Γειά σας παιδιά! ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Τι δεν ξέρετε ρε κορίτσια, αν φτάνει η αγάπη για να κρατήσει μια σχέση; Τι εννοείς fleur, ότι έχει φύγει το ερωτικό και βλέπεις τον άλλο μόνο σαν αδελφάκι; Αν τον βλέπεις έτσι, όχι, δε φτάνει. Διαφορετικά φτάνει και παραφτάνει, αυτό δεν ψάχνουμε όλοι; Με την προϋπόθεση ότι αγαπάς κάποιον όχι μόνο επειδή είναι ωραίος.
    δεν εχω αγαπήσει ποτε, εχω ερωτευθεί.. γιαυτο δεν ξερω.

Αν αρκεί μόνο η αγάπη; Μπορεί ναι μπορεί και όχι, απο σένα εξαρτάται, ο έρωτας και το πάθος συνήθως τελειώνει κάποια στιγμή και μένει η αγάπη...
    αν δεν σε γεμίζει αυτό που έχεις τώρα και καταπιέζεσαι τότε καλύτερα να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην ψάχνεις για δικαιολογίες, ο τολμών νικά
    Αλήθεια πόσο καιρό είστε μαζί; Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι σε μια παρόμοια φάση αλλά δεν είμαι παντρεμένος, οπότε δεν έχω αυτό το άγχος και τη φοβία των "δεσμών", ούτε νιώθω "εγκλωβισμένος"...

Senior Member
    σχεδον 6 χρονια pano....

Quote Originally Posted by fleur* View Post
    σχεδον 6 χρονια pano....
    Και εγώ τόσα χρόνια έχω σχέση.. πρέπει να παντρεύτηκες νωρίς έτσι; Εγώ όποτε ακούω για γάμο βγάζω σπυράκια σαν τον μάνθο χαχαχ.. πάντως κάνε μια επίσκεψη σε κάποιον γιατρό να τα συζήτησετε πιο λεπτομερώς.. ίσως ξεμπερδέψεις κάποια πράγματα και στη συνέχεια αποφασίζεις. Να ξέρεις πάντως αν πας σε ψυχίατρο θα σου δώσει κατα πάσα πιθανότητα κάποιο φάρμακο, δεν είναι απαραίτητα κακό (εκτός απο τις παρενέργειες), το σημαντικό είναι οτι θα σου δώσουν μεγάλη ώθηση να προχωρήσεις, να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αυτά που θες στη ζωή σου. Μην σε παίρνει απο κάτω τίποτα φίλη fleur, έχεις άτομα που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, όλα είναι στο χέρι σου Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Senior Member
    Χάθηκα. ...οχι επειδή είμαι καλύτερα ..αλλά το ρίξα στη κουβέντα με τους πράγματικους φίλους ..Τώρα ρωτάω και τους διαδικτυακούς. ..αρκεί η αγάπη για να μείνει ένα ζευγάρι μαζί. ..? Και αν υπάρχει μόνο αυτή. .Και τίποτα άλλο να αντλήσεις χαρά. ..
    Αφου εχεις fleurτους πραγματικους σου φιλους υι τους θες τουε διαδικτυακους?

Senior Member
    ειναι ολοι μακρυα paylina... εγω ειμαι μονη μου,,,24 ωρες το 24 ωρο.....τι να σου κανει μιση ωρα τηλεφωνημα...τηλεοραση δε μπορω να δω,,, τι να κανω,,,

Senior Member
    ειναι ολοι μακρυα paylina... εγω ειμαι μονη μου,,,24 ωρες το 24 ωρο.....τι να σου κανει μιση ωρα τηλεφωνημα...τηλεοραση δε μπορω να δω,,, τι να κανω,,,
    Εγω νομιζα οτι ηταν κοντα και βγαινατε...ξερεις καφεδακια βολτες κλπ γιατιfleur δεν μπορεις να δεις τηλ?αν και τελευταια δεν εχει τιποτα

Page 2 of 2 FirstFirst 12