είμαι σε απόγνωση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 136
    Senior Member
    Originally posted by puma_boy
    alexandre με βοηθάει πολύ η γνώμη σου.. προβλήματα έχει πολλά με τους δικούς της και από το σπίτι της κυρίως.. Όταν το μιλάμε μου λέει πως ήταν στιγμές ανωριμότητας και πως με τα μυαλά που έχει τώρα δεν θα έκανε κάποια πράγματα.. Θέλω να την πιστέψω.... Και σαν ο τρόπος που με αντιμετωπίζει με κάνει να το πιστεύω και γι\'αυτό μένω κιόλας γιατί αξίζει να μη φύγω για κάτι που έχει μετανιώσει... Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε χαλιέμαι...
    Τότε, σκέψου πως σου φέρεται. Ήρεμα κάτσε και δες αν νοιάζεται για σένα. Δες τι νοιώθεις κι εσύ γι\' αυτήν, βγάζοντας το παρελθόν της απ\'έξω για λίγο. Δες αν ταιριάζετε, απλά.

Αν τελικά νοιώσεις ότι αξίζει αυτή η σχέση κι ότι θες να συνεχίσεις, μην ξανααναφέρεις τίποτα σχετικά με το παρελθόν της και κοίτα μπροστά.

Αλλά δες τα όλα αυτά υπό καθεστώς ηρεμίας. Χωρίς οι σκέψεις σου να θολώνουν από ζήλιες που ίσως να παίζονται στο μυαλό σου.

Είναι θετικό που η κοπέλα τα βλέπει και τα αναγνωρίζει αυτά.

Μην την φέρνεις σε δύσκολη θέση για το παρελθόν της αν αποφασίσεις να μείνεις μαζί της.

Member
    krino εσύ λοιπόν ως γυναίκα πως θα έκρινες κάτι τέτοιο? καθαρά αντικειμενικά...

Member
    alexandre ναι όντως μου το λέει συνέχεια ότι έχει μετανιώσει και δέχεται ότι της λέω... μου λέει ότι το παρελθόν της δεν την αντικατοπτρίζει ποια και να ζήσω το παρόν μαζί της που είναι τέλειο... και είναι... και αν κολλάω, όπως είπες εκεί κολλάω, σε σκέψεις και εικόνες που φτιάχνει το μυαλό...

Senior Member
    Αντε τώρα να τον μαζέψουμε όταν το διαβάσει αυτό..........
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    και δεν με λέει κομπλεξικό , με χαρακτηρίζει απόλυτα λογικό και με καταλαβαίνει λέει...
    alexandre ναι όντως μου το λέει συνέχεια ότι έχει μετανιώσει και δέχεται ότι της λέω... μου λέει ότι το παρελθόν της δεν την αντικατοπτρίζει ποια και να ζήσω το παρόν μαζί της που είναι τέλειο... και είναι... και αν κολλάω, όπως είπες εκεί κολλάω, σε σκέψεις και εικόνες που φτιάχνει το μυαλό...
    Puma,
    Εκτός από το μυαλό σου βάλε και την ψυχή σου στο παιχνίδι.
    Τι εικόνες σου βγάζει η ψυχή σου?
    Και κυρίως τι εικόνες σου βγάζει όταν είστε μαζί......
    Αν δεν κάνω λάθος τις σκέψεις τις κάνεις όταν εισαι μόνος σου σωστά?????

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο , αν δε σε πειράζει.....
    Της έχεις πεί της κοπέλας (με λεπτομέρειες όμως) τι εικόνες κάνει το μυαλό σου????
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Puma, είσαι κι εσύ μικρός και ίσως να μην έχεις καταλάβει κάποια πράγματα γύρω από το σεξ. Δεν έχουμε την ίδια διάθεση ανά πάσα στιγμή στη ζωή μας.
    Υπάρχουν περίοδοι που θέλουμε να είμαστε τελείως μόνοι μας, άλλες που θέλουμε αποκλειστική σχέση με κάποιον με τρυφερότητα και αγάπη, άλλες που θέλουμε εφήμερες σχέσεις και άλλες που θέλουμε τρίο και one night stand. Αυτό επηρεάζεται από το τι εμπειρίες έχουμε ως τώρα (π.χ. είχαμε μόνο εφήμερες σχέσεις, οπότε τώρα μπουχτίσαμε και μας λείπει η συντροφικότητα), από τις καταστάσεις, την ηλικία, τη σεξουαλική ωρίμανση, το περιβάλλον μας κλπ. Δεν είμαστε μονοδιάστατοι, δε θέλουμε μόνο ένα πράγμα για όλη μας τη ζωή.

Το ότι η κοπέλα σου είχε τη συγκεκριμένη σεξουαλική δραστηριότητα για μένα είναι περίεργο απλά και μόνο γιατί δε συμβαδίζει με τη σεξουαλική ωριμότητα που έχουμε συνήθως σε αυτή την ηλικία. Αλλά λέω συνήθως γιατί προφανώς δε μπορεί να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Στην εφηβεία οι άνθρωποι δοκιμάζουν τι τους ταιριάζει, κάνουν πειραματισμούς για να καταλάβουν τη θέση τους, το αν τους αρέσει κάτι κλπ. Δεν υπάρχει πλήρη συνειδητότητα για τις επιλογές μας και πολλές φορές όταν μεγαλώνουμε και κοιτάμε πίσω αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Δε λέω ότι η κοπέλα σου έκανε λάθος, αναφέρομαι γενικώς ότι οι έφηβοι τα περνάνε αυτά και οι ίδιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι κάτι που έκαναν δε τους ταιριάζει, Αλλά αυτή είναι η διαδικασία, χωρίς λάθη πως θα καταλάβεις τι σου ταιριάζει;

Αυτή τη στιγμή η κοπέλα σου φαίνεται να λέει ότι έχει κάνει λάθη. Δε μπορώ να ξέρω κατά πόσο το λέει εν πλήρη συνείδηση και κατά πόσο έχει επηρεαστεί από σένα. Μάλλον είναι μία μίξη και των δύο. Γιατί είστε ακόμα μικροί και επηρεάζεστε περισσότερο. Κι εσύ θα αλλάξεις απόψεις εξαιτίας της και αυτή.
    Αυτή τη στιγμή είναι η περίοδος που της αρέσει να είναι σε σχέση. Σίγουρα ποτέ δε θα είναι ξανά όπως στο παρελθόν. Ξέρεις γιατί; Γιατί θα έχει μεγαλώσει, θα έχει περισσότερες εμπειρίες και δε θα είναι πια έφηβη. Δηλαδή αν ξανακάνει τρίο θα είναι συνειδητή η επιλογή της. Η κάθε περίοδός της ζωής μας είναι διαφορετική.

Χμ, τώρα που το ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψα δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να γίνω κατανοητή. Βασίζεις τη γνώμη σου σε μια περίοδος του παρελθόντος ενώ η κοπέλα σου είναι σε διαφορετική περίοδος. Το μέλλον δε μπορείς να ξέρεις πως είναι γιατί σίγουρα θα αλλάξει αλλά θα επηρεαστεί κιόλας από την περίοδο που διανύεται τώρα και την περίοδο που ήταν πριν. Το πως θα επηρεαστεί είναι κάτι που δε μπορούμε να γνωρίζουμε, έχει να κάνει με τις σκέψεις που κάνουμε, πως αποδεχόμαστε τα πράγματα και γενικά είναι ένα πολύπλοκο σύμπλεγμα.

Senior Member
    καλα εχουν μπλεχτει τα μπουτια μας σ αυτο το thread!
    επειδη ειμαι ΓΑΜΑΤΟΣ εκ φυσεως και ως εκ τουτου απολυτα ΣΩΣΤΟΣ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. θα σας λυσω ολες τις αποριες και θα ξεμπερδεψω το κουβαρι (μαλλον θα λυσω μερικες κι οχι ολες τις αποριες γιατι βαριεμαι)

puma, ειναι απολυτα φυσιολογικα αυτα που αισθανεσαι. Για το θεο και ποιος δε θα ξενερωνε αμα τη γκομενα του την ειχαν παρει αθροιστηκα 2 πουλμαν μαζι (για να μην παρεξηγηθω, εννοω τους αντρες μεσα στο πουλμαν, κι οχι τα ιδια τα πουλμαν). Δεν ειναι κατι που συναντας συχνα, αλλα κατι υπερβολικο, αρα ακραιο.

Περα απο τα στερεοτυπα που οντως ισχυουν δυστηχως στην κοινωνια μας, το οτι μια ειχε τοσο μεγαλο αριθμο επαφων ειναι πολυ ασχημο και για εναν ακομα λογο που δεν βλεπω να το ανεφερε κανεις/καμια. Υποτιθεται συμφωνα με τα λεγομενα των γυναικων οτι οι αντρες ειναι γουρουνια και σκεφτονται με το κατω κεφαλι, σε αντιδιαστολη με τις γυναικες που ειναι το ασθενες, ρομαντικο και τρυφερο φυλο. Ε οταν μια εκπροσωπος αυτου του φυλου γαμ**ηκε με καμποσους ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ στα 15 της απλα για να πηδηχτει, τοτε πανε περιπατο ολα αυτα τα συναισθηματα για τρυφεροτητα του ασθενους φυλου! για αυτο σε ενοχλει puma, επειδη υπαρχουν στο μυαλο ολων οι συνδεσεις:
    ανδρας-σκεφτεται με κατω κεφαλι
    γυναικα-σκεφτεται με το μυαλο της και ειναι πιο τρυφερη

Τωρα εγω ειπα τι ισχυει, δεν μιλησα για σωστο και λαθος, τι ειναι ηθικο και τι ανηθικο, αυτα ειναι υποκειμενικα και μοναδικα γνωρισματα της εκστοτε κοινωνιας. Αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι ΔΕΝ εχεις προβλημα σ αυτα που αισθανεσαι γιατι ο οποιοσδηποτε στη θεση σου τα ιδια θα αισθανοταν.

Α! και επειδη ειδα πολυ υποστηριξη και επικροτηση απο το γυναικειο φυλο για τον αριθμο επαφων που ειχε η κοπελα , τοτε αμα ειναι φυσιολογικο ο οποιοσδηποτε (αντρας ή γυναικα) να επιζηταει λυσαλλεα και απεγνωσμενα το σεξ, τοτε να απενεχοποιηθουν οι αντρες για το χαρακτηρισμο \'\'εχουν συνεχεια το μυαλο στο σεξ και τιποτα αλλο\'\', ή τουάχιστον να ενοχοποιηθουν και οι γυναικες με τον ιδιο χαρακτηρισμο (λογικο και δικαιο, σωστα?)

Επειδη βαριεμαι να γραψω αλλα και νυσταζω, να πω επισης οτι το γεγονος οτι σκεφτεσαι δικαιολογημενα ετσι δεν σημαινει οτι στην τελικη ειναι και σωστο ή δικαιο ή οτιδηποτε. Θα πρεπει να αναλυσεις πολυ το θεμα με τα στερεοτυπα που εχει συζητηθει. Μπορει να ειναι ολα προκαταλυψεις που σε οδηγουν (ΜΑΣ οδηγουν, ισχυει για ολους τους αντρες αυτο) να σκεφτεσαι οτι ειναι που**νακι. Μπορει και οχι, την ακρη θα τη βγαλεις μονος σου.

Member
    Το οτι υπερασπιστικαμε την κοπέλα δεν συμαινει οτι επικροτουμε της επιλογές τις(εγω τουλάχιστον οχι),ομως νωμιζω πως τετοιες συμπεριφορες (συνήθως ) ειναι αποτέλεσμα αντιδρασης οπως επισεις και αποδειξη πως το ατομο αντιμετωπισε ή αντιμετωπίζει καποια προβλήματα (π.χ.οικογενειακά προβληματα,κακοποιηση,σεξο υαλικη παρενοχληση σε τριφερη ηλικια κλπ).κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το πως θα αντιδρουσε ο καθένας απο μας κατω απο ορισμένες συνθηκες.και ειναι ευκολο να μιλαμε οταν ειμαστε εξω απ το χορό...εν πασει περιπτωσει αν δεν μπορεις να αποδεχτεις τα πεπραγμένα της καλύτερα και για τους δυο σας(κατα τη γνωμη μου παντα) να π[αψει να υφιστατε αυτη η σχέση.δεν βλεπω να ειναι αυτο που σου ταιριαζει(συμφωνα με τα πιστευω σου)και δεν εισαι αυτος που της ταιριαζεις (και ο χειροτερος ανθρωπος εχει αναγκη σεβασμου,και ποσο περισσοτερο απο τον ανθρωπο που επέλεξε να δώσει αληθινα συναισθηματα) και εννοω πραγματικου σεβασμου και οχι εικονικου απλα για να μην την πληγώνεις,γιατι ο αλλος το εισπράτει ,οσο καλος ηθοποιος και να ναι καποιος ο αλλος διαισθάνεται την πραγματικότητα .σιγουρα δεν ειστε οτι καταλληλοτερο ο ενας για τον αλλο.αυτο τα λεει ολα νωμίζω.
    Ειναι η αποψη μου .κανεις δεν ξερει καλύτερα απο σένα πρέπει να κανεις..
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):)

Member
    Απορω ομως πώς και σου τα επιβεβαίωσε!δεν διαισθανεται οτι οι πραξεις τής ηταν σχεδον αποραδεκτες?γιατι δεν προστατεψε καθόλου τον εαυτο της?γιατι τοση ειλικρηνια?λογο αφέλειας,η μηπως καποιου κομπλεξ με την εμφανηση της ωστε να σου διξει οτι ηταν αρκετα επιθυμητη- αρα ομορφη-?

Senior Member
    Originally posted by justme
    Αντε τώρα να τον μαζέψουμε όταν το διαβάσει αυτό..........
    lol...nai.....xexexex
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Member
    susperia καταρχήν σ\'ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση, διότι από πολλούς τα άκουσα κιόλας (όχι όλους).. Ειλικρινά ρε παιδιά δεν εγώ δεν νομίζω να είμαι παράλογος να χαλιέμαι, γι\'αυτό και πήρα και την απόφαση να γράψω εδώ πέρα. ήξερα πάνς κάτω ρε συ susperia ότι είμαι λογικός, εγώ θέλησα να γράψω εδώ για να μήπως όμως είμαι και΄γω λίγο υπερβολικός, που δεν νομίζω., και για να βρω μια λύση γιατί θέλω να είμαι μαζί της χωρίς να χαλιέμαι. Altruist και εγώ παραξενεύτηκα με την ειλικρίνειά της.., και να φανταστείς πολλά μου τα αποκάλυπτε από μόνη της... Εγώ στην πορεία αν ρωτούσα δεν ήμουν τόσο περίεργος, άλλωστε δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο.. Κόμπλεξ με την εμφάνισή της δεν έχει, για να μου δείξει ότι ήταν ποθητή μου έλεγε απλά ότι είχε πολλές κατακτήσεις.., ok... Της έχω κάνει πλέον την ερώτηση γιατί το έχουμε αναλύσει το θέμα πλήρως πλέον... Δεν ήθελε να μου πει για κάτι ψέμματα λέει, ήξερε ότι θα με πείραζε και θα είχα και δίκιο, αλλά ήθελε λέει να ξέρω όλη την αλήθεια και να μην έχει μυστικά απέναντί μου... aphelia, να δοκιμάσεις τι σου ταιριάζει, αλλά αυτή φαινόταν σαν να έχει κατασταλάξει... Και μεις με one night stand γνωριστήκαμε, από τότε βρισκόμασταν απλά πολύ συχνά, και έτσι καταλήξαμε και ερωτευτήκαμε..
    justme, αυτό που λες με τις εικόνες έχεις δίκιο. Όταν είμαι μόνος μου γίνονται όλα. Μαζί είμαστε τόσο τέλεια, που ούτε καν το σκέφτομαι.. Και αν το σκεφτώ ή το μιλήσουμε νιώθω σαν να μη με χαλάει.. Όταν είμαι μόνος όμως μερικές φορές τρελαίνομαι... συχνά δηλαδή.. Όσον αφορά το άλλο, θέλησα να είμαι ειλικρινής απέναντί της όπως ακριβώς ήταν και αυτή. Ναι της έχω πει τι εικόνες φτιάχνει το μυαλό μου, και λεπτομερώς κιόλας...Δεν μαλώσαμε ούτε παρεξηγήθηκε..Παραδέχτηκε ότι και αυτή θα αηδίαζε και θα ξενέρωνε στη θέση μου...

Banned

καθαρα αντικειμενικα με δυσκολευεις να σου απαντησω....
    Παντως χαιρομαι τις γυναικες που ξερουν να ανοιγουν τα ποδια τους οταν πρεπει.

Και το πρεπει αυτο δεν θα το πω εγω η εσυ αλλα μονο αυτη.

Member
    Μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν είπα κάτι ούτε καταλογίζω ευθύνες ή κατηγορίες στις γυναίκες που ανοίγουν τα πόδια τους.. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση γιατί δυσκολεύεσαι να απαντήσεις? Προφανώς συμφωνείς στο γεγονός ότι είναι ακραία..

Banned
    πουμα κανεις την ζωη σου δυσκολη ισως με λογο - ισως χωρις λογο.
    Δεν υπαρχουν ακραιες σεξουαλικες συμπεριφορες.
    Ειναι σαν να μου λες οτι στο φαγητο ειμαι ακραιος....
    Μα αμα μου αρεσει το φαγητο γιατι να ειναι ακραιο???

Κριτικαρεις μια δραστηριοτητα ενος ανθρωπου το οποιο ειναι ακυρο σαν κουβεντα.
    Αντι για αυτο το ασκοπο που κανεις, θα μπορουσες εφοσον λες οτι σε ενδιαφερει η κοπελα αυτη, να συζητησεις ολα αυτα με διαθεση για διαλογο. Να μαθεις τι σημαινουν για αυτη ολες αυτες οι εμπειριες και πως τις βλεπει σημερα.
    Αντι αυτου εχεις αρχισει εδω μεσα ενα κατηγορητηριο το οποιο δεν εχει τελος!!!

Ειναι σεβαστο το οτι για σενα ολα αυτα ειναι σε ξεπερνανε και σου δειχνουν καποια σημαδια αρνητικα μπορει να πει κανεις.
    Αλλα μεχρι εκει. Δεν μπορεις να βγαζεις αποψη για τον αλλον και να τον στηνεις στο τοιχο με βαση τα δικα σου γουστα.
    Στο σεξ δεν υπαρχει κριτικη. Η αν θες η μονη κριτικη που υπαρχει ειναι οτι ο ταδε κανει καλο σεξ και μου ταιριαζει.

Τωρα ακομα και αν μπω στη λογικη σου οτι στο σεξ η κοπελα ειναι ακραια, αυτο τι μπορει να μας πει ακριβως???
    Προφανως οτι δεν σου ταιριαζει σαν προσωπικοτητα μιας και αυτο δεν μπορεις να το διαχειριστεις.
    Για αυτο δεν μπορει κανεις να σου πει κατι, ειτε σε εσενα ειτε στην κοπελα.

Με ολα οσα εχεις γραψει παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι δηλητηριαζεις την σχεση και την μεθοδευεις προς διαλυση εαν συνεχισεις με αυτο το τροπο.
    Δεν μπορω να ξερω αν ειναι αυτο σωστο η λαθος.
    Παντως να ξερεις οτι καπου εξω υπαρχουν ανθρωποι που αυτα που εκανε η φιλη σου τα βρισκουν απολυτως νορμαλ και τα επικροτουν κιολας.
    Οποτε η θα το ξεπερασεις και θα κανετε μια ομορφη σχεση η αν δεν μπορεις καποιος αλλος θα ερθει στη θεση σου και η κοπελα θα λεει αυτα που σκεπτεται χωρις να εχει ενα δικαστη πισω απο την πλατη της.
    Οι κινησεις σου θα καθορισουν το μελλον σας και αν αυτο μπορει να υπαρξει.....

:cool:

Banned
    Μα επιτέλους puma_boy, αν δηλαδή συμφωνήσουμε ότι το γεγονός είναι ακραίο (για την ηλικία της και μόνο), εσένα σε τι σε εξυπηρετεί? Θα πεις δηλαδή στον εαυτό σου \'χωρίζω επειδή είναι ακραίο\' και όχι \'χωρίζω γιατί έχω άλλα μυαλά\'?

Αυτό είναι και το όλο θέμα, δεν την καταλαβαίνεις (την \'καταλαβαίνεις\' μόνο όταν δηλώνει \'μετάνοια\', αυτό δηλαδή σου φαίνεται φυσιολογικό ενώ αν έλεγε \'μου άρεσε αυτό που έκανα\' θα ήταν παράλογο σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά), έτσι κι αλλιώς δεν την αποδέχεσαι ούτε ως σύνολο (γιατί όσα έκανε είναι μέρος του εαυτού της) αλλά ούτε και την εμπιστεύεσαι στο παρόν και εντέλει δεν ταιριάζετε, είναι φανερό ότι έχεις άλλο τρόπο σκέψης. Καλό το να είμαστε \'ερωτευμένοι\' και να περνάμε καλά μαζί, αλλά αν δεν υπάρχει παρόμοια νοοτροπία βασανίζονται και οι δύο.

Με ενοχλούν αφάνταστα οι γενικεύσεις που έχω διαβάσει ότι \'οποιοσδήποτε\' στη θέση σου θα ένιωθε ενοχλημένος γιατί όχι, δεν ισχύει για όλους, εσύ ενοχλείσαι στη σκέψη του \'παρελθόντος\' καθώς και κάποιοι άλλοι από τους γράφοντες, όχι ΟΛΟΙ. Άσε λοιπόν την κοπέλα να βρει κάποιον που δεν θα ενοχλείται, υπάρχουν αρκετοί.

Προσωπικά έχω συναντήσει και άντρες που ενοχλούνται στη σκέψη των παρελθοντικών εμπειριών (είτε είναι \'ακραίες\' με βάση το Μ.Ο. είτε όχι) και άντρες που έχουν πρόβλημα μόνο όταν μια κοπέλα τη βλέπουν \'σοβαρά\' και (ευτυχώς) άντρες που δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα. Όπως έχω συναντήσει και γυναίκες που κάνουν σεξ μόνο μέσα σε \'σοβαρή σχέση\', γυναίκες που πρέπει να νιώσουν (ή να δηλώσουν...) \'ερωτευμένες\' προτού κάνουν σεξ, αλλά και γυναίκες που διαχωρίζουν τη σεξουαλική απόλαυση από τα προαναφερθέντα.

Έπειτα πού ακριβώς είναι το πρόβλημα στο ότι είπε τις εμπειρίες της? Πρέπει δηλαδή να ενισχύουμε τα στερεότυπα και συμπεριφορές του τύπου \'οι γυναίκες να κρύβονται, οι άντρες να καμαρώνουν\'? Ναι δεκτό ότι είναι δυστυχώς ο τρόπος σκέψης που επικρατεί στην κοινωνία μας και ξέρω επίσης πολλούς ανθρώπους που ζουν στη μακαριότητα της άγνοιας για το πώς σκέφτεται ο σύντροφος, μέχρι που γίνεται το μπαμ...

Λοιπόν τελικά ας βρίσκει ο καθένας αυτόν που νομίζει ότι του ταιριάζει.

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast