Results 46 to 60 of 136
Thread: είμαι σε απόγνωση
-
03-02-2008, 00:21 #46
Για να μην βασανίζεις άλλο τον ευατό σου, θα πρέπει να το ξεπεράσεις. Πράγμα δύσκολο γιατί έχει περάσει στο μυαλό σου ήδη με αυτό τον τρόπο. Το \'κακό\' έγινε.. Αυτή σου είπε, εσύ ήθελες να μάθεις, τα ίδιο έγινε και με εμένα. Τώρα έχεις κολλήσει αλλά μπορεί να αλλάξει μόνο αν δεις το θέμα αλλιώς. Προσπάθησέ το. Μην εστιάζεις στα ίδια συνέχεια. Από σένα εξαρτάται. Και αφού και αυτή δε σου δίνει δικαιώματα για να επαληθεύσεις τις κακές σκέψεις, τότε είσαι σε καλύτερη θέση για να το ξεπεράσεις. Αφού την θέλεις, γιατί να βασανίζεσαι με τα διάφορα του μυαλού σου;
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θέλει άλλο τρόπο σκέψης. Να σταματήσουν αυτά τα κόμπλεξ!! Που έχουμε όλοι μας αλλά δεν κάνουμε κάτι για αυτό.
Ελπίζω να σταματήσεις να βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση. Αλλιώς δεν γίνεται. Θα συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό...και κάποια στιγμή θα στην \'βαρέσει\' και θα της πεις να χωρίσετε..
- 03-02-2008, 00:47 #47
ήδη το σκέφτομαι αλλά κολλάω γιατί τη θέλω όπως είπες και θα με στοιχίσει να χωρίσω τώρα... Είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, ειλικρινά τον νιώθω τον πρώην σου που αναφέρεις... Για να το ξεπεράχω όμως πρέπει να μην τα σκέφτομαι, γιατί όπως και να΄χει με χαλάνε.. Και τι να κάνω λοιπόν να μην τα σκέφτομαι?... Δεν μπορώ, σε ανύποπτες στιγμές έρχονται από μόνα τους στο μυαλό μου..
03-02-2008, 01:48 #48
Μπορεί να είναι EDIT είμαι κάπως μεγαλύτερος από σένα και να το βλέπω πιό \"πουριτανικά\" ακόμα και από εσένα ώρες ώρες αλλά ειλικρινά το να ζητάς το σέξ στα 18 είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
(το 17 και το 16 είναι πολύ κοντά στα 18 σωστά??? Και στα 18 είσαι ώριμος σκέψου ακόμα και για να κρίνεις το μέλλον αυτής της χώρας με την ψήφο σου)
Αυτό που με κάνει να σου λέω ότι είναι φυσιολογικότατο λοιπόν είναι η σκέψη \"εγώ τι θα έκανα στα 16 μου αν μου καθόταν η φάση\"???? (περιττό να απαντήσω)
Πάμ παρακάτω
Για τα περί σοβαρής σχέσης και τα περί \"γούστου\" σχέσης.
Εδω είμαι κάθετος.
Η σοβαρή σχέση που θα έχεις στη ζωή σου φρόντισε να είναι αυτή που σου βγάζει το περισσότερο \"γούστο\" σε όλους τους τομείς. ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Σκέψου το λίγο και θα δείς ότι η αιτία των περισσότερων απιστιών είναι η βαρεμάρα. Ε άμα έχεις \"γούστο\" απιστία δεν υπάρχει λόγος για απιστία.been good, been bad. WILL GO ON
03-02-2008, 01:52 #49
Σε μία φάση πλήρους ειλικρίνειας μου, θα τολμούσα να ομολογήσω ότι είμαι και εγώ ένας ακόμα άντρας που αισθάνεται άσχημα όταν ακούω την σχέση μου να μου μιλάει για το παρελθόν της αλλά πλέον έχω καταλάβει ότι αυτό είναι δικό ΜΟΥ πρόβλημα.
Αν είχα λίγο περισσότερο συναίσθημα και λίγο λιγότερο εγωισμό θα είμουν πιό ευτυχισμένος.
(το παλεύω όμως........)been good, been bad. WILL GO ON
03-02-2008, 01:56 #50
μπορείς να προσδιορίσεις τα συναισθήματά μου ρε συ justme? ... και αυτό πώς το εξηγείς και πώς να το παλέψω? που την αγαπάω αλλά ώρες ώρες αισθάνομαι κ νιώθω αηδία...
03-02-2008, 02:02 #51
Μπορώ να σου πώ ότι έχουμε μάθει να θέλουμε \"ηθικές\" τις γυναίκες (έτσι μας έχει μάθει η κοινωνία) αλλά τις \"ανήθικες\" τις κοζάρουμε με την άκρη του ματιού μας (και αυτό δεν το παραδεχόμαστε και πολύ πολύ)
Όσο για το αηδία έχω να σου πώ ότι αυτό έχει να κάνει με το πόσο βάζεις το μυαλό σου να γυρνάει στοο μαγγανοπήγαδο μίας άσχημης πρώτης εντύπωσης.
Όμως αυτή η άσχημη εντύπωση ξέρεις φεύγει αν α) σταματήσεις το γύρω γύρω στο μαγγανοπήγαδο β) δεις το λιβάδι που υπάρχει.
Μη χάνεις το λιβάδι για να γυρνάς το μαγγανοπήγαδο.been good, been bad. WILL GO ON
03-02-2008, 03:24 #52
ξέρω, τόσο καιρό αυτό προσπαθώ να κάνω που λες... Γιατί δεν είναι πρόσφατο το θέμα, έτσι?...
Αλλά έλα που δεν ξέρω πως...
03-02-2008, 07:51 #53
Originally posted by puma_boy
liberchild σκέψου σοβαρά και πες μου. Ναι αν δεν την έβλεπες σοβαρά θα σε χαροποιούσε το γεγονός , στη σκέψη ότι είναι free και θα έβγαζες γούστα... Θα δεχόσουν και θα μπορούσες όμως να κάνεις μια σχέση σοβαρή? ...
αν η ηλικια σου ειναι λιγο μετα τα 18 οπως καταλαβα, δεν εισαι για καμια \"σοβαρη σχεση\"... μια σχεση εχεις απο τις αρκετες που ισως προκυψουν αργοτερα...χαλαρωσε και παρε απο αυτην οτι καλυτερο εχει να δωσει αντι να την στραγγαλιζεις με τις εμμονες σου!
κι αν δεν μπορεις να το κανεις αυτο, αντε στο καλο να βρει κι η κοπελα την ησυχια της με σενα που μπλεξε, που αφου της εκανες ανακριση για την προηγουμενη ζωη της, τωρα της τριβεις στα μουτρα τις \"αποψεις \" σου, κι ουτε φευγεις, ουτε μενεις....
οσο για την ερωτηση αν θεωρουμε φυσιολογικο να εχει τοσες και τετοιες εμπειριες μια εφηβη (για να λες οτι τα ειχατε μαζι ηδη π[ριν τα 18 και οτι τοτε ειχε ΗΔΗ ενα μεγαλο και περιεργο σεξουαλικο παρελθον, υποθετω οτι ξεκινησε τουλαχιστον στα 14)και να επιζητα το σεξ για το σεξ με λυσσα, να σου πω, οτι προσωπικα ΔΕΝ το θεωρω φυσιολογικο και δεν το πιστευω κιολας. μια γυναικα στα 14 και στα 15 , ασχετως αν εχει περιοδο, ειναι εντελως ανωριμη σεξουαλικα κι αν εμφανιζει μια συμπεριφορα \"λυσσας\" σε ποσοτητα και εναλλαγες στο σεξ, σιγουρα κατι αλλο ψαχνει και οχι το σεξ...
οποτε τι εισαι εσυ και θα κρινεις και τις ελλειψεις και τις αναγκες τις κοπελας επειδη της εκανες τη χαρη να εισαι κοντα της ως γκομενος? θα γινεις και ψυχαναλυτης της η σου ζητησε κανεις να κανεις διαγνωση?
οπως πολλες φορες μεχρι τωρα ειπα, αν δεν το αντεχεις αντε στο καλο
03-02-2008, 09:28 #54
Λίγο μετά τα 18οοοο?
ουπς, αυτό δεν τόχα πιάσει.
Ρέμ συμφωνούμε.
03-02-2008, 12:35 #55
Originally posted by puma_boy
ήδη το σκέφτομαι αλλά κολλάω γιατί τη θέλω όπως είπες και θα με στοιχίσει να χωρίσω τώρα... Είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, ειλικρινά τον νιώθω τον πρώην σου που αναφέρεις... Για να το ξεπεράχω όμως πρέπει να μην τα σκέφτομαι, γιατί όπως και να΄χει με χαλάνε.. Και τι να κάνω λοιπόν να μην τα σκέφτομαι?... Δεν μπορώ, σε ανύποπτες στιγμές έρχονται από μόνα τους στο μυαλό μου..
Δεν έχει πάντα σημασία για το τι έγινε πριν. Το πριν ήταν πριν ενώ τώρα έχει εσένα και θέλω να πιστεύω πως θα νιώθει διαφορετικά, και θα έχει διαχωρίσει τις προηγούμενες καταστάσεις με αυτή που ζει τώρα μαζί σου.
Εκείνη τι σου λέει;
03-02-2008, 12:42 #56
φίλε remedy, καταρχήν έχεις δίκιο για το: <<σοβαρή σχέση>>, ακούγεται κάπως.. Εννοώ όμως ότι την κοπέλα την έχω ερωτευτέι και δεν την βλέπω μόνο για να περνάω καλά, ή μόνο για τα γούστα μου, ή μάλλον δεν θέλω να τη βλέπω έτσι..
2ον δεν είμαι κριτής της και ούτε έγινε. Δεν κάθησα ποτέ να της πω γιατί έκανες εκείνο ή γιατί έκανες το άλλο.
Πράγματι όπως υπέθεσες, είχε σεξουαλική δραστηριότητα στα 14, και περισσότερο με χαλάει που είχε μόνο σεξουαλική δραστηριότητα σ\'αυτή την ηλικία, και δεν την είχε μέσα στη σχέση της ας πούμε...
Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν κάθησα να την κρίνω γιατί δεν θέλω να την κάνω να νιώσει άσχημα.. Απλά, χαλιέμαι με το παρελθόν της, μπορεί να λέει ότι έχει μετανιώσει, αλλά εγώ χαλιέμαι πολύ. Και το έκανα και θέμα και ζήτησα τη γνώμη σας ( σας ευχαριστώ θερμά κιόλας ), γιατί κόλλησα μαζί της και δεν θέλω να τη χάσω, ή μάλλον θα με πειράξει αρκετά να χωρίσω. Αλλιώς δεν θα το έκανα θέμα, θα έφευγα και απλά θα τελείωνε εκεί, διότι, αναμφισβήτητα, κάτι ανάλογο θα με χαλούσε σε κάθε περίπτωση... Αλλά απ\'την άλλη, αν δω ότι συνεχίζεται έτσι θα φύγω, γιατί είναι ψυχοφθόρο για μένα, και θα γίνει σιγά σιγά και για εκείνη...
03-02-2008, 12:44 #57
Επίσης, θέλω να σου πω, πως ότι και αν \'ακούσεις\' εδώ, διότι ο καθένας εκφράζει διαφορετικές απόψεις, στο τέλος θα κάνεις αυτό που θες εσύ. Μην το ξεχνάμε αυτό, το λέμε συνέχεια και έτσι πρέπει να γίνετε. Μην πάρεις μία συμβουλή και την εφαρμόσεις.
Κάθε εμπειρία είναι διαφορετική, παρόλο που οι εμπειρίες μας έχουν ομοιότητες, δεν είναι ακριβώς οι ίδιες. Να μην βασίζεσαι στις εμπειρίες των άλλων αλλά να βλέπεις αυτό που έχεις μπροστά σου και να είσαι ανοιχτόμυαλος. Να μην στηρίζεσαι στα στερεότυπα..Κατάλαβες τώρα. Γιατί η δική σου κοπέλα σε κάποιο στερεότυπο ανήκει.
03-02-2008, 15:03 #58
Kelly εκείνη μου λέει συνεχώς ότι μαζί μου είναι αλλιώς και ότι έχει αλλάξει μυαλά και έχει μετανιώσει για πράγματα του παρελθόντος... Και μου το δείχνει , και αυτός είναι ένας λόγος που τόσο καιρό προσπαθώ να το κρατήσω αυτό που έχουμε και να ξεχάσω... Αλλά κάπου πνίγομαι....
03-02-2008, 15:07 #59
Η σχέση αυτή δεν έχει μέλλον. Από τη στιγμή που η δικιά σου αρχίζει και καταπιέζεται για να σου είναι αρεστή, ξέχνα το δεν παίζει. Εχεις ημερομηνία λήξης. Να την κέρδιζες όπως είναι εκεί θα σου έβγαζα το καπέλλο.
03-02-2008, 19:18 #60
Αν το εννοεί, πως μαζί σου είναι αλλιώς, τότε ορίστε! Να μην μετανιώνει για ότι έκανε. Κάθε φάση με τον καθένα/καθεμία είναι διαφορετική. Ας έκανε ότι έκανε, τώρα είναι μαζί σου.
Ξενερώνεις για ότι έκανε αυτή στη ζωή της μέχρι τώρα. Και τι έγινε δηλαδή; Ξεπέρασέ το και κοίτα τη σχέση σας. Εσύ έχεις το πρόβλημα, δεν είναι αυτή το πρόβλημα. Ετσι είναι ! !
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία