεναντι σε εναν ανθρωπο πχ που ηρθε μεταναστης τι μηνυμα του δινω ? οτι δεν βριζουμε εγχωριους αλλα ολους τους αλλους ναι ? Αν του πω να αρκειται σε αυτα που του προσφερουν οι γονεις του αλλά του γκρινιαζω για το ποσα θα ηθελα και δεν εχω τι του λεω ?
Ξεκιναει και απο εμας, εφοσον ειμαστε ενηλικοι με διαθεση για αλλαγη. Εαν δεν ειμαστε τοτε απλα συνεχιζεται το εργο που ετσι και αλλιως υπαρχει.
* Σε ευχαριστω Ρεα."Make sure your worst enemy isn't you"
19-02-2016, 14:02 #39
19-02-2016, 14:03 #40
19-02-2016, 14:14 #41
Αχ ρε συντροφισσα...
"Make sure your worst enemy isn't you"
19-02-2016, 15:22 #42
19-02-2016, 15:55 #43
τι ειπε:
«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές. Όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά - σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μία ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη»Η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν μίλησα ούτε γενικά, ούτε αφηρημένα, ούτε σε πληθυντικό αριθμό.Μην επεκτείνετε λοιπόν τη σκέψη σας, σας παρακαλώ, διότι εγώ δεν επεκτάθηκα πέραν του εν λόγω πολιτικού. Είπα και εννόησα ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο μοιάζει να έχει καθηλωμένο το μυαλό και αυτή η εμμονή είναι σα να γεννά παραφροσύνη.Δεν φαντάζομαι να πιστέψατε ότι αυτές μου οι σκέψεις αφορούν όλους όσους έχουν κινητικά προβλήματα και επιστήμονες, διανοούμενους, ανθρώπους όλων των κατηγοριών. Δεν υπήρξε απολύτως καμία άλλη αναφορά και πάντα αναφέρομαι σε καθέναν ξεχωριστά.
Να μην κρίνουμε ούτε το κοινό από κάτω που χειροκρόταγε; Να μην κρίνουμε τον έναν να μην κρίνουμε τον αλλον...
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Albert Einstein
19-02-2016, 16:05 #44
19-02-2016, 16:05 #45
Οσες εκπομπες του ειχε τυχει να δω... δεν θα ξεχασω την διαφημιση τσιπουρου και το ποτισμα του κοινου...
"Make sure your worst enemy isn't you"