Λακης Λαζοπουλος και φθονος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Δεν διαφωνω πως η εξεληξη του ανθρωπου ηταν ποιοτικα υλικη κυριως και οχι "ηθικη" ας πουμε, αλλα ετσι ειναι. Οσον αφορα τα παιδια που πεινανε, το εχω σκεφτει πολυ γιατι κ το εχω ακουσει κ εχω επισκευθει την κενυα στο παρελθον κ ειχα παθει ενα σοκ πολιτισμικο. Θεωρω πως παντα πρεπει να υπαρχει μια κατασταση "politically correct" και ενα "περιθωριο" για να υπαρχει "ενδιαφερον" στις κοινωνιες ωστε να παραμενουν ζωντανες. Ισως ετσι που το περιγραφω η διαδικασια της κοινωνικοπολιτισμικης ζυμωσης και εξελιξης φανταζει ως μια μαζοχιστικη κατασταση, αλλα θεωρω πως τα ψεγαδια ειναι απαραιτητα για να υπαρχει κατευθυνση, η διευθυνση της κατευθυνσεως ειναι ενα θεμα σαφως. Παντου συμβαινει. Στην οικονομια, στις κοινωνιες, στις ανθρωπινες σχεσεις, στην επιστημη.
    Ειναι μια αποψη κι αυτη , Σταυρουλα .....................παντα θα υπαρχουν ψεγαδια στις κοινωνιες , και τα πολιτικοοικονομικα συστηματα , ειτε μας αρεσει , ειτε οχι , και εχεις δικιο , παντου συμβαινει ...................... ειμαστε ατελη οντα , και δρουμε ως τετοια , παντα θα υπαρχουν αδικιες στον κοσμο αυτο , οπως και παντα υπηρχαν , γιατι ναλλαξει αυτο ? ειναι ρομαντικοι οσοι πιστευουν οτι ο κοσμος θα βελτιωθει , αυτη ειναι η κατασταση , ειτε μας αρεσει , ειτε οχι .........

Senior Member

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δηλαδή ο (Β)λάκης,τι θέλει να πει?
    Ότι π.χ. ο Stephen Hawking δηλαδή,είναι κολλημένος με μια ιδέα λόγω σωματικής αναπηρίας?Και έτσι γίνεται με τους υπόλοιπους που έχουν καθηλωθεί σε αναπηρική καρέκλα?
    Του έχει πει κανείς πως έχει σκ@τ@ στον εγκέφαλο του?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345