είμαι σε απόγνωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 136
    Senior Member
    Η σκέψη είναι χρήσιμη όταν σε οδηγάει κάπου.
    Βάλε τη σκέψη σου να σε οδηγήσει κάπου λοιπόν.
    Βγάλτην από τους μαύρους κύκλους που κάνει.

Ειλικρινά σε νιώθω και αυτό που μπορώ σίγουρα να σου πώ είναι ότι ο χρόνος είναι μαζί σου.
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    Κι αν με οδηγήσει στο χωρισμό? Γιατί εκεί το βλέπω να καταλήγει... Θα είναι δύσκολο αλλά στην τελική θα είναι καλύτερα και για μένα, και για κείνη...

Senior Member
    Όπου οδηγηθείς να το κάνεις πρώτα γιατί το θέλεις. Μετά είναι εύκολο να ζήσεις ξέροντας ότι έκανες όχι αυτό που έπρεπε (άραγε ποιός καθορίζει αυτό το πρέπει,,,,,,) αλλά γιατί ΕΣΥ το θέλησες.
    been good, been bad. WILL GO ON

Member
    έχεις δίκιο... Απλά δεν ξέρω και εγώ τι θέλω κατάλαβες?... Αφού είναι έτσι και δεν μπορώ να βρω κάτι να το αφήσω πίσω μου, τότε να χώρίσω να μην ταλαιπωρούμαι, αλλά όσο νά\'ναι, κρίμα, γιατί ήταν κάτι τόσο τέλειο, και χαλάει από κάτι με το οποίο εγώ δεν είχα σχέση καν...Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χαλιόμουν για κάτι τέτοιο, ίσως για την κοπέλα όμως που θα έβλεπα σοβαρά να μην ήμουν και τόσο απελευθερωμένος...

Member
    Να ήταν μεγάλη γυναίκα ναι, αλλά πώς σου φαίνεται justme, και γενικά όλους σας, να επιζητά το σεξ και μόνο από τέτοια ηλίκία και να το κυνηγάει?... Εμένα δεν μου αρέσει πάντως....

Senior Member
    Originally posted by puma_boy
    Να ήταν μεγάλη γυναίκα ναι, αλλά πώς σου φαίνεται justme, και γενικά όλους σας, να επιζητά το σεξ και μόνο από τέτοια ηλίκία και να το κυνηγάει?... Εμένα δεν μου αρέσει πάντως....

δεν καταλαβαίνω τίποτα θεέ μου...
    από ποιά ηλικία θα έπρεπε βρε άνθρωπέ μου να επιζητά σεκς?

Member
    Reina μπορεί και να εκφράστηκα λάθος αλλά προσπαθώ να πω ότι είναι τελείως διαφορετικό να έχει μια γυναίκα τέτοιες εμπειρίες, και άλλο ένα κορίτσι... Ε δεν είναι λίγο κάπως....?

Senior Member
    Δυστυχώς ή ευτυχώς Πούμα, ζούμε στο 2008. Οι έφηβοι σήμερα έχουν διαφορετικές εμπειρίες και ανάγκες από τους εφήβους του χτες.

Κακώς ή καλώς, οφείλεις να το δεχτείς. Ας δούμε τη θετική όψη σε αυτό το νόμισμα, κι ας απλουστεύσουμε τα πράγματα.

Εγώ ας πούμε σε χαρακτηρίζω πουριτανό, οπισθοδρομικό και δυσπροσαρμοστικό όσον αφορά τις εξελίξεις της εποχής μας. Είναι δίκαιο? Πώς το ακούς?

Member
    Ναι ok αλλά νομίζω ο χαρακτηρισμός θα ήταν υπερβολικός, no offense.. Ζούμε στο 2008 συμφωνώ και αποδέχομαι ότι οι νέοι έχουν σαφώς περισσότερες εμπειρίες από χθες... Για να εξηγούμαστε, δεν κακοχαρακτηρίζω καμία έφηβη που θέλει να κάνει σεξ. Ίσα ίσα το αποδέχομαι, το υποστηρίζω και το θεωρώ απόλυτα λογικό, όπως και τα αγόρια που το θέλουν. . Δεν είμαι προκατειλημμένος να χαρακτηρίσω μια κοπέλα που το κάνει, αλλά έως ένα βαθμό, και αυτό το βαθμό ίσως γιατί η κοινωνία είναι ακόμη προκατειλημμένη! Εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό ας πούμε, και όχι ακραίο?

Member
    εννοώ για τη συγκεκριμένη περίπτωση, έτσι? ...

Senior Member
    To μόνο που με χαροποιεί στη συγκεκριμμένη περίπτωση είναι η κοπελιά. Στα 30 της θάναι σούπερρρ!!!

Member
    liberchild σκέψου σοβαρά και πες μου. Ναι αν δεν την έβλεπες σοβαρά θα σε χαροποιούσε το γεγονός , στη σκέψη ότι είναι free και θα έβγαζες γούστα... Θα δεχόσουν και θα μπορούσες όμως να κάνεις μια σχέση σοβαρή? ...

Junior Member
    Ειναι ξεκαθαρο,πως η γυναικα ειναι για σπιτι.
    Απολαυσε το οσο μπορεις,μαθε απ αυτην και μην κολλησεις μαζι της γιατι τους αντρες τους αλλαζει σαν τα πουκαμισα..

Οταν πιστεψεις οτι ηρθε ο καιρος για φυτρομενα κερατα,ψαξε το κεφαλι σου καλα..

Υγ:Δε μου λες,Ρωσιδα ειναι?

Junior Member
    Εγω παντως τα ειχα με τοσο εμπειρη κοπελα και ανακαλυψα στην πορεια οτι ειχε και λεσβιακες προτιμησεις.Παντως το καλυτερο απ ολα ηταν οτι εκανε κατι π*πες,σκετη τρελα!
    Εμαθα οντως πολλα απ αυτη τη σχεση.Το κακο με μενα ηταν πως την ερωτευτηκα και αυτη πεταξε την καρδια μου στα σκουπιδια οταν ενιωσε την αναγκη για νεες εμπειριες..

Υγ:η δικια μου ηταν ρωσιδα παντως που ειχε μεγαλωσει ελλαδα και σπουδαζει γραφικες τεχνες..

Senior Member
    Originally posted by αγροτης

Υγ:Δε μου λες,Ρωσιδα ειναι?
    εχω βαρεθει τις γενικευσεις....

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast