Results 61 to 75 of 136
Thread: είμαι σε απόγνωση
-
03-02-2008, 19:41 #61
Originally posted by justme
Εχμ..... τι ακριβώς (με λεπτομέρειες όμως) πρέπει να έχει κάνει κάποιος - κάποια για να εμπίπτει σε αυτόν τον μέσο όρο??
Και είναι καλό να πέφτουν όλοι πάνω σε αυτόν το Μ.Ο??
Ακόμα θα ήθελα να ήξερα αν θα έπρεπε όλους όσους δεν πέφτουν σε αυτόν το Μ.Ο να τους κόβουμε λίγο το ένα αυτί έτσι για να ξεχωρίζουν?
Τέλος προτείνω όλους τους αποφυλακισμένους να τους πυροβολούμε κατά την έξοδό τους από την φυλακή καθώς αυτό που ήταν θα εξακολουθούν να \"είναι\"
Να το συνεχίσουμε μήπως και σε όποιοες άλλες κοινωνικές μειονότητες θεωρεί ο Μ.Ο μειονότητες???
Πάντως Αλέξανδρε σε ένα συμφωνούμε αΑν από την άλλη δεν είναι ζήλεια αυτό που νοιώθεις αλλά \"ηθική διαφοροποίηση\" (ή όπως αλλιώς θες πες το) τότε είναι σημαντικό και δεν πρέπει να το παραβλέψεις
Όντως πρέπει κάτι να κάνεις (με τον ευατό σου όμως εννοώ εγώ). Λίγο δούλεψέ το μέσα σου και δες ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεις κάποια που σου συμπερριφέρεται πολύ καλά στο παρών βασίζοντας την κρίση σου στο παρελθόν της
Πούμα, αυτό που σου είπα με το στυλό και το χαρτί το εννοώ ως έχει. Υλοποίησε με κάποιον τρόπο αυτό που σκέφτεσαι. Βγάλτο έξω από το μυαλό σου και δώσε του μορφή. Αλλο είναι να σκέφτομαι ότι \"θέλω να το ξεχάσω\" και άλλο να υλοποιώ αυτή μου την σκέψη
Οι φυλάκισμένοι συνήθως βγαίνουν χειρότεροι...!
Να προσθέσω ότι δεν είναι θέμα κόμπλεξ να δέχεσαι ή να μην δέχεσαι κάτι.
Για να είσαι στο Μ.Ο. δεν πρέπει να έχεις αλλάξει τους άντρες σαν τα πουκάμισα και να έχεις κάνει τρίο. Ακόμη περισσότερο μάλιστα όταν είσαι κάτω από 18.
Έτσι είναι.
Η περίπτωση σου χαρακτηρίζεται \"ακραία\".
Don\'t be so open that your brains spill out όπως λέει και μια... παροιμία!
\"Φασιστικός\" μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε \"επιβάλει\" την άποψη του ως τη μόνη σωστή και απαιτεί συμμόρφωση. Είτε έχει πάει με μία είτε με 200. Είτε με έναν είτε με διακόσιους. Είτε συντηρητικός είτε φιλελεύθερος. Είτε αγάμητη, είτε \"τσουλί\".
Από \'κει και πέρα καλό είναι να αναγνωρίζεις τι θεωρείς ότι σου πάει και τι όχι και ο μακαριστός να μην είσαι. Ακόμα κι αν μία που έχει πάει με 200 σου ουρλιάζει ότι είσαι κομπλεξικός. Κάτι συμβαίνει. Απλά.
Το μόνο στο οποίο εναντιώνομαι είναι η αντίληψη ότι ένας άντρας μπορεί να έχει πάει με 200 και μετά να κατασταλάξει σε μία κι αυτό να είναι θεμιτό, η κοπελιά να αισθάνεται και τιμημένη μάλιστα.
Ενώ αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει δεχτό για μια κοπέλα.
Επειδή τα στεγανά των φύλων έχουν πέσει προ πολλού καιρός είναι να σταματήσουν κι αυτές οι προκαταλήψεις.
Από κει και πέρα όμως, η σεξουαλική ζωή δεν περιορίζεται μόνο σε τι θεωρείται ταμπού ή \"πουτανιά\" (αντρική/γυναικεία). Έχει επεκτάσεις και λέει πολλά για την ψυχολογία κάθε ατόμου.
Αποσυνδέοντας το επόμενο από το κύριο θέμα: ξέρεις που είναι η κατάληξη των περισσότερων ιερόδουλων; στο ψυχιατρείο. Ο άνθρωπος δεν \"αντέχει\" να σκορπίζεται, κι αν το κάνει πάει ενάντια στη φύση και την αξιοπρέπεια του και κάτι \"κακό\" κρύβει.
Επίσης είναι αποδεκτό ότι κάποιος με πολλές σχέσεις έχει επίκτιτη δυσκολία να \"κολλήσει\" με κάποιον και να δώσει. Αυτό προέρχεται από τον αριθμό των σχέσεων του. Όχι από μειονέκτημα του χαρακτήρα του που ενδεχομένως τον οδήγησε στις πολλές σχέσεις.
Τίποτα από αυτά δεν έχουν να κάνουν με Μ.Ο. ή με \"συντηρητισμό\" κι αν κάπου εφάπτονται, δεν ακυρώνονται.
- 03-02-2008, 20:13 #62
Δεν είναι αποκλειστικά κόμπλεξ....
Εδώ υπάρχει ένα παρελθόν και είτε το αποδέχεσαι είτε όχι ! Να συμφωνήσω με τον Αλέξανδρο, είτε σου πάει είτε όχι ! !
03-02-2008, 20:25 #63
Και στην τελικη....μα καλα ολοι εσεισ οι αντρεσ..
νομιζετε πωσ εμασ τισ γυναικεσ δεν μασ ξενερωνει που εσεισ εχετε παει με δεκαδεσ γυναικεσ ο καθενασ σασ?...ποσοι ανδρεσ λενε με ποσεσ γυναικεσ πραγματικα εχουν παει σεξουαλικα??????
σασ πλειροφορω κι εσενα πουμα...πωσ ειναι σουπερ ξενερωτικο το να σασ σκεφτομαστε με δεκαααδεσ γυναικεσ και φασεισ μιασ βραδιασ..αλλα το εχουμε δεχτει...το βαζουμε στην ακρη..και καποτε αν ειστε ο\" καταλληλοσ\" ανδρασ στην ζωη μασ σασ παντρευομαστε , σασ λατρευουμε και κανουμε οικογενεια μαζι....
2 ατομα που αγαπιουντε αγαπανε ο ενασ τον αλλο γι αυτο που ειναι και οχι γι αυτο που ηταν.........
το παρελθον ανηκει στο παρελθον.... ημαστε τυχεροι αν καποιοσ μασ χαριζει ενα μοναδικ0ο και υπεροχο , ευτυχισμενο παρον μαζι του....~~!!!!!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
03-02-2008, 20:50 #64
Ωραία Adzik εγώ όμως δεν σκέφτομαι τόσο σοβαρά για γάμους και τέτοια, δεν είμαι σε τέτοια ηλικία εξάλλου.. Καταλαβαίνω όμως ότι και εσάς θα σας ξενέρωνε μια αντίστοιχη κατάσταση...
Αλλά ίσως και γω να μην ξέρω όλη την αλήθεια, η οποία μπορεί να είναι και χειρότερη...
Πάντως συμφωνώ με τον Αλέξανδρο , δεν ξέρω για το Μ.Ο. αλλά θεωρώ και εγώ το παρελθόν της ακραίο...
σύμφωνα με την ηλικία της, έτσι? Πείτε μου ρε παιδιά, δηλαδή ποιός δεν το θεωρεί ακραίο?? δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το θεωρώ . σε μια σοβαρή συζήτησή μας μου είπε ότι ναι μεν έχει μετανιώσει, αλλά σε γενικές γραμμές δεν το θεωρεί ακραίο αυτή, διότι υπάρχουν πολύ πιο ακραία παραδείγματα.. και τα πήρα με αυτό.. Δηλαδή, έπρεπε να γίνει το πουτανάκι της λέω, για να θεωρηθεί ακραίο? Τεσπα, δεν κάθομαι να την κρίνω γιατί πήγε με τον έναν ή τον άλλον ή το τρίο ή οτιδήποτε, αλλά όπως είπατε, εμένα δεν μου πάει!! και όσο και αν τη θέλω, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το ξεχάσω ή να συμβιβαστώ...
03-02-2008, 20:58 #65
νομιζω πωσ αυτη η εναλαγη συντροφων ,ηταν η κραυγη τησ για αγαπη...ισωσ την εμαθαν πωσ οταν κανει ερωτα..τοτε θα την αγαπησουν οι αλλοι...ισωσ ειχε αυτη την λανθασμενη εντυπωση και αν ναι...δεν εγταιγε προφανοσ εκεινη....
...δεσ το κι ετσι... ισωσ επιτελουσ διπλα σου (αν επιτελουσ απλα αγνοησεισ το παρελθον τησ) πειστει πωσ δεν θα την αγαπανε οι ανδρεσ επειδη θα τουσ δινεται σεξουαλικα αλλα επειδη ειναι αυτη που ειναι σαν ατομο....
αντι να εστιαζεσαι σε μια λεπτομερια...που σε χαλαει ..καλα θα κανεισ να εστιαστεισ σε μια αλλη θετικη λεπτομερια σε εκεινη που σε κανει να την αγαπασ..να την θελεισ, να την σεβεσαι... αλλιωσ σηκω και φυγε γιατι εσυ μπορει απλα να χαλαστεισ..αλλα εκεινη μπορει τελικα να πληγωθει χειροτερα.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
03-02-2008, 21:03 #66
\"\"\"\"το παρελθον ανηκει στο παρελθον.... ημαστε τυχεροι αν καποιοσ μασ χαριζει ενα μοναδικο και υπεροχο , ευτυχισμενο παρον μαζι του....~~!!!!!! \"\"\"
...αν ο αλλοσ ειναι ολοκληρωτικα δικοσ σου...διπλα σου...ειλικρινα και ολοψυχα..τοτε θεωρισε το ωσ δωρο στην ζωη σου..και δειξε την απαραιτητη ευγνωμοσυνη και σεβασμο..γιατι πιστεψε με δεν συμβαινει σιχνα στην ζωη να εχεισ κοντα σου ατομα που ειναι απολυτα δοσμενα σε εσενα και ειλικρινη....
σεβασου την επιλογη τησ να δινει τον χρονο τησ σε εσενα.. και οχι σε καποιον αλλον... γιατι αν αρχισεισ να φερεσαι ασχημα τοτε δεν θα αξιζεισ πια καμια προσοχη τησ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
03-02-2008, 22:17 #67
σέβομαι όλα αυτά που λες, και αν σκέφτομαι να χωρίσω τολμώ να σου πω ότι το σκέφτομαι όχι μόνο για να ησυχάσω εγώ, αλλά και εκείνη.. Δεν λέω, αν της πω να χωρίσουμε θα την πληγώσω, αλλά επειδή απ\'ότι βλέπω δεν θα ξεχάσω το παρελθόν της, αργότερα θα την πληγώσω και θα την πληγώνω χειρότερα, και δεν το θέλω....
03-02-2008, 22:27 #68
και δεν ίσχυε πάντα αυτό που λες.. Ξέρω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιζητούσε κάτι παραπάνω, αγάπη όπως λες... και αυτό με χαλάει, αν ήταν έτσι όπως λες, ίσως ναι, ένα ελαφρυντικό, να ένιωθα καλύτερα...
04-02-2008, 00:24 #69
Originally posted by alexandros3
\"Φασιστικός\" μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε \"επιβάλει\" την άποψη του ως τη μόνη σωστή και απαιτεί συμμόρφωση. Είτε έχει πάει με μία είτε με 200. Είτε με έναν είτε με διακόσιους. Είτε συντηρητικός είτε φιλελεύθερος. Είτε αγάμητη, είτε \"τσουλί\".
Από \'κει και πέρα καλό είναι να αναγνωρίζεις τι θεωρείς ότι σου πάει και τι όχι και ο μακαριστός να μην είσαι. Ακόμα κι αν μία που έχει πάει με 200 σου ουρλιάζει ότι είσαι κομπλεξικός. Κάτι συμβαίνει. Απλά.
.................................................. ...................
Από κει και πέρα όμως, η σεξουαλική ζωή δεν περιορίζεται μόνο σε τι θεωρείται ταμπού ή \"πουτανιά\" (αντρική/γυναικεία). Έχει επεκτάσεις και λέει πολλά για την ψυχολογία κάθε ατόμου.
04-02-2008, 00:42 #70
Διαβάζω ότι αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον....
Δεν μπορώ να πώ κάτι ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ.
Καλά θα ήταν όμως να ξέρουμε το \"γιατί?\"
Το αίτιο λοιπόν που αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον είναι το ότι η κοπέλα είχε σεξουαλικές σχέσεις (να δεχθώ και εγώ τον όρο \"ακραίες\" έτσι για το καλό της συζήτησης) ή
Το αίτιο είναι ότι ο φίλος puma δεν νιώθει έτοιμος να δεχθεί ότι μία κοπέλα μπορεί να έχει εμπειρίες πριν να τον γνωρίσει
(Το \"γιατι?\" νομίζω ότι είναι σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει κανείς υπόψιν του σε ολες τις καταστάσεις που βρίσκεται σε δίλλημα και δεν ξέρει αν η μία απόφαση που θα λάβει είναι η σωστή ή η άλλη)
Edit Αλέξανδρε, οι φυλακισμένοι βγαίνουν χειρότεροι όχι γιατί αυτό που ήταν \"είναι\" αλλά γιατί το σωφρονιστικό μας σύστημα είναι για τα μπάζα....been good, been bad. WILL GO ON
04-02-2008, 00:49 #71
Originally posted by justme
Edit Αλέξανδρε, οι φυλακισμένοι βγαίνουν χειρότεροι όχι γιατί αυτό που ήταν \"είναι\" αλλά γιατί το σωφρονιστικό μας σύστημα είναι για τα μπάζα....
04-02-2008, 02:10 #72
Προφανώς να μην έχει μέλλον όχι επειδή o puma έχει πρόβλημα με το να έχει εμπειρίες πριν από αυτόν, έχει πρόβλημα με το να έχει ακραίες εμπειρίες....
04-02-2008, 04:31 #73
Φιλε δεν ηξερες απο που ψωνιζες? Πως μια τετοια περιπτωση σου βγηκε σε σχεση? Οποιος καταλαβε καταλαβε.... Γειααααααα μας...(ακου τριο.......Γιατι σε μενα αυτα δε συμβαίνουν τέτοιες φάσεις?)
04-02-2008, 05:20 #74
Οι ανθρωποι ειμαστε κακεντρεχείς και μπορει να καταστραφει ενας αθωος (ισσως)ανθρωπος χωρις να ισχυουν τιποτα απο αυτα που εχουν ακουστει ή τουλάχιστον οχι ολα.μην εισαι κλειστο μυαλό.αν η κοπελα ειναι ενταξει μαζι σου μην κολας σε φημες που δημιουργουν (συνηθως) ανθρωποι κοκοπροερετοι και φτηνοι.καλο ειναι να κοιταει ο καθενας την καμπουρα του αλλα αυτοι συνηθως προσπαθουν να μεγενθυνουν υπερβολικα τις καμπουρες των αλλων για να φενταζει η δικη τους καπως μικροτερη΄.μην ακους και μην επιρεαζεσε να εχεις δικη σου κριση για ολους και για ολα.Μην ταλαιπωρεις την κοπελα,κοιτα τι ειναι αυτα που σου δινει οχι τι \"μπορει\" να εχει κανει στο παρελθον.ουδις τελειος.
Φιλικά:):):):):)
04-02-2008, 13:22 #75
altruist δεν είναι φήμες, μου τα έχει επιβεβαιώσει...
Phil85 έχεις δίκιο ξεκίνησε από φάση αλλά μετά πήγε προς τα κει και από τους 2....
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....