Ωραίο(γυμνασμένο) σώμα και πρόσωπο vs κοφτερό μυαλό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι διαλέγετε?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ωραίο(γυμνασμένο) σώμα και πρόσωπο

4 30.77%
  • κοφτερό μυαλό

9 69.23%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Senior Member
    δεν ειδα σε ποιους εκανες την ερωτηση. Νομιζα οτι ρωτουσες τι θα διαλεγα να ειχα περισσοτερο. βγαλε 1 ψηφο απο το δικο μου και συγνωμη man

Banned
    κατι και απο τα δυο μαζι...!!

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αν όμως είχες καλύτερη εμφάνιση?
    Μπα, δεν ειναι αυτο... Στο λεω με σιγουρια. Παλια ειχα σχεσεις με δυο πολυ ωραια παιδια, και οι δυο ασχολιοντουσαν με αθλητισμο (μου λεγαν αλλες κοπελες στην ψυχρα "καλα τι σου βρηκε?"), αλλα ειχα και σχεσεις με λιγοτερο ωραιους (μερικοι τους ελεγαν και ασχημους :/ εγω δε συμφωνουσα). Προσωπικα ολους το ιδιο τους ηθελα γιατι ειχαν "κατι". Δε λεω, ειναι και καποια φυσικα χαρακτηριστικα που με τραβανε, αλλα πως να στο πω, δεν ειναι τα "τελεια". Δηλαδη να καταλαβεις εμενα το προσωπο του Γαλιφιανακη πραγματικα μ αρεσει πολυ, δεν ειναι ο κλασικα ωραιος αλλα εχει ενα σπινθηρα και μια αρρενωποτητα και βγαζει και μια αλφα γαματοσυνη :3 Για μενα ειναι πολυ ερωτικο κι ελκυστικο αυτο, ειναι δεδομενο οτι θα περασεις καλα μαζι με εναν τετοιο ανθρωπο, με ολες τις εννοιες <3 ακου με που σου λεω.

Senior Member

Senior Member
    λειπουν αλλες δυο επιλογες.
    η μια ειναι και μυαλο και εμφανιση μαζι
    και η αλλη ουτε εμφανιση, ουτε προσωπικοτητα.
    ισχυουν και οι δυο και ειδικα η δευτερη..

εχω παρατηρησει μαλιστα, οτι πολλοι που ειναι απογοητευμενοι με την εμφανιση τους, θεωρουν δεδομενο οτι εχουν αστραφτερη προσωπικοτητα και τα βαζουν με την αδικη κοινωνια που δεν εκτιμαει τις πραγματικες αξιες..
    η αληθεια ειναι οτι πολλοι την επικαλουνται την προσωπικοτα ακριβως επειδη δεν ειναι αυταποδεικτη αξια, ουτε χειροπιαστη.
    συνηθως δεν υπαρχει ομως.
    οποιος εχει τοσο λαμπερη προσωπικοτητα διαχειριζεται αλλιως τα πραγματα , δεν κλαιει την μοιρα του επειδη δεν ειναι ο σβαρτσενεγκερ και βεβαια, δεν μενει μονος. ειναι περιζητητος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    .

εχω παρατηρησει μαλιστα, οτι πολλοι που ειναι απογοητευμενοι με την εμφανιση τους, θεωρουν δεδομενο οτι εχουν αστραφτερη προσωπικοτητα και τα βαζουν με την αδικη κοινωνια που δεν εκτιμαει τις πραγματικες αξιες..

οποιος εχει τοσο λαμπερη προσωπικοτητα διαχειριζεται αλλιως τα πραγματα , δεν κλαιει την μοιρα του επειδη δεν ειναι ο σβαρτσενεγκερ και βεβαια, δεν μενει μονος. ειναι περιζητητος.
    Kαι το πρωτο ισχυει , και το δευτερο , οπως ισχυει , και το πολυ καλυτερος ενας με προσωπικοτητα και καλη εμφανιση , απο ενα με μετρια /ανυπαρκτη προσωπικοτητα και καλη εμφανιση ...........................δεν υπαρχει ασπρο /μαυρο σε αυτα , συνηθως υπαρχει το γκρι .............η υπερβολικα καλη εμφανιση σεναν αντρα , δεν εχει σημασια , οπως δεν εχει σημασια το κοφτερο μυαλο , διοτι πολυ λιγοι διαθετουν ενα απο τα δυο αυτα προσοντα .................... σημασια ειναι να εισαι παντα προσεγμενος , κακοντυμενος , ευγενης , διακριτικος , εξυπνος /χιουμορ ( αυτα πανε μαζι ) , ευχαριστος , οχι φλυαρος κ.ο.κ. η αυτοπεποιθηση ομως , ειναι σημαντικο προσον , οχι σε ολες ομως , δεν εχουν ολοι που εχουν μια σχεση αυτοπεποιθηση , αλλα αυτοι η αυτες με αυτοπεποιθηση , απαιτουν να εχει κι αλλος-η αυτοπεποιθηση , ομως ουτε κι αυτο ειναι απολυτο ................πιθανον , ναι ..............................οποτε βλεπεις , δεν υπαρχουν ακριβεις κανονες ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η αληθεια ειναι οτι πολλοι την επικαλουνται την προσωπικοτα ακριβως επειδη δεν ειναι αυταποδεικτη αξια, ουτε χειιροπιστη.

Εδω , ρεμ , θα αντικαθιστουσα την λεξη ' αυταποδεικτη ' με την λεξη ' μετρησιμη ' .................σορυ που σε διορθωνω .......

Senior Member
    Θυμωμένη σε βλέπω μέλισσα.....
    Να υποθέσω πως δεν ψήφισες,γιατί υποτίθεται πως δίνεις σημασία σε άλλα χαρίσματα,και όλως τυχαίως όλοι σου οι σύντροφοι ήταν ωραίας εμφάνισης?
    Υ.Γ.:Έχω και εγώ δικαίωμα με όμορφες.....
    Ας απαντήσω λιγο καθυστερημένα σε αυτο το μήνυμα οχι για κανένα αλλο λογο αλλα γιατι αρχικά αποτελείτο μονο απο την πρωτη πρόταση αλλα μετα του εκανες επεξεργασία και προσθεσες και τα υπόλοιπα. Οχι δεν εχεις δικαίωμα στις όμορφες γιατι δεν εχεις τιποτα να τους προσφέρεις. Οχι μονο δεν εχεις δικαίωμα στις όμορφες αλλα ούτε στις άσχημες εχεις γιατι καμία γυναίκα δεν αξίζει να ακούει καθημερινά κλαψες για το σώμα ενός άντρα. Το τι κανω εγω στη ζωη μου δεν σε αφορά γιαυτο σταμάτα να με ρωτάς τοσο δημόσια οσο και σε προσωπικά μηνύματα. Καλο ειναι η διαχείριση καποια στιγμη να επέμβει στην περίπτωση σου γιατι προφανως το φόρουμ δεν σε βοηθάει καπου (λες τα ίδια με την πρωτη μέρα που μπηκες εδω παρα τις τόσες συμβουλές που εχεις δεχτεί). Επίσης θεωρω ακομψες τις ερωτήσεις σου προς όσα μέλη προσπαθούν να σε βοηθήσουν ("εισαι ωραια γυναίκα και μιλας;") και δεν θεωρω οτι κανεις εχει δικαίωμα να ρωτάει κατι τέτοιο σε φόρουμ ψυχολογίας χωρίς αυτόματα να του γίνονται συστάσεις. Πολλα μέλη μπαίνουν εδω με προβλήματα που αφορούν και την εμφάνιση τους, δε σημαινει οτι η γνώμη τους μετράει λιγότερο και δεν πρεπει να λενε αυτο που πιστεύουν γιατι το λες εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εδω , ρεμ , θα αντικαθιστουσα την λεξη ' αυταποδεικτη ' με την λεξη ' μετρησιμη ' .................σορυ που σε διορθωνω .......
    κανενα προβλημα μαγκ, αλλα εννοουσα πραγματι "αυταποδεικτη".
    και το μετρησιμη ισχυει, αλλα αυτο που εννοω ειναι οτι η ομορφια ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ασχετως των προτιμησεων του καθενα, υπαρχει κοινα αποδεκτο κριτηριο κοινωνικα (σε καθε εποχη), που λεει οτι καποιος ειναι ΟΜΟΡΦΟΣ. μπορει ο ενας να τον λεει κρυο η αδιαφορο η οτι θες, η οτι δεν του αρεσουν οι μελαχρινοι κ.ο.κ. αλλα ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ειναι αυταποδεικτη αξια, οσες επιμερους προτιμησεις κι αν εχει κανεις.
    η προσωπικοτητα, μενει να αποδειχθει.
    ειτε μετρησιμη ειτε οχι (που σαφως και δεν ειναι μετρησιμη), δεν ειναι αυταποδεικτη. σηκωνει διαπραγματευση, συζητηση κ.ο.κ.

δεν εφερα καμια κουκουβαγια, το ειπε πρωτος ο θειος οσκαρ (γουαιλντ)

Senior Member
    συμφωνω σε ολα με την μελισσα μεχρι τελειας, οπως και με τον ελις που σε ανυποπτο χρονο και σε ανυποπτο θεμα, ειπε ακριβως αυτο που πιστευω κι εγω για την περιπτωση γουαι.

Senior Member
    Εννοουσα την προσωπικοτητα , οτι ειναι μετρησιμη , αν και , οπως επισημαινεις , σηκωνει πολυ κουβεντα ποιος εχει προσωπικοτητα και αν ειναι ' καλη λαμπερη ' , οπως επισης επισημαινεις , μπορει να ειναι λαμπερη , αλλα και λαμπερη να ειναι , βλ. Ωνασης , δεν ειναι απαραιτητα καλη .................................... η εμφανιση ειναι αυταποδεικτη , οντως , δεν διαφωνω ............. .και μαλιστα εχω διαβασει απο καποιον ζωγραφο τον ορισμο της , ' , οταν ζωγραφισεις ενα προσωπο , και δεν χρειαζεται ναλλαξεις κανενα χαρακτηριστικο , να αλλαξεις ελαφρως θεση σε καποιο , η να μεταποιησεις καποιο , αυτο ειναι ομορφια ' , αλλα οπως σωστα επισημαινεις , στην Αναγεννηση , ειχαν προτυπα ομορφιας , αυτες που θα αποκαλουσαμε σημερα , παχουλες ........................... οποτε τα παντα ειναι σχετικα .......

Senior Member
    Κορίτσια έχω μπυροpack και σκεμπεδιακούς αλλά έχω μυαλό ενδιαφέρεται καμία;;;; Κομμένη η πλάκα, όλα είναι σχετικά τι να το κάνω το ωραίο σώμα και το όμορφο πρόσωπο αν δεν μπορώ να συννενοηθώ ; Όπως και το ίδιο με το κοφτερό μυαλό, ο καθένας ψάχνει αυτό που τον γεμίζει και πίστεψε με τα απλά είναι αυτά που έχουν ουσία. Ο καθένας θέτει τα δικά του κριτήρια και η χημεία που έχει με τον άλλο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ας απαντήσω λιγο καθυστερημένα σε αυτο το μήνυμα οχι για κανένα αλλο λογο αλλα γιατι αρχικά αποτελείτο μονο απο την πρωτη πρόταση αλλα μετα του εκανες επεξεργασία και προσθεσες και τα υπόλοιπα. Οχι δεν εχεις δικαίωμα στις όμορφες γιατι δεν εχεις τιποτα να τους προσφέρεις. Οχι μονο δεν εχεις δικαίωμα στις όμορφες αλλα ούτε στις άσχημες εχεις γιατι καμία γυναίκα δεν αξίζει να ακούει καθημερινά κλαψες για το σώμα ενός άντρα. Το τι κανω εγω στη ζωη μου δεν σε αφορά γιαυτο σταμάτα να με ρωτάς τοσο δημόσια οσο και σε προσωπικά μηνύματα. Καλο ειναι η διαχείριση καποια στιγμη να επέμβει στην περίπτωση σου γιατι προφανως το φόρουμ δεν σε βοηθάει καπου (λες τα ίδια με την πρωτη μέρα που μπηκες εδω παρα τις τόσες συμβουλές που εχεις δεχτεί). Επίσης θεωρω ακομψες τις ερωτήσεις σου προς όσα μέλη προσπαθούν να σε βοηθήσουν ("εισαι ωραια γυναίκα και μιλας;") και δεν θεωρω οτι κανεις εχει δικαίωμα να ρωτάει κατι τέτοιο σε φόρουμ ψυχολογίας χωρίς αυτόματα να του γίνονται συστάσεις. Πολλα μέλη μπαίνουν εδω με προβλήματα που αφορούν και την εμφάνιση τους, δε σημαινει οτι η γνώμη τους μετράει λιγότερο και δεν πρεπει να λενε αυτο που πιστεύουν γιατι το λες εσυ.
    Είσαι γλωσσού τελικά και δεν είναι καλό αυτό.Νομίζεις ότι εσύ αξίζεις πολλά;Όσο το αξίζω εγώ το αξίζεις και εσύ και όλοι μας.Μην νομίζεις ότι είσαι ανώτερη μου.Εγώ όμως σου λέω πως θα πετύχω τον στόχο μου.Και δείχνεις πιο ρηχό άτομο από εμένα.Φαντάζομαι τις επιλογές σου στους άντρες.Οσο νοιάζει εμένα ο εσωτερικός κόσμος και τα χαρίσματα,άλλο τόσο νοιάζει και εσένα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και ξέχασα να σου πω το εξής ''αγαπητη'' μέλισσα.Καλύτερα να μην ασχολείσαι μαζί μου όπως και εγώ να μην ασχολούμαι με εσένα.Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση και για τους δυο μας.

Senior Member
    Είσαι γλωσσού τελικά και δεν είναι καλό αυτό.α.

Γουαι , το ιδιο της ειχα καταλογισει κι εγω , ακριβως !! ( γλωσσοκοπανα ! ) , και ειχα αδικο , οταν μιλησαμε σε πμ , το διαπιστωσα ,,,,,,,,,,,,ειναι πολυ λογικη κοπελα ...... ισως ειναι ο τροπος της ...... μεχρι να μιλησεις προσωπικα , εστω σε πμ . βλεπεις οτι μιλας με ενα ευγενεστατο κοριτσι ...........................

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast