Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 78
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Βλεπε και την καρτα του πολιτη που θελουν να φερουν..
    Αυτό είναι οτι χειρότερο και ότι πιο φασιστικό που θέλουν να μας το επιβάλλουν κιόλας. Έτσι θα είναι η ζωή του ανθρώπου με αυτήν την κάρτα του χαφιέ:

https://www.youtube.com/watch?v=CedifItnp54

Banned
    Το ιντερνετ ειναι ετσι και αλλιως στην ζωη σου..παντως αυτο με το κινητο που λεει ο Μαγκ απο πανω μου εχει συμβει και κουναγα το κεφαλι μου..επειδη το ειχα ρωτησει αυτο σε φιλους μου ειχαν πει οτι ειχα ενεργοποιημενη μια εφαρμογη που τωρα πραγματικα μου διαφευγει.. Ολα καταγραφονται , δεν ξερω αν ακουγεται συνομωσιολογικο αλλα ετσι ειναι. Βλεπε και την καρτα του πολιτη που θελουν να φερουν..
    Στο τέλος θα μας πιάσει μανία καταδίωξης... Τι σου έχει συμβεί με το κινητό δηλαδή;
    (Δεν δουλεύει και πολύ, σόρρυ!!! Σας έπρηξα κιόλας!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Στο τέλος θα μας πιάσει μανία καταδίωξης... Τι σου έχει συμβεί με το κινητό δηλαδή;
    (Δεν δουλεύει και πολύ, σόρρυ!!! Σας έπρηξα κιόλας!)
    Μου εχει τυχει εδω στην Αθηνα παλι γυρω στο 2012 να περναω εξω απο ενα μαγαζι , δεν θυμαμαι τι μαγαζι πιστεψε με και να με καλωσοριζει!! Ειχα παθει πλακα γιατι δεν ειχα ανοιχτο ουτε wifi ουτε bluetooth ρε πουστη μου λεω τι εγινε?? Να μην στα πολυλογω μου ειχαν πει για μια εφαρμογη που προφανως ειχα ενεργοποιημενη στο κινητο.. ενα σονι ερικσον ειχα τοτε απλο..

Senior Member
    Mα αυτα που γραφω , τα ξερω , δεν εχει σημασια πως και δεν ειναι της φαντασιας μου , φαντασου και ποσα δεν ξερω .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Αυτό είναι οτι χειρότερο και ότι πιο φασιστικό που θέλουν να μας το επιβάλλουν κιόλας. Έτσι θα είναι η ζωή του ανθρώπου με αυτήν την κάρτα του χαφιέ:

https://www.youtube.com/watch?v=CedifItnp54
    Φιλε μου μακαρι να ψαχτουν ολοι με αυτο που ερχεται , την καρτα του πολιτη δλδ..Υπαρχει και ελληνικο βιντεο / μινι ταινια με τον Γιωργο Χρανιωτη γι'αυτο το θεμα.. Βεβαια εδω στο greece της ποπης γινεται αλλα ολοι χαζοχαιρομαστε χωρις λογο λολ.. Οταν καποτε καποιοι μιλαγαμε για παγκοσμια δικτατορια μας ελεγαν συνομωσιολογους γραφικους.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mα αυτα που γραφω , τα ξερω , δεν εχει σημασια πως και δεν ειναι της φαντασιας μου , φαντασου και ποσα δεν ξερω .............
    Ναι εννοείται. Έγραψα πως κι' εγώ πιστεύω πως αν δεν έχεις μπει ποτέ στο ίντερνετ από κινητό τότε είσαι οκ...

Αν και απ' ότι γράφει η μνημόνιο, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!

Banned
    Φιλε μου μακαρι να ψαχτουν ολοι με αυτο που ερχεται , την καρτα του πολιτη δλδ..Υπαρχει και ελληνικο βιντεο / μινι ταινια με τον Γιωργο Χρανιωτη γι'αυτο το θεμα.. Βεβαια εδω στο greece της ποπης γινεται αλλα ολοι χαζοχαιρομαστε χωρις λογο λολ.. Οταν καποτε καποιοι μιλαγαμε για παγκοσμια δικτατορια μας ελεγαν συνομωσιολογους γραφικους.
    Έχω φρικάρει. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται ή να ζει με άγνοια... Αλλά σίγουρα πρέπει ΟΛΟΙ να φυλαγόμαστε. Δεν θα έχει την επιλογή ο κόσμος να το απορρίψει ή ούτε καν;

Senior Member
    Έχω φρικάρει. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται ή να ζει με άγνοια... Αλλά σίγουρα πρέπει ΟΛΟΙ να φυλαγόμαστε. Δεν θα έχει την επιλογή ο κόσμος να το απορρίψει ή ούτε καν;
    Μεσω της "τρομοκρατιας" θα τα δεχτεις ολα.. :)

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=hXlhfFCHb-s

Ετσι για την κουβεντα... δειτε το αν θελετε.

Banned
    Το φαντάστηκα...

Βρήκα και το βίντεο που λες. Θα το δω σε λίγο για να φρικάρω περισσότερο. Τι μαθαίνει κανείς με μια ερώτηση.

https://m.youtube.com/watch?v=hXlhfFCHb-s

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=hXlhfFCHb-s

Μόλις το βρήκα κι' εγώ. Thaaanks!

Είναι καλύτερο να ξυπνήσει και να ξέρει ο λαός όλη την άλήθεια όσο κι αν πονάει για να μπορέσει να πει ένα βροντερό "όχι" και να αντισταθεί στην δικτατορία που μας ετοιμάζουν, παρά να ζει με άγνοια και να αποδέχεται και να τρώει αμάσητο οτι ακαθαρσιές στου σερβίρουν. Είναι σαν να πάει ένας άρρωστος χρόνια βαρύς καπνιστής στο γιατρό. Ο γιατρός πρέπει να του πει ευθέως την αλήθεια οτι πρέπει να κόψει το τσιγάρο αλλιώς δεν έχει πάνω απο 3 μήνες (για παράδειγμα) ζωής, παρά να του πει απλά οτι το κάπνισμα δεν είναι και το καλύτερο, και να συνεχίζει ο καπνιστής να καπνίζει μέχρι να πεθάνει πρόωρα.

Πως θα το πει το "όχι" ο λαός στην προκειμένη περίπτωση; Να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να παραλάβει αυτήν την χαφιεδόκαρτα. Έτσι έκαναν στην Αγγλία και Γαλλία οι πολίτες τους και οι κυβερνήσεις τους αμέσως πήραν πίσω το νομοσχέδιο αυτής της κάρτας. Τόσο απλά.

Φιλε μου μακαρι να ψαχτουν ολοι με αυτο που ερχεται , την καρτα του πολιτη δλδ..Υπαρχει και ελληνικο βιντεο / μινι ταινια με τον Γιωργο Χρανιωτη γι'αυτο το θεμα.. Βεβαια εδω στο greece της ποπης γινεται αλλα ολοι χαζοχαιρομαστε χωρις λογο λολ..
    Μακάρι να ψαχτούν δε λες τίποτα. Είναι άκρως σημαντικό και επιτακτικό.

Οταν καποτε καποιοι μιλαγαμε για παγκοσμια δικτατορια μας ελεγαν συνομωσιολογους γραφικους.
    Άστα να πάνε! Μ'αυτό το μυστικό τους όπλο αυτών που θέλουν να τα επιβάλλουν αυτά. Το οτι κοιμούνται οι περισσότεροι και έχουν άγνοια.

Τό'χω δει το συγκεκριμένο βίντεο. Υπάρχει και ένα άλλο χρήσιμο, που είναι 3 λεπτά μόνο. Για όσους-ες δεν το είδανε, δείτε το μία:

https://www.youtube.com/watch?v=OnRcQDbQui0

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Είναι καλύτερο να ξυπνήσει και να ξέρει ο λαός όλη την άλήθεια όσο κι αν πονάει για να μπορέσει να πει ένα βροντερό "όχι" και να αντισταθεί στην δικτατορία που μας ετοιμάζουν, παρά να ζει με άγνοια και να αποδέχεται και να τρώει αμάσητο οτι ακαθαρσιές στου σερβίρουν. Είναι σαν να πάει ένας άρρωστος χρόνια βαρύς καπνιστής στο γιατρό. Ο γιατρός πρέπει να του πει ευθέως την αλήθεια οτι πρέπει να κόψει το τσιγάρο αλλιώς δεν έχει πάνω απο 3 μήνες (για παράδειγμα) ζωής, παρά να του πει απλά οτι το κάπνισμα δεν είναι και το καλύτερο, και να συνεχίζει ο καπνιστής να καπνίζει μέχρι να πεθάνει πρόωρα.

Πως θα το πει το "όχι" στην προκειμένη περίπτωση; Να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να παραλάβει αυτήν την χαφιεδόκαρτα. Έτσι έκαναν στην Αγγλία και Γαλλία οι πολίτες τους και οι κυβερνήσεις τους αμέσως πήραν πίσω το νομοσχέδιο αυτής της κάρτας. Τόσο απλά.
    Έχεις δίκαιο... Είχα καταλάβει την κοτσάνα που έγραψα λίγα δευτερόλεπτα αφού το πόσταρα :/

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast