Είναι άδικο να με παραμελεί... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λυπάμαι πολύ... :(

Σ' ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση... :)

Τι να πω, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά...μέχρι και ν' αυτοκτονήσω έχω προσπαθήσει στο παρελθόν...βέβαια προχθές μου είπε από μόνη της πως καταλαβαίνει ότι με έχει παρατήσει...

Κυρίως όταν την χρειάζεσαι κάποιος φέρεται έτσι αλλά γενικά έχω πολλά παράπονα από εκείνη και για το παρελθόν...ίσως τα πω κάποια στιγμή...

Μην το σκεφτεις καν ποτέ ξανά αυτό. Δεν ξερω αν πιστεύεις στο Θεο ή όχι αλλα το να αυτοκτονήσεις δεν είναι λυση. Ειναι ο δρόμος τον δειλών ο οποίος δεν βοηθάει σε τιποτα. Στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβληματά μας με όλη μας την δυναμη και να βαζουμε ακόμα κάτι παραπάνω. Ετσι ο ανθρωπος ξεπερνάει τα οριά του και γίνεται πιο δυνατός.
    Αφου σου είπε αυτο σημαίνει ότι σε νοιάζεται. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν βλέπουν το κακό που κάνουν στα παιδιά τους και κοιταζουν μόνο τον εαυτό τους.
    Οποτε νιωσεις ετοιμη να μου τα πείς. θα περιμένω. Καταλαβαίνω το παραπονο σου αλλα το οτι βοηθάει αλλους δεν σημαίνει πως δεν θελει εσενα ή κατι τέτοιο. Ισως το μονο της λάθος είναι πως δεν σου δείχνει λιγο περισσοτερο ενδιαφέρον....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λυπάμαι πολύ... :(

Σ' ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση... :)

Τι να πω, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά...μέχρι και ν' αυτοκτονήσω έχω προσπαθήσει στο παρελθόν...βέβαια προχθές μου είπε από μόνη της πως καταλαβαίνει ότι με έχει παρατήσει...

Κυρίως όταν την χρειάζεσαι κάποιος φέρεται έτσι αλλά γενικά έχω πολλά παράπονα από εκείνη και για το παρελθόν...ίσως τα πω κάποια στιγμή...
    είμαι 44 και ντρέπομαι σ αυτή την ηλικία να μιλάω για την συμπεριφορά της μάνας μου προς έμενα
    θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να πω ότι με δέρνει η γυναίκα μου :p
    μάλλον η μανάδες έχουν δεδομένα τα παιδιά τους και δεν τους δίνουν την πρέπουσα σημασία :cool:
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    είμαι 44 και ντρέπομαι σ αυτή την ηλικία να μιλάω για την συμπεριφορά της μάνας μου προς έμενα
    θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να πω ότι με δέρνει η γυναίκα μου :p
    μάλλον η μανάδες έχουν δεδομένα τα παιδιά τους και δεν τους δίνουν την πρέπουσα σημασία :cool:
    Μου κανει εντυπωση αυτο που λες δηλ η μαναδες εχουν αδυναμια στους γιους με τις κορες ειναι συνηθως"κακες μητριες"

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μου κανει εντυπωση αυτο που λες δηλ η μαναδες εχουν αδυναμια στους γιους με τις κορες ειναι συνηθως"κακες μητριες"
    μη μπερδεύεις την αγάπη με την συμπεριφορά και την αδυναμία
    οι γονείς αγαπάνε όλα τα παιδιά το ίδιο έχουν αδυναμία στα πιο αδύναμα και συμπεριφέρονται σε όλα με τον ίδιο τρόπο απλά ο τρόπος τους είναι λάθος
    και μη ξεχνάς ότι με της κόρες λένε πολλά περισσότερα απ ότι με τ αγόρια
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Παιδιά, δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση, τους μισώ και τους δύο! Θέλω να φύγω από εδώ, δεν αντέχω άλλο, έχω φτάσει στα όρια μου! Με έχουν τρελάνει κλαίω εδώ και πόση ώρα και δεν μπορώ να σταματήσω ούτε να αναπνεύσω!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Μην το σκεφτεις καν ποτέ ξανά αυτό. Δεν ξερω αν πιστεύεις στο Θεο ή όχι αλλα το να αυτοκτονήσεις δεν είναι λυση. Ειναι ο δρόμος τον δειλών ο οποίος δεν βοηθάει σε τιποτα. Στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβληματά μας με όλη μας την δυναμη και να βαζουμε ακόμα κάτι παραπάνω. Ετσι ο ανθρωπος ξεπερνάει τα οριά του και γίνεται πιο δυνατός.
    Αφου σου είπε αυτο σημαίνει ότι σε νοιάζεται. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν βλέπουν το κακό που κάνουν στα παιδιά τους και κοιταζουν μόνο τον εαυτό τους.
    Οποτε νιωσεις ετοιμη να μου τα πείς. θα περιμένω. Καταλαβαίνω το παραπονο σου αλλα το οτι βοηθάει αλλους δεν σημαίνει πως δεν θελει εσενα ή κατι τέτοιο. Ισως το μονο της λάθος είναι πως δεν σου δείχνει λιγο περισσοτερο ενδιαφέρον....
    Τι να μην το ξανασκεφτώ; Δεν αντέχω άλλο αυτή τη ζωή με τους γονείς μου, τους έχω σιχαθεί, θέλω να φύγω από το σπίτι, δεν τους αντέχω άλλο! Μακάρι να είχα βρει έναν σίγουρο τρόπο να αυτοκτονήσω για να μην πρέπει να τους ανέχομαι...ακόμα κι αν πιστεύω, ο Θεός δεν θα έπρεπε να συγχωρήσει εμένα αλλά αυτούς που με οδήγησαν σ' αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κυκνε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ωραια οι γονεις σου δεχονται οτι δεν σκεφτονται... σε αγνοουν .... εσυ γιατι να κανεις κακο στον εαυτο σου ? Μην σκεφτεσαι την αυτοκτονια σε παρακαλω κοριτσι μου!

Senior Member
    η αυτοκτονια δεν ειναι λυση..... βρες να κανεις ομορφα πραγματα που σε γεμιζουν ....
    στο γιατρο σου πηγαινεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    κυκνε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ωραια οι γονεις σου δεχονται οτι δεν σκεφτονται... σε αγνοουν .... εσυ γιατι να κανεις κακο στον εαυτο σου ? Μην σκεφτεσαι την αυτοκτονια σε παρακαλω κοριτσι μου!
    Δεν είναι μόνο αυτό, μου δυσκολεύουν κιόλας τη ζωή...τώρα θέλει να έρθει μια θεία της μαμάς μου από άλλη πόλη για να τη φιλοξενήσουμε και επειδή δεν θέλω εγώ μαλώσαμε πολύ άσχημα και σαν καλή ρουφιάνα πήρε τον πατέρα μου στο χωριό να του τα πει κι αυτός τσίριζε στο τηλέφωνο κι έλεγε ότι το σπίτι είναι δικό τους κι ότι αν γυρίσει θα με στείλει στο νοσοκομείο και τέτοια, εγώ μόλις συνέλθω θ' αρχίσω να ψάχνω που μπορώ να πάω αν χρειαστεί δεν θα επιτρέψω να με ρημάξει πάλι...

Με αρρώστησαν, έπεσα να ξαπλώσω κι από το κλάμα αποκοιμήθηκα αλλά ούτε τώρα νιώθω καλά, φοβάμαι, δεν τους εμπιστεύομαι!

Senior Member
    η αυτοκτονια δεν ειναι λυση..... βρες να κανεις ομορφα πραγματα που σε γεμιζουν ....
    στο γιατρο σου πηγαινεις?
    Πηγαίνω αλλά τι να κάνει κι αυτός όταν ζω σε τόσο προβληματικό περιβάλλον; Η μάνα μου μου είπε ότι αν με είχε σκοτώσει μωρό θα είχε γλιτώσει η κοινωνία, άκου λόγια δηλαδή!

Senior Member
    Ο γιατρός σου τι σου λέει ? Κάθε ποτε πηγαίνεις?

Βαριά κουβέντα σου είπε .... Μήπως πάνω στα νεύρα της?
    Εσύ αυτή τη θεία γιατί δεν την θες υπάρχει λόγος? Σε αναστατώνει έχετε τσακωθεί δεν την χωνεύεις...κλπ?

Το να βρεις μια δουλειά αν μπορέσεις θα ήταν ιδανικό... Θα είχες δικό σου πορτοφόλι... Και ίσως θα μπορούσες να μείνεις σε σπίτι μόνη σου...
    Δεν υπάρχει κάποιος φίλος η συγγενής να μιλήσεις η που σε καταλαβαίνει? Η να μείνετε μαζί?

Banned
    Κύκνε αυτά που περιγράφεις είναι πολύ σοβαρά.Εχεις σκεφθεί να απευθυνθείς σε κάποιον φορέα για την ενδοοικογενειακή βία?

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Κύκνε αυτά που περιγράφεις είναι πολύ σοβαρά.Εχεις σκεφθεί να απευθυνθείς σε κάποιον φορέα για την ενδοοικογενειακή βία?

Σωστά υπάρχουν τέτοια κέντρα και νομίζω και κρατικά!!! Δεν ξερω ομως κατά ποσο πολυ άμεσα ειναι και αποτελεσματικά. . Αλλα πραγματικά δεν έχεις να χάσεις τπτ ... Πρέπει από κάπου να ζτησεις βοήθεια ... Γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιος φίλος η συγγενής που να σε καταλαβαίνει να μπορείς να μιλήσεις και να σε στηρίξει.

Senior Member
    Ο γιατρός σου τι σου λέει ? Κάθε ποτε πηγαίνεις?

Βαριά κουβέντα σου είπε .... Μήπως πάνω στα νεύρα της?
    Εσύ αυτή τη θεία γιατί δεν την θες υπάρχει λόγος? Σε αναστατώνει έχετε τσακωθεί δεν την χωνεύεις...κλπ?

Το να βρεις μια δουλειά αν μπορέσεις θα ήταν ιδανικό... Θα είχες δικό σου πορτοφόλι... Και ίσως θα μπορούσες να μείνεις σε σπίτι μόνη σου...
    Δεν υπάρχει κάποιος φίλος η συγγενής να μιλήσεις η που σε καταλαβαίνει? Η να μείνετε μαζί?
    Δεν ξέρω αν ήταν πάνω στα νεύρα της Μάρα, εγώ πιστεύω πως το εννοεί γιατί δικαιολογεί και κάποιον που στο παρελθόν είχε σκοτώσει το παιδί του επειδή είχε ψυχολογικά προβλήματα...μου είπε κι άλλα άσχημα πράγματα αλλά αυτό ήταν το χειρότερο...

Δεν έχω πρόβλημα με τη συγκεκριμένη θεία αλλά δεν θέλω κανέναν να έρθει να μείνει για φιλοξενία, με ενοχλεί τρίτο/ξένο άτομο στο σπίτι, θέλω την ησυχία μου...με ενοχλεί πολύ, αυτή θέλει λέει να έρθει για να ξεσκάσει και για να ξεσκάσει αυτή πρέπει να σκάσω εγώ δηλαδή;

Δυστυχώς όχι, δεν υπάρχει κανείς για να μείνω μαζί του...αν ζούσε η γιαγιά μου θα πήγαινα εκεί αλλά τώρα δεν έχω που να πάω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ναι, το έχω σκεφτεί έχω ήδη ανοίξει την ιστοσελίδα ενός κι έριξα μια ματιά με το τι πρέπει να περιέχει η τσάντα διαφυγής (έτσι τη λένε) και θα φροντίσω να μαζέψω μερικά βασικά πράγματα αν δω ότι η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη και φυσικά θα τηλεφωνήσω να δω αν υπάρχει τρόπος να μείνω κάπου, σε ένα ασφαλές μέρος...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast