Results 91 to 105 of 136
Thread: είμαι σε απόγνωση
-
04-02-2008, 18:32 #91
Originally posted by puma_boy
liberchild δεν το λέει κανείς, είναι η άποψή μου. Αν εσύ το δέχεσαι έτσι δίχως κανένα πρόβλημα ok...
Αλλά γιατί να θεωρηθώ οπισθοδρομικός επειδή με χαλάει? Δεν έχετε καταλάβει κάτι, ούτε κουδούνια της κρεμάω, ούτε και θα έκρινα μια κοπέλα που θα είχε ή θα έκανε ανάλογες εμπειρίες, μεγιά της με χαρά της και μένα δεν μου πέφτει λόγος.. Και νομίζω αν φτάσω σε σημείο να πω κάποια πουτανάκι, για μένα δεν θα είναι τόσο προσβλητικό, δηλώνει το γεγονός ότι πάει με πολλούς.. Πως είναι ο άντρας ο μπήχτης ας πούμε, ο γαμιάς... Απλά είναι έτσι η κοινωνία, ο γαμιάς να είναι <<μαγκιά>>, και η ******* ανήθικη, συμφωνώ! Αλλά όταν πρόκειται για μια κοπέλα που μ\'αγαπάει όπως λέει και που τη θέλω και γω και ψάχνω και το κάτι παραπάνω από το πήδημα ( γιατί αν έψαχνα μόνο αυτό δεν θα με ενοχλούσε καθόλου και ούτε θα με ενδιέφερε το παρελθόν της..) , τότε ναι με χαλάει να έχει ακραίο παρελθόν... Με ξενερώνει απίστευτα το γεγονός ότι έδινε το κορμί της στον κάθε μαλάκα απλά και μόνο για ευχαρίστηση, και τώρα το δίνει σε μένα, ως το μωρό της, η αγάπη της, η λατρεία της κτλ... Ναι δεν μου πάει ξενερώνω ρε παιδιά..., χαλιέμαι...
ακομα και τον καιρο του παππου μου, υπηρχαν σοβαροι ανθρωποι που δεν το εκαναν αυτο....
αναθεμα σε ποια χερια ειναι η συνεχεια μας..
προωθουν με χιλιους τροπους την αγραμματοσυνη για να μην σηκωσει ποτε κεφαλι κανεις....
οσο για το \"κατι παραπανω απο το πηδημα\" ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ!!! το δινει σε σενα ενω δεν το εδινε σε ολους αυτους, κι εσυ αντι να δεις αυτο, κολλας παλι στις επιλογες που ειχε πριν απο σενα λες και επειδη την θελεις εχεις δικαιωμα στο παρελθον της...
αντι να χαιρεσαι που με τους αλλους ηταν μονο σεξ ενω με σενα ειναι κατι παραπανω και μαλιστα κατ αποκλειστικοτητα (γιατι θα μπορουσε καλλιστα να το δει οτι εισαι ανεπαρκης και να σου πει \"καλο εισαι αγορακι μου, αλλα δεν μου φτανεις\")της το καταλογιζεις κι αυτο!!!!!!το οτι σε ξεχωρισε και σου δινει οτι παραπανω εχει της το καταλογιζεις αντι να το εκτιμας!
εγω καταληγω στην αρχικη μου εκτιμηση για την περιπτωση σου...σε εχει ισοπεδωσει η εμπειρια της γιατι αισθανεσαι λιγος...και να σου πω και κατι? νομιζω οτι εισαι....
- 04-02-2008, 18:57 #92
εγώ πάλι δεν νομίζω ότι οι δικές μου εμπειρίες είτε λίγες είτε πολλές, συμπεριλαμβάνονται σε αυτό που δεν μου αρέσει..
04-02-2008, 19:01 #93
Δε μου λες πούμα, τι ακριβώς ζητάς μέσα από εδώ? είχαμε και το λεό, αλλά αυτός ήταν άλλη περίπτωση, ήθελε παρηγοριά. Εσύ φαίνεσαι όμως ξεκάθαρος στο τι ζητάς. Δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι. Η απόφαση που έχεις πάρει θα έχει το τίμημά της. Αλλο?
04-02-2008, 19:16 #94
Να ερθω να κανουμε ενα τριο να αποκτησεις και συ εμπειριες?:P
04-02-2008, 19:19 #95
Originally posted by Phil_85
Ναι ρε liberchild οταν κανεις κορη φερτην να την παρουμε παρτουζα.
πακετο ετσι???
για πες τι να της πει,
οτι ο φιλ γεννηθεις το 85 ειναι πηδηχταρας???
Σοβαρολογεις?
ελπιζω εσυ οχι....
Την έννοια συντροφικοτητα την έχεις υποψη σου?
αρα για να εχεις συντροφικοτητα πρεπει να το σεξ να ειναι αποκλειστικο....
Το φαγητο? αλλες δραστηριοτες??
με το μπαρδον, το χεσιμο γιατι να γινεται χωριστα???
και αυτο δεν ειναι ενδειξη συντροφικοτητας??
μην κοιτας που τις λεκανες τις κανανε στενες.....
Πολυ σωστα ο φιλος μας ειναι διστακτικος...ειδικα εαν στο τριο η αναλογια ηταν 1 γυναικα 2 αντρες :) lol.....
χαχαχα... πολυ πλακα,
ενω αμα εισαι εσυ με δυο γυναικες ειναι ολα μια χαρα ετσι???
ξερεις τι μου θυμιζει αυτο???
ολες οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος απο την μανα μου....
Εν ολιγεις εσυ δεν εχεις προβλημα αμα η γυναικα που πας δεν ειναι η δικη σου, τι με κοφτει τι θα κανει ο αλλος....
Ειμαι σιγουρος οτι δανεικη κατσαρολα αμα παρεις απο φιλο σου καλυτερα θα την προσεξεις....
απο πατριδοκαπηλεια σωματων και ενοχικα συνδρομα αλλο τιποτα...
:cool:
04-02-2008, 19:19 #96
Τίποτα, τη γνώμη σας απλά για το αν έχει μέλλον αυτή η σχέση και τη συμβουλή σας για να το ξεπεράσω...
Βοηθήσατε, να΄στε καλά!
04-02-2008, 19:20 #97
Με εμπνεύσατε και για νέα topics!! ;)
04-02-2008, 20:23 #98
puma, η ζηλεια βασανιζει αυτον που ζηλευει,χαλαει αυτον που ζηλευει...αφου εισαι ερωτευμενοσ αγορι μου,γιατι κουραζεις το μυαλο σου με τοσο ανουσια πραγματα??? δες το χαλαρα...το προβλημα το εχεις εσυ,οχι το κοριτσι...εκανε τι εκανε και πιστεψε με αφου ειναι μικρη δεν καταλαβε ακριβως τι εκανε και προπαντων γιατι το εκανε..αν την θες πραγματικα,εχεις κ την δυναμη να τα ξεπερασεις ολα
05-02-2008, 09:14 #99
pennoula αν θέλουμε κάποιον πραγματικά, τον θέλουμε όπως είναι και με αυτά που κουβαλάει και με αυτά που τώρα θέλει και κάνει. Puma_boy τι μέλλον να έχει μια σχέση όπου ο ένας απολογείται, ενοχοποιείται και \'μετανιώνει\' για πράγματα που έχει ζήσει και ο άλλος έχει εμφανώς διαφορετικές προτιμήσεις, εμπειρίες και τρόπο σκέψης;
05-02-2008, 09:30 #100
για να το ξεπερασεισ????εσυ??? εκεινη να το ξεπερασει εκεινη εχει θεμα, εσυ εχεισ προβλημα με τον εαυτο σου, οσο δεν οασ να το λυσεισ με την βοηθεια καποιου γιατρου, σου το λεω θα δυστυχισεισ και θα μετανιωσεισ που δεν πηγεσ νωριτερα...
η ζωη κυκλουσ κανει...προσεξε μη βρεθει καποιοσ που θα σε σπασει εσενα στο ξυλο.Και την επομενη μερα θα συγχωρεσει τον εαυτο του....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
05-02-2008, 09:30 #101
Και οχι δεν εχει μελλον αυτη η σχεση, αλλα και αν ΔΕΝ αλαξεισ καμια σου σχεση δεν θα εχει μελλον.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
06-02-2008, 22:41 #102
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να βασανίζεις τον εαυτό σου.
Εξάλλου, η κοπελιά είναι εξαιρετικά ασταθής και με χαμηλή αυτοεκτίμηση για να την έχουν πάρει τόσοι πολλοί πριν τα 18 και δύο μαζί. Βάζω στοίχημα ότι έχει τα άπειρα προβλήματα.
Απλά πράγματα. Καινοφανή.
(Και μεγαλύτερη να ήταν τα ίδια θα ίσχυαν απλώς θα υπήρχε μεγαλύτερη πιθανότητα να ήταν συνειδητή πράξη. Αυτό δεν αλλάζει κάτι για σένα, αφορά εκείνη)
Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά δεν αξίζει. Κι ήταν καλό που στο είπε, να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Εσύ αποφασίζεις. Όλοι οι άλλοι έξω από το χορό... τραγούδια πολλά ξέρουν.
Αν την αγαπάς μείνε. Αν όχι κράτα πολλές πισινές.
Εξάλλου μπορεί να είσαι καλύτερα κι εσύ κι η κοπέλα σου αν έχεις μία η οποία θα είχε φυσιολογικότερες εμπειρίες. Δέξου ότι σκέφτεσαι λογικά κι όπως ο περισσότερος κόσμος. Κι ότι αυτό μάλλον σε τιμάει.
Μην ξεχνάς ότι ο τρόπος που αισθάνεσαι για το παρελθόν της αντικατοπτρίζει και την ποιότητα που έχει η σχέση σας τώρα. Δηλαδή αν η σχέση δεν είναι καλή, ενδεχομένως και με υπαιτιότητα της, το παρελθόν βαραίνει πιο πολύ. Που κι από μόνο του θα βάραινε.
Όλα αυτά ισχύουν αν δεν έχεις \"δει\" κάτι που να σε τραβάει περισσότερο σ\'αυτή την κοπέλα. Και πρόσεξε, αν το έχεις δει, μην φεύγεις από ζήλεια.
Αν πάντως φύγεις, δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί...
Κι αν σε πει \"κομπλεξικό\" δεν θα την πεις \"*******\" (που την είπες και δεν έπρεπε).
Είστε πια ενήλικοι και οι δύο (στα χαρτιά ;) )
06-02-2008, 23:37 #103
krino se efxaristo pou asxolisai toso poli mazi mou. oute ego den me analio toso....
07-02-2008, 00:15 #104
alexandre με βοηθάει πολύ η γνώμη σου.. προβλήματα έχει πολλά με τους δικούς της και από το σπίτι της κυρίως.. Όταν το μιλάμε μου λέει πως ήταν στιγμές ανωριμότητας και πως με τα μυαλά που έχει τώρα δεν θα έκανε κάποια πράγματα.. Θέλω να την πιστέψω.... Και σαν ο τρόπος που με αντιμετωπίζει με κάνει να το πιστεύω και γι\'αυτό μένω κιόλας γιατί αξίζει να μη φύγω για κάτι που έχει μετανιώσει... Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε χαλιέμαι...
07-02-2008, 00:16 #105
και δεν με λέει κομπλεξικό , με χαρακτηρίζει απόλυτα λογικό και με καταλαβαίνει λέει...
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα