οσοι εχετε ιψδ τι δοσεις σε φαρμακα παρινετε;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Banned

οσοι εχετε ιψδ τι δοσεις σε φαρμακα παρινετε;

οσοι εχετε ιψδ τι δοσεις σε φαρμακα παιρνετε;και σας βοηθαει τιποτα σας εχει βοηθησει ποσο καιρο; εγω τωρα παιρνω λαντοζ 5 την ημερα δλδ 100mg. εδω και ενα μισι μηνα πριν ειχα λιγοτερες δοσεις αλλα δεν με βοηθησε τωρα περιμενω τα 5 μηπως κανουν δουλεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    οσοι εχετε ιψδ τι δοσεις σε φαρμακα παιρνετε;και σας βοηθαει τιποτα σας εχει βοηθησει ποσο καιρο; εγω τωρα παιρνω λαντοζ 5 την ημερα δλδ 100mg. εδω και ενα μισι μηνα πριν ειχα λιγοτερες δοσεις αλλα δεν με βοηθησε τωρα περιμενω τα 5 μηπως κανουν δουλεια.
    σχετικά ολα... αφου οι ψυχαναγκασμοί οφείλονται στο αγχος, ολα τα φάρμακα κανουν. Εμενα ο γιατρός μου είχε γράψει το dumyrox καθως όπως είπε είναι αρκετά καλό για ocd. Προσωπικά έχω ξεπεράσει αρκετούς ψυχαναγκασμούς,(οχι όλους) αν και δεν θεωρώ ότι ειχα/ω ocd σε βαριά μορφή.Τωρα παίρνω άλλη αγωγη, αλλά δεν νομιζω οτι τα φάρμακα (ότι εχω πάρει μέχρι σήμερα) έκαναν κάποια δουλεια. Περισσότερο με βοηθησε όταν αρχισα να βλεπω τα πράγματα με άλλη ματιά και μειώθηκε το άγχος. Αν ψαξεις μέσα στο φορουμ πάντως θα βρεις αρκετα posts γι αυτο το θεμα.
    επίσης υπάρχει και ειδικη σελιδα αν δεν την ξερεις ήδη βεβαια... http://imprezionis3.wix.com/obsessive-

Banned
    σ΄ευχαριστω πολυυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    100 mg την μερα?Και δεν εχεις νευρα,υπερενταση κτλ?

Banned
    mpaa...eixa k prin parw.:Pmia xara eimai:P

Εμένα μου είχε δώσει dumyrox 3 την ημέρα, δηλαδή 300mg. Δεν πρόλαβα να δω διαφορά, γιατί τα διέκοψα.

Quote Originally Posted by black_adder View Post
    σχετικά ολα... αφου οι ψυχαναγκασμοί οφείλονται στο αγχος, ολα τα φάρμακα κανουν. Εμενα ο γιατρός μου είχε γράψει το dumyrox καθως όπως είπε είναι αρκετά καλό για ocd. Προσωπικά έχω ξεπεράσει αρκετούς ψυχαναγκασμούς,(οχι όλους) αν και δεν θεωρώ ότι ειχα/ω ocd σε βαριά μορφή.Τωρα παίρνω άλλη αγωγη, αλλά δεν νομιζω οτι τα φάρμακα (ότι εχω πάρει μέχρι σήμερα) έκαναν κάποια δουλεια. Περισσότερο με βοηθησε όταν αρχισα να βλεπω τα πράγματα με άλλη ματιά και μειώθηκε το άγχος. Αν ψαξεις μέσα στο φορουμ πάντως θα βρεις αρκετα posts γι αυτο το θεμα.
    επίσης υπάρχει και ειδικη σελιδα αν δεν την ξερεις ήδη βεβαια... http://imprezionis3.wix.com/obsessive-
    Πώς είδες τα πράγματα διαφορετικά; Έκανες και ψυχοθεραπεία; Πόσο καιρό τα έπαιρνες;

Senior Member
    ναι έκανα και κάνω ψυχοθεραπεία. Ο γιατρός είχε συστήσει να παίρνω 150mg dumyrox. Πολύ λίγο καιρό το έπαιρνα, γιατί το γύρισα σχεδόν αμέσως σε azapin.

Είναι πιο ελαφριά αυτά; Μου είχε πει ότι μου δίνει το πιο ελαφρύ που υπάρχει. Όμως τα 300mg μου φαίνονταν πολλά. 3 τεράστια χάπια την ημέρα!!
    Τώρα κάνεις μόνο ψυχοθεραπεία; Με συγχωρείς αν γίνομαι αδιάκριτη, απλώς προσπαθώ να ενημερωθώ από ανθρώπους που περνούν παρόμοια κατάσταση με εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by χωρίς ελπίδα View Post
    Είναι πιο ελαφριά αυτά; Μου είχε πει ότι μου δίνει το πιο ελαφρύ που υπάρχει. Όμως τα 300mg μου φαίνονταν πολλά. 3 τεράστια χάπια την ημέρα!!
    Τώρα κάνεις μόνο ψυχοθεραπεία; Με συγχωρείς αν γίνομαι αδιάκριτη, απλώς προσπαθώ να ενημερωθώ από ανθρώπους που περνούν παρόμοια κατάσταση με εμένα.
    Δεν γίνεσαι...
    κανω και ψυχοθεραπεια και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Το azapin? θεωρείται αντικαταθλιπτικό για μετριες ως βαριές περιπτώσεις καταθλιψης. (Ετσι τουλαχιστον λένε.Το αν σε πιάνει ή οχι υποθέτω είναι θεμα καθαρά οργανισμού). Ειναι νεώτερης γενιάς (άτυπα αντικαταθλιπτικά) με λίγες παρενεργειες. Η υπνηλία και το ανοιγμα της ορεξης ειναι στις χαμηλές δοσολογίες. Σε ψηλότερες αυτές υποχωρούν. Λίγες παρενεργειες δεν σημαινει οτι ειναι πιο ελαφρύ από το dumyrox. Aλλά για ότι απορίες έχεις για τα φάρμακα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον γιατρό. Κάτι που κάνει σε μένα δεν σημαίνει ότι κάνει σε σένα.

Καταλαβαίνω. Ελπίζω να βρω κάποια άκρη, και να ξεκινήσω και εγώ να αντιμετωπίζω το θέμα μου, που τόσο καιρό αφήνω άλυτο. Αισθάνεσαι ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση; Σε χαμηλές δοσολογίες υπάρχουν παρενέργειες και σε υψηλές όχι; Παράξενο.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by χωρίς ελπίδα View Post
    Καταλαβαίνω. Ελπίζω να βρω κάποια άκρη, και να ξεκινήσω και εγώ να αντιμετωπίζω το θέμα μου, που τόσο καιρό αφήνω άλυτο. Αισθάνεσαι ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση; Σε χαμηλές δοσολογίες υπάρχουν παρενέργειες και σε υψηλές όχι; Παράξενο.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου!
    στο θεμα των ψυχαναγκασμών εννοείς...
    Κοίτα θεωρω οτι βοηθησε παντα μαζι με ψυχοθεραπεια. Τα αντικαταθλιπτικά πάντως δεν λύνουν ζητηματα απλά βοηθανε υποστηρικτικά ωστε να μπορέσουμε να τα λύσουμε εμείς. Ουτε ασπιρίνες είναι ούτε αντιβίωση που τα παίρνεις και γίνεσαι καλά.
    Για τις παρενεργειες αναφέρθηκα μόνο σε δύο που υποχωρούν σε μεγαλες δόσεις. Σε ψηλότερες υπάρχουν άλλες (αναλογα πάλι με τον οργανισμό)

Σε ό,τι σε απασχολούσε. Ναι, υποστηρικτικά εννοώ. Αν βοήθησαν την ψυχοθεραπεία να αποδώσει καρπούς. Πραγματικά εύχομαι να μην ήταν ανάγκη να πάρω φάρμακα, αλλά όπως το βλέπω θα χρειαστούν... Πηγαίνεις σε ιδιώτη ψυχολόγο; Ευχαριστώ και πάλι για την καλή σου πρόθεση να με βοηθήσεις.

Senior Member
    ναι βοήθησαν και τα δύο. Σε ιδιώτη πάω, εκει οικονομικα με βοηθάν άλλοι.

Μάλιστα. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι! Σε ευχαριστώ που μου απάντησες!